© Mika Baumeister op Unsplash

Een document dat op 30 september in Eurosurveillance is gepubliceerd, roept vragen op over de legitimiteit van “door vaccinatie gegenereerde kudde-immuniteit”. In het rapport wordt een COVID-uitbraak aangehaald die zich snel verspreidde onder ziekenhuispersoneel in een Israëlisch medisch centrum – ondanks een vaccinatiegraad van 96%, het gebruik van N-95 chirurgische maskers door patiënten en het dragen van volledige persoonlijke beschermingsmiddelen door zorgverleners, bericht Childrenshealthdefense.org.

Het berekende infectiepercentage onder alle blootgestelde patiënten en personeelsleden bedroeg 10,6% (16/151) voor het personeel en 23,7% (23/97) voor de patiënten, in een populatie met een vaccinatiegraad van 96,2% (238 gevaccineerden/248 blootgestelde personen).

In het rapport wordt opgemerkt dat verschillende overdrachten waarschijnlijk hebben plaatsgevonden tussen twee personen die allebei een chirurgisch masker droegen, en in één geval met gebruikmaking van volledige persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE), inclusief N-95 masker, gelaatsscherm, toga en handschoenen.

Van de 42 bij de uitbraak gediagnosticeerde gevallen waren er 38 volledig gevaccineerd met twee doses van het Comirnaty-vaccin van Pfizer en BioNTech, één had slechts één vaccinatie ontvangen en drie waren niet gevaccineerd.

Van de geïnfecteerden waren 23 patiënten en 19 personeelsleden. De personeelsleden herstelden allemaal snel. Acht gevaccineerde patiënten werden echter ernstig ziek, zes werden kritisch ziek en vijf van de kritische zieken overleden. De twee ongevaccineerde patiënten die werden getraceerd hadden een mild COVID-ziekteverloop.

“Deze mededeling … betwist de veronderstelling dat hoge universele vaccinatiecijfers zullen leiden tot kudde-immuniteit en COVID-19 uitbraken zullen voorkomen … In de hier beschreven uitbraak was 96,2% van de blootgestelde populatie gevaccineerd. De infectie verliep snel (veel gevallen werden symptomatisch binnen 2 dagen na blootstelling), en de virale belasting was hoog”.

Volgens het rapport was de uitbraak het gevolg van een volledig gevaccineerde hemodialysepatiënt van in de zeventig die met koorts en hoest was opgenomen en in een kamer met drie andere patiënten was geplaatst.

  Ze doen het al met muizen... de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofd

De patiënt was op de dag van opname niet getest op SARS-CoV-2, omdat zijn/haar symptomen werden aangezien voor een mogelijke bloedbaaninfectie die congestief hartfalen verergerde.

Om de bron van de uitbraak te bepalen, voerden onderzoekers een fylogenetische analyse uit op de volledige genoomsequenties voor SARS-CoV-2 die beschikbaar waren van 12 gevallen in de uitbraak, waaronder personeel en patiënten van afdelingen A, B en C en dialyseafdelingen.

Allen waren besmet met de Deltavariant en epidemiologisch en fylogenetisch verbonden met dezelfde uitbraak, met uitzondering van één geval. Dat geval en drie personeelsleden werden niet als deel van de uitbraak beschouwd.

“Dit is een zeer interessant document en het is wetenschappelijk zeer verantwoord,” zegt Dr. Brian Hooker, Ph.D., P.E., Children’s Health Defense chief scientific officer en hoogleraar biologie aan de Simpson University.

“Het doorbraakpercentage van 96,2% van de gevaccineerde populatie toont aan dat in dit geval het vaccin vrijwel nutteloos was in het voorkomen van transmissie. Ook moet worden opgemerkt dat de twee gerapporteerde gevallen onder de ongevaccineerde patiënten mild waren, terwijl zes van de gevaccineerde patiënten stierven,” zegt Hooker.

BioNTech CEO zegt dat in 2022 een nieuw COVID-vaccin nodig zal zijn 

Het hoofd van BioNTech – het Duitse bedrijf dat samen met Pfizer een COVID-vaccin heeft ontwikkeld – zegt dat er waarschijnlijk medio 2022 een nieuwe formule nodig zal zijn om bescherming te bieden tegen toekomstige mutaties van het virus.

Volgens Bloomberg vertelde Ugur Sahin, medeoprichter en CEO van BioNtech, aan de Financial Times dat terwijl de huidige COVID-varianten, zoals de besmettelijke Deltastam, niet verschillend genoeg waren om de huidige vaccinaties te ondermijnen, er nieuwe stammen zullen opduiken die booster shots en het immuunsysteem van het lichaam kunnen ontwijken.

Volgens een nieuwe pre-print studie die is ingediend voor peer review, verdwijnen de antilichamen van het  Pfizer/BioNTech vaccin bij velen na zeven maanden.

Zes maanden na ontvangst van de tweede dosis van Pfizer’s twee-dosis vaccin, hebben veel ontvangers geen vaccin-geïnduceerde antilichamen meer die onmiddellijk de zorgwekkende SARS-CoV-2 varianten kunnen neutraliseren, meldt Reuters.

