Een Russisch parlementslid, Andrej Goerulyov, heeft gezegd dat “Londen de eerste stad zal zijn die door Rusland gebombardeerd zal worden als de blokkade van Kaliningrad tot een oorlog met de NAVO leidt,” schrijft Hal Turner.

Parlementslid Andrej Goerulyov, 54 jaar, lid van de Defensiecommissie van het Russische parlement, heeft gepleit voor een Russische invasie in de Baltische NAVO-landen.

Op het kanaal 1 van de staatstelevisie zei hij dat er geen andere manier was om te voorkomen dat het Westen de Russische exclave Kaliningrad zou blokkeren.

Zo’n zet zou het “artikel vijf” van het NAVO-verdrag in werking stellen, dat zegt “een aanval op één lid van de NAVO is een aanval op alle leden” en de Derde Wereldoorlog ontketenen.

“Wij zullen tijdens de eerste luchtoperatie de hele groep ruimtesatellieten van de vijand vernietigen,” zei Luitenant-Generaal Goerulyov, een hoge commandant in het Russische leger die nu Verenigd Rusland, de belangrijkste politieke partij, vertegenwoordigt.

“Het zal niemand iets kunnen schelen of het Amerikanen of Britten zijn, wij beschouwen ze allemaal als NAVO. “Ten tweede zullen wij het hele systeem van antiraketverdediging verzwakken, overal en voor 100 procent. Ten derde, we zullen zeker niet beginnen bij Warschau, Parijs of Berlijn.

De eerste die geraakt zal worden, is Londen.

Het is glashelder dat de dreiging voor de wereld van de Angelsaksen komt.”

Evenals andere Moskouse hardliners gelooft hij dat het Westen – vooral op het vasteland van Europa – geen lef heeft voor een echte oorlog.

“Als onderdeel van de operatie om kritisch belangrijke plaatsen te vernietigen, zal West-Europa van de stroomvoorziening worden afgesneden en geïmmobiliseerd worden.”

  Grond vasthouden, oorlog verliezen

“Alle plaatsen waar stroom wordt geleverd, zullen vernietigd worden.

“En in de derde fase zal ik nog wel willen zien wat de VS tegen West-Europa zullen zeggen over het voortzetten van hun strijd in de kou, zonder voedsel en elektriciteit. Ik vraag me af hoe zij (de VS) erin zullen slagen aan de kant te blijven. Dit is het ruwe plan, en ik laat met opzet bepaalde momenten weg, omdat die niet op tv besproken mogen worden.”

Goerulyov is een voormalig plaatsvervangend commandant van het zuidelijk militair district van Rusland.

Hij diende bij de Russische strijdkrachten in Syrië.

Hij is door de VS gesanctioneerd vanwege zijn nauwe banden met Poetin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wakker worden, mensen! Wij staan aan de vooravond van het uitbreken van de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchwab’s Grote Reset bevat de marsorders van de elites voor de Derde Wereldoorlog
Volgend artikelOngekend: Sterftecijfer in Finland is tot recordhoogte gestegen. Australische sterftecijfers liggen 17,5% hoger dan het historisch gemiddelde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Ik neem aan dat het UK volk toch ook wel begint te mopperen?
  Zo niet dan graag een niet te zware bom Poetin anders krijgen we hier van die natte voeten.

    • Dat was alleen maar de TWEEDE groep meiden. De daders: overgrote deel: Pakistani.

     En raad eens: er waren er bij die 22 jaar bajes kregen, maar na 3 jaar weer vrij waren.
     Geen politici, politie, bestuurders veroordeeld.
     De Pakistani mochten hun huizen, auto’s, geld en andere bezittingen houden. Hun families: bijstand.

