Администраия президента России / attribute www.kremlin.ru. / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Tucker Carlson’s interview met de Russische president Vladimir Poetin vorige week genereerde een vlaag van reacties op X, maar het probleem met de meeste was dat je precies wist wat ze gingen zeggen voordat je ze las. Oekraïne-aanhangers vielen bijna altijd Poetin aan, en Tucker omdat hij hem had geïnterviewd. In dit soort situaties komt de beste analyse vaak van verklaringen tegen de eigenbelangen in: iemand die bereid is om het te noemen zoals hij het ziet, zelfs als wat hij ziet slecht kan uitpakken voor zijn kant. De onderstaande analyse van Oleksiy Arestovych, de voormalige adviseur en woordvoerder van de Oekraïense president Vladimir Zelensky, is in feite een verklaring tegen het eigenbelang in, en is zowel daarom het lezen waard als vanwege Arestovych’s kennis en voorkennis over de betrekkingen tussen Rusland en Oekraïne in het verleden – in 2019 voorspelde Arestovych dat Rusland Oekraïne al in 2022 zou binnenvallen, schrijft Portfolio Armor.

Geschreven door Oleksiy Arestovych op X; bold van ons).

Oleksiy Arestovych / Office of the President of Ukraine / President.gov.ua / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

– Ik heb het interview met Poetin bekeken.

Helaas deel ik (godzijdank) niet de algemene mening over “…een waardeloze opa.”

En nu zal ik proberen je stuitje te masseren, omdat je niet zelf wilt nadenken, maar de mantra’s van anderen wilt herhalen, zonder de gevolgen te willen analyseren van wat je hebt gezien.

 • Poetin is volledig adequaat. Hij begrijpt heel goed wat hij doet en is fysiek, mentaal en emotioneel in goede vorm. Hallo aan degenen die hem een jaar geleden hebben begraven.
 • Poetin zet een samenhangend systeem van standpunten neer waar hij zelf in gelooft (hallo, grappen over de Merovingen en Ladoga).
 • Poetin ontdoet zich psychologisch steeds meer van zijn pro-Westerse oriëntatie – het enige dat hem van binnenuit tegenhield.

“Oh, dit is een mythologie die losstaat van de echte geschiedenis!..” puft de gemiddelde persoon op sociale netwerken en rent om zich in de badkamer te verstoppen voor Poetins raketten die op hem afvliegen.

Ik heb een eenvoudige vraag:

– Wanneer begin jij na te denken – tenminste over de redenen die je leven rechtstreeks bepalen?

 1. Mythe. Kom op, noem mij tenminste één staatsideologie die niet gebaseerd is op mythologie, die op de een of andere manier niet overeenkomt met de echte geschiedenis? Wie en wanneer heeft dit hen ervan weerhouden om in het heden te handelen?
 2. Laten we zeggen dat het goed is: de schurk Poetin is de enige die zich baseert op een fictieve ideologie en mythologie.

En wat als hij, met het oog op deze mythologie, volledig materiële acties onderneemt?

“Een idee dat bezit neemt van de massa wordt een materiële kracht,” weet je nog?

Een specifieke mythologie heeft bezit genomen van de massa’s en veertigduizend vrijwilligers komen elke maand naar de Russische militaire registratie- en inschrijvingskantoren.

En ze zullen niet stoppen.

En hoeveel vrijwilligers komen er elke maand naar onze militaire registratie- en inschrijvingskantoren, beste echte historici?

Ahh?

Wat voor waargebeurde verhalen vertellen we als onze “vrijwilligers” met geweld op straat moeten worden gegrepen?

En wat voor verhalen vertelt het Westen dat het niet collectief een miljoen granaten per jaar kan produceren, in een situatie waarin Noord-Korea er anderhalf miljoen produceert?

Poetin zal niet stoppen.

Hij zal zijn taken, die hem worden opgelegd door het beeld van de wereld, tot het einde uitvoeren.

Bovendien, te oordelen naar zijn uitspraken, verbetert hij zijn wereldbeeld, in de zin dat hij steeds gemotiveerder wordt.

Ja, hij liegt veel en opzettelijk, vervormt, manipuleert.

Oké, we hebben grappige Poetin verslagen met zijn domme mythes.

– Misschien kan iemand onze slimme mythes noemen: die van ons en die van het Westen?

Onze waarheid, gebrek aan manipulatie, directheid?

– En wat is dit zogenaamde “wereldsysteem” van jullie waard, zo redelijk, zo sterk, zo vrij, als … één grappige, onaangepaste pseudo-historicus” het buiten werking heeft kunnen stellen?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Begint de Oekraïense elite elkaar op te eten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCNN’s Israëlische vooringenomenheid is blootgelegd. Maar CNN is de norm, niet de uitzondering
Volgend artikelSlechte veronderstellingen, slechte resultaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Poetin is inderdaad grappig, maar niet in vertaling. Veel Russische woordspelingen, en als je geen Rus bent, moet je wel Oekraïner zijn om ze te snappen.

   • Vince februari 12, 2024 Bij 13:50
    Dat zeggen ze er dan niet bij, he.. Ik vraag altijd of ze met de FEITEN kunnen komen als ze zulke dingen zeggen. Dan krijg je nooit antwoord.

    • Ik veronderstel dat het hete hangijzer de geschiedenis van de Oekraine is. Dat Russische provincies door Stalin om “administratieve” redenen in de jaren 50 aan de Oekraine zijn toegevoegd, en de onderdrukking van die gedeeltes na 2014.

   • Hetzelfde “liegen” als in onze geschiedenisboeken. Duizenden interpretaties van wat er volgens degenen die de “geschiedenis” neergeschreven hebben is gebeurd. Dus de waarheid volgens de een en fantasiën of leugens volgens de ander.

