BPOC2020, een onafhankelijke buitenparlementaire onderzoekscommissie, heeft Meldpunt Vaccinatie gelanceerd voor het melden van bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie met een COVID-19-vaccin. Er zijn op het moment van schrijven 1544 sterfgevallen en 1533 gevallen van ernstige gezondheidsschade bij het meldpunt van BPOC2020 gemeld. Tot nu toe heeft Lareb, de officiële overheidsinstantie die sterfgevallen en bijwerkingen van COVID-19-vaccins registreert, 509 sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie gemeld.

“Het meldpunt is opgericht omdat wij ons ernstig zorgen maken over de registratie van bijwerkingen en overlijdensgevallen door het Lareb, de officiële overheidsinstantie die bijwerkingen van medicijnen registreert. Het aantal meldingen van overlijdensgevallen dat wij ontvangen hebben ligt ongeveer drie keer zo hoog dan bij het Lareb. Bovendien heeft het Lareb nog geen enkele openheid gegeven of er tussen de bij hen geregistreerde meldingen en de vaccinaties een causaal verband is gevonden.”

Er wordt een onderzoeksrapport opgesteld dat de organisatie op “zeer korte termijn” zal gebruiken in een kort geding tegen het ministerie van Volksgezondheid. Met het kort geding hoopt BPOC2020 een onmiddellijke schorsing van de vaccinaties te bereiken: “Alle signalen die we hebben ontvangen wijzen op een noodsituatie”, aldus BPOC2020-voorzitter Pieter Kuit in een videoboodschap.

Op 9 september a.s. hebben zij een ontmoeting bij het Lareb. Het BPOC2020 is van mening dat de vaccinatiecampagne onmiddellijk moet worden opgeschort om diepgaand onderzoek te kunnen doen naar de COVID-19 vaccins en de mogelijke causaliteit tussen de meldingen van sterfte en gezondheidsschade en de vaccinaties.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een brief aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Covid-gegevens uit Denemarken - Enorme stijging deze herfst van het aantal gevallen en ziekenhuisopnamen heeft niets te maken met Omicron en alles met het falen van de vaccins
Vorig artikelDoekje voor het bloeden – Begrafeniskosten gedekt voor Canadezen die sterven aan het COVID-19 ‘vaccin’
Volgend artikelShedding: Zijn de “Gevaccineerden” schadelijk voor de “Ongevaccineerden”?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Ik vind het heel dapper wat de BPOC doet, maar geen rechter gaat zijn/haar handen branden aan het opschorten van injecteren. De ‘rechtspraak’ is onderdeel van het probleem en dus een doodlopende weg die steeds maar weer bewandeld wordt. Naïviteit ten top dat de BPOC denkt op deze manier het gelijk te behalen. Ze kunnen hooguit een dossier aanleggen voor als in een later stadium gerechtigheid WEL gaat plaatsvinden, alleen is het daarvoor nu nog te vroeg. Laten we hopen dat het bijdraagt aan meer bewustwording bij de ‘schapen’, maar na 1,5 jaar zal daar niet veel sprake meer van zijn.

  Kijk even naar café Weltschmerz die Elke de Klerk interviewt waarbij zij terecht opmerkt dat de geïnjecteerden een groep is die zichzelf uitroeit:

  https://www.cafeweltschmerz.nl/we-hoeven-hier-niet-in-mee-te-gaan-erik-van-der-horst-en-elke-de-klerk/

  Ze heeft gelijk en deze slaapkoppen komen er vanzelf wel achter. Wie niet horen wil, moet maar voelen. Overigens vind ik het stuitend dat de BPOC een vorig jaar afgenomen interview met Elke heeft verwijderd omdat ze daar uitspraken gedaan heeft die berusten op waarheid, maar de BPOC vond dat ze dit niet kon onderbouwen met bewijs. Ik vind dat de BPOC op zich goed werk doet, maar tevens zijn ze in sommige dingen wel erg naïef.

  • Wie weet hoeveel mensen er van die groep de gif prik gehaald hebben en dus eigenlijk voorstanders daar van zijn.
   Maar daar hebben ze het ook verder niet over dacht ik, dat je geen gif prik moet halen.
   Anders verwijder je niet een interview van haar.
   Alleen dat het niet goed bij gehouden wordt.
   Het zou dan wel een beetje dubbel zijn, dat zou dan wel vreemd zijn.

