De Verenigde Staten (en het kleine collectieve westen) weigeren te kiezen voor de optie die zinvol is. Die optie is coëxistentie met de rest van de wereld. Hun doelstelling om het primaatschap over de rest van de wereld te behouden, is niet langer haalbaar, schrijft Thesaker.is.

De grote afvallige is natuurlijk Lloyd Austin, die Rusland oproept het vuren te staken. Ja, NEE! Zie hier Gonazalo Lira.

Gonzalo Lira heeft het huidige uitputtingspercentage berekend:

In het huidige tempo zullen de strijdkrachten van Oekraïne tegen het einde van deze maand 10.000 soldaten verliezen, en nog eens 20.000 tegen het einde van juni. Deze oorlog kan niet door Oekraïne gewonnen worden – ze is voorbij. De enige oplossing is om vrede te vragen. Maar de VS zullen dat niet toestaan.

De plaatsvervangend Permanent Vertegenwoordiger van de Russische Federatie bij de VN, Polyanski, zei dat het Russische standpunt over de wens van Kiev om tot de EU toe te treden veranderd was. Het is nu vergelijkbaar met het standpunt over de toetreding van Oekraïne tot de NAVO. Hij merkte ook op dat hij, gezien het standpunt van Kiev, op dit ogenblik geen diplomatieke mogelijkheden ziet om de situatie in Oekraïne op te lossen. Polyanski voegde eraan toe dat zonder demilitarisering en denazificatie geen vrede in Oekraïne kan worden bereikt.

Oké, het non-nieuws van de laatste dagen: de pontonbruggen.

Het was op een niet erg positieve manier verbazingwekkend hoeveel bezorgdheidstrollen maar bleven berichten over een vermeend falen van Russische soldaten om de pontonbruggen over de rivier de Severny Donets over te steken, en daarbij het vermeende verlies van een aantal tanks verkeerd interpreteerden. Tot vijf keer toe, zo meldden deze trollen, hadden de Russen geprobeerd een pontonbrug over te steken.

De aanwijzing was echter dat er in betrouwbare Russische bronnen niets gemeld werd, maar dat hield de bezorgdheidstrollen niet tegen. Martynov komt tussenbeide:

“Deze algemene verandering in de achtergrond van de SMO zou gebaseerd kunnen zijn op de blijkbaar sterk overdreven “peremoga” (overwinning in Oekrie) door het “vernietigen” van een heel bataljon “Russische” tanks bij een of andere rivieroversteek van de Severnyi Donets, die volgens de VSU (meteen rode vlag) “vijf keer achter elkaar geprobeerd” werd. Dat klinkt niet als Russische strijdkrachten. Ik kan er niets over vinden in de Russische bronnen…”

Als u eenmaal weet dat dit propaganda is, kunt u dit soort dingen begrijpen:

Na het opblazen van het ponton werden wij omsingeld: de oproep van de gevangengenomen Oekraïense officier

De gevangengenomen officier van de Strijdkrachten van Oekraïne Roman Tushevsky riep de Oekraïense soldaten op om de wapens neer te leggen en een einde te maken aan het zinloze bloedvergieten.

Hij zei dat hij gevangengenomen werd terwijl hij een gevechtsmissie uitvoerde – het ondermijnen van het ponton. Op de terugweg werd hij omsingeld en, nadat hij gewond was geraakt, gaf hij zich over.

“Ik wil een beroep doen op mijn kameraden: leg uw wapens neer, niemand heeft deze oorlog nodig,” zei de gevangene “VSUshnik”.

De commentator hier van Defense Politics Asia heeft het bij het rechte eind. Hij laat de beschikbare beelden zien in de eerste helft van zijn video en in de tweede helft legt hij zonder twijfel uit dat die pontonbruggen niets betekenen voor de algemene Russische opmars, de vorm van het slagveld en dat de Russische troepen de rivier overstaken zoals zij zich voorgenomen hadden te doen. Er is geen bewijs van een partij dode Russische soldaten, hoewel er wel slachtoffers gevallen moeten zijn. Dit is een langere video, dus blijf kijken om de tweede helft te horen.

En als u nog niet weet dat dit Oekraïense onzin is, luister dan eens naar het Russische Ministerie van Defensie over wie wie vernietigd heeft:

Beelden van de vernietiging van een pontonoversteekplaats en van AFU-eenheden die de rivier de Severski Donets proberen over te steken.

