Van hier: WHO waarschuwt dat publiek zich moet voorbereiden op ziekte ‘nog dodelijker’ dan Covid – Slay News

“Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd dat het publiek zich moet voorbereiden op een nieuwe ziekte die “nog dodelijker” is dan Covid. WHO-directeur-generaal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus gaf de waarschuwing maandag af op het forum van de Wereldgezondheidsvergadering, schrijft Peter Halligan.

Volgens Tedros kunnen de regeringen wereldwijd niet het risico nemen dat de dreiging van een nieuwe volksgezondheidscrisis ” in de toekomst” ligt, en benadrukte hij dat het volgende “dodelijker” virus op komst is. Hoewel de donkerste dagen van de pandemie achter ons liggen, beweert Tedros ook dat een Covid-variant met het vermogen om de wereld naar de afgrond te sturen nog steeds kan ontstaan.Tijdens het globalistische evenement in Genève, Zwitserland, zei Dr. Tedros: “De dreiging van een andere variant die nieuwe pieken van ziekte en dood veroorzaakt, blijft bestaan. “En de dreiging van een andere ziekteverwekker met een nog dodelijker potentieel blijft bestaan.”

In mijn dagen op de investerings- en bankmarkten bestond er een uitdrukking “talking your book”. Dit betekende dat slechts één kant van het verhaal werd gepresenteerd en die kant kwam de persoon die sprak ten goede.

Het belangenconflict is hier duidelijk.

Tedros en zijn soortgenoten krijgen miljarden betaald om “hun boek” te verdedigen. Zij profiteren van het liegen, bedriegen en stelen van andermans geld. En ze vinden niets van nalatige moord op miljoenen.

Touwen en valluiken zijn veel te laat. In de hete zon gespietst naast nesten van vuurmieren, bedekt met honing, zou een miljoenste deel van de veroorzaakte schade vergoeden.

  Hoe herken je een idioot

Vooruit!


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: F-16 naar Oekraïne sturen zal een terugslag veroorzaken
Volgend artikelDe Scholzisation versus de Schröderization van Duitsland en de EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Alle wetten zijn nu in gereedheid gebracht.
  Pandemiewet
  WVB (wet verplaatsing burgers)
  Spreidingswet
  Fiscale wetgeving
  Pensioenfondsen opheffen en gelden verplaatsen naar de transfer unie.
  Heel binnenkort zal de val dichtklappen.
  Tegenstanders moeten dan volgens de wet dan worden geëlimineerd, simpel omdat ze staatsvijanden zijn.
  Ons verweer?
  Zal het zelfde zijn als altijd.

  • Zijn er meer mensen hier online die weleens denken; hoe gaaf zou het zijn als ik in mijn LinkedIn netwerk juist déze mensen heb die hier ook aanwezig zijn maaaar we het niet van elkaar weten dus wel leuk zou zijn als we dat nu wel wisten….? Ik zou bijv. Immortal in mijn netwerk kunnen hebben of Frans.. zonder dat ik het weet… ik zie weleens berichten voorbij komen op mijn linkedin Feed… en denk dan heeyyyy die wilde ik ook plaatsen !!!

   OPDAT we nooit vergeten; aanval op de mens… psychologische oorlog; https://www.youtube.com/watch?v=tpuo4IYG0uA maar ook…… ;

   Leuk te zien dat de Online Familie hier is…… bijv. de Jensen familie” hoe gezellig….. “always look at the bright side of life” !

   We came from Source, we’re going back to Source. What have we lost? Nothing! We only have gain !

   https://www.youtube.com/watch?v=WoaktW-Lu38

   😀

   However.. vandaag EINDELIJK weer eens een warme dag zoals vroegah het was in de maand mei…

   Geniet ervan allen !!!

 2. Er zijn altijd mensen op functies die hun bestaanszekerheid moeten bewijzen door angst te zaaien.
  De voorbeelden van de Cojona waanzin zijn legio…”experts” en “deskundigen” die wel even uitleggen hoe belangrijk ze zijn….en politici die dat maar al te graag toestaan om zo eigen verantwoordelijkheid te ontlopen.

  Als regeringen het goed voor hadden met de bevolking zou men geen belastingen opvoeren maar juist afbouwen….

  België had een aantal jaren geleden geen regering omdat “ZE” er niet uit kwamen. In dat jaar was er geen begrotingstekort en de wereld draaide gewoon door….

