Ik heb niets dan minachting voor de artsen die, nu ze hebben gezien dat de persoonlijke risico’s gering zijn, te laat hun hoofd boven het maaiveld hebben gestoken om te beamen dat de covid-19-prikken veilig noch effectief zijn, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ze duiken overal op en worden, bizar genoeg, toegejuicht voor hun “moed”. De mainstream media geven plotseling zendtijd aan artsen die de vaccinatie bekritiseren. Artsen die de goedkeuring van het establishment kregen voor het promoten van vaccinaties, krijgen nu goedkeuring voor hun kritiek daarop.

Het is moeilijk te geloven dat dit geen plan is om verwarring en woede te zaaien.

Wat de reden ook is, het is nu te laat.

Miljoenen mensen zijn geprikt met deze giftige, experimentele troep.

Duizenden zijn gestorven. Nog meer mensen zijn levensgevaarlijk gewond geraakt door een prik die ze niet nodig hadden en nooit hadden mogen krijgen.

De waarheid was beschikbaar en duidelijk zichtbaar in de herfst van 2020 – bijna twee jaar geleden. Bekijk de artikelen op mijn website. (Mijn meer dan 300 video’s zijn natuurlijk door de samenzweerders verwijderd, hoewel u ze misschien kunt vinden. Hoe merkwaardig is het, en hoe verdacht, dat op YouTube nu video’s staan die de covid-19 prik bekritiseren. YouTube verwijderde al mijn waarheidsgetrouwe video’s, verwijderde mijn kanaal en verbood mij levenslang om zelfs maar naar video’s van anderen te kijken. Mijn reputatie en inkomsten werden opzettelijk vernietigd. Wat is er veranderd? Nou, tientallen miljoenen zijn geprikt en het narratief is veranderd. Misschien wil het establishment nog meer angst en woede in de mix brengen en gebruikt het deze artsen om chaos te creëren).

  Nu meer en meer jongeren door het "vaccin" worden vermoord, is een massale volksopstand nu dringend nodig!

Eind 2020 was het duidelijk dat er geen pandemie was.

Het was eind 2020 duidelijk dat de covid-19 injecties niet nodig waren.

Eind 2020 was duidelijk dat de covid-19-prikken zeer gevaarlijk waren en een hele reeks ernstige bijwerkingen veroorzaakten.

Dat is bijna twee jaar geleden!

Omdat ik de waarheid durfde te vertellen in video’s, artikelen en boeken werd ik eindeloos aangevallen en omschreven als een ‘in opspraak geraakte complottheoreticus’.

En toch zwegen de artsen die nu hun mond open doen, toen de waarheid er echt toe deed – en een verschil had kunnen maken.

In februari en maart 2020 was het duidelijk dat er geen pandemie was. Maar het was toen wel duidelijk dat er massale, verplichte vaccinaties op komst waren. Meer dan tweeënhalf jaar lang hebben Antoinette en ik elk wakker uur besteed aan onderzoek, schrijven, bewerken en opnemen van meer dan een miljoen woorden in meer dan 300 scripts, omdat het pijnlijk duidelijk was dat alle officiële voorspellingen vals waren.

Mijn eerste boek over de valse pandemie en de grote samenzwering werd gepubliceerd in april 2020 – tweeënhalf jaar geleden. Een groot deel van het boek moest worden geschreven zonder trigger-woorden te gebruiken die de censoren van streek brachten. Dat boek heet Coming Apocalypse en is verkrijgbaar als paperback en als eBook. Lees het en vraag u af waarom zoveel artsen hun mond hielden en de waarheid hielpen onderdrukken.

Dat was toen wij steun nodig hadden.

Maar de overgrote meerderheid van de artsen zweeg, hield zich gedeisd en negeerde de waarheid.

  44.348 doden en 4.279.200 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen terwijl steeds meer Pfizer-fraude aan het licht komt

Sommige van de aandacht vragende, mediageile artsen die nu doen alsof ze moedig zijn, steunden de uitrol van de prikken. En sommigen gaven ongetwijfeld de prikken en verdienden daarmee een fortuin.

Het is niet moedig om zich nu uit te spreken. Het was moedig om zich in 2020 uit te spreken.

De hysterie van de covid-19 prikken is al lang voorbij. Het is te verdomd laat om ‘moedig’ te zijn.

De samenzweerders trekken zich niet veel meer aan van de covid-19 prikken. Zelfs de mainstream media publiceren af en toe sceptische artikelen. De samenzweerders zijn meer bezig met het vernietigen van economieën, het bevorderen van een cashloze maatschappij en het opdringen van sociaal krediet. De Grote Reset is in volle gang.

We hadden die artsen nodig om zich twee jaar geleden uit te spreken.

Alle artsen die in 2020 hun mond hielden, waren onwetend of laf of allebei.

De tientallen artsen die zich nu pas uitspreken over de covid-19 prikken zijn verachtelijk. Wie weet wanneer ze weer van gedachten veranderen? Wat zijn hun echte motieven om twee jaar te laat de waarheid te “ontdekken”?