Tijdens de verkennings- en zoekacties van een gemotoriseerde gevechtseenheid van de Russische Strijdkrachten, zag een bemanning van een drone een AFU-eenheid met gepantserde personeelsdragers die de rivier probeerde over te steken met behulp van een kunstmatige pontonoversteekplaats.

  "Verdeel en heers" wordt "verenig en werk samen" naarmate Xi, Poetin, Raisi, Farhan Al-Saud en anderen de nieuwe wereldregels bepalen

De pontonoversteek werd door artillerievuur volledig verwoest en tot zinken gebracht. De vijandelijke pantservoertuigen met hun bemanningen, die op de pontons de oversteek hadden weten te maken, werden tijdens de gevechten vernietigd door Russisch artillerievuur en de bemanningen van de pantserpersoneel carriers. Enkele van de AFU pantservoertuigen werden door Russische militairen in beslag genomen. – https://t.me/mod_russia_en/1632

Het volgende stukje propaganda is gearriveerd: Oekraïne is natuurlijk de slag om Charkov/Kharkiv aan het winnen (die slag heeft natuurlijk nog niet plaatsgevonden en de Russen pinneen de Oekraïense troepen alleen maar vast en ontzeggen hun manoeuvreerbaarheid).

Het volgende stukje propaganda is hier: Oekraïne is natuurlijk de slag om Charkov/Kharkiv aan het winnen (die slag heeft natuurlijk nog niet plaatsgevonden en de Russen pinnen de Oekraïense troepen alleen maar vast en ontzeggen hun manoeuvreerbaarheid).

Wij moeten het nog eens uitleggen:

 • Rusland vecht een beperkte actie.
 • Oekraïne probeert een grootschalige oorlog uit te vechten.

Rusland rukt gestaag op zonder zich bij een of andere pontonbrug te laten afslachten. Wees voorzichtig daarbuiten met dit soort onverantwoordelijke berichtgeving.

Herinnert u zich dat wij in het vorige situatieverslag zeiden: kijk nu uit! Er begint schot te komen in de lengte van het LOC (Line of Contact). Gisteren zag het er zo uit:

Klik voor groot.

De kaart van Readovka is iets gedetailleerder:

Bekijk slechts één situatie – rond Severodonetsk.

 1. De vijand faalde in zijn pogingen om Voevodovka in handen te houden. De brug tussen Rubezhnoye en Severodonezk werd opgeblazen.
 2. De gevechten rond Belogorovka gaan door. De belangrijkste aanvoerroute Soledar-Lysichansk wordt door Russische troepen beschoten. Het autoverkeer is onveilig. De vijand beschiet de grensovergang bij Belogorovka.
 3. Er ontwikkelt zich een offensief ten noorden van Popasnaja in de richting van Kamysjevitsj + de Russen tasten de verdedigingswerken van de troepen van Oekraïne af in de richting van Artemovsk.
 4. Er wordt gevochten rond Orechovo en Toshkovo.
 5. Er wordt ook gevochten in de buitenwijken van Severodonetsk.
 6. Rond Privolye zijn gevechten uitgebroken.

Gezien de Russische aanval over de hele LOC, bevinden wij ons natuurlijk in de “Mist van Oorlog” en zijn details niet onmiddellijk beschikbaar of zelfs maar relevant. Tegen de tijd dat wij zoiets publiceren, is de situatie al veranderd.

Speciale troepen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van de DPR bestormen “Azovstal” en breken door de muren (https://t.me/intelslava/28694). Er wordt ook gefluisterd door de Chinese media dat een nieuwe poging tot een of andere uitwisseling aan de orde is.

Op Slangeneiland en in de late namiddag briefing … wordt 1 Bayraktar-TB2 onbemand luchtvoertuig (https://t.me/mod_russia_en/1597) in de lucht boven Slangeneiland neergeschoten en 3 Oekraïense Tochka ballistische raketten worden onderschept. Dit is natuurlijk alleen maar voor de belangstelling, en het is duidelijk dat degenen die hier aan de Oekraïense touwtjes trekken echt Odesa willen.

Vroege briefing van het Russische Ministerie van Defensie

Precisie-luchtraketten van de Russische Luchtmacht hebben

 • 5 commandoposten en
 • 2 munitiedepots bij Spornoe en Berestovoe in de Volksrepubliek Donetsk getroffen.
 • De aanvallen schakelden meer dan 100 nationalisten en tot 23 gepantserde en gemotoriseerde voertuigen uit.

Operationeel-tactische en luchtmacht hebben

 • 43 gebieden getroffen waar de AFU mankracht en militaire uitrusting heeft geconcentreerd.

