Het tafereel was nauwelijks voor te stellen. Verschillende personen met een migratieachtergrond (in Frankrijk bekend als “jongeren”) namen de controle in handen van een tankstation in Villiers-le-Bel en zorgden voor de distributie van brandstof in hun eigen voordeel, bericht Freewestmedia.com.

Terwijl de buurtbewoners zich vrij mochten bevoorraden, kregen de anderen door de migranten gevulde jerrycans aangeboden, waarvan zij de prijs bepaalden. Sommige automobilisten die “hun diensten” weigerden, werden aangevallen en verzocht de rij te verlaten, meldt CNews. Sommigen werden zelfs met stenen bekogeld.

De politie werd gewaarschuwd en greep in. Een jongeman van ongeveer 20 jaar werd gearresteerd en in hechtenis genomen. De brandstofcrisis in Frankrijk heeft geleid tot enorme rijen voor tankstations in het land. Drie van de zes raffinaderijen in Frankrijk zijn momenteel gesloten, als gevolg van stakingen van werknemers waardoor de productie met zestig procent is gedaald.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Deze winter zal zwaar zijn, maar de volgende zal nog erger zijn – EUVolg Frontnieuws op Telegram

  2022... Het jaar dat het einde betekende van Amerika's hegemonie

Lees meer over:

Vorig artikelRusland probeert Starlink te vernietigen – Musk
Volgend artikelOekraïners crashen bij Bakhmut: Russen veroveren Opitnie en Ivangrad – Hand-tot-hand gevechten – Kruisraketten regenen op Lviv (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

107 REACTIES

  • Haha de islam het oude testament van de bijbel geboren uit het christendom, vele overeenkomsten tussen bijbel en koran. Als het westen instort moeten we naar de moslims kijken als medeplichtige of hoofdschuldige? Ongeveer dezelfde soort denkwijze als Geert Wilders, steeds weer heeft de islam er iets mee te maken. Als racist en nationalist blijf je altijd stil over hoe je eigen land andere landen heb geplunderd, vernietigd, vervuild etc.

   • Ik heb geen eigen land nitwit. Ik heb niks te maken met de kolonies van vroeger. En steun zeker de fucking katholieken niet. Lees eens wat geschiedenis over de islam…

    • Daarom heb je 2 TV’s of meer in huis. en al je andere CRAP wat door kolonisatie buit is gemaakt. Anders leefde je nu nog in de middeleeuwen, waar we nu weer naar teruggaan, of in het beste geval een derde wereld land worden.

    • Geen zin om vervalsde geschidenis lezen geschreven met de intentie van de valse overwinnaar. De betweter van de site. Kolonies van vroeger? Wat tot heden speelt en die jij steunt, je staat achter christenen is dus ook al het fundament van katholieken etc. Mensen met veel praatjes en denken wakker te zijn als jij maar eigenlijk meer bullshit lullen zijn zwaar nitwit. Verbanden leggen gaat je al matig af, puntjes en cijfertjes kon je zelfs al op tekening niet verbinden.

   • Lees anders dat oude testament eens. Het zal je nog verrassen wat voor rechtvaardige regelgeving in o.a. Numeri en Deuteronomiën wordt beschreven. Zeker in een tijd waarin onze humanistische zienswijzen wereldwijd onbekend waren. Voeg daaraan toe, dat de Bijbel bestaat uit een oude testament en een nieuwe testament, waar nogal wat nuance wordt aangebracht.

    Uiteraard hoef je de Bijbel niet te lezen. Maar als je geen kennis van de materie wilt nemen, is zwijgen natuurlijk ook een optie.

