© Foto : Senior Airman Greg L. Davis, U.S. Air Force

Na maandenlang overleg hebben de Verenigde Staten, de NAVO en de Europese Unie een soort akkoord bereikt over de levering van in de VS vervaardigde F-16 gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne.

Volgens sommige berichten is de opleiding van piloten begonnen in ten minste één NAVO-natie (Polen), terwijl andere (Denemarken, Portugal en Nederland) hebben aangegeven dat zij bereid zijn hetzelfde te doen. De VS noch enig ander NAVO-land heeft echter toegezegd daadwerkelijke F-16’s te leveren, wat betekent dat dit hele debat vanuit het oogpunt van gevechtscapaciteit een wassen neus is zolang die toestellen niet in Oekraïne arriveren. De opleiding van Oekraïense vliegtuigbemanningen zal maanden duren, wat betekent dat een F-16 door een Oekraïense piloot ten vroegste begin 2024 in het luchtruim van Oekraïne zal verschijnen, schrijft Scott Ritter.

Zelfs als de F-16 uiteindelijk aan de kant van Oekraïne in de strijd terecht komt, is het absurd te denken dat dit toestel, waarvan het basisontwerp dateert uit de jaren zeventig, Oekraïne een soort beslissend voordeel zal opleveren.

Oekraïne zal niets krijgen dat in de buurt komt van de modernste, meest capabele variant van de F-16, maar eerder casco’s die hun operationele levensduur voor de luchtmacht van de donerende natie hebben overschreden – kortom, oude toestellen met ernstige onderhoudsproblemen en beperkte prestaties. In de handen van een ervaren piloot kan men een minimum aan gevechtsprestaties verwachten in een beperkt aantal gevechtsprofielen, waaronder luchtgevechten en luchtsteun.

Maar de Oekraïense piloten die met deze toestellen zullen vliegen, zijn het verst verwijderd van ervaren F-16 piloten die men zich kan voorstellen. Zij zullen minimale ervaring hebben met het testen van de prestaties van de F-16.

  De Russen hebben een zeeblokkade opgelegd - Onderwaterrobot heeft de Amerikaanse MQ-9 Reaper-drone op een diepte van 900 meter nabij Sevastopol gevonden

Bovendien, als Oekraïne zijn meest ervaren piloten, die met de MIG-29 of SU-27 hebben gevlogen, zou opleiden, dan wordt de kwestie van de prestaties nog acuter – de F-16 is een heel ander vliegtuig vanuit avionica-oogpunt, en piloten wier spiergeheugen gebonden is aan vliegtuigen uit het Sovjet-tijdperk zullen een duidelijk nadeel hebben ten opzichte van minder ervaren piloten die vanaf nul beginnen.

Het Russische leger bereidt zich al voor op de strijd tegen de F-16 sinds de jaren zeventig, toen het toestel nog als geavanceerd werd beschouwd en het moest opboksen tegen Sovjetvliegtuigen en luchtverdedigingscapaciteiten.

Er zijn meer dan 40 jaar verstreken sinds de eerste F-16 boven Europa vloog, en sindsdien hebben Sovjet – en later Russische – specialisten in luchtgevechten zich uitsluitend beziggehouden met de vraag hoe de F-16 in een gevecht kan worden verslagen. Terwijl een nieuwe F-16, uitgerust met de beste wapens en avionica die Amerika bezit en gevlogen door een ervaren piloot, de Russen voor een paar verrassingen kan stellen, zal de oudere F-16, gevlogen door Oekraïense piloten met beperkte ervaring op het casco, dat niet doen. Kortom, de Russen zullen gemakkelijk elke Oekraïense F-16 neerschieten die een luchtgevecht met Rusland aangaat of die de Oekraïense troepen van dichtbij ondersteunt.

En dan is er nog de kwestie van het onderhoud – de F-16 is onder de beste omstandigheden een wispelturig vliegtuig, dat voortdurend onderhoud nodig heeft om operationeel te blijven. Oekraïne krijgt oude F-16’s die hun optimale levensduur hebben overschreden. Deze toestellen zullen nog meer onderhoud vergen om luchtwaardig te worden gemaakt, een vaardigheid die Oekraïne momenteel niet bezit, en ook nooit zal bezitten, gezien de lange tijd die nodig is om onderhoudspersoneel op te leiden dat vertrouwd is met het casco, de motor en de avionica.

