Lancering van de Russische Kalibr-raketten

Over het algemeen begint het te ljjken op een wanhopige poging van het regime van Kiev tot een valse vlag, dat zelfs Sleepy Joe de idioten van Associated Press enthousiasme voor BS die zij “rapporteren” moest beteugelen:

NUSA DUA, Indonesië (AP) – President Joe Biden zei woensdag dat het “onwaarschijnlijk” was dat een raket die twee doden veroorzaakte in NAVO-land Polen werd afgevuurd vanuit Rusland, maar hij beloofde steun voor het onderzoek van Polen naar wat het een “door Rusland gemaakte” raket had genoemd. Biden sprak nadat hij woensdagochtend in Indonesië een “spoedvergadering” van de Groep van Zeven en de NAVO-leiders had bijeengeroepen voor overleg over de aanval die twee mensen doodde in het oosten van Polen nabij de grens met Oekraïne. “Er is voorlopige informatie die dat betwist,” zei Biden tegen verslaggevers toen hem werd gevraagd of de raket vanuit Rusland was afgevuurd. “Het is onwaarschijnlijk gezien het traject dat het vanuit Rusland werd afgevuurd, maar we zullen zien.”

AP hoeren gaan door:

Het was niet meteen duidelijk of Biden suggereerde dat de raket überhaupt niet door Rusland was afgevuurd. Oekraïne heeft nog steeds voorraden wapens uit de voormalige Sovjet-Unie en Rusland, waaronder het S-300 luchtverdedigingssysteem.

Associated Press, alsjeblieft, lees mijn lippen – jullie hebben idioten in dienst (of een andere die onzin blijft schrijven) die zo ongeschoold en onwetend zijn, dat zelfs een tiener-war-gamespeler meer weet over de gigantische verschillen tussen de oude S-300 luchtverdedigingsraket uit de jaren tachtig die VSU op Polen afvuurde, en die altijd alleen burgers raakt en het vermeende doel mist (laten we de valse vlag theorie nog niet terzijde schuiven), en de X-101 lange afstand (4.500 + kilometer) state-of-the-art stealthy kruisraket die tegenwoordig veelvuldig wordt gebruikt op het Oekraïense elektriciteitsnet. De reactie van het Pentagon was veelzeggend, er zijn daar tenminste nog enkele professionals die het verschil kennen en over de juiste professionele vaardigheden beschikken, in tegenstelling tot zogenaamde Amerikaanse “journalisten”, die niet inzetbaar zijn in elke hoedanigheid die een serieuze opleiding en professionele vaardigheden vereist. Als Joe uw eerste bericht over “Russische raket die Polen raakt” begint tegen te spreken, is dat zo vernederend als maar kan. Maar ja, voor mensen die geen beroepseer hebben, is het niet meer dan normaal om zichzelf te blijven verhoeren, schrijft Andrei.

  Maak kennis met de nieuwe baas... Hij is niet dezelfde als de oude baas

Maar, maar… natuurlijk is “alle steun in het onderzoek” niet bepaald militaire steun. Niet echt. Blijkbaar voelen zelfs de gekken van de Verenigde Staten niets voor een wereldwijd thermonucleair conflict over een of ander shithole-land en zijn clown die zich voordoet als president. Geld witwassen, winst maken voor wapenfabrikanten, Russen vermoorden – is één ding, maar verdampt worden met al hun geliefden en bezittingen, wat is het punt? Ik wacht op de rapporten over de toestand van de Oekraïense spoorwegen na de aanvallen, want zodra bevestigd is wat ik aanneem als een van de belangrijkste doelen van de Russische aanvallen van vandaag, kunnen we met een gerust hart stellen dat Kherson gepland was als een val voor de zuidelijke groepering van VSU-NAVO-strijdkrachten. Zonder voldoende voorraden (nee, je kunt dit niet alleen met vrachtwagens doen, vooral niet met pantsers), zal de afbouw van deze troepenmacht snel verlopen, totdat de Generale Staf besluit enkele troepen naar het zuiden te sturen om Nikolajev en Odessa te blokkeren en uiteindelijk te bevrijden (de bevrijding van Kherson is in deze “vergelijking” geïmpliceerd). Maar we moeten geduld hebben en wachten. Uiteindelijk kan Rusland morgen en overmorgen weer zonder raketten komen te zitten, en dat nog weken lang. Hé, Kiev eiste herstelbetalingen van Rusland – hier zijn ze, inkomend.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Analyse: Europa wordt ECONOMISCHE WOESTENIJ nu industrie sterft, banken failliet gaan en voedselproductie instort Volg Frontnieuws op Telegram

  CBS: Slechts 30% van de door het Westen aan Kiev geleverde wapens bereikt de frontlinie

Lees meer over:

Vorig artikelDe kwestie Kherson
Volgend artikelVaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Biden Biden Biden !!!

  Die wandelende drol kan nog geen speech geven van 5 minuten of langer zonder de meest stomme idiote dingen te zeggen , zijn broek onder te schijten of u dochter lastig te vallen op een wel heel ongemakkelijke manier . Dat deze man president is komt doordat de media compleet in de zak zit van de elite en het gros van het volk zich geen klote interesseert voor politiek !

 2. Herstel betalingen? Het meeste wat opgebouwd moet worden ligt in Oost-Oekraine en dat is tegenwoordig Russisch grondgebied. Oekraïne krijgt miljoenen belasting geld van de EU en maar blijven graaien. Het zal nooit genoeg zijn voor dit geen EU land. Was de afspraken en de Minsk akkoorden nagekomen dan was het anders gelopen. Uiteindelijk zal de waarheid en de rechtvaardigheid altijd winnen.
  Oekraïne mag de burgers van de Donbas na 8 jaar van ellende, verdriet, wanhoop wel een forse slachtoffer vergoeding uitbetalen. Dat zal gepast zijn. Dat de mensenrechten zijn geschonden, pure duivelse racisme toegepast. Dat dit getolereerd is is onvergetelijk. Oost-Oekraine terug willen? Hoe gestoord moet je zijn om niet te beseffen dat de Russisch sprekende bevolking niet meer in zo’n land willen wonen. Ze hebben alle recht om boos te zijn na onmenselijke behandelingen.
  Bij heel veel mensen komt eens de vraag: “Wat hebben we gedaan? We wisten het”.

 3. Tja, ik vroeg mij al af waarom die raketten naar Polen vlogen terwijl Rusland en de Donbas toch echt de andere kant op ligggen. Lag het aan de vodka misschien? Of was het de Columbiaanse sneeuw die vroeg viel dit jaar? En volgens zeggen vlogen daar helemaal geen Russische raketten. Dus waarom raketten schieten op raketten die daar helemaal niet waren?

 4. Het is internationaal zo simpeltjes.
  Rusland gaat die stomme oorlog winnen, dat is zeker.
  De winnaar kan de kosten van de oorlog verhalen op de verliezer.
  De Oekies verliezen, dus zij moeten betalen; met geld, goederen, (landbouw productie), mijnen, land, cash.

  De russen beslissen hoeveel en waneer.
  Simpel niet?

 5. Dat Zelensky meer liegt dan dat hij ademt is hopelijk nu ook wel internationaal doorgedrongen. Als het aan dit ongeleid projectiel ligt hadden we al een Derde Wereldoorlog te pakken. Het is net een losgeslagen chimpansee die met een vlammenwerper in een vuurwerkfabriek aan het spelen is.

 6. President Zelensky is overtuigd dat de raket, die in een Pools dorp ingeslagen is, geen Oekraïense raket was. Hoe komt hij aan die overtuiging? Veel westerse wapens belanden namelijk op de Oekraïense zwarte markt. De mogelijkheid dat een westerse raket in verkeerde handen belandt en per ongeluk door de Oekraïners in de verkeerde richting afgeschoten wordt, is dus reëel.

 7. Je proefde gewoon te teleurstelling in de berichtgeving van de reguliere pers bij het bericht van Biden dat hij zei dat het onwaarschijnlijk was dat het van de Russen kwam. Zo ziek is men tegenwoordig in hun hoofd (en in hun lijf als ze ook de C19 prikjes gehaald hebben).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in