   • Onwetende, verrijk uw verarmde geest eens met verfrissende informatie over de doelstelling van de islam over 1.400 jaren, waarin de aanhangers van deze ideologie 175 miljoen Christenen en ongelovigen hebben afgeslacht, met als bijverschijnsel een rijk gevulde baarmoeder uit eigen kudde tot het verrijken van hun eigen demografisch gewicht binnen de samenleving. Lees over de slag bij Portiers en het beleg van Wenen. Of verdiep u eens over de gewelddadige verovering van de Balkan. Of lees eens het boek Eurazië van Bat Ye’or. Het reinigt uw geest en levert u enig inzicht over de situatie van nu….. Veel leesplezier.

    • Geen nood. Ze vernietigen zichzelf. Ze vluchten niet voor niets uit hun eigen vol-gefokte oorlogvoerende landen. Ze kunnen niks zelf opbouwen. Alleen maar afbreken. En dat gaan ze hier ook doen. Straks zitten ze hier allemaal te blauwbekken. Met ons of zonder ons maakt niet uit.

    • Wij als Christenen hebben wel meer dan 175 miljoen mensen afgeslacht wereldwijd, en landen gebombardeerd naar het stenen tijdperk. De ISLAM haters zijn gewoon mensen die niet willen inzien dat elk geloof extremisten huisvest. Satanisme is ook voor vele een geloof, en kijk maar hoe we er nu voorstaan. Veel erger dan welk ander geloof heeft ons nu in de greep. Als je wat wil veranderen, ga dan met een 1000.000 mensen naar Den Haag en flikker je dat hele zooitje SATAN volksvertegenwoordigers eruit, en zet ze tegen de muur. Als ik 40 jaar jonger was, zat ik allang in het verzet, zoals mijn vader en moeder hebben gedaan in de oorlog.

     • Satanisme…klopt. De kunstwereld, na WO2..vooral de popmuziek en film (als je dat kunst wilt noemen), plus het non stop reclame bombardement hypnotiseert al honderd jaar (of langer) de westerse bevolking met mooie plaatjes en leuke deuntjes. Niveau lagere school.
      We worden aangesproken als de consument’…niet meer als burger.
      Vrouwen worden al 30 jaar aangesproken als man (de vrouwelijke woordvormen moesten verdwijnen)..Dus een actrice is nu een acteur
      Danseres is danser. Wat is dat voor idioterie?

     • Of je slacht iemand af, of je bent Christen. Beide kan niet; je kunt je hooguit associëren met Christus, maar zal een dergelijke moordenaar uitspuwen met de woorden: “Ga weg; ik heb u nooit gekend!”

    • Lees jij eens de geschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika. Het eerste wat ze deden was 60 miljoen INDIANEN vermoorden, wat bijna niemand in het westen weet Alleen de 6 miljoen INDIANEN die het overleeft hebben, en die ze in reservaten gedumpt hebben, die weten het. Daarna hebben ze alleen maar gemoord, geplunderd en oorlog gevoerd met zichzelf en de hele wereld. Ze hebben 12 of 13 jaar vrede gekend in hun hele bestaan. Amerikanen die ik ken, schamen zich diep voor hun geschiedenis en vertellen dat er nog nooit een HEGEMON zo barbaars geweest is in het hele menselijke zijn. En zij kunnen het weten.

   • Te uwer informatie.
    Hopelijk zijn het geen paarlen voor de … geworpen en eerbiedigt u Gods Heilig en dierbaar Woord, buitengewoon getrouw door het De Joden aan ons overgeleverd.
    Een groot wonder, dat bijna door het hele Westen vertrapt is, met alle gevolgen van dien, zoals we nu ook om ons heen zien gebeuren. Straks moeten we buigen voor Gods Tegenstander omdat we Hem verworpen hebben, alsmede het Joods Volk.
    “Ik zal zegenen wie U (Israel) zegent, wie u (Israel) vervloekt zal Ik vervloeken.” Gods belofte aan Israel.
    https://www.youtube.com/watch?v=DkblZPi9_7Y&ab_channel=BeholdIsraelwithAmirTsarfati

 1. Macron wil Europa besturen, terwijl France totaal ontspoort. Nog even door gaan en het leger grijpt de macht.

  Dit is het begin van de ontsporing in West Europa.