  Politici zijn het eerste dat je bij een zinkend schip zonder reddings boten overboord moet gooien….bij de term “nutteloze eters” is het eerste wat daarvoor in aanmerking komt de zogenaamde politici….kost meer en meer en er komt niets nuttigs uit voort….teken en bloedzuigers…zoek de meerwaarde…

 3. De kop boven het artikel zou moeten luiden: WHO staat op het punt een nog dodelijker pathogeen dan C19 vrij te laten, inmiddels zijn/waren op honderden alternatieve sites onomstotelijk te lezen dat C19 een biowapen is, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus trapt de bal af en het spel gaat beginnen voor de 2e keer.

  Lockdowns en avondklokken zijn er straks voor u, ach iedereen met een gezond verstand kan de beleidsmaatregelen zelf wel bedenken, onze niet de mijne “regering” is er reeds klaar voor, een wet uit 1952 Verplaatsing Bevolking is uit een of andere stoffige dossierkast gehaald en opnieuw geimplementeerd, een gloednieuwe Plandemiewet is onlangs door de 1e Kamer gejast, ergo het WEF-regime is er klaar voor en u bent u er al klaar voor?

  • Covid was/ is géén biowapen. Er was namelijk helemaal NIKS aan de hand! Er zijn geen mensen dood gegaan aan een of ander “virus” of pathogeen. NIEMAND! Mensen zijn gedood door invasieve beademing, vergiftigd met de spuiten van Fauci, overdosis medicatie in tehuizen en uiteindelijk de cojonagifgenspuiten. Mensen zijn bewust vermoord en niet door een totaal niet bestaand “virus”/ biowapen. Waarom blijven mensen, ook hier, GELOVEN dat er echt iets aan de hand was? Geloven doe je in de kerk en achter je voordeur. Begin allemaal fijn een covidkerkclubje en blijf hier weg met die ontzettend domme ideologie.

 4. Zó handelen sommige volksvertegenwoordigers, kreeg een link van Hardi onder ogen gisteravond deel 1 gelezen, niet dat ik er van ondersteboven ben maar het voelde of ik in een warm, behagelijk bad terecht kwam, enfin lees het zelf maar of niet, je gaat toch met andere ogen naar het regime kijken.

  Deel 1 Her Majesty’s Secret Service ? deel 1

  https://capoditutticapi007.blogspot.com/

  • Adriaan, daar kon je op wachten
   Een aanloop en begin om tegenstand/ tegenstanders op te kunnen bergen in, als straks de nieuwe plandemie wordt uitgeroepen, zogenaamde isolatiekampen.
   Naziconcentratiekampen 2020-2030

   • John Cammaro mei 26, 2023 at 09:16

    Het lijkt mij dat je concentratiekampen automatisch associeert met de Duitsers.
    Maar meerdere keren in de geschiedenis daarvoor gebruikten andere volkeren ook al het kampsysteem.
    Onder andere de Spanjaarden op Cuba tijdens de opstand (1868- 1878) en in de jaren ’30 van de 19e eeuw in de USA werden meerdere indianenvolken in kampen opgeborgen.

    Maar de Britten voerden tijdens de Tweede Boerenoorlog (1899-1902) een waar schrikbewind en hebben het fenomeen concentratiekamp op grote schaal ingevoerd.

    In de loop der eeuwen hebben de Britten zoveel leed aangericht, daar kunnen we ons nauwelijks een voorstelling bij maken..

    Mijn info komt uit:

    https://isgeschiedenis.nl/nieuws/concentratiekampen-zijn-door-de-nazis-bedacht

    Het artikel ontkracht dus juist de stelling dat de Duitsers de uitvinders waren….

 5. Tja, niets verrassends aan, toch?
  Precies hun routekaart en stappenplan
  Verspreid een verzonnen virus in de wereld
  Creëer maatschappelijke en economische chaos
  Begin een 2e pandemie (zie artikel),
  veroorzaak daarmee de finale medische (spuitjes) en financiële doodsteek ( ieder aan de grond)
  Steek de helpende hand toe onder strikte voorwaarden
  Ruim alle tegenstand/ tegenstanders uit de weg.
  Welkom in 2030

 6. simpel> als er nieuwe ziekte los word gelaten> mensen met prik zullen massaal sterven >Immuunsyteem naar de klote! en ze sterven nu al bij bosjes of krijgen ernstige ziektes!

 7. De natuur moet de grootse plaag opruimen de mens. Een virus, bacterie en enz kun je niet stoppen alleen vertragen tot er minder mensen zijn dan stopt voor zichtzelf!

 8. Ik hoorde uit betrouwbare bron dat de oudjes in de tehuizen stevig verder geprikt worden. Ze zijn inmiddels bij prik nummer 7. En ze gaan snel verder naar het eindstation: de doorstroming is geweldig.

  • Klopt, mijn moeder (86) hoord vrij veel aangepaste woonruimte vrijkomen op het moment, helaas doet die ook mee aan het prikfestijn.
   Maar ik heb er vrede mee, ze wil graag vrij zijn en nadat mijn vader tijdens de manie is overleden (op vrijdag ziek geworden en ik kon pas op woensdag reizen, toen was hij al 2 dagen dood) is haar leven toch erg leeg.
   Hoop alleen dat er een plek erger is dan de hel voor diegenen die ons dit hebben aangedaan.

  • Mijn moeder is 90 jaar en verblijft in een verzorgingstehuis, niet getest en niet geprikt en dat gaat ook niet gebeuren.

 9. Belachelijke idioot… publiek zijn mensen die naar de voetbal/koers/toneel of bioscoop enz..gaan… de rest is de mensheid, en neen we trappen ook daar niet in..je kan er een karrenvracht aan gezeik tegenaan gooien..zal niet helpen maar vroeg of laat zal er Boosheid ontstaan die lijdt tot de Galg…een kogel ben je niet waard🤮

 10. Ik neem niets aan van mensen die niet zijn gekozen door het volk. Zij gaan hun tirani maar botvieren op die linkse idioten.

 11. Zonder oproep tot geweld, we weten welke straffen er in Neurenberg gegeven zijn, nu op de schaal van misdaad (lees CV19) is er nog geen straf uitgevonden die passend zou zijn voor deze “diplomatieke status” criminelen.

  • I could think of a few just walk into a museum of torture for some inspiration and than multiply that by 10

 12. Dodelijker dan een niet dodelijk spook? Ongetwijfeld.

  Of nep of losgelaten door de sekte zelf.

  Ik blijf tot het bittere eind bij mijn standpunt als vrij mens.

  Maar ik houd er helaas zeker rekening mee dat ik niet lang meer leef.
  Dat verdomde achterlijke klootjesvolk is met tevelen.
  Dat een steeds groter wordende groep zich druk maakt om één van de op ons afkomende ellendige aspecten is niet genoeg. Pas als je de integrale kijk hebt doorzie je werkelijk.
  (ver voor die tijd hebben ze ons stil omdat je niet meer weet we je kunt vertrouwen met de concentratiekampen die ons wachten….mits je niet je eigen einde hebt voorbereid.

  (ps, als iemand toevallig swabbertje nog spreekt, vraag even hoe het kan dat we na 100 jaar van pandemie? naar pandemie? gaan.)

 13. Het valt mij op dat er op deze site regelmatig een ban of verwijdering van comentaar plaatsvind. Dat riekt naar censuur. Tegenwoordig kan je werkelijk niets of niemand meer vertrouwen.

  • Het lijkt dus op facebook waar alles geschrapt wordt dat tegen de regime idioten van de wereld ingaat daar mag geen kritiek op zijn en ook niet in de krant of tv worden vermeld Dat is dus slavernij maken van het schapen volk die gedwee volgen In Duitsland is er een nieuwe groep die zichzelf noemen,,,,,,DE LAATSTE GENERATIE, die bezig is aan een opmars van veel leden die zich er bij aansluiten deze partij die nog officieel is zou wel eens de opvolger kunnen worden fdp partij die haar kracht verliest in het parlement en de verboden neo nazie partij waar je niets meer over leest of hoort de laatste jaren

 14. Who cares 😁

  De mug is voor de mens het dodelijkste dier op aarde. Indirect is de mug verantwoordelijk voor ongeveer twee miljoen doden per jaar. Het gevaar berust op een ruim arsenaal aan ziekteverwekkers dat door muggen kan worden overgedragen.

 15. Dat kliekje achter de WHO/VN/enz. gaat er voor zorgen dat Rusland bommen op West-Europa moet gooien.
  Die zijn zeker gevaarlijker dan virussen. Want virussen bestaan niet.

 16. Ik Lees : Het nieuwe xxx vaccin zal vele malen dodelijker zijn dan het C19 vaccin.

  Ze kunnen dan wel een verdrag hebben maar iemand verplicht vaccineren? Meld ik me nog liever als vrijwilliger aan bij Putin om F16’s uit de lucht te schieten. Tenzij ….

  • Bij de volgende plandemie wordt de plandemiewet, de Wet Publieke Gezondheid ingewijd. Recent getekend door de 1e slaapKamer met 49 voor en 24 tegen stemmen. Geen rechten voor de burgers, alleen maar doen wat de roverheid zegt. En dat zal zijn prikken, prikken en nog eens prikken, want anders kun je niet gezond blijven en de virussen niet overleven, wordt gezegd.
   We gaan de komende tijd wel merken wat er weer voor leugens uitgekraamd gaan worden.
   Blijf sterk en standvastig!!!

 17. Hun enige wapen is angst zaaien onder de naïeve goedgelovige volk. Als virussen niet bestaan, dan zijn alle zogenaamde dodelijke soorten ook verzinsels. Ons lichamelijke reinigingsprocessen worden al meer dan 100 jaar aangezien als ziekte verwekkers, omdat de kennis ervan niet aanwezig meer is hoe het lichaam werkt. Daar 99,999% van alle zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken, alles bij elkaar gelogen wordt om zo bij de vooraf gestelde uitkomt te komen. Omdat ze anders niet betaald worden voor dat onderzoek. Dat wordt dan gepresenteerd als “de wetenschap”. Maar weten-schap zegt niets over de waarheid of een oplossing van een probleem. Dat wordt door vele even over het hoofd gezien.

 18. Bij de volgenden pandemie die hier wordt aan gekondigd geeft onze regering het beleid ten aanzien van besmettelijke ziekten uit handen aan dit figuur…… de “ baas van de WHO” met zijn stelletje autocraten die juist financiële belangen hebben in het ontstaan van een pandemie…..en een dubbele pet op hebben…..
  Deze ONGEKOZEN AUTOCRATISCHE BENDE DIE BIJ EEN VOLGENDE PANDEMIE ONS GAAT VOORSCHRIJVEN WAT WE ( onze overheid ) MOETEN DOEN.

  HOE STOM IS ONZE OVERHEID❓❓❓
  OF IS DIT WILLENS EN WETENS,…..❓ZODAT ZE TEGEN DE BEVOLKING KUNEN ZEGGEN,” DIT IS HET WERELD WIJDE BELEID HIER HEBBEN WIJ GEEN INVLOED OP.”‼️ CHANTAGE VAN DE BEVOLK8NG….

  De hele pandemie wet is en bewijs van onkunde van onze overheid. EEN BEWIJS VAN DICTATUUR…… Bij covid kwam er teveel opstand en dit moet nu vooraf worden ingedamd…….En een slapende tweede kamer die totaal incompetent is op dit terrein.
  DIT HELE GEBEUREN IS EEN ÉÉN WOORD WALGELIJK…..
  EN LET OP DIE PANDEMIE KOMT ER …… GAAT HET NIET VANZELF DAN MAKEN ZE ER WEL ÉÉN.

  • Hoe stom is onze overheid ?
   Ze zijn helemaal niet stom maar uiterst geslepen, narcistisch en meedogenloos.
   Volledig opgekocht door de satanische sekte

   • Thom mei 26, 2023 at 17:24

    Juist Thom het zijn in het algemeen slimme mensen om zó te kunnen doordringen op het hoogste ambt, het zijn ook goede toneelspelers bijna allemaal behebt met een aversie tegen het gewone volk.

    Guusje ter Horst (PvdA) ging zóver dat zij publiekelijk zei dat zij een ander volk wilde hebben, nou haar wens is waarheid geworden de asiel crisis werkt in het voordeel van deze intelligente schoften.

 19. Die WHO baas is een ziekelijke fantast die de werelleiders wel kunnen gebruiken om de wereldbevolking op een nog snellere manier op te ruimen tot 4 miljard mensne in 2040 dit is het enige middel om met virussen de mensheid te rduceren Covid 19 spuiten was daar een experiment van dat grotendeels is mislukt op enkele miljoenen schapen na Het klopt dus toch dat de mensheid straks op afstand worden gestuurd door criminele leiders van de wereld alles wordt digitaal en niemand heeft nog mondeling contact met mensen die ziek zijn Ook hetlevensonderhoudt zal dan digi gestuurd worden door enorme data centrum in de landen van de westerse samen leving alleen de arme landen van de wereld zullen dan overleven omdat daar het grote geld niet is om uit de armoede te geraken!!!!!!!!!!!!

 20. Een nieuwe pandemie………..of de eindfase van de eerste wereldwijde prik rondes???? Je kan alle kanten op met die gevaccineerden. Ik vertrouw ze zowieso
  al niet meer., er zijn zoveel onnodige biolabs opgericht. Om te kijken hoe ze iets gevaarlijker kunnen maken, goed bezig, en er zijn altijd debielen die er willen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in