  Oekraïne - Doe het licht uit, het feest is voorbij

De Oekraïense luchtmacht vliegt al met de SU-27, een toestel met vergelijkbare of betere capaciteiten dan de F-16. De Russische luchtmacht en het luchtverdedigingsnetwerk hebben het vermogen van de Oekraïense SU-27’s om enig effect van betekenis te hebben op het slagveld tenietgedaan. De beslissing om Oekraïne te voorzien van F-16’s is een puur politieke beslissing, bedoeld om de indruk te wekken dat de VS en hun Europese bondgenoten er alles aan doen om Oekraïne een kans te geven in het lopende conflict met Rusland.

Gezien de hype rond het toestel kan het inderdaad een probleem zijn voor Oekraïne. Oekraïne kan gevechtsoperaties uitvoeren waarop het niet is voorbereid in de misleidende overtuiging dat de F-16 op zichzelf het tij in de strijd zal keren. Maar dat zal niet gebeuren. De F-16 is allesbehalve een magisch wapen, maar veeleer een gifpil die zal leiden tot de dood van nog veel meer Oekraïense vliegtuigbemanningen en soldaten, terwijl Oekraïne doorgaat met het voeren van een oorlog tegen Rusland die het niet kan winnen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het laatste offensief van het Kiev-regimeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHerverkiezing Biden hangt af van succes tegenoffensief Kiev
Volgend artikelWHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Ja, zat ik mij ook al af te vragen! Hoe oud zijn die krengen eigenlijk al? Ik was vijfendertig toen ik hoorde dat de eerste F16 geland was op Schiphol en ik ben nu 76! En die ouwe krengen moeten een keerpunt brengen? Een kind kan snappen dat die ouwe dingen “zittende eenden” zijn! Ze mogen dan wel “opgepimpd” zijn, maar dat word nooit wat. Er moet een bedoeling achter zitten! Die dingen hadden allang gesloopt moeten worden. Wacht, dat slopen kost geld en da’s nu gratis!

   • Poetin is onze enigste man die ons van dat tuig die de reset over ons wilt uitvoeren te vernietigen ik sta volledig achter Poetin hij is in mijn ogen nu al een held om het alleen tegen Amerika en de EU op te nemen geweldig waar de EU wel goed in is om de gewone burgers in mekaar te laten slaan en wie gaat weer de klappen opvangen dat zijn wij die er geen enkel voordeel aan hebben alleen de elite worden er weer machtiger en rijker van, maar ons volk verdiend ook niet beter zij stemmen op dat tuig in grote meerderheid.

 2. Laat maar komen denken de Russische militaire strategen, waneer deze verouderde vliegtuigen uit de lucht worden geschoten dan blijft er weinig succes over voor de jodenvrienden.

  • Ja zeg dat wel JODEN wat een verschrikkelijk volk
   Vroeger hadden ze Duitsers nodig , Nu hebben ze zelf gas al dan niet gestolen voor de kust van Palestina

   • Treeg mei 25, 2023 at 19:38

    Komt hoofdzakelijk door hun brutaliteit Treeg, Chutzpah, oneerlijk, slim zakendoen waarin de winst bijna altijd hen deel is. Ze zijn intelligent en beschouwen christenen net zoals moslims ons als goyims en kafirs, ook worden de gelovige Joden net zoals christenen kapot gemaakt wanneer dit satanische, Kabbalistisch georganiseerd jodendom niet gestopt wordt, wat mij onwaarschijnlijk lijkt maar niet onmogelijk.

    Groeten.

    • Adriaan, jij weet het verschil tussen het joodse volk en kabalistisch satanisme. Maar pas op voor ongenuanceerde jodenhaat.

     We moeten niet geassocieerd gaan worden met nazi’s en antisemisch ultra rechts. Dit gaat verkeerd aflopen zo.

     De meeste Israëli’s zijn zeer goede mensen, maar ze hebben 2500 jaar haat en vervolging plus een holocaust in hun hoofd. En een omgeving van een miljard moslims die hen allemaal dood willen opgestookt door hun religie. Probeer dan maar eens aardig te blijven.

    • pALESTINA zo stond het ook in mijn aarderijkskundeboek. De nonnen op school weigerde zich te conformeren naar de joden. En hielden oude atlassen aan met daarop palestina 👏🙏

     • Katholieken zijn de ergste jodenhaters. Het romeinse rijk gaf die naam van hun aartsvijanden de filistijnen om de joodse opstandelingen te vernederen. De roomse kerk is een voortzetting daarvan.