  Catastrofe voor veel mensen, daarom olie is macht.
  Dat weet de USA en ook Putin

 2. Deze tafrelen uit Frankrijk zijn natuurlijk ook in de nabije toekomst denkbaar in Nederland, in Frankrijk zijn zo’n 1500 Banlieues dat zijn enorm veel mensen die gewoon de Fransen haten als de pest, ze zijn gekomen omdat de uitkeringen in Frankrijk op een hogen niveau liggen, enfin wat daar de regel wordt, wordt ook hier precies hetzelfde.

   • Jodendom of christendom is net zo verrot als de islam. Maar natuurlijk het christendom is het fundament van de islam. De bron van ellende is het christendom want de islam komt eruit voort!

     • Ja dan wat dan? Het resultaat van de christelijke plunderingen mag er zijn, vandaar al die fake welvaart in je westerse land. Haatzaaien is wat u doet met dat zogenaamd elke islamiet elke christelijke dood wil hebben, eng dingen.

      • Haha keert wilder wordt ook wilder. Weet je vriend er is een strijd tussen licht en duisternis gaande en leugen tegen waarheid. Zou als ik jou was ff onderzoek doen naar waar isla begonnen is. Kijk de bijbel kent 100% score wat profetische, archeologische en historische betreft de koran….? Nee niet echt.

       Wie is Jezus en wie is mohammed zoek dat ook even uit dan zal met een mond vol tanden staan.

       In deze generatie zal openbaringen 13 vers 16t/m18 vervuld gaan worden….. en wat kiest u dan?

       • Ik zal niks uitzoeken want ik weet het andwoord al. 2 profeten die zij aan zij stonden in de koran waren jezus en mohammed. Pijnlijk om te lezen als christelijke of vertakking daarvan dat die 2 religies Islam en christendom toch zo nauw verbonden zijn.

     • 500.000 vrouwen en kinderen vermoord in IRAK. Moet ik verder gaan. Zeg het maar! Hoeveel getallen moet ik noemen wat de Christenen op hun geweten hebben. 60.000.000 Indianen. Ik kan je nog veel meer vertellen.

 3. Truth oktober 15, 2022 at 15:58

  Werkelijk denk je nu echt dat ik 47 jaar onder een tegel gelegen heb, Oil for immigration was het startpunt van de komende jihad.

  Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

  https://meervrijheid.nl/?pagina=1391

  Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren

  Een wetenschapper stelt dat geen enkele westerse samenleving erin geslaagd is moslims te integreren. Hij baseert zijn uitspraak op meer dan twintig jaar studie en gelooft dat de oorzaak in de religie zelf ligt.

  https://www.frontnieuws.com/geen-enkele-westerse-samenleving-is-erin-geslaagd-moslims-te-integreren/

  • Ja, we hebben ook onze VN-migratiepact en Agenda 21 van ergens rond 1989…
   Maken ons wijs dat lidstaten niet kunnen worden verplicht om deze maatregelen te nemen of deze beloftes na te komen. De tekst is juridisch niet bindend. Dat staat letterlijk in de tekst.
   Maar… een rechter zal zijn uitspraken doen via deze documenten als paraplusysteem, haha.
   Rosa Koire weet daar alles over en geeft uitleg.
   https://www.youtube.com/watch?v=GHEbNLvQ_MY

  • De nazi’s waren al gek van moslims. Ze vonden ze wel minderwaardig soort volk maar uit het juiste militante hout gesneden. Himmler was ook gek op de Koran. Hij vond het zelfs jammer dat de Turken Wenen niet hadden veroverd in 1683. Dan was Europa van een zwak joods-christelijk continent veranderd in een vitale en strijdlustige moslimgemeenschap. Onder leiding van tot de islam bekeerde Duitsers. Hitler dacht ook zo. De Nazi’s en de moslims hadden dezelfde vijanden.
   De nazi’s pasten in hun propaganda zelfs hun taal voor de moslims aan en keken naar de feestdagen en voorschriften en taboes van moslims. In de Waffen-SS vochten ook moslimeenheden.
   Al liep het allemaal op stront af met de moslims onder Hitler&co destijds. Na de oorlog velen gedeporteerd, vermoord en tegen elkaar opgezet.
   De huidige nazi’s van het WEF etc. gaan gewoon door met de oude nazi-ideeën.
   Vandaar dat al die moslims het Westen in worden gedirigeerd. Het zijn de ondersteuningstroepen van het WEF. De oude plannen van Hitler. Die zelfs in zijn Berlijnse bunker nog verdriet had dat het Derde Rijk niet genoeg had gedaan om de moslims te mobiliseren.

   “Voor profeet en Führer”, boek van D. Motadel is een zeer verduidelijkend boek.

 4. Tip:
  Speel het slim en maak ze niet tot je vijand want je bent op voorhand dik VERLOREN.
  Die worden duidelijk beschermt door ONZE eigen wetgeving en krijgen ook meer rechten.
  Jij helpt ze met dingen die ze niet kunnen en zij helpen jou met andere dingen.
  Het is geen 100% toverformule maar het werkt hier al vele jaren perfect.
  Wil je iets bereiken dan heb je ze nodig want wij hebben een pampermentaliteit.
  Slaag je ons op de wang dan bieden wij de andere aan, haha.
  Ga je met 100 man de straat op voor minder islam dan staan er 100 linkse idioten achter de hoek te wachten om je hoofd in te slaan.
  Ik vertel hen steeds waarom ze hier zijn, misbruikt worden en wat WEF en EU van plan zijn.
  Ook dat religie later moet verdwijnen want al die kerken en moskee ’s zijn voor de NWO overbodig.
  We moeten samen met hen naar de strijd en niet elkaar bestrijden.
  Maar deze TIP is voor velen uit beide kampen heel moeilijk te begrijpen …

 5. precies !!

  Met een zeer verderfelijke doelstelling en radicaal tegen de eigen bevolking !!!

  Heel veel sterkte .

  En vergeet niet de Gecontroleerde EU fascisten en de Nederlandse Lakeien van het WEF Hartelijk te bedanken !!!

 6. Dit is natuurlijk goede reclame voor Le Pen. Marcon in zijn 40 Deugers zijn niet in staat om het land nog enigszins te leiden. De overlast van mede-fransen komt prominent in beeld. De media kunnen dit niet langer onder het tapijt vegen en degene die de meest geloofwaardige oplossing heeft, die wordt de volgende president.

 7. Het punt ligt meer bij ons westerlingen, de meeste westerlingen voelen zich beter en intelligenter dan de moslims. Daar de westerlingen compleet verwijft zijn, zien de moslims ons als zwakkelingen. Als jij een moslim met respect behandelt, behandelt hij jouw op de zelfde wijze. Ieder op zijn eigen manier. De massale import van de moslims naar de EU wordt door hoger hand geregeld.

  Als je in de positie van de moslim gaat bekijken, die hierheen gelokt wordt door hem gouden bergen te beloven in het vooruitzicht en hen al 30.000 euro contant geld te geven voor de reis. Kun je hem dan niet kwalijk nemen dat er dan massaal gebruik van gemaakt wordt. Want dat is een geld bedrag wat ze in 10 jaar nog niet eens bij elkaar kunnen verdienen in hun thuis landen.

  Stel dat het andersom zou zijn, dat wij westerlingen gelokt zouden worden, om naar hun landen te komen en voor de reis er naar toe 100.000 euro contant al aan je geven. Met de zelfde faciliteiten, vooruitzichten en voordelen ten opzichte van de autochtonen bevolking. Dan zou je ook bijna exact de zelfde beweegredenen zich openbare in hun thuis landen.