Onderzoekers analyseerden bloedmonsters van 46 gezonde, meestal jonge volwassenen of volwassenen van middelbare leeftijd na ontvangst van de twee doses en opnieuw zes maanden na de tweede dosis.

“Onze studie toont aan dat vaccinatie met het Pfizer-BioNtech vaccin hoge niveaus van neutraliserende antilichamen tegen de oorspronkelijke vaccinstam induceert, maar dat deze niveaus zeven maanden na de eerste dosis bijna 10 keer zo laag zijn”, aldus Bali Pulendran van de Stanford University en Mehul Suthar van de Emory University in een e-mail aan Reuters.

Bij ongeveer de helft (47%) van alle proefpersonen waren neutraliserende antilichamen die infectie kunnen blokkeren tegen COVID-varianten, zoals Delta, Beta en Mu, zes maanden na de tweede dosis niet meer aantoonbaar, zo bleek uit de studie.

“Neutraliserende antilichamen zijn niet de enige verdediging van het immuunsysteem tegen het virus. Toch zijn ze “van cruciaal belang bij de bescherming tegen SARS-CoV-2-infectie”, aldus Pulendran en Suthar.

Volgens de onderzoekers rechtvaardigen de bevindingen het toedienen van een boosterdosis na zes tot zeven maanden om de bescherming tegen SARS-CoV-2 en zijn varianten te verbeteren.

Fauci zegt dat drie injecties van een COVID-vaccin een ‘optimaal schema’ is

  Tegen alle bewijzen in: EU onthult plan voor totale vaccinatie in nieuw beleidsdocument

Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, zei dinsdag dat hij gelooft dat het “optimale regime” van vaccinatie tegen het SARS-CoV-2-virus een herhalingsprik zal omvatten.

Fauci’s opmerkingen komen een week nadat de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en de Centers for Disease Control and Prevention toestemming gaven voor boosters voor miljoenen Amerikanen, waaronder degenen die door hun beroep een “hoog risico” lopen.

Bijna 1 miljoen Amerikanen hebben al afspraken ingepland om een derde dosis van Pfizer’s COVID vaccin te ontvangen, volgens het Witte Huis.

Pfizer en BioNTech hebben op 30 september de eerste gegevens van hun vaccinatieproef met kinderen tussen 5 en 11 jaar oud bij de FDA ingediend.

De onafhankelijke adviescommissie voor vaccins van de FDA zal in oktober drie vergaderingen houden om de COVID-booster shots, mix-and-match boosters en vaccins voor kinderen van 5 tot 11 jaar te bespreken, kondigde het agentschap vrijdag aan.

De eerste twee vergaderingen, op 14 en 15 oktober, zullen gaan over boosterdoses van Moderna en de COVID-vaccins van Johnson & Johnson – die beide zijn toegelaten voor gebruik bij volwassenen.

Tijdens de tweede vergadering zal de commissie ook gegevens bespreken van de National Institutes of Health over de veiligheid en werkzaamheid van het krijgen van de eerste doses van een COVID-vaccin en, later, een boosterdosis van een vaccin van een andere fabrikant, meldt Politico.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 injecties: De doden spreken niet, maar zij met invaliderende verwondingen geven waarschuwingen af
Volgend artikelKijk eens wat er uit de longen van een recent “gevaccineerde” patiënt kwam: “Sliert van aangehechte bloedklonters… Denk je nog steeds dat die prikken onschadelijk zijn?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Weet je wat . Over een groot jaar is er een heel groot tekort aan bloed. Omdat gevaccineerd bloed levenslang verkloot is. Dus blijft ons zuivere bloed over. En ze zullen smeken op hun knieen voor ons zuiver bloed en veel geld bieden voor donoren. En wij zeggen dan nee. En als dan die kakkers van politiekers of iemand uit hun familie bloed nodig heeft voor een operatie ofzo?. Dan gaan ze der maar lekker aan kapot……no merci. Hebben zij ook niet met ons. En laten we hopen dat ze geen ondergrondse ongevaccineerde kinderen verstoppen voor hun bloed…..als ik daar achter kom …..word het heel persoonlijk. ….dus boycot het bloedplasma geven. Aub stop ermee. Ik heb al enkele ervan kunnen brengen…geen bloed meer voor de vampieren.

  2. Kijk maar uit voor je organen. Zorg er voor dat je actief NEE invult op je donor formulier, anders ben je automtisch eigendom van de Staat. Gezonde organen zijn gewild nu; je hoort er weer regelmatig over op de radio. En jouw operatie aan een kankergezwel kan wel eens meer weg halen dan je lief was. En jij kassiewijlen. (En informeer jezelf: je KAN niet dood zijn om goede organen te laten plukken, slechts hersendood. Je MOET technisch nog in leven zijn. Dat betekent een gruwelijke dood als je organen uit je lijf worden gesneden.) Interessant ook om er op terug te blikken dat de orgaan donor campagne al een paar jaar voor de covid campagne begon om mensen tot Staat eigendom te maken. De timing hè.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in