  • Precies de “virus” op zijn kop wordt tijd voor een wereld tribunaal want vlgs mij zijn er bewijzen genoeg maar die globalisten hebben voorlopig geld genoeg om allerlei personen om te kopen en in de msm alles doen voorkomen of het maar sporadisch is wat er gebeurt met die zgn “vaccins”

 2. Dan zijn ze waarschijnlijk nog voorzichtig.
  Overheid staat voor manipulatie voor cijfers die ze het beste uitkomen, daar wordt dan de ” werkelijkheid” op aangepast.
  Ben benieuwd of ze er voor open staan.

 3. Elke oprechte en rechtgeaarde rechter (3x recht is scheepsrecht), moet met droge ogen kunnen concluderen dat het officiele narratief van geen kant klopt. Maar als het niet klopt, wat is er dan wel aan de hand? Dat zou de rechter moeten toelaten te onderzoeken.

  Nu spelen ze allemaal (maar dan ook echt allemaal) onder 1 hoedje. Erg krap hoedje zo wel. En die kan knappen elk moment.

  Waar ik van schrik is het aantal mensen dat hier maar aan mee blijft werken. Worden die allemaal onder druk gezet en/of gechanteerd? Dat kan ik me niet voorstellen. Maar ja, tegenwoordig lijkt alles wel mogelijk zo langzamerhand.

  Na alles wat er in de geschiedenis gebeurd is, zijn de parallellen zo enorm duidelijk dat het niet anders kan dan dat er door mensen iets is samengespannen. Hoe kun je anders op zo’n grote schaal precies dezelfde patronen terug zien die de vorige eeuw ook speelden?

  Als het allemaal zo’n natuurlijk verloop had gehad, dan was het iets unieks, een ongrijpbare ontwikkeling die alleen maar verrassingen zou hebben. Maar het heeft duidelijk geen natuurlijk verloop. En de ontwikkelingen zijn voorspelbaar en dus ook voorspeld. Er zit totaal geen enkele logica in, als je niet de vraag stelt: “Wie heeft er belang bij? Wie wordt hier beter van?”. Met die vragen komen er ineens heel veel antwoorden naar boven. Het feit dat informatie daarover gecencureerd wordt (“we doen het samen”) geeft alleen maar aan dat het heet aan de schenen wordt voor sommige mensen.

  De BPOC2020 is erg moedig. Als er uiteindelijk een haalbaar plan zou zijn om dit te stoppen (i.i.g. in Nederland) dan zou ik zeker mee doen. Maar er zijn alleen maar klagers, maar geen dragers, geen plannenmakers, geen verbinders. Je kunt met de meeste mensen geen oorlog winnen. En dat is het allertrieste.

  • Dan regelt de overheid binnen een paar een andere rechter die de uitspraak weer teniet doet.
   Als er al een rechter te vinden is die zich hier aan waagt.
   Dat hebben ze al eens geflikt.

  • Verreweg de meeste mensen zijn besmet met het geldvirus, een ongeneeslijke ziekte. Dat maakt ze omkoopbaar en chantabel. Zodoende spelen alle medewerkers aan deze leugen onder één hoedje, het z.g. ‘aluhoedje’. Iets wat ze de wappies toedichten, maar zoals bekend wordt tegenwoordig alles omgedraaid. (fout is goed etc.)

  • Het is inderdaad bevreemdend dat er zovelen zo erg mee gaan in de angstporno. Het is alsof ze gehypnotiseerd zitten gekluisterd aan hun scherm, klaar voor de dagelijkse injectie (pun intended) angst. En het opleidingsniveau van de gehypnotiseerde heeft daar weinig invloed op. Politici, rechters, advocaten, artsen, enz zijn niet immuun voor hypnose.
   En daar zit voor mij een stuk van de waarheid in; als je morgen de mainstream media en je smartphone afzet, en gewoon terug begint “te leven” (weliswaar in een door de elite opgelegd carcan) dan zal de collectieve psychose/hypnose snel verdwijnen.
   Ik denk echt dat het zo simpel is.