     De meiden, sommigen meer dan 8 jaar paar keer perweek verkracht, en aan de drugs gebracht: NIETS. Geen geld, geen hulp. NIETS

     Het was/is juridisch/sociaal het grootste schandaal ooit–en gaat nog steeds door…

     • Menen jullie nou dat het hier anders is met dat links tuig en Rutte aan de macht hier worden meisjes ook verkracht wij weten nog niet 1% wat hier allemaal gebeurd en rechters geven hun nog een pak geld mee als beloning zolang als het maar blanke vrouwen zijn die ze verkrachten met groepen grote huizen en gratis geld en wij mogen werken voor dat vuil volk, Nederland verdiend niet beter zij zijn een onderdeel van dat probleem anders stemde ze wel anders.

 2. Raak Londen, (VK) een afgelegen eiland, en kijk wat de reacties van ‘het Westen’ zijn…
  Willen jullie daarmee doorgaan?

  Eveneens het moment bij uitstek om te kijken hoe sterk het Westerse bondgenoodschap daardwerkelijk is.
  Ik denk niet al te sterk, daar Biden Zelenski nu al onder de bus wil gooien. (figuurlijk dan)

 3. “geen lef heeft voor een echte oorlog”. Denk eerder dat mensen niet hun leven willen opofferen voor de “elite” en mensen die hen dood willen. Laten we het daar eens over hebben!

  • Oorlog is voor dom volk het tuig die daar garen bij spint zijn de rijken en de macht hebbers dat ze maar hun eigen kinderen naar het front sturen of wat te denken van het koningshuis volk maar die zitten al lang dan op de veilige plek en leven als god in Frankrijk, ja en het klop wat deze elite zeggen wij zijn een nuttelozen en alleen maar goed voor kanonnen voer.

 4. Who cares about London.Syrria,iraq,Lybia,Yemen,Palestina,Cuba,Korea,Vietnam,Afghanistan……who gives a fuck about London.Amerika maakt alles kapot.Jullie vermoorden jullie eigen mensen.Vies goor tuig is wat jullie zijn.Dus London VAL DOOD.

  • Anna: zeer raak. London is bovendien de bakermat van dat Anglo-Zio tuig in de VS dat alles vernielt. Het ene land na het andere wordt aan gort gemalen door de VS op bevel van de Ziomafia. Ze houden nooit op. Dus een bom op de cockpit gooien is zo’n gek idee niet. Ik geloof dat het een grote golf zou veroorzaken, of zo, en een groot gebied ten oosten van London onder water zou zetten. Dus blaas je bootje op. Brrrrrr ik mag er niet aan denken. Maar London mag dood vallen, compleet met al het gespuis dat daar rondscharrelt. Zou het echt gebeuren? Ik betwijfel het.

 5. Nou dan kan Klous schwab ook wel inpakken met zijn rare ideenen.’
  Ik zou trouwens liever in de Russische federatie zitten , dan in die ellendige E.U.

 6. Volgens Nostradamus begint WW3 wanneer de grote stad in brand staat. Welk hij bedoeld weet ik niet, maar ik hoop dat het in de USA zal zijn. New York is de perfecte stad om WW3 te beginnen!

 7. Wat is er in Godsnaam met ons aan de hand. Zijn we ons verstand volledig verloren dat we zo makkelijk over oorlog en bombardementen denken en spreken. Laat ons elkaar bezoeken met een kratje bier of flesje Vodka en een gezellige tijd beleven, zien wat we voor elkaar kunnen doen. We moeten ons ontdoen van onze corrupte misdadige regeringen en goede mensen voor ons laten werken. Samenwerken met elkaar. Als chauffeur kwam ik op vele plaatsen en deed mijn werk met mensen van allerlei naties en culturen. Ook in landen waarvan ik de taal niet machtig ben maar nooit geen problemen gehad met mensen. Wij moeten eens nadenken dan zullen we ervaren dat het makkelijk is om respectvol en vriendelijk met elkaar te leven. ECHTE mannen en vrouwen kunnen met elkaar leven zonder elkaar af te slachten maar de zogenaamde elite kan dat niet. Goed dan, weg met dat elitair tuig, gooi daar maar een bom op.