  Zo ook als jij naar het buitenland zou emigreren, gaat bijna iedereen klieken bij zijn eigen land genoten, die al eerder geëmigreerd zijn. En als de groep groot genoeg is, wordt er eigen voedsel uit eigen oorsprong land geïmporteerd en in eigen opgezette winkeltjes verkocht. Jij neemt je eigen cultuur en gebruiken mee vanuit je eigen vaderland, naar je nieuwe thuisland, dat doe je bewust en onbewust.

  • Al boden ze me tien miljard. Geen haar op mijn hoofd dat ik ooit naar een moslimland zou verhuizen.
   Maar zoals ze zeggen.. Komt de berg niet naar Mohammed dan komt Mohammed naar de berg.

  • Juist Qvic,
   Veel worden gebrainwasht op de boot van die hulporganisaties om ons te haten en moeten hun rechten leren vooraleer ze ons land bereiken. Die kennen hun rechten dus beter dan wij.
   Een afrikaan krijgt de daden van Leopold II of ander leider voor zijn neus.
   Niet goed te praten maar allemaal zaken die in het verleden best normaal waren.
   Geen woord over de daden van de afrikanen zelf of over de Arabieren…
   George Soros is de grote man daarin en betaald graag enkele miljarden.

    • Gij gaat nu iemand uitschelden uit ontwetendheid?
     Enige wat gij kunt is links van anderen voor onze neus duwen maar voor de rest verkoop je fucking onzin. Wij moeten je alles uitleggen.
     Wordt er in de bijbel opgeroepen ongelovigen (of andersgelovigen) te vermoorden? Hier gratis antwoord:
     1. Als de Heer God jullie in het land heeft gebracht dat Hij jullie gaat geven, zal Hij alle volken die daar wonen voor jullie wegjagen. Hij zal zeven volken voor jullie wegjagen: de Hetieten, de Girgasieten, de Amorieten, de Kanaänieten, de Perezieten, de Hevieten en de Jebusieten. Dat zijn allemaal volken die groter en machtiger zijn dan jullie.
     2. Maar jullie Heer God zal ervoor zorgen dat jullie hen kunnen verslaan. Jullie moeten hen helemaal vernietigen. Sluit geen verbond met hen en laat hen niet in leven.
     3. Jullie mogen ook niet met hen trouwen. Laat jullie dochters niet met hun zonen trouwen. Laat jullie zonen niet met hun dochters trouwen.
     4. Want anders zouden ze de goden van die volken gaan aanbidden en dienen. En dan worden ze ontrouw aan de Heer. Dan zal de Heer vreselijk boos op jullie worden en jullie vernietigen. ( deut. 7 )

     OK, we gaan verder…
     Ex 32:27-28: Mozes laat de Levieten 3000 broeders, buren en vrienden doden, vanwege een religieus geschil
     En hij zeide tot hen: Alzo zegt de HEERE, de God van Israël: Een ieder doe zijn zwaard aan zijn heup; gaat door en keert weder, van poort tot poort in het leger, en een iegelijk dode zijn broeder, en elk zijn vriend, en elk zijn naaste!
     En de zonen van Levi deden naar het woord van Mozes; en er vielen van het volk, op dien dag, drie duizend man.
     Deut 13:6-10: Een man moet zijn dochter, vrouw, zoon of vriend slaan vanwege een verschil in religieuze meningen.
     6. Wanneer uw broeder, de zoon uwer moeder, of uw zoon, of uw dochter, of de vrouw van uw schoot, of uw vriend, die als uw ziel is, u zal aanporren in het heimelijke, zeggende: Laat ons gaan, en dienen andere goden, die gij niet gekend hebt, gij noch uw vaderen;
     Van de goden der volken, die rondom u zijn, nabij u, of verre van u, van het ene einde der aarde tot aan het andere einde der aarde;
     Zo zult gij hem niet ter wille zijn, en naar hem niet horen; ook zal uw oog hem niet verschonen, en gij zult u niet ontfermen, noch hem verbergen;
     Maar gij zult hem zekerlijk doodslaan; uw hand zal eerst tegen hem zijn, om hem te doden, en daarna de hand des gansen volks.
     En gij zult hem met stenen stenigen, dat hij sterve; want hij heeft u gezocht af te drijven van den HEERE, uw God.