 4. In een ziekenhuis in Montelimar (Frankrijk) hebben alle zorgkundigen en geneesheren hun witte jas op de grond gesmeten en zijn naar huis gegaan toen ze vernamen dat de vaccinatie voor iedereen zou verplicht worden. Er is nog een ander ziekenhuis hun voorbeeld gevolgd. Ik vind dit een niet-gewelddadig voorbeeld van hoe we met die opgedrongen vaccinatiewaanzin moeten omgaan. Laat de elites dan ook maar creveren !

  • Om eerlijk te zijn, begin ik er ook zo over te denken. Parels voor de zwijnen en van de laatste zijn er veel. Degenen die gezond zijn van geest vinden hun weg en hetgeen hen rest is standvastig te blijven wat daarvan ook de consequentie moge zijn.

 5. Juist ik zelfs niet gereageerd op de oproepen voor een prik maar wel bewaard voor evt bewijzen indien het balletje gaat rollen indien ze voor moeten komen voor een tribunaal netals in de oorlogsmisdaden van 40-45(kan eigenlijk niet wachten wie daar allemaal moeten verschijnen vlgs mij komen komen ze touw tekort netals de chips??????)

 6. Hugo en Haga over document dat bij WOB-verzoek boven tafel kwam over 520.000 geofferde levensjaren

  ‘Bij BLCKBX tv is dit onderwerp ter sprake geweest. Van Haga stelt hier nu vragen over en Hugo de Jonge doet net alsof hij het rapport niet kent. Wiebes kan moeilijk nog gevraagd worden, want die is reeds gestruikeld over het Toeslagenschandaal.

  Oud CBS directeur Ir. Jan van der Zanden diende in september 2020 een WOB-verzoek in bij het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat om inzicht te krijgen in de kosten/baten analyse van de overheid t.a.v. de lockdown in maart van dat jaar. Ir. Jan van der Zanden is een statisticus en cijferman en benadert de zaken graag rationeel en denkt daarom voornamelijk in qaly’s. Op 8 juni 2021 ontving hij de stukken en de data waren ronduit schokkend. Daaruit bleek namelijk dat de ambtenaren een lockdown ontraadden, aangezien er per saldo 520.000 gezonde levensjaren (qaly’s) verloren zouden gaan.

  De schade in gezondheid bleek uit het opgevraagde rapport 6x zo hoog als wat met de intelligente lockdown gered zou kunnen worden:

  De gezondheidswinst was 100.000 qaly’s

  Verlies / schade door uitstel van zorg bedraagt 500.000 qaly’s.

  Sociale gezondheid kostte 120.000 qaly’s

  Dus gebaseerd op deze gegevens van de rekenkamer kun je stellen dat er 100.000 levensjaren zijn gewonnen, terwijl 620.000 levensjaren zijn weggegooid door de maatregelen.

  Hier komt dan de enorme economische schade nog bij.

  Toenmalige minister van EZK Eric Wiebes heeft de documenten gezien – blijkt uit de interne stukken – en heeft dus kennis gehad van de pijnlijke feiten en dan rijst natuurlijk de vraag wat is er met deze kennis gedaan? Heeft Wiebes deze informatie overgebracht aan de kamer? Wist Mark Rutte ervan? En waarom is de koers niet bijgesteld nadat deze informatie voorhanden was?

  Een qaly is een afkorting van “Quality-Adjusted Life Year”, een naar kwaliteit gewogen levensjaar. Dit wordt gebruikt om de kosten-effectiviteit van bepaalde interventies in te schatten. 1 qaly staat voor een 100% gezond levensjaar en is als rekeneenheid de normering in Nederland.

  Qaly’s zijn ook de meest objectieve rekeneenheid om termen als “nevenschade” en “disproportionaliteit” enige waarde, context en inhoud te geven omdat het anders alleen sentimentele woorden blijven. Het is belangrijk dat een goede afweging kan worden gemaakt qua kosten en baten in de zin van levenskwaliteit.’

  Hugo lult er een punt aan in het kader van ‘PROPORTIONALITEIT’ van de maatregelen. Wederom de bekrachtiging dat de man niet spoort. Psychopaat / Sociopaat / Narcist.

  https://www.youtube.com/watch?v=9k3F1j8o7XI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in