Rakettroepen en artillerie hebben getroffen

 • 18 commandoposten,
 • 543 concentratiegebieden van manschappen en militaire uitrusting,
 • 1 munitiedepot bij Lubomirovka, regio Kherson, evenals
 • 23 AFU artillerie-eenheden op vuurposten bij Verkhnekamenskoe, Krasnyi Liman, Drobyshevo, Jarovaya, Korobochkino en Gusarovka gedurende de hele nacht.

Russische luchtafweermiddelen hebben vannacht neergeschoten

 • 13 Oekraïense onbemande luchtvaartuigen in de buurt van Chkalovskoe, Demetievka, Klinsk, Glubokoe, Balakleya, Goptovka in de regio Charkov, Staromikhailovka, Spartak, Elenovka in de Volksrepubliek Donetsk, Petrovenki en Severodonetsk in de Volksrepubliek Lugansk, waaronder
 • 1 Bayraktar-TB2 boven Mankovka in de regio Charkov.

Bovendien zijn 3 raketten van het Smerch meervoudig lanceerraketsysteem onderschept boven Izyum, Semenovka en Snezhkovka in de Charkov-regio.

Niet slecht voor een nachtje werken!

Al die wapens die naar de Oekraïne gestuurd zouden worden? – Wel, de logistiek is fut.

De samenvatting van de video is: Het Britse Ministerie van Defensie geeft toe dat het de hele wereld afstruint naar Russisch en Sovjet militair materieel;

 1. De Britse minister van Defensie Ben Wallace geeft toe dat het beste materiaal om naar Oekraïne te sturen datgene is waarmee het land al vertrouwd is;
 2. Westerse uitrusting vergt weken, maanden en in sommige gevallen jaren om niet alleen te leren werken, maar ook om tactisch en strategisch te integreren in gecombineerde oorlogsvoering;
 3. Het leger dat de VS en de NAVO acht jaar lang hebben opgebouwd vóór dit laatste conflict, wordt sneller vernietigd dan de VS en de NAVO het kunnen vervangen – en het was om te beginnen al geen optimale strijdmacht;
 4. Een soortgelijk proces speelde vanaf 2015 in Syrië, dat uiteindelijk mislukte en een directe militaire interventie van de NAVO (VS en Turkije) in Syrië vereiste om delen van het land te bezetten, de overwinning/wederopbouw te dwarsbomen en de restanten van hun proxy-troepen te behouden;
 5. Directe westerse betrokkenheid in Oekraïne, vergelijkbaar met de “bufferzones” die in Syrië zijn gecreëerd, is waarschijnlijk de beste keuze onder de resterende slechte opties van het Westen.
  (Video's) VS Kolonel Black: De strijd is verloren voor de Oekraïners - Hun verliezen in Bakhmut zijn overweldigend en ze hebben nog niets gezien

En dan zie je dingen als dit:

De generale staf van de Oekraïense strijdkrachten heeft soldaten en officieren verboden om in het openbaar kritiek te leveren op buitenlands militair materieel.

 1. De troepen hebben een nieuw bevel gekregen.
 2. Het is de militairen verboden zich in het openbaar in de media en op sociale netwerken negatief uit te laten over uit het buitenland geleverde militaire uitrusting.
 3. Overtreders wachten disciplinaire maatregelen, alsmede ontzetting uit hun ambt.
 4. Het nieuwe document is ontwikkeld op verzoek van de mediamensen van het bureau van Zelenski.
 5. De leiding van Kiev houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Gebleken is dat Oekraïense militanten nu actief kritiek hebben op Amerikaanse M-113 pantserwagens, Javelin complexen, en Britse luchtafweersystemen. Bovendien begon men Poolse tanks en Tsjechische Dana-houwitsers te bekritiseren.

Het is duidelijk dat de wapenleveranties aan Oekraïne niet zo rooskleurig zijn als ze in westerse rapporten worden voorgesteld.

