Er is veel gaande in Spanje op dit moment. Er is nieuwe wetgeving die in feite het totale einde van de democratie en alle vrijheid in Spanje mogelijk maakt, en dit is nog maar het begin. Iedereen die meerderjarig is, moet volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad “persoonlijke diensten” verlenen wanneer de regering om welke reden dan ook een crisissituatie afkondigt, ook op het gebied van gezondheid, schrijft armstrongeconomics.com. Spanje verklaart daarmee dat alle burgers in feite slaven van de staat zijn, zonder mensenrechten. Er mag geen uitzondering zijn en iedereen MOET de bevelen en instructies van de regering gehoorzamen. In deze nieuwe nationale veiligheidswet staat:

“In het geval dat in Spanje een crisistoestand wordt afgekondigd (“Situatie van Belang voor de Nationale Veiligheid” is de naam die de wet eraan geeft), kunnen de autoriteiten ook overgaan tot de tijdelijke vordering van alle soorten eigendommen, tot de interventie of de voorlopige bezetting van die goederen die noodzakelijk zijn, of tot de opschorting van allerlei van alle soorten activiteiten”.

Dat is zo vaag dat de overheid beslag kan leggen op al uw bankrekeningen en zelfs op uw huis – punt uit! Wie financiële schade lijdt door de inbeslagneming van zijn eigendom of de onderbreking van zijn activiteit, zal recht hebben op een schadevergoeding. In haar eerste ontwerpen sluit de wet de betaling van een schadevergoeding uit aan diegenen die verplicht zijn een persoonlijk voordeel te doen. Daarom zal elke crisis die zij aangeven en die van gezondheids-, milieu-, economische of financiële aard kan zijn, worden gedekt, evenals een invasie van Mars.

Deze nieuwe plicht om alle eigendommen af te staan stopt echter niet bij individuen. Deze ALSO geldt voor bedrijven en rechtspersonen om samen te werken met de autoriteiten om de crisis te overwinnen die zij naar eigen goeddunken bepalen. Dit introduceert nog een nieuw risico voor het bezitten van Spaanse aandelen. De politici hebben een slimme rechtvaardiging gevonden voor de afschaffing van de mensenrechten in artikel 30 van de grondwet, waarin staat dat “Spanjaarden de plicht en het recht hebben om Spanje te verdedigen”.

Bovendien kan de regering ook een verplichte militaire dienst instellen, die in Spanje reeds in 2001 werd opgeschort. Ze verwijzen naar de vierde sectie, waarin staat dat “bij wet de plichten van de burgers kunnen worden geregeld in geval van ernstig gevaar, ramp of openbare calamiteit”. Deze grondwetsbepaling is tot nu toe inactief gebleven. Bij de opstelling van deze wetgeving is er bewust voor gekozen deze niet te laten vallen onder een “organieke wet”, de enige wet die de grondrechten kan aantasten. De crisis moet worden uitgeroepen door het staatshoofd – niet door de rechtbanken.

De verplichting van de media

De nieuwe wetgeving heeft ook betrekking op de media. Het ontwerp voorziet in de verplichting van de media om met de bevoegde autoriteiten samen te werken bij de verspreiding van informatie van preventieve of operationele aard. Met andere woorden, het maakt een einde aan de persvrijheid. De pers zal worden gedwongen om alleen het regeringsstandpunt te publiceren.

Dat is wat voor heel Europa in het verschiet ligt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaans bedrijf dwingt 23-jarige zwangere werkneemster zich te laten vaccineren – kind na 42 minuten en moeder na 6 dagen doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 en de PCR-tests – Geen pandemie, alleen onzinnige gegevens 
Volgend artikelTijdens de wedstrijd stortten twee cricketspelers in die drie dagen eerder tegen Covid waren ingeënt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. waarom staat zoiets misdadigs niet in de krant dat mensen gedwongen worden om zich te laten vaccineren en waar is dan de persvrijheid gebleven Zijn het allemaal leugens die hier vermeldt wordt of waarheden Hebben we weer te maken met slavernij of zijn dit ook leugens die hier vermeldt worden waarom lopen mensen naar de priktent als ze hun eigen leven ermee in gevaar brengen is dat ook leugens die hier vermeldt worden of waarheid???? Ik begin te geloven dat hier veel staat dat niet juist is of verzonnen om mensen aan te zetten om dingen niet te doen…… Die overheden in een kwaad daglicht gaan stellen Maar ik vind nergens troost omdat de regulaire pers onder dwang staat van de overheden….. Ook daar hangt de gehele informatie vol van leugens corruptie en schandalen Maar een ding is zeker het draait er hier om dat de mens eerder moet sterven om plaats te maken voor nieuw vers bloed en vermindering van de wereldbevolking die niet naar 10 miljard gaat maar hooguit 5 miljard wordt terug gebracht!?????

  2. Dit is allemaal gebaseerd op de Terra Nullus en stamt van 049 BC. en dit is ontstaan doordat we in de afrondende cyclus zitten van de kosmos en was de 13e maan van 19 december 2021 het meest heftigst. Wat is gebeurt: We belanden dan in Ascension en betekent de werkelijke essentie in U. Alle openstaande karma’s zijn gewist en komt men weer op het eerste leven uit als karma’s niet zijn ingewisseld en afgerond en herhaal je verleden. Lees de Terra Nullus er maar op na en gaat het over gedragingen van verleden in heden. Stalin was 12 keer geïncarneerd uit vele vorige levens en herhaalde het gedrag keer op keer in navolgende levens met miljoenen slachtoffers op zijn naam. Waarom? Geen karma ingewisseld en destijds afgeschaft door de Engelsen die dit niet nodig echte maar wel degelijk bij de veredeling in mensheid hoort en is reinheid in leven trachten te bereiken voor betere resultaten. Ligt opgeslagen in je onderbewustzijn en maakt dat de meeste niet doorhebben wat ze aan het doen zijn en speelt superego hierin een rol. Opgelegd gedrag ondermijnd onderbewustzijn voor hoger bewustzijn bereiken waardoor na 2 jaar pressie bij de hele wereld rebelleren is ontstaan want geen een mens houdt vol en is een logisch gevolg van de daden van maar nog steeds niet ingeloste karma’s. De reïncarnatie Pluto en Mars oerkracht staan vol die dit hele spektakel aan beide kanten in gang zet en is zo boven, zo beneden. Balans is totaal doorgeslagen en is dit de uitkomst. Hoger bewustzijn nastreven en karma’s inwisselen was in 2009 al de boodschap en zouden natuurwetten boven lanswetten moeten komen te staan voor een betere wereld voor ons allen ipv in de greep zitten van. Zonder vrijheid geen evolutie en blijft de cirkel in dezelfde voor doordraaien en schieten we met zijn allen niets mee op. Je bent pas erkent als je al je emoties hebt verkent en ligt voor 80% in je verleden het onderkende onderbewustzijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in