      Satanisme is anti-semitisme.

 3. Westerse experts bespreken de mogelijke realisatie van betonnen schuilplaatsen voor de inzet van F-16-jagers in Oekraïne

  Nadat besloten was dat de F-16 gevechtsvliegtuigen alsnog aan Oekraïne geleverd zouden worden, begon in de Verenigde Staten een deskundige discussie over deze kwestie. Verschillende nuances met betrekking tot de overdracht van gevechtsvliegtuigen van Amerikaanse makelij worden besproken. Een van de nuances houdt verband met de trainingstijd van Oekraïense piloten.

  Newsweek publiceerde een artikel van columnist Ellie Cook, die schrijft dat je om te beginnen nog moet beslissen over het tijdsinterval waarin de training van Oekraïense piloten zal plaatsvinden. Laatst zeiden ze in de States dat 4 maanden genoeg zou zijn.

  De auteur schrijft ook dat het nodig is om de problemen van het creëren van de benodigde infrastructuur op te lossen. Zoals eerder vermeld in het Pentagon, zullen F-16-jagers worden gestationeerd op het grondgebied van Oekraïne. Dit betekent dat er niet alleen piloten nodig zijn, maar ook tal van technisch personeel, relevante diensten op vliegvelden, waaronder brandstoftank diensten voor gevechtsvliegtuigen in Amerikaanse stijl.

  Het materiaal zegt dat met de plaatsing van F-16-jagers op Oekraïense vliegvelden, deze objecten de belangrijkste doelen zullen worden voor Russische aanvallen.

  Cook schrijft ook dat de levering van gevechtsvliegtuigen in NAVO-stijl aan Kiev een nieuwe ronde van conflicten zou kunnen uitlokken, een extra escalatie.

  Andere westerse experts suggereren dat er speciale betonnen schuilplaatsen zullen worden gebouwd om strijders in Oekraïne onder te brengen, inclusief “valse” – “om de Russische inlichtingendienst te misleiden”. Tegelijkertijd werd opgemerkt dat dergelijke schuilplaatsen (echte) al in de bouwfase door Rusland kunnen worden vernietigd.

  https://topwar.ru/

 4. En dan word nog even vergeten dat die f16 niet meer als 500 km afstand kunnen vliegen, en een zeer goede start en landingsbaan nodig hebben, en dat is er in UA niet, en als het wel; zo is dan duurt dat niet lang meert. Wat dus inhoud dat ze op moeten stijgen en landen vanaf een NATO land en dus meteen artikel 5 inwerking treed en dat land door Rusland rechtmatig aangevallen kan worden. Kom maar door met Volkel, eigenlijk liever den Haag, want daar zit meer bedreiging voor Rusland.

  Word prijsschieten voor de Russen

  • Van groningen to luxemburg is maar een heel klein stukje op de kaart ongeveer 500 km schat ik, wat een klein actieradius die door ruim 2 gedeeld wordt door het retourticket. Tja die F16 moet natuurlijk ook nog terugvliegen, 250km afstand van de vliegbasis en veilig retour haalt ie dus nog geen eens zonder tankvliegtuig. Dus kan het net aan binnen en enkele km’s over de grens in Nederland vliegen, maar ze zijn wel sneller dan de trein.

 5. Scott Ritter. Is net zo fossiel in zijn denken als bwv de F16.
  Misleiding, alleen daar bakt hij ook geen goed brood van.

  Wie zijn verhaal serieus neemt, is toe aan revisie.
  NAVO valt aan binnenkort, wel of geen F 16 maakt niets uit.
  NAVO Piloten zijn mi allen goed getraind en kundig in uitvoering. Jaren voorbereid.
  Geen travestieten in minirokken op hoge hakken, wel losse schroefjes in de bovenkamer, door je hiervoor te lenen; ieder maakt zo zijn keuzen.

  • Ook een optie, ID fraude
   ‘Alles’ wat als Oekraïners rondloopt en vliegt is reeds NAVO.
   Vanaf 2014 in voorbereiding.
   Sluwheid is het handelsmerk van USA / EU één van de zaken waar men hoog op scoort.

  • LOL. Ik vraag me af wat u gebruikt, dat moet goed spul zijn om zo te vliegen.