    Voorbeeld: In de Middeleeuwen waren de mensen dom en straatarm en leefden maar 30 jaar, is wat ons verteld wordt. Wat we blijkbaar niet mogen weten is dat alleen mannen buiten huis werkten om het gezin te onderhouden en dat konden doen door gemiddeld 18 (!!!) weken per jaar te werken.

    De mooiste en grootste kathedralen, kerken kastelen en overige bouwwerken zijn ook in die zgn “zeer arme en donkere” periode neergezet. Denk aan de Notre Dame de Paris, etc.

    • Goed punt. De geschiedenis van de meeste mensen is hoogstens 50 jaar, merk ik. De meesten weten twee weken later al niet meer wat er geschied is in hun bestaan. En zo wordt de ‘geschiedenis’ willekeurig ingevuld. Hetzelfde met evolutie, waar is de echte geschiedenis van ‘evolutie’. Wat is dat?

    • De veroordeling van onze voorouders door geschiedenisboeken, leraren, msm, etc, heeft mij altijd al tegen gestaan. Het was continu die mensen waren achterlijk, primitief, dom, racistisch, homofobisch, onhygiënisch, noem maar op, alles om zichzelf beter te kunnen voelen dan hun voorgangers.

   • Vince,
    Alsof zij bij de Telegraaf wel de waarheid zeggen dan, slechts Baudet durft nog positieve dingen te zeggen over Rusland en verder niemand niet, van PvdA, SP naar de SGP,VVD tot BBB en ga zo maar door, links of rechts, ik kan er niks meer mee want ze lullen bijna allemaal hetzelfde!

    • Ik heb helemaal nooit gezegd dat de Televaag de waarheid zou zeggen, die zijn ook gewoon MSM.
     Al die partijen die je opnoemt zijn gewoon links, dus voor een sterke en autoritaire overheid. Daar hoort bij dat ze ook willen bepalen wat er gezegd en gedacht wordt.
     Vroeger was links nog wel tegen oorlog, daar is ook niks meer van over.

     • In 1291 waren de Khazaren in Europa zover dat ze alle koningshuizen hadden overgenomen en dus de macht hadden gegrepen. Poetin praat over de geschiedenis van de afgelopen 1000jr… waarin die Khazaren dus de rest van het westen volledig hebben overgenomen. De media en de intellectuele wereld is van de Khazaren en die willen het dus overal over hebben, maar niet hun rol in de afgelopen 1000jr.

      Ze gooien de gebruikelijke handenvol stront om de deksel op de beerput te houden. Kijk de doco Khazarian Maffia, the god eaters, en je begrijpt waarom Poetin het over de afgelopen 1000jr had en wat er in die 1000jr is gebeurt en waarom we anno 2024 met deze monsters in een endgame zijn aanbeland.

      Rusland en China weten heel heel heel goed wie de Khazaren zijn. Het westen is door de Khazaren overgenomen, dus bij ons is alle kennis gecensureerd en verborgen. Iedereen kent de clubs als de Tempeliers, de illuminatie, de vrijmetselarij, de orde van Malta, enz enz… ze zijn als een satanische maffia en ze hebben overal een poppetje geïnstalleerd. Poetin praat over 1000jr geschiedenis zodat wij naar die 1000jr geschiedenis gaan kijken en zelf dit verhaal ontdekken.

 2. een voormalige adviseur van Zelensky. Het wordt steeds duidelijker dat de social media steeds meer geinfiltreerd wordt door de fascistische Westerse elite. Belangrijk is om kennis te hebben van de geopilitieke geschiedenis- en situatie van Rusland na de Sovjet-Unie, de Minsk akkoorden en de BRICS. Mijn advies: niet zomaar een artikel overnemen en plaatsen voordat het grondig gecheckt is.

  • Jack Schlangen februari 12, 2024 Bij 14:07
   Ik geloof dat dit artikel slechts FYI was, als zijnde reacties op het Poetin interview. Persoonlijk waardeer ik het dat ik dit soort opinies kan lezen, zodat ik mijn vinger op de pols kan houden van het gedachtegoed van de medemens. Wb je punten over de Minsk etc, die zijn hier al regelmatig aan de orde gekomen.

  • @Jack Schlangen…

   Doen artikelen en interviews er eigenlijk nog wat toe? Is het inmiddels niet heel duidelijk wie er al heel lang een totale hel op aarde maken? Hebben we nog bewijzen nodig? Volgens mij kan bijna iedereen op FN en de andere alternatieve sites inmiddels enorme lijsten maken met duizenden namen van satanisten en hun slaven.

   En vwb je advies; dat

   • Oeps… per ongeluk verzonden voor ik klaar was.

    Mijn advies: dat grondig checken van artikelen, dat is onze taak. Rommel controleert ongetwijfeld het e.e.a. maar FN maken kost ws meer tijd dan een gemiddelde werkweek. Je kan in een wereld waar de leugen regeert niet verwachten dat de waarheid je wordt aangereikt. Daanaast is inmiddels ook wel duidelijk dat eigenlijk niemand nog weet wat de waarheid is, behalve dat er kwade krachten zijn die alles van binnenuit kapotmaken. Terwijl de westerse mens de hele dag op schermen staart, wordt de wereld om ons heen tot een gevangenis omgebouwd. Minsk akkoorden… de satanisten hebben dat allemaal gecreëerd, het moet allemaal de prullenbak in. Weg met ALLE akkoorden. Weg met de satanisten, tot die satanisten zijn vernietigd is alles één grote leugenmachine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in