     Mat 10:34: Meent niet dat ik gekomen ben om vrede te brengen op aarde.
     Ik ben niet gekomen om vrede te brengen maar het zwaard.

     Ik blijf bij mijn standpunt; bijbel is ietjes erger dan koran.
     En zeg dat niet om je te raken.

    • Nitwit vind je zo geil om tegen iemand te gebruiken, omdat gij er niet tegen kunt en ge scheldwoorden gebruikt laat iedereen zien wat voor lage emotionele intelligentie je hebt zo triest voor je. Alleen al de woorden die je gebruikt en hoe je het gebruikt laat zien hoe vevult je bent van perverse haat en tegen iedereen en zelfs je eigen partner en evt kind. De Van Dale definitie van een verrot iets, mens of systeem dat is allemaal te vinden bij een karikatuur als jij, ongeschoolde leeghoofd.

   • Wat wij in het westen gecreeerd hebben, met al die buitenlanders van over de hele wereld, is KARMA. Dus niet klagen.. dat zei ik in de jaren 60 en 70 al met die gastarbeiders. Op een dag zijn wij een derde wereld land. Begint nu vormen aan te nemen.

 8. Ik durf te veronderstellen dat er aanzienlijk wat westerlingen zullen zijn die met enige afgunst kijken naar het overnemen van zo´n tankstation en dat verenigd ook zouden willen doen. De sociale cohesie van de islamitische cultuur is de basis om zoiets te willen ondernemen; wetende dat zij zullen worden opgevangen door familie en vrienden wanneer het misgaat. Dat denk ik.

  • zal even het beeld volledig maken: tankstation sluit, mensen in de buurt kunnen niet meer tanken. Zelfde met supermarkten die worden geplunderd, gaan dicht en fluit maar naar je eten. Dus de plunderring is zowel een moment van triomf als van verval. Iedere ruit die sneuveld is een eigen ruit die is ingegooid….

   Daarom komen ze de banlieus straks uit, omdat ze hun eigen ruiten hebben ingegooid en nu de uwe willen breken….

   • Geen paniek!
    Ook als je als brave pastoor in je sofa blijft zitten… tanken zal moeilijk worden.
    Supermarkten zullen leeg, geplunderd worden of gesloten worden.
    Als wij geen ruit inslaan dan lokken ze ons wel uit de tent.
    Wat je ook doet, het zal nooit goed zijn. Onze rechten zijn we sowieso kwijt.
    Doen we domme dingen dan gaan we wel in een hogere versnelling naar de miserie! De vraag is hoe snel en maakt dat veel uit?
    Had dit veel liever gezien van onze jeugd, haha.
    En dan was het ook een heel ander verhaal.
    Het waren dan 100% Hitler-zonen, een geluk dat die liever op FB zitten met hun 400 vrienden.

 9. Een goedlopende maatschappij kan alleen goed lopen omdat iedereen zich aan de spelregels houdt. Die tijd is wel voorgoed voorbij. We krijgen nu allemaal volk binnengesleept dat helemaal niet van plan is zich aan onze regels te houden. Ze zien niet dat ze tegelijkertijd ook hun eigen glazen ingooien als ze die van hun gastheer ingooien.
  Helaas, zo gaat dat altijd.
  We zijn te gemakkelijk geweest. Het ging te goed allemaal en dan verlies je je zaken uit het oog. Dan is alles zomaar verdwenen voordat je het weet.

  • @Hendrikus (We krijgen nu allemaal volk binnengesleept dat helemaal niet van plan is zich aan onze regels te houden.)