  • Dat is weer een stem van een linkse land verrader toen dat tuig door personen als jou Europa binnen gelaten werden is het met de vrijheid nu totaal gedaan kijk maar eens wat voor moslims in gemeente raden zitten zelfs burgemeester zijn en in de tweede kamer het voor het zeggen hebben dom volk jullie hebben jullie eigen volk verradend geld ook voor de wijven die zich door dat tuig laten vol duwen.

 8. Even iets anders. Waarom worden de gewone mensen altijd onderdrukt en moeten tegen hun wil doen wat de regering zegt. Waarom zijn we hier op aarde? hebben wij gewone mensen enig nut of waarde? voor dat elitair tuig hebben wij geen waarde, dat is duidelijk. Deze vraag hield mij lang bezig. Ik erger mij aan vliegen en onze regering maar na even googlen kwam ik tot de conclusie dat vliegen, ondanks de ergernis die ze veroorzaken, erg nuttig en zelf van levensbelang zijn, dit in tegenstelling tot dat elitair tuig op die fluwelen stoelen. Wij, gewone mensen zijn zoals vliegen erg nuttig, waardvol en van levensbelang. Dus alsjeblieft sta op tegen de criminelen die ons kapot willen maken

 9. ALL WARS, ARE BANKERS WAR.
  Wapens.

  “Zolang er slachthuizen zijn,
  zullen er slagvelden zijn”.

  Niet mijn quote.

  En neen, ik ben géén vegan.

  Groetjes

 10. Hoop wel dat het een EMK bommetjes wordt. Trouwens dan gaan de overlevenden vanzelf de straat op om elkaar af te maken….
  Het goede: lekker veel moskeetjes en moslims weg.

  maar de man heeft gelijk.
  bekijk de huidige situatie in Oekraine eens vanuit het standpunt van de Russen.
  Ik had nooit een leger erheen gestuurd; veel te duur.
  Ik had ze gezegd: conditie loze overgave; of een EMK op Kiev.
  Had het ook gedaan.
  Daarna op andere grote steden; tot overgave.

  Dit nu kost de Russen teveel aan levens, aan geld.

  • Het is niet aan Rusland om zijn wil op te leggen aan een buurland waarvan de regering Rusland niet gunstig gezind is.
   Rusland wil zijn onafhankelijkheid verdedigen door de onafhankelijkheid van zijn buurlanden te beperken
   Rusland heeft niet te bepalen of een buurland een leger mag hebben of niet.
   Europa heeft samen met Rus zwaar geleden onder het nazibewind van Hitler.
   Maar om nu een situatie van 1940-1945 aan te halen om oorlog te voeren is zielig.
   Dat Poetin eens in de geschiedenis van Rusland duikt en eens blijft stilstaan bij de periode van Stalin dan weer hij dat zelfs Russische leiders hun eigen volk uitmoordden om aan de macht te blijven.
   Een klein kunstje dan om een naburig volk,waarvan hij beweert dat het Russen zijn uit te moorden.
   De geschiedenis herhaalt zich en niet de naziperiode maar de stalinperiode.
   Maar als ik alle reacties lees op deze site vrees ik dat mijn bijdrage ook maar geloofd wordt maar weggezet als fake en extreemrechts.
   De meeste reacties hier komen van dezelfde mensen, hebben dezelfde inhoud en dezelfde toon.
   Negatief en eenzijdig.Men looft een dictator en zou zijn eigen vrijheid en democratie weggeven om in ergere situaties terecht te komen.
   Arme wereld als jullie moesten regeren.

 11. Ik hoop absoluut niet dat ddat gebeuren zal. Maar mocht dat onverhoopt wel gebeuren, dan is het hopelijk een bombardement met neutronengranaten, want die doden alleen mensen maar laten de daar rijkelijk aanwezige kunstschatten die zij verzameld hebben van over de hele wereld in tact. Wat staat er wel niet allemaal voor kostbaars in het British Museum en in de National Gallery alleen al? Niet dat ik denk dat er velen zullen zijn die dit lezen en zich hier met mij zorgen over maken overigens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in