We moeten ons afvragen WAAROM ze er nu voor gekozen hebben zich uit te spreken. En waarom zij in de mainstream media en op het internet worden vermeld. Maakt dit deel uit van een sinister plan?

Ik vrees dat het nu te laat is voor artsen die hun mond hielden om zich wijs en rechtvaardig voor te doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De epidemie van waanzin overspoelt de wereldVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Bryan Ardis schokkende beschuldigingen: Het covid-19 virus, de vaccins en sommige behandelingen zijn allemaal afkomstig van slangengif

Lees meer over:

Vorig artikelIs Giorgia Meloni een lakei van de Globalisten?
Volgend artikelRusland stationeert doomsday nucleaire oceaandrones terwijl wereldwijde economische ONDERGANG dreigt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Deze dokter heeft natuurlijk helemaal gelijk maar zal zich erbij neer moeten leggen dat we in een wereld van laffaards leven. Ik zie Corona als een geschenk, we hebben exact kunnen zien wie de onverdraagzame NSB’ers zijn onder ons. Het was doodeng maar heeft de oprechte mens doen laten ontwaken

  • Het broodje aapverhaal over apenpokken werd op 15.05 van dit jaar de wereld ingestuurd. 1 + 5 + 5 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
   Sinds 1776 zijn de vrijmetselaars wereldwijd door de illuminati geïnfiltreerd.

 2. “Ze duiken overal op en worden, bizar genoeg, toegejuicht voor hun “moed”. De mainstream media geven plotseling zendtijd aan artsen die de vaccinatie bekritiseren. Artsen die de goedkeuring van het establishment kregen voor het promoten van vaccinaties, krijgen nu goedkeuring voor hun kritiek daarop.”

  Zijn er links naar de artikelen waarin artsen zich nu uitspreken tegen de vaccinaties? Dan kan ik deze doorsturen naar de pro vaccinatie aanhangers.

 3. inderdaad te laat, maar toch ook wel een geschenk dat artsen zich alsnog uitspreken. de waarheid moet boven tafel, al die pro vaxxers en overige schapen worden dan in ieder geval geconfronteerd met de waarheid. daarbij er komt nog zoveel ellende aan, schud mensen wakker. we hebben de massa nodig.

 4. Vernon Coleman zegt nog steeds niet dat een “virus” niet bestaat omdat Louis Pasteur in de 19e eeuw virussen verzonnen heeft. Dit maakt Coleman lid van de zg ‘cabal’ een vrijmetselaars organisatie.

 5. “BREAKING: ICAN wint rechtszaak die CDC dwingt om V-SAFE Covid-vaccinletselgegevens over te dragen – Toont aan dat 7,7% medische zorg zoekt na vaccinatie en 25% ernstige bijwerkingen heeft (VIDEO)”

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/breaking-ican-wins-lawsuit-forcing-cdc-turn-v-safe-covid-vaccine-injury-data-shows-7-7-seek-medical-care-vaccination-25-serious-side-effects-video/

  VAERS COVID-vaccin Meldingen van bijwerkingen:

  https://openvaers.com/covid-data

 6. Wacht Maar Van Ranst, Van Gucht its Payback time ✌🏻👌Ben benieuwd tzal Niet meer winkelen zijn zonder Bescherung of gaan wandelen int park ze gaan jullie pakken mark my words

 7. Mijn vertrouwen in dokters, verzorgingspersoneel en ziekenhuizen is volledig verdwenen tot mijn dood.
  Ik wijs ze allemaal mijn middenvinger!
  Ja, er zijn nog goede mensen maar die zwijgen liever, worden binnenkort WEER verplicht booster te halen.
  Eerst Duitsland dan volgt de rest…

  • Ik Had nooit vertrouwen in dokters, kijk 10jaar geleden de laatste keer eentje gezien, hoestje nope, snotneus nope, Bronchitis nope, griep nope, blijf bij dokters weg die zijn opgeleid en perfekt om mensen Ziek te maken just that simple, big Pharma schrijf dat voor zeg dit,zeg dat,geef hun dit daarvoor, echt zonder te overdrijven heb 10j geen Doktor gezien was Niet ziek leef redelijk gezond loop elke week 20km ga naar een alternatieve shop en nooit Meer Naar een apotheek een aanrader is Holland & Barrett in Belgie, Maar in Nederland zijn er zeker ook vestigingen, heel competente mensen echt waar ✌🏻 Grtz aan allen uit Belgie 🇧🇪

   • Ik toon ze mijn middenvinger maar realiseer mij ook dat we niet zonder kunnen!
    Ieder zijn ding Danny maar die alternatieve shops zijn voor mij grote kwakzalvers en geloof die nog minder. Ik geef je een voorbeeld; je hebt een gebarste appendix en die kan je niet genezen met wat verse groenten of homeopathie…
    Ik heb het als kind meegemaakt en was zonder dringende operatie allang dood.
    En je mag nog zoveel sporten als je wilt zelfs heel gezond leven, uwe kanker komt nog!
    Heb al veel gezonde vrienden verloren die veel in de bergen zaten terwijl ik veel shit eet. Er is geen formule; je krijgt kanker of niet en veel oudere mensen kampen met prostaat kanker.
    Kijk goed naar je PSA.

