Alle Duitsers – vooral de Duitse regeringsleden – zouden verplicht moeten worden om de 31 minuten durende onthullingsvideo van de voormalige vluchtelingenhelpster Christiane Soler van het ‘Initiative an der Basis‘ te bekijken. Ze was zo toegewijd om vluchtelingen te helpen, dat op 18 oktober 2016 zelfs de plaatselijke krant, ‘Kreiszeitung-Wochenblatt Klecken’ met een foto over haar onvermoeibare inspanningen verslag heeft gedaan.

Christiane Soler, die twee jaar als fulltime vrijwilligster ten dienste van asielzoekers werkte, voordat zij moedeloos de handdoek in de ring gooide, heeft huiveringwekkende verhalen te vertellen. Haar ervaringen tonen aan dat de realiteit er zelfs slechter uitziet dan wat er in omloop is over de zogenaamde ‘vooroordelen’ over immigranten.

Er zijn uitzonderingen, maar te weinig

Hierbij moet worden opgemerkt dat natuurlijk niet alle immigranten over één kam geschoren moeten worden. Bekenden van de auteur uit de bouwsector melden over vluchtelingen die op de werkplek “de handen uit de mouwen steken”. Sommigen zien zelfs af van de subsidies van de staat waarop hij recht heeft omdat hij geen “aalmoes” wil. Ja, die zijn er ook.

Maar in de inmiddels is duidelijk geworden dat slechts een minderheid van de immigranten ijverig en bereid is om te integreren. De andere zijn een ramp voor ons land en voor degenen die het draaiende houden.

De vernietiging van de vluchtelingenmythe 

De 30 minuten waarin Christiane Soler de vluchtelingenmythe vernietigt, zijn zeer ludiek. Maar ze zijn niet aangenaam. Het is 30 minuten vol woede over wat men van haar te horen krijgt. De woede is groot over de regering die ons dit heeft aangedaan, over de enorme kudde zwarte schapen die ons uitbuiten onder het voorwendsel van behoeftigheid, en over degenen die het nog steeds proberen te verdoezelen.

Ik heb diep medelijden voor mijn landgenoten gekregen… Ze worden gewoonweg leeggeplunderd door mensen die daar geen enkel recht op hebben. Ik ben door mevrou…. door onze politici misbruikt en dat neem ik hen erg kwalijk. – Christiane Soler

Onthullingsvideo openbaart ongelooflijke toestanden

  Waarheid is een bedreigd concept op het punt van uitroeiing

“Waarom ik ben gestopt? Omdat ik de ondankbaarheid moe was”, zegt Christiane Soler. Aanvankelijk geloofde ook zij de leugens van politici en de media over de zogenaamd behoeftige asielzoekers. Totdat ze ontdekte dat dit niet het geval is en dat sommigen zelfs enorme hoeveelheden in hun thuisland achterlieten om hier zonder slecht geweten van de sociale dienst te leven.

Ze vertelt over de respectloze bejegening door moslimasielzoekers, die tegen haar hadden geschreeuwd waarom de staat hen dit of dat nog niet had gegeven, omdat ze volgens hen er recht op hadden.

Ze vertelt over Ahmad, de Afghaan die voor al zijn landgenoten in het asielcentrum vluchtverhalen heeft verzonnen, die vervolgens tijdens het verhoor bij het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen werden gepresenteerd.

Er zal geen verandering van denken plaatsvinden, totdat het in alle hoeken en gaten chrasht. – Christiane Soler

Ze vertelt over Pakistaanse asielzoekers die met zwartwerk 800 tot 1000 euro per maand verdienen, naast hun uitkering, haar in het gezicht uitlachen en zeggen dat Duitsland nooit meer van hen afkomt omdat ze geen papieren hebben en Pakistan ze niet terugneemt.

Ze meldt dat Afghanen een hekel hebben aan Pakistanen en Iraniërs, dat Syriërs niet van Afghanen houden en dat Afrikanen ten zuiden van de Sahara niet goed kunnen opschieten met Noord-Afrikanen.

Ze vertelt over een Somaliër die al zeven jaar in Duitsland woont, nauwelijks Duits heeft geleerd en nooit gedeporteerd kon worden. Op een dag belden zijn ouders uit Somalië en vertelden hem dat ze nu pleegzorg nodig hadden en dat ze zijn hulp nodig hadden. Binnen een week had hij zijn woninginboedel verkocht, de vertrekpremie en het vliegtuigticket bij de Duitse autoriteiten opgehaald, een paspoort van de Somalische ambassade laten afgeven en hij was weg.

  Islamitische karavaan op de Balkanroute in opmars naar West-Europa

De Groenen spreken van schending van een “zwijggelofte”

Dit zijn slechts een paar voorbeelden – en niet eens de meest flagrante – van wat de voormalige vluchtelingenhelpster in de video meldt. Petje af dat ze daarmee zo moedig in de openbaarheid treedt, omdat men haar uiteraard vijandig gezind is:

Wat niet werd geaccepteerd, was dat ik in het openbaar begon te praten over wat ik had meegemaakt. Ze probeerden uit te vinden wie ik was en met wie ze contact moesten opnemen om mij aan te klagen. Ik denk dat dit een zeer slechte ontwikkeling is in Duitsland. Het kan niet zo zijn dat als je afwijkt van het “vluchtelingengeloof”, je zo vreselijk gestigmatiseerd wordt. Toen ik in het openbaar begon te spreken, schreven de Groenen (….) dat ik een slecht mens was, dat ik een zwijggelofte had. Als ik vluchtelingen had geholpen, zou ik over al mijn ervaringen moeten zwijgen.

De Groenen…. ja, ja… dit lijkt weer op hen. Zo kennen we ze weer. Maar bij Christiane Soler zijn de “vluchtelingenvrienden” op het verkeerde adres, want ze blijft koppig:

Het kan niet zo zijn dat ik mijn eigen landgenoten niet mag waarschuwen voor gevaren.

Een dag in het leven van een model-asielzoeker uit Neuruppin

Vorig artikelZaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen
Volgend artikelScotland Yard oud-rechercheur onthult hoe elite pedofiele ringen worden beschermd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wat vreemd , dat héél veel mensen reeds langere tijd op de hoogte zijn van het gedrag van z.g. “vluchtelingen”, daar is geen uitleg van een voormalig “helpster” voor nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in