   En waar deze gasten vandaan komen, is moord, diefstal, verkrachtingen. De orde van de dag.
   En hier gaan we weer geschrokken reageren. Waar zijn we in beland zeg.

 10. Nu nog in de banlieus, straks massaal op weg naar onder andere Nederland. Parijs is 5 uur rijden vanaf hier, en andersom dus ook…..benieuwd in welke versnelling de politie achteruit rijdt om weg te komen als er een paar duizend gewapende “kansarmen” de Nederlandse grens passeren….en wij zijn het vlees dat gegeten zal worden.

  De dag dat ze de banlieus verlaten is WO3 met zekerheid begonnen, en nieuwmand die nog in staat is ze te stoppen. Het enige dat kan worden gedaan is de natuurlijke hindernissen benutten….maar dan moet je heel snel reageren en niet de beslissing ergens in Den Haag leggen….ik denk zorgen dat je een boot hebt….

  • Toevallig ken ik iemand met een boot. Deze heeft het plan in z´n hoofd om uit te varen wanneer het te gek wordt. De opmerking die ik daarop maakte: ´En dan maar hopen dat ze de sluizen voor je openhouden.´

   • Ja, we kunnen alles afbreken want 0% risico bestaat niet.
    De kunst is de kans op risico’s zoveel mogelijk te verlagen met je denkvermogen.
    Ben je geen denker dan neem je een denker mee.
    Doe gewoon een kansberekening; een METALEN sterke boot met zware motoren geeft je best veel kans om lang te overleven.
    Wij hebben in Excel een groot risicoanalyse achter de rug…
    Je gaat nooit aanmeren waar je 10 sluizen moet passeren want dat zijn muizenvallen (wij noemen dat een booby trap).

 11. Wat het spreek woord al zegt, haal je iemand uit Calcutta, dan intrigeert hij hier, maar haal je heel Calcutta hierheen. Dan verandert jouw land in Calcutta. Dat schijnen toch vele mensen maar niet te begrijpen. De dommigheid druipt er vanaf van de deugdmensen hier, met hun zegje van “ik heb het hier nog goed, vergeleken andere landen”. Dus waarom mogen zij dan niet hier ook komen.

 12. Frankrijk eens de trots van Europa nu in handen van de migranten…. waar is de MARSEILLESE ❗❗❗❓❓ Schande voor La Bastille….de gele hesjes werden uiteen versneld door hun eigen VREEMDELINGEN-LEGIOEN…nu in handen van de migranten een SCHANDE voor Frankrijk, de EU/NAVO…..US/UK zijn tevreden nu de rest nog….arm Europa…ZWAK EUROPA….Het einde nadert als we niet met scherp gaan reageren…. MARIANNE LEIDT DE OPSTANDING….of wij worden hun slaven ❗❓❗❓❗❗❗❗

 13. Goeie actie!! maar frontnieuws maakt er weer een extreem rechts migranten verhaal van, met geweld en al. Hoe ga je een tankstation overnemen zonder ‘geweld’ ? waarom moet in de kop het woord ‘migranten’ worden genoemd? jullie zijn niet wijs, dragen bij aan polarisatie van de samenleving en uit de commentaren te lezen is jullie achterban ook behoorlijk van het padje af. Ik ben klaar met frontnieuws.

 14. ´Islam forbids idolatry, yet in reality, Islam is riddled with idolatry. Muslims would deny this, but tune in, as this episode reveals multiple examples of these indisputable pagan practices that were adapted into Islam. From kissing a stone, to bowing to a building, to praying to goddesses that supposedly help your prayers reach Allah, Muhammad’s words simply regurgitate pagan practices. Watch as Al Fadi and Dr. Wood discuss example after example of pagan practices being exalted in Islam.´

  https://www.youtube.com/watch?v=apOg6zp4gQE

  • N.B. Deze mensen zijn geen haters en weten waar ze het over hebben. Willen slechts de waarheid aan het licht brengen voor een ieder om de juiste keuze te kunnen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in