   • Gehoord, Holland en barret overgenomen is door de overjarige nazi’s deze winter, wat waar en onwaar is is een 2e
    idem Douwe Egberts koffie

 8. Moordenaars en de graai politiek Verpleegkundige INBEGREPEN…DE STAAT… MOORDENAARS…. vrijwilligers vragen om spuiten te zetten…DIE MOGEN DAT NIET EENS…DEZE WERELD DOOR EN DOOR….ROT TOT OP HET BOT…in mijn beleving is het over voor wat iedereen betreft die spuiten en laten spuiten….God bestaat NIET ‼️‼️ LAFAARD’S ‼️‼️‼️

  • @Raphael Vangestel God bestaat NIET ‼️

   God komt snel, eerst digitaal economie ,dan is het wachten op dan merkteken van het beest, dan vallen de 7 laatste plagen op de mensen die het merkteken van het beest ontvangen . Jezus de Zoon van God komt ons halen. einde wereld/1000 jaar in de hemel/dan nieuwe aarde =geen oorlog/geen ziektes/vrede/geen pijn/geen stres/geen vaccins/geen leugens/geen moordenaars/geen verkrachters/geen dieven/er bestaat dan ook geen dood =eeuwig leven

 9. Dr. Vernon Cole. Een van de zeer weinigen, die vanaf het begin van die smerige nazi-praktijken van overheidstuig en farmatuig die zag wat er echt gebeurde.
  Net als ik.
  Wederom monddood.
  Als iemand van mijn familie kanker heeft, en er niets meer aan de toestand te veranderen valt, wat voor zin heeft het dan nog om ” eigen schuld ” te roepen?
  Gedane zaken nemen geen keer. Ook niet door mijn woorden.
  En vanaf het begin van deze absolute vuiligheid rest mij/ons dus niets anders dan machteloos mededogen.

 10. Zelfde met mij gebeurd, heb 17 jaar een account gehad op Tweakers.net, en ik en een paar andere waren
  de enigste die iedereen waarschuwde, dat er helemaal geen pandemie is en dat alles een plandemie is, dat Covid-19 niks erger is dan een simpele griep, klopte ook, gingen net zo veel mensen dood aan “Covid-19” als normaal aan de griep, werd niet geluisterd, en werd altijd omlaag gemod, want wetenschapper liegen niet ze spreken de waarheid, en je moet de regering vertrouwen want ze spreken de waarheid en zijn er voor ons, wat het tegenovergestelde is van wat echt is.

  Ben meerdere geschorst op Tweakers, en verleden jaar voor altijd verwijderd, en werd bedreigt door DPG Media B.V. dat ik geen andere accounts meer mag aanmaken op andere namen en e-mails, anders woord ik door hun aangeklaagd, nee ik vind dat Dr. Coleman nog erg netjes is over al die artsen (de meeste trouwens), de grootste gros wisten donders goed wat ze deden, en hebben letterlijk bloed aan hun handen, door HUN, zijn er wereldwijd al vele doden gevallen door dat gif wat ze moedwillig iedereen gaven, vooral ouderen die vaak geen eens wisten wat er gebeurde, en zelfde voor de kinderen wereldwijd die het al gekregen hebben, ik heb maar drie woord voor die mensen, het zijn monsters.

  Hier kan je lezen wat de meerderheid vind van wat Tweakers geworden is, ook die van mij, ik heet daar Jo.

  https://nl.trustpilot.com/review/www.tweakers.net?sort=recency

 11. Daarom hoop ik dat alle video/audio, tweets, columns, gemanipuleerde onderzoeken etc etc van die verraders allemaal bewaard zijn met hun naam en toenaam. Zodat we ze daar mee om de oren kunnen slaan. Niet alleen papiervis geduldig, internet is dat ook. Probeer zoveel mogelijk op te slaan dan kan het nooit verwijderd worden

 12. Coleman is een topper .
  Wel / geen virus: so what
  Wij nemen ook gewoon maar wat aan wat iemand voorkauwt.
  Mi is hier sprake van vergiftiging mbt Corona ,of je dat een virus noemt of niet doet niet ter zake .vele mensen waren in maart ‘20 ziek .
  Pcr test en muilkorf is natuurlijk grootste lariekoek ooit uitgevonden.
  Artsen, geïnformeerd in Nederland, zijn gewoon doorgegaan ,
  terwijl ze met hun belachelijk hoge inkomen aan supertop zitten .
  Gezondheidsinstellingen; zijn ‘ allemaal aangestuurd door wef en who is mijn indruk, poppetjes zijn op de juiste plek gezet.

  • Denk dat iedereen die wat in de melk te brokkelen heeft / juiste plaats is gesponsord, wellicht escape. luxe optrekje onder de grond. Geld moet rollen.

   • VERACHTELIJK , passend woord gebruikt heer Vernon voor de kloothommels. 🤩

    Misselijkmakend, hoerig, aftands, kotsmokkels, kloothommels, gluiperig, achterbaks,
    GOLDDIGGERS
    Voeg ik eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in