Nu u het mod-rapport gezien hebt, moet het gemakkelijk zijn om de details uit Readovka te volgen:

 • De afgelopen dag is er actief gediscussieerd over het verlies van een heel bataljon bij de oversteek van de rivier de Severski Donets bij Belogorovka. Er zijn heel wat versies van de gebeurtenissen: van de nalatige houding van de commandostaf ter plaatse, tot de heldendaad van de soldaten van de Russische Strijdkrachten tijdens zware gevechten. Zo koos de voormalige minister van Defensie van de DPR, Igor Strelkov, een interessante tactiek – ” Ik weet het, maar ik zal u niet vertellen over de persoonlijke verliezen van de BTGr bij de oversteek.” Eén ding is zeker – de verliezen zijn groot, maar zonder in deze “helse hel” geweest te zijn, is het onmogelijk met zekerheid te zeggen waarom ze geleden zijn.
 • De situatie aan de fronten is vandaag als volgt:
 • De situatie aan het Kharkiv-front blijft zeer gespannen. Eenheden van de Russische strijdkrachten hebben de stellingen van de Oekraïense troepen in de omgeving van de nederzettingen Petrovka, Nursery, Russkie Tishki en Ternovaya beschoten, om hun verdere opmars te verhinderen.
 • Het Izyum-front. Gisteravond is het dorp Dolgenkoe in de richting Slavjansk bevrijd van de Oekraïense strijdkrachten. Helaas zijn ter plaatse opnieuw sporen van verschrikkelijke wandaden gevonden. Oekraïense nationalisten hebben in de regio Charkiv een vrouw mishandeld en gedood. Het lichaam is gevonden in het dorp Dolgenke, dat gisteravond door Oekraïense militanten tegen de burgerbevolking bevrijd is van de Oekraïense strijdkrachten. Volgens onbevestigde berichten is er nog een vliegtuig van de Oekraïense luchtmacht neergeschoten ten noordwesten van Izyum.
 • Luhansk front. De brug die Rubizhne met Severodonetsk verbindt werd opgeblazen. De belangrijkste aanvoerroute Soledar-Lisichansk ligt onder vuur van de geallieerde strijdkrachten. Ten noorden van Popasnaya ontwikkelt zich een offensief in de richting van Kamyshevakha. Het begin van de gevechten om Privolye wordt gevierd. Op zijn beurt blijft het AFU-commando de groep in Artemivsk (Bakhmut ) versterken, om een doorbraak vanuit Popasna te voorkomen.
 • Aan het Donetsk-front proberen de geallieerde troepen op te rukken naar de nederzettingen Marinka en Novomikhailovka. In de namiddag werd gemeld dat de Volksmilitie van de DPR en de Strijdkrachten van de Russische Federatie de nederzettingen Kamenka en Novoselovka-2 bestormd hebben.
 • Zaporozhye front. Zware gevechten vinden plaats aan de rand van Ugledar. De plaats Pavlovka, die grenst aan de zuidwestelijke buitenwijken van Ugledar, is verschillende keren overgegaan van de Strijdkrachten van de Russische Federatie naar de Strijdkrachten van Oekraïne.
 • Aan het zuidelijke front is er weer een verlies van de Oekraïense luchtmacht bij Zmeyny. Ditmaal is een MiG-29 gevechtsvliegtuig van de 4e generatie neergestort in de Zwarte Zee. Het Oekraïense commando bereidt een offensief voor van de strijdkrachten van de 28e en 60e Afzonderlijke Gemechaniseerde Brigade in de richtingen Mykolaiv en Kryvyi Rih. Er is een systematische artillerie-aanval op de stellingen van onze troepen in Vysokopolye en Knyazevka.
 • De ijking zag er vandaag als volgt uit: In Nikolajev is het magazijn met munitie van de Strijdkrachten van Oekraïne vernietigd. Ooggetuigen melden een kolom zwarte rook aan de achterzijde van de Oekraïense Strijdkrachten; in de regio Charkiv zijn 3 bruggen opgeblazen die nodig waren voor de overbrenging van de Oekraïense strijdkrachten; in Odessa zijn werkzaamheden verricht aan afzonderlijke objecten.
 • De Oekraïense Strijdkrachten blijven Kherson beschieten. De steden van de Volksrepubliek Donetsk worden nog steeds zwaar beschoten. De Oekraïense strijdkrachten beschieten het grondgebied van de DPR sinds de ochtend. Twee mensen werden gedood, minstens acht raakten gewond, en de Kuibyshevsky, Petrovsky, en Kirovsky districten van Donetsk en Staromikhailovka werden het meest getroffen. Ook hebben de Oekraïense strijdkrachten Dokoetsjevsk beschoten – één persoon werd gedood, vier raakten gewond, onder wie twee cameramannen van RT.
 • Het Onderzoekscomité van de Russische Federatie zal een onderzoek instellen naar het feit van de beschieting van de regio Belgorod. Bastrykin heeft opdracht gegeven een strafzaak te openen.
 • Een interessant feit is dat de NAVO, in de loop van het verzadigen van het Oekraïense front met eigen wapens, verouderd Westers schroot aldus de “Russische pers” stuurt. Verrassend genoeg gaat het soms zelfs om luchtafweergeschut uit de Tweede Wereldoorlog.
  Zelensky publiceert zelf drugsvideo - cocaïneroes in draaistoel

En ook nu is de situatie veranderd.

