Klik voor groot (CC BY-SA 3.0)

Er heeft zich een zeer ernstige ontwikkeling voorgedaan in verband met de voortdurende vijandelijkheden in Oekraïne. De leider van de Volksrepubliek Donetsk (DPR), Denis Pushilin, zegt dat besloten is om helemaal tot Lviv te vechten; er mag geen “Oekraïne” meer zijn.

Pushilin is de gekozen leider van de nu onafhankelijke Volksrepubliek Donetsk, die vroeger een deelstