Oekraïne bewapenen tot aan de kieuwen, recht in de vergetelheid gaat de 56 miljard dollar aan Amerikaanse wapens die naar Oekraïne gestuurd zijn, en een bonanza voor alle nieuwe orders om hele nieuwe oorlogsarsenalen te bouwen voor het militair-industriële oorlogsmaak-complex van de VS. Het grootste deel van het geld zal Oekraïne niet eens bereiken, maar de wapens die dat wel doen, vallen snel in verkeerde handen, op de zwarte markt en dark web marktplaatsen, voor de juiste spotprijs toegankelijk voor elke slechte actievoerende terroristische organisatie. Oekraïne is het centrum van de illegale handel in witgewassen biljoenen, afkomstig van de geheime verkoop van wapens, menselijke organen, drugs en vlees en bloed van seksslavenkinderen/vrouwen, en is dus altijd al de speelplaats van de duivel geweest. Het transformeren van goede, zuurverdiende dollars van de Amerikaanse belastingbetaler naar slechte dollars, die uit het niets gedrukt zijn door het woekersysteem van de centrale bank, gestolen door de WEF-dieven, het is een slechte zet rondom, maar gewoon de manier waarop de duistere, smerige wereld van vandaag werkt, schrijft Joachim Hagopian.

Als grootste markt voor de handel in dark web-wapens, doet Europa ruwweg vijf keer zoveel dark web-wapenhandel dan de VS. Met Oekraïne als Europa’s wapenbazaar in de wapenhandel, zijn de vingerafdrukken van de NAVO niet alleen overal in Oekraïne te vinden, zowel in wapentuig als in door de NAVO getrainde troepen, maar ze zijn ook te herleiden tot bijna alle illegale wapenhandel met “bevriende” terroristische groeperingen die in hotspots over de hele wereld opereren – Afghanistan, Algerije, Burkina Faso, Kameroen, Tsjaad, Colombia, DR Congo, Ethiopië, Irak, Libië, Mali, Mexico, Mozambique, Myanmar, Niger, Nigeria, Zuid-Soedan, Syrië, Tanzania, Tunesië en Jemen. Iran betrapte zowel NAVO- als VS-vliegtuigen in augustus 2020 op smokkel van verdovende middelen uit Afghanistan, minder dan een jaar voordat de VS voor 85 miljard dollar aan oorlogsmaterieel aan de Taliban-vijand afgaven. Tussen de biljoenen die de NAVO genereert uit de illegale handel in alle gebruikelijke doodscultus-goederen, staat Oekraïne in het middelpunt van de illegale geopolitieke machinaties van de NAVO. De NAVO moet afgeschaft worden.

Ook wordt veel van de oorlogsmaterieel van het Westen dat naar Oekraïne gestuurd is, buitgemaakt en/of vernietigd door Russische raketten. Een voorbeeld: een paar CAESAR 155 mm houwitsers van Franse makelij zouden buit gemaakt zijn en naar een munitiefabrikant in Moskou gestuurd zijn voor reverse engineering. Zonder een grondige opleiding te hebben gekregen om te leren hoe ze te bedienen, heeft het terugtrekkende Oekraïense leger ofwel de wapens op het slagveld achtergelaten, ofwel heeft het Russische leger de buitenlandse wapens ontdekt en meegenomen naar munitiedepots die op Russisch grondgebied zijn. De troepen van de Volksrepubliek Lugansk melden nu dat veel Oekraïense soldaten zich overgeven met noch wapens, noch voedsel.

Volgens economisch voorspeller-analist Martin Armstrong:

Zelensky speelt zijn rol in deze Grote Reset, die erop gericht is de westerse beschaving zoals wij die kennen te vernietigen, zodat zij hun Eén-Wereld Regering mogen oprichten en de Verenigde Naties dan de GROTE VREDESSTICHTER zullen blijken te zijn. Op 20 februari 2022 flapte vicepresident Harris eruit dat Oekraïne bij de NAVO moest komen, wat een rechtstreekse schending was van het Akkoord van Belgrado, waar Oekraïne, de derde grootste kernmogendheid op dat moment, zijn kernwapens opgaf en de NAVO beloofde niet binnen te vallen, zoals Rusland deed, op voorwaarde dat Oekraïne NEUTRAAL zou blijven.

En dan meer recent in 2014-15 werden de Minsk Akkoorden ook voortdurend geschonden, nadat de door de VS gesteunde nazi-regering in Kiev ermee ingestemd had om alle verdere agressie tegen de afgescheiden Volksrepubliek Donetsk (DPR) te stoppen. Als reactie op de illegale staatsgreep van de VS waarbij de democratisch verkozen president van Oekraïne in 2014 omver werd geworpen, kozen de provincies in Oost-Oekraïne, die uit etnische Russen bestaan, ervoor om onafhankelijk te worden van Oekraïne. Desondanks zijn sindsdien ongeveer 15.000 inwoners van de DPR door het Oekraïense leger gedood, dat hoofdzakelijk bestaat uit zijn Nationale Garde, het beruchte Azov nazi-regiment, dat een haat koestert tegen etnische Russen, totdat het Russische leger hen uiteindelijk in de Donbas gedood, gevangengenomen of verwijderd heeft. Strafrechtelijke beschuldigingen tegen Azov-personeel dat Russische gevangenen martelde en vermoordde en een patroon van mishandeling van burgers, waaronder kinderen als menselijk schild, werden ook bevestigd.

Anderhalve week geleden beschuldigde de voormalige Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radoslaw Sikorski Rusland van het schenden van het Boedapest Memorandum inzake veiligheidsgaranties van 1994, de overeenkomst die het VK, de VS en Rusland overeenkwamen om de onafhankelijkheid en soevereiniteit van Oekraïne te beschermen voor het opgeven van zijn kernwapenarsenaal in de nasleep van het uiteenvallen van de Sovjet-Unie. Toen de VS in februari 2014 de regering van Oekraïne op illegale wijze omver wierpen, schonden zij duidelijk het Memorandum van 1994, en maakten het in feite ongeldig. Sikorski beweert dat de denazificerende, demilitariserende opruimingscampagne van Rusland in Oekraïne het Memorandum van 1994 geschonden heeft, en dat het daarom gerechtvaardigd is dat het Westen kernwapens aan Oekraïne levert. Sikorski laat buiten beschouwing dat Oekraïne neutraliteit heeft toegezegd als onderdeel van zijn Mink-verplichtingen, wat het duidelijk nooit van plan is geweest uit te voeren. Rusland heeft geantwoord dat Sikorski’s ongerijmde verklaring een reeds fragiele situatie alleen maar tegen zich in het harnas jaagt. Het Russische hoofd van de Staatsdoema Viacheslav Volodin schreef op zijn Telegramkanaal:

  Het is nog maar een nano-seconde tot de Armageddon

Sikorski lokt een nucleair conflict in het centrum van Europa uit. Hij denkt noch aan de toekomst van Oekraïne, noch aan de toekomst van Polen. Indien zijn suggesties worden uitgevoerd, zullen deze landen ophouden te bestaan, evenals Europa. Sikorski en dergelijke zijn de reden waarom Oekraïne niet alleen bevrijd moet worden van de nazi-ideologie, maar ook gedemilitariseerd moet worden, waardoor het land de status van kernwapenvrij land krijgt.

Het vooruitzicht van een kernoorlog doemt steeds groter op in het licht van de provocerende gebeurtenissen van deze week. NAVO-lid Litouwen heeft zojuist formeel de doorvoer over de weg en per spoor verboden van alle goederen die naar de Russische enclave Kaliningrad worden vervoerd. Hoewel de gouverneur van Kaliningrad de bewoners verzekerde dat er reeds twee schepen op doorreis zijn die goederen over de Oostzee van Sint-Petersburg naar Kaliningrad vervoeren, wordt er nu in paniek gehamsterd, ondanks het feit dat er voor het einde van het jaar nog zeven schepen in Kaliningrad zullen aankomen. Door de landcorridor af te sluiten, voert Litouwen duidelijk een agressieve zet uit om een reactie van Poetin af te dwingen, want die zal niet passief blijven toekijken terwijl zijn Russische medeburgers het zonder overlevingsbehoeften moeten stellen. Ondertussen rechtvaardigt Litouwen zijn actie op bedrieglijke wijze door erop te wijzen dat zijn beleid er alleen op gericht is de naleving af te dwingen van de EU-sancties die tegen Rusland worden uitgevoerd. De gesanctioneerde goederen maken ongeveer 50% uit van alle invoer uit Kaliningrad. Het Kremlin eist dat Litouwen de “openlijk vijandige” blokkade onmiddellijk opheft. Het hoofd van de Russische Veiligheidsraad, Nikolaj Patrusjev, reageerde met de volgende verklaring:

De vergeldingsmaatregelen van Rusland zullen een ernstig negatief effect hebben op de bevolking van Litouwen.

In een reactie van woensdag zei de Litouwse president-bankier-econoom Gitana Nauseda tegen Reuters:

Wij zijn klaar en voorbereid op vijandige acties van Rusland (als reactie), zoals afsluiting van het BRELL-systeem (elektriciteitsnet) of andere acties… Ik denk niet dat Rusland ons militair zal uitdagen, want wij zijn lid van de NAVO.

Dit soort bijtende kinderachtige retoriek heeft veel weg van het kleinste kind op de speelplaats dat zich achter de grote pestkop verschuilt, beschimpend “Ik daag je uit!” Intussen beweerde de chef van de strijdkrachten van Finland, een westerse vazal die op het punt staat om tot de NAVO toe te treden, woensdag dat zijn land “zich al tientallen jaren voorbereidt op een oorlog tegen Rusland”. En natuurlijk waarschuwt Big Daddy USA dat het Litouwen zal verdedigen als het door Rusland wordt aangevallen. Steeds bedacht op deze ultieme confrontatie tussen het Westen en Rusland, is Kaliningrad uitgerust met kernraketten voor de korte afstand, die mogelijk zowel Polen als Duitsland zouden kunnen treffen. Anticiperend op het ondenkbare ter verdediging van zijn meest westelijke enclave aan de Oostzee, heeft volgens worldcrunch.com:

Vladimir Poetin heeft zijn nucleaire strijdkrachten op scherp gezet – een schok voor velen, maar nog meer voor degenen die net over de Poolse grens van Kaliningrad verblijven, waar Russische kernraketten zijn gestationeerd, en die gericht zijn op Europese hoofdsteden van Warschau tot Berlijn.

De laatste belediging is dat de VS zelfs niet zullen toestaan dat een Russisch vliegtuig zijn diplomaten en hun gezinnen ophaalt die achter de vijandelijke linies in Amerika gestrand zijn. Dat heeft de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, gezegd:

De Amerikanen gaan door met het systematisch vernietigen van de bilaterale betrekkingen, die toch al in een deplorabele toestand verkeren.

Nu Zweden en Finland staan te popelen om lid te worden van de NAVO, is het Westen weer bezig, nu 27 leden van de Europese Unie uitdagend de status van kandidaat-lidstaat toekennen aan zowel Oekraïne als Moldavië, ondanks de welig tierende corruptie in Oekraïne. In het politieke schaakbordspel is er geen ethische norm. Dit gebaar is louter een PR-stunt, vraag het bij twijfel maar aan NAVO-lid Turkije, dat al sinds het einde van de vorige eeuw kandidaat-lid van de EU is.

Al deze kleinzielige, kinderachtige, ego-spelletjes die de westerse naties altijd dwangmatig spelen in tit-for-tat reactionaire verwaandheid, zijn nooit Poetin’s stijl geweest. Tegenover dit alles, wetende dat veel landen pijn lijden door gebrek aan brandstof en voedsel, heeft de altijd rationele, redelijke Poetin gisteren, toen hij op video verscheen op de 14e BRICS-top, tegen de rest van de wereld gezegd:

Alleen op basis van een eerlijke en wederzijds voordelige samenwerking is het mogelijk een uitweg te vinden uit deze crisissituatie die de wereldeconomie in haar greep heeft als gevolg van het ondoordachte en egoïstische optreden van bepaalde staten.

Terwijl het VK nog meer anti-Russische sancties op de spits drijft, ondanks het feit dat de economische sancties van het Westen tegen Rusland volkomen mislukt zijn, lijken ook de pogingen van het Westen om het verkeer naar de Russische media te beperken en de Russische sociale media te blokkeren jammerlijk mislukt te zijn. In plaats daarvan blijven ze populairder dan ooit in, nota bene, de Verenigde Staten en zelfs Oekraïne. Wat zegt dit u? Het zegt dat iedereen in de wereld weet dat de westerse media pathologische leugenaars en waardeloze propagandisten zijn, terwijl het wereldpubliek de Russische media-uitzendingen erkent en waardeert omdat zij veel dichter bij de ware werkelijkheid staan.

  In Kosovo als in Oekraïne wakkert dezelfde Westerse "onzichtbare hand" het conflict aan

Het is een feit dat de heersende waanzin van de doodscultus, geobsedeerd naar absolute controle over onze planeet, geen grenzen kent. Elk van deze acties van marionetten die het vuile werk doen van hun planetaire opperheersers is opzettelijk bedoeld om de escalatie te bevorderen van een onomkeerbare keten van gebeurtenissen, die aanzet tot een direct militair conflict tussen de NAVO/VS en Rusland, om de nucleaire lont aan te steken voor een Armageddon van de Derde Wereldoorlog. In het kielzog van COVID beseffen de bloedlijnen van de elite dat de wereldmassa hen aanwijst als onze gemeenschappelijke vijand en als koelbloedige moordenaars in een oorlog tegen zowel kinderen als mensheid. De elites weten dat hun ontmaskerde misdaden vervolgd zullen worden en dat zij opgesloten of terechtgesteld zullen worden. Daarom toont hun laatste verdubbelingstactiek aan dat zij wanhopig tot de conclusie zijn gekomen dat zij op dit punt van geen terugkeer niets meer te verliezen hebben, en bereid zijn zich diep in hun “veilige havens” in het binnenste van de aarde in te graven om aan gerechtigheid te ontkomen.

Omdat hij steeds meer gedwongen wordt om te reageren op de schaamteloze, herhaalde provocaties van het Westen, kan Poetin ervoor kiezen om alle Litouwse infrastructuur uit te schakelen die de aanvoerlijnen van zijn Russische enclave, zoals steenkool en metalen, afsnijdt, om dan meteen voldoende excuus aan te voeren waar de NAVO alliantie op zit te azen. Als een land dat lid is van de NAVO aangevallen wordt, verplicht zijn bindend NAVO-verdrag de andere leden om hun wederzijds verdedigingspact te eren, en geeft daarmee de vonk om de Derde Wereldoorlog te doen ontbranden. Als onderdeel van hun Grote Reset, gecombineerd met hun al lang geplande ineenstorting van hun onhoudbare wereldeconomie, zijn krankzinnige duivelse aardbeheersers erop uit om koste wat kost voor ieder levend wezen op deze aarde een thermonucleaire holocaust te orkestreren. Een holocaust overleven in onderaardse luxe is de vermeende uitweg van de elites, terwijl de rest van ons aan de oppervlakte van de aarde druk bezig is te verschroeien onder de radioactieve neerslag van hun detonatie.

Nog meer bewijzen van gevechten die bedoeld zijn om een grotere wereldoorlog uit te lokken, zijn dat Oekraïne steeds vaker Russische steden beschiet, waarbij huizen verwoest worden en Russische burgers gewond raken en gedood worden. Oekraïne gebruikt nu ook raketten van Amerikaanse makelij om een reeks Russische burgerdoelwitten te vernietigen. Met de nieuwe aankomst deze week van 155-millimeter mobiele PzH 2000 houwitsers voor langeafstandsgeschut uit Duitsland, verzekerde de Oekraïense minister van Defensie Aleksej Reznikov zijn bondgenoten ervan dat de regering in Kiev geen doelen binnen Rusland zal aanvallen, ondanks bewijzen dat hij dat al gedaan heeft. Feit: zowel Oekraïne als het Westen hebben een historische staat van dienst als het gaat om het nooit nakomen van hun beloften. U kunt zien hoe de inzet met de week hoger wordt.

Intussen hebben deze week Amerikaanse Harpoon-raketten een ander Russisch vaartuig Vasilij Bekh van zijn Zwarte-Zeevloot vernietigd, terwijl zij Russische soldaten bevoorraadden die Slangeneiland bezetten. Oekraïne schijnt reeds HIMARS (High Mobility Artillery Rocket Systems) van Amerikaanse makelij in te zetten tegen etnisch Russische burgers in dichtbevolkte gebieden in de Volksrepubliek Donetsk. Bovendien is het feit dat Oekraïne rechtstreekse aanvallen uitvoert op Russische bodem met wapens van Amerikaanse makelij duidelijk een oorlogsdaad van de Verenigde Staten tegen Rusland, wat Poetin de rechtvaardiging geeft om rechtstreeks militair terug te slaan met aanvallen tegen Amerika. Nogmaals, de eliteheersers lijken door hun daden van plan te zijn het menselijk ras uit te roeien, zodat er een gedecimeerde hybride cyborgbevolking overblijft van slechts een half miljard overlevenden, vergeleken met de 7,9 miljard mensen die nu leven, wat neerkomt op 15 van de 16 van ons die nu het doelwit zijn van hun genocidale eindspel.

Nog een reden waarom het erop lijkt dat de verwoede globalistische controleurs een kernoorlog als hun enige gewenste resultaat en optie zien – zowel de Verenigde Staten als Europa putten hun wapenvoorraden opzettelijk snel uit, en sturen vrijwel hun gehele arsenaal naar Oekraïne in een op dit moment bekende verloren zaak. Combineer dit zinloze feit met de overduidelijke provocatie van het Westen tot een nucleaire oorlog, en het lijkt maar al te duidelijk dat elke militaire confrontatie die het Westen met Rusland en/of China aangaat al een verloren zaak zal zijn, met bijna geen wapens meer over om te vechten. Logischerwijs kan dit maar één ding betekenen, aangezien eugenetica en transhumanisme hun einddoelen zijn – dat de boosdoeners die de leiding hebben de mensheid in de richting van een kernoorlog stuwen, recht op de klif van de dag des oordeels af, overmoedig dat zij ondergronds kunnen overleven.

  Zelensky's wet om Russen straffeloos te doden - Verdrag van Genève ongeldig voor gewapende burgers

Bovendien, laat het maar aan het Verenigd Koninkrijk over om zijn doomsday-bod te doen voor het Rothschild City of London criminele bankkartel. Met zijn glimlach overal in de media gepleisterd, heeft Sir Patrick Sanders, de zojuist gekozen generaal die nu het bevel voert over het Britse leger, de troepen verteld dat zij zich moeten voorbereiden om Rusland in WO III in Europa te bevechten en te verslaan:

Ik ben de eerste chef van de Generale Staf sinds 1941 die het bevel over het leger op mij neemt in de schaduw van een landoorlog in Europa waarbij een continentale mogendheid betrokken is. De inval van Rusland in Oekraïne onderstreept ons kerndoel – het Verenigd Koninkrijk beschermen door klaar te staan om oorlogen te voeren en te winnen op het land, [erop aandringend dat zijn leger] Russische agressie moet afschrikken met de dreiging van geweld. Het is mijn bijzondere plicht om ons leger zo dodelijk en effectief mogelijk te maken. De tijd is nu gekomen en de kans is aan ons om die te grijpen.

Het is maar al te duidelijk dat deze megalomane opgeblazen speldenkop gelooft dat het zowel zijn missie als zijn lot is om Groot-Brittannië historisch gezien in de Derde Wereldoorlog te leiden.

Het is de rol van zowel gepensioneerde als soms actieve generaals van de twee tegenpolen West en Rusland om in de media op te treden als oorlogszuchtige deskundigen. Vorige week heeft collega West Pointer gepensioneerd Generaal Wesley Clark in een online discussie van de Atlantische Raad, die reageerde op de Russische vorderingen in Oekraïne, het volgende:

Het lijkt mij dat wij aan het ondenkbare moeten denken. Het is tijd om terug te keren naar de lessen die wij geleerd hebben. Laten we ingrijpen met de NAVO. Laten we het aankondigen, laten we daarheen gaan en Rusland zeggen dat het de oorlog moet beëindigen en stoppen. Dat kan niet gestopt worden zonder tussenkomst van de NAVO.

Je kunt een oude hond geen nieuwe trucjes leren, want Generaal Clark wil zijn “gloriedagen” herbeleven als Supreme Allied Commander Europe (SACEUR) van 1997 tot 2000, toen hij de leiding had over NAVO-operaties waarbij hij Joegoslavië zo ver uit elkaar bombardeerde dat het “balkaniseerde” in meer dan een half dozijn kleine stukjes, waardoor de hegemoniale controle van de VS verzekerd was, met militaire buitenposten van de VS in de gebroken stukjes, zoals Kroatië, om de geopolitieke dominantie over het nabije Midden-Oosten en Noord-Afrika te vergemakkelijken. Alle Westerse generaals negeren gemakshalve zowel het geschonden Minsk Akkoord (de regering in Kiev stemde ermee in om niet meer militair op te rukken in Donbas) als alle gebroken beloften die de VS in 1990-91 aan de laatste Sovjet Premier Michail Gorbatsjov deden, waarbij ze valselijk beloofden dat de VS en de NAVO “geen centimeter naar het oosten zouden opschuiven,” en deden alsof ze de nationale veiligheid van Rusland zouden respecteren… Om dan betrekkelijk korte tijd later verraden te worden met Amerikaanse raketten die geïnstalleerd werden in NAVO leden Roemenië en Polen, rechtstreeks gericht op Moskou. Het opzettelijke bedrog en de obsessieve demonisering van Poetin en Rusland ad nauseam, die gebruikt worden om de maniakale agressie en de overspannen macht van de VS/Westen te rechtvaardigen om de rest van de wereld te controleren, is zowel pathologisch als immoreel afschuwelijk en weerzinwekkend tot in het oneindige.

Is het dan verwonderlijk dat de bewapening van Oekraïne door de VS/NAVO de Russische staatstelevisie-pundits ook stoere jongensretoriek laat uitkramen? Andrej Goerulyov, afgevaardigde van de Staatsdoema en voormalig plaatsvervangend commandant van het zuidelijk militair district van Rusland, verklaarde op de Russische televisie in antwoord op de oorlogszucht van generaal Clark het volgende:

Wij moeten elke mogelijkheid overwegen tot aan een grote kolossale oorlog en er klaar voor zijn… wij zijn er klaar voor.

Nu Oekraïne tot 1000 manschappen per dag verliest, begint de tijd te dringen voor Oekraïne, het Westen en hun marionettenmeesters. En zo gaat het, beide partijen zijn er klaar voor en schijnbaar bereid om zich halsoverkop in een nucleaire Derde Wereldoorlog te storten. Het is een dodelijk spelletje chicken geworden, dat voor de ogen van de wereld gespeeld wordt door de twee grootste nucleaire krachtpatsers van de planeet, waarbij het ergste scenario het ondenkbare is dat de aarde voor de zesde keer zal uitsterven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ernstige ontwikkeling in Oekraïne: DPR-leider zegt dat ze naar Lviv zullen marcherenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederland sluit zich aan bij Duitsland en laat “groene” agenda varen, start kolencentrales opnieuw op om in energiebehoeften te voorzien bij aanhoudende crisis
Volgend artikelRussisch parlementslid zegt: “Londen zal eerst gebombardeerd worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. 500 miljoen mensen die overblijven. Waarvan bijna de helft 50 of ouder is. De rest is mischien ook vervuild met de spuit . Ja goeie vooruitzichten voor de mensheid. Doei!

 2. Och volgens sommige hier …De aarde is plat… Kerncentrales of wapens bestaan niet…Virussen bestaan ook niet…Poetin zal ons redden etc…

  • Owja Het beste is… De beschaving bestaat nog maar 200 jaar…
   Dan zitten ze zich af te vragen waarom de rest van de mensheid niet mee is met hun…

  • Je ziet dat steeds vaker. Oppositie groeperingen vertellen over een deel de waarheid, zodra de zogenaamde wakkere schapen binnen zijn dan worden ze meegenomen in Efteling verhalen zoals dat de aarde eigenlijk plat is. Het wakkere schaap denkt , het eerste verhaal klopt dan klopt de rest (lees onzin) ook. Dat gebeurd met QAnon ook. Vertellen een deel van de waarheid en laten de wakkere schaapjes rondjes lopen in het donkere bos. Ik lees ook veel moslim haat reacties hier en dood aan de gevaccineerden. Langzamerhand loopt het hier vol met tokkies. Jammer , was best een goede site.

 3. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 4. Waarschuw me even als gekke Schwabertje meer dan twee levende hercellen krijgt…

  Het gevaarlijke is dat gekken altijd veel volgers hebben voor het smerige werk; zie Hitler, Stalin, Mao….

  • Ik vergat Mohammed…de ergste van allemaal. De eerste kalifaten: meer dan 300 milioen doden; niet gerekend de slaven (die ze nog hebben) en dat is meer dan Mao, Hitler, Djengis Kahn, duitse keizer, en andere gekkies bij elkaar…..

   Nu130 oorlogjes aan de gang; 98% islam gerelateerd; 92% tussen moslims.
   Ik stel voor: bewapen beide partijen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in