Detail:

En wij eindigen met een gedeeltelijk citaat van de heer Lavrov. De volledige video en het transcript zullen geplaatst worden zodra ze beschikbaar zijn, want hij was nog steeds live toen iemand het citaat ving. Naar het schijnt zullen de Russische strijdkrachten de achterhoede versterken. Wij moeten ons neerleggen bij het feit dat het er nu naar uitziet dat Rusland Oekraïne, of een deel daarvan, gaat bezitten.

Zoals andere analisten suggereerden denken wij ook dat het nu tijd is voor het Kremlin om meer troepen op de achterhoede in te zetten, het huidige aantal Russische troepen dat betrokken is bij de speciale militaire operatie in Oekraïne is voldoende om de oorlog te winnen, maar het zal meer tijd vergen dan verwacht en het is onmogelijk om overstretching te voorkomen, omdat de betrokken brigades (100/120k soldaten in totaal) niet op te veel fronten tegelijk kunnen vechten, De laatste vorderingen in Donbass zijn tot stand gekomen dankzij een massale herschikking, in de regio, van de troepen die aanvankelijk in andere gebieden waren ingezet, waardoor sommige perifere gebieden, zoals verscheidene nederzettingen in de noordelijke regio Charkov, de laatste tijd zonder gevecht moesten worden verlaten, met achterlating van hun burgers overgeleverd aan de genade van neonazistische milities, hetgeen onaanvaardbaar is.

Terwijl het aanvaardbaar was om zich terug te trekken uit gebieden die slechts enkele dagen onder Russische controle waren, is het gewoon immoreel om zich terug te trekken uit gebieden die al 2 maanden onder Russische controle zijn.

Dat was het voor vandaag. Geniet van uw discussie en wees voorzichtig met de Ukie-propaganda. Die is overal te vinden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dankzij de oorlog van Poetin in Oekraïne: De race om de “Grote Reset” is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKan Europa overleven zonder Russische kolen en olie? Dit is wat het betekent voor torenhoge prijzen…
Volgend artikelHoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Frontnieuws steekt met kop en schouders boven de rest uit over de juiste intel over de speciale operatie. Ik volg dit vanaf het begin nauwlettend ook op goede buitenlandse media. Mijn complimenten !!

 2. Ik hoor al zo lang van Euronieuws en CNN en andere linkse propagandisten dat RU is teruggedrongen, dat het oekraiense leger, vol met dope, nu wel ergens voor Moscou moet staan….

 3. Prima verslaggeving.

  We kunnen Rusland en Hongarije in hun positieve daden steunen door de weffers te vuur en te zwaard te bestrijden.
  Het zal een keerpunt kunnen zijn in de genocide.
  Het is onze plicht het demissionaire kabinet en een groep van 103 kamerleden te ondermijnen en hun euvele daden te niet te doen. Gezien de bewuste ontkenning van de vaccinatieschade en de vele doden, de bewuste ontkenning nooit van Klaus Schwab gehoord te hebben of deel uit te maken van van zijn agenda als tweedimensionale zakkenvuller, kunnen we gevoeglijk proportioneel de oorlogscriminelen en collaborateurs bestrijden met een scala van middelen.

  Het is feitelijk al veel te laat, maar toch droom ik van een Leidse buskruitramp waarin alleen de verantwoordelijken als lappen vuil de lucht ingeblazen worden.

  In het geheel niet vreemd in een misantropische, psychopatische nachtmerrie!

  Bekijk onderstaand tipje van de sluier en durf te denken.

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum

  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum

  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum

  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum

  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum

  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)

  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum

  Hugo de Jonge | World Economic Forum

  Wopke Hoekstra | World Economic Forum

  Lilianne Ploumen | World Economic Forum

  Carola Schouten | World Economic Forum

  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum

  Femke Halsema | World Economic Forum

  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)

  Mark Zuckerberg | World Economic Forum

  Danny Rothschild | World Economic Forumwww.

  weforum.org/people/frans-timmermans

  Vanuit deze afdeling worden vele landverraders

  uitgezaaid:

  Founder of the Forum of Young Global Leaders

 4. Vergeet ook Al Gore niet – die zit in het bestuur van de WEF broedkassen. Die van het ‘global warming’ verdienmodel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in