   “NAVO Piloten zijn mi allen goed getraind en kundig in uitvoering. Jaren voorbereid.”
   Jaja. Behalve dan dat over de hele linie van de NAVO, OOK in de VS, het aantal vlieguren per jaar al jaren steeds verder naar beneden is bijgeschroefd. Het is immers veel belangrijker om verplichte extra sessies over ‘white supremacy’ ‘inclusion’ en andere onzin bij te wonen. Ook de toevoeging van steeds meer vrouwen (minder uithoudingsvermogen, minder sterk, minder snel reactievermogen) als piloten verbetert de kwaliteit niet.

   “NAVO valt aan binnenkort, wel of geen F 16 maakt niets uit.” Nou echt wel. De NAVO heeft nog NOOIT ergens een oorlog gevoerd zonder absolute luchtdominantie. Niet alleen luchtoverwicht, maar dominantie. Maar hier hebben de Russen luchtoverwicht; hun toestellen zijn beter en hun luchtafweer is vele malen beter. Zonder luchtoverwicht heeft de NAVO geen kans. Geen enkele kans. Nul.

   En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de F16 een heel beperkt bereik heeft EN een smetteloze start- en landingsbaan nodig heeft, die Ukraine niet heeft. En dus direct vanuit een NAVO-land zou moeten opstijgen, wat een oorlogshandeling is die Rusland direct het recht geeft de volledige NAVO aan te vallen. Ongetwijfeld met steun van China en India. En mogelijk dat het Midden-Oosten dan nog even helpt door Israel van de kaart te vegen en meteen door te stoten naar Europa.
   De VN wordt niet langer gedomineerd door de VS en veruit de meeste landen zullen de zijde van Rusland kiezen.

   “Scott Ritter. Is net zo fossiel in zijn denken als bwv de F16.”
   Scott Ritter zit zeker vast in een aantal oude dogma’s, maar ziet een aantal dingen toch duidelijk scherper dan u doet.

   “‘Alles’ wat als Oekraïners rondloopt en vliegt is reeds NAVO.
   Vanaf 2014 in voorbereiding.”
   Al zou dat zo zijn, dan gaat dat voorbij aan het onderhoud. Een F16 heeft iets van 20-25 uur onderhoud nodig voor ieder uur in de lucht. Dus je kunt wat piloten opleiden en dan wat? Dan heb je letterlijk nog een leger aan zeer gespecialiseerde onderhoudsmonteurs nodig. Tenzij je ervan uitgaat dat die piloten met hun speeltje op de eerste vlucht al worden neergeschoten uiteraard, wat feitelijk de meest waarschijnlijke uitkomst is.

  • Al weer slap gelul, Hola.
   De drie oud luchtmachtpiloten in mijn familie en de vele collegas zeggen dat het al jaren een zootje is in de militaire vliegerij. De inzetbaarheid van toestellen is laag, en in gevallen onder de 40 procent. De nieuwere kisten zijn niet beter want hebben meer onderhoud nodig tussen vluchten. De F-22, het juweel van de Yanks, heeft een kleine werkweek onderhoud nodig voor elk vlieguur. De JSF doet het niet heel veel beter. Daarbij komt dat die “jaren getrainde” NAVO vliegers niet zullen vechten tegen RuAF piloten en toestellen, maar tegen de meest formidabele luchtafweer ter wereld. Zoek eens naar de capaciteiten van S-500 en al zijn nog steeds ongelooflijk effectieve voorgangers, en de RF heeft nog veel meer van dat spul in alle soorten en maten. Het is kansloos voor de NATO en de echte mannen in uniform en die in vliegoveralls weten het.

 6. Denk even terug aan de U2 affaire. Het eerste wat tot een superieure kwaliteit werd verheven in RU waren de grond–lucht afweer systemen.

  De F16 zijn in feite afgeschreven en obsolete.Als ze idd gestuurd worden, zal het niet lang duren voordat ze in de lucht–of als de inlichtingen goed weken–op de grond in flarden worden geschoten.

  Dan: denk je dat de USA nog graag wapens stuurt? Je kan ze op internet kopen…..

 7. Het beste zou zijn als USA en Nato zijn wonden likt en zich volledig terug trekt uit Banderastan.

  Maar daarvoor is leiding nodig met enige moraal en verstand; en dat is volledig afwezig daar.

  Maar zelfs nu: met die opstandige Russen: dat werkt tegen Banderastan; zij verklaarden Amerikaans matereaal en wapens gekocht te hebben op internet; denk je dat de Amerikanen het leuk vinden dat hun belastinggeld versjacherd wordt door een gestoorde poot?

  Maar zonder al te negatief te zijn:Amerikanen zijn gek, dom, en onwetend genoeg om weer op die demente pedo te stemmen.

 8. Wat iedereen ook denkt,vind,meent,begrijpt,verondersteld,denkt te weten….de meesterschaker in het kremlin…met zijn gouden garde…. zijn professionele adviseurs…dus geen gender/bi/gay/pot/weet het ff njet…figuren..die dus njet.
  Zolang de oekri en navo-nazi,s niet even tever gaan…zal onze vriendelijke vriend in het kremlin de nuke,s njet gebruiken…
  Maar zodra de nazi,s in de navo/oekrinazistan, de wefdevoten en nazikloten zich gaan roeren op nucleair gebied?…vieze bom/afval van wat dan ook met chemische zooi…. dan mag m.i. het recht gegeven zijn om eens zeer grondig de nazi-stal schoon te vegen…

 9. ten eerste zal Oekraïne/EU alweer een dikke financiële rekening krijgen verder verrijkt zelens en co zich weer op de kap van de achtergestelde in Brussel en tenslotte zullen de Ukra’s verder uitgeteld worden..hoe Achterlijk zijn ze daar dan eigenlijk 🤔😖…

 10. Ik vermoed dat een oude Japanse traditie in ere hersteld wordt De oekra kamikaze zal in het luchtruim verschijnen en mocht het lukken dat er een ongeschonden terug komt wordt de piloot alsnog afgeschoten.

 11. Beste Frontnieuws,
  Je bent een van de allerbeste sources, love your posts.
  Je slaat wel de bal heel erg mis op 1 cruciaal punt.
  Hiroshima/Nagasaki/Manhattan Project/Bikini atols zijn een hoax, mass mind control.
  Dit waren geen A-bombs, maar gewoon carpet fire bombs.
  Er is niets weggesmolten in deze steden, het waren carpet bombs net zoals in de tientallen andere Japanse steden.
  En bij uitbreiding: heel kort erna is de A-bomb wapenwedloop zigezegd begonnen, ook een hoax, om de bevolking angstig en tam te maken, aan beide zijden van de Koude Oorlog.
  Kernenergie bestaat, A-boms bestaan waarschijnlijk (nog steeds) niet.
  Dit verandert heel het plaatje.
  Maanlanding: fake!
  Hiroshima: fake!
  911: geen vliegtuigen!
  CV-19: geen nieuw virus! Gewoon fake PCR test!
  Biden: fake, een gemaskerde acteur!
  Enz enz. Het lijstje met mass mind control hoaxen is lang.
  De winnaar van morgen is degene die efficiënte, werkende hypersonic missiles heeft, met klassieke lading, geen nucleaire lading.
  Check it out yourself, de info ivm Hiroshima is hyper gecensureerd maar toch te vinden, oa. Michael Palmer, Jerm Warfare, James Delingpole, etc.
  Met vriendelijke groet

  • het hirosjima/nagasaki-‘geval’ wordt ook ontmaskert in boek Hoe varianten van bedrog de mensheid kunnen doen ontwaken.

  • Klopt volledig. Hiroshima na de zogenaamde A-bom ziet er puur uit als brandbommen niks gesmolten een A-bom.
   zie: 0916:03 (8:16:03 am in Hiroshima, one second after detonation). The fireball reaches maximum size, 900 feet (274.32m) in diameter. The mushroom cloud begins to form. As temperatures on the ground reach 7,000 degrees Fahrenheit (3871 Celsius), buildings melt and fuse together, human and animal tissue is vaporized.

 12. Idd het zijn kamikazekisten geworden. De F35 is te duur en mag niet want NAVO en een risico dat Rusland en China er 1 in handen krijgen. Maar ook die is obsolete, drones en raketten beheersen het conflict. Daar heeft de NAVO geen antwoord op. En dat tegen de achtergrond van het verval vh westen. Schulden, geen grondstoffen, een diensteneconomie, geen energie, en een vreselijk demografie met zielige migranten. En de elite die er stug aan vast houden met de kop in het zand.

 13. Johan P 👋

  We verschillen van inzicht, dat kan
  Mi heeft de navo alles in huis, klaar voor gebruik,
  Blijf jij geloven, in F16 die volgend jaar komen met piloten. 😊

  • De Navo heeft alles in huis? Zoals wat precies?
   Alle NAVO landen zitten zo ongeveer zonder wapens, zonder munitie en zonder getraind personeel. Ze sturen hun oude zooi en bestellen dan nieuw.
   De F16s zijn schroot. De Patriot systemen falen dramatisch. De tanks zijn waardeloos. De houwitsers faalden. De anti-tankwapens faalden. De voorraden van de NAVO-landen inclusief de VS zijn dramatisch laag en het zal jaren, zo niet decennia, duren voordat die zijn hersteld. Als dat al gebeurt, want daar hebben ze grondstoffen voor nodig uit….jawel; Rusland en China. En chips uit Taiwan. En halfproducten uit China. En jeeee, China en Rusland staan nu niet echt te springen om die te leveren.
   Plus dat het volledige westen financieel failliet is en de bereidheid om te vechten en te sterven nog geen 20% bedraagt, anders dan in Rusland, China of Noord Korea of India bv.
   De NAVO heeft ook nooit een oorlog gevoerd tegen een gelijkwaardige tegenstander, laat staan een superieure, maar als een bullebak slechts tegen ‘kleintjes’ en heeft zelfs dat nooit echt weten te winnen.

   Dus leg aub eens uit hoe de NAVO ook maar een deuk in een pakje boter gaat slaan.

   • Juist Johan , wie de strijd tegen de middeleeuwse strijders van de taliban nog niet weet te winnen moet toch ook wel beseffen kansloos te zijn tegen Rusland zeker met hulp van Belarus, Iran, Noord Korea ,en eventueel de Chinezen .
    Bovendien zijn velen hier bereid te sneuvelen voor hun grote leider en probeer hier maar eens iemand te vinden die wil vechten voor Den haag of Brussel.

 14. De communistische satanisten en hun volgende pandemie aka transhumanisme

  Bedrijf van Elon Musk krijgt toelating om hersenimplantaten te testen op mensen
  https://www.hln.be/wetenschap/bedrijf-van-elon-musk-krijgt-toelating-om-hersenimplantaten-te-testen-op-mensen~a0ebe3a8/

  Klaus Schwab beweert dat het WEF uw onderbewustzijn kan controleren door uw dromen te hacken
  https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5288112/elon-musk-neuralink-apen-aap-dierproeven-hersen-implantaat

  Veel apen van Elon Musk-startup Neuralink overleden na hersenimplantaten
  https://www.bright.nl/nieuws/1131581/elon-musk-neuralink-apen-aap-dierproeven-hersen-implantaat.html

  • Die 100.000 krijgen in de gaten dat we worden geregeerd door kleuters en dat er geen enkele volwassene is die die kleuters in de gaten houdt. Die kleuters zijn misbruikte kinderen zoals Schwab, von der Leyen, Rutte en Kaag en Hoekstra en de Jonge, genaamd vrijmetselaars, roze kruisers of tempeliers.

  • Nou ik denk dat het er veel en veeeeel meer zijn, maar nog niet genoeg …. dus kom op mensen verbreidt het echte evangelie.

  • Ik mag hem wel, hij draait er niet om heen en is geen slijmbal. Heb ooit met zijn Trump Shuttle gevlogen en ben in zijn Tower geweest in NY. Niet dat dat hem een held maakt, maar hij komt wel op voor zijn volk. Het zou goed zijn als hij weer terugkomt om dat gedoe in Oekraïne te stoppen.

 15. F-16’s zijn erg kwetsbaar voor FOD, hebben maar 1 motor, beperkt bereik en dit betreffen oudere casco’s zonder de laatste upgrades. al die moeite besteden voor vredesonderhandelingen zou beter zijn. De jaren 80 met The Thunderbirds zijn voorbij.

 16. Nee,ik ben bang dat een burgeroorlog ontstaat.
  Soros/blm/antifa zal op tilt slaan.
  Bovendien is het procerderen tegen hem,
  volksport nr1 bij de democraten.
  Vond hem overigens wel sterk,dattie overal ging praten,en een ‘deal’ sloot.
  Trouwens wel knap,dat China deze rol nu over neemt.
  Maar ik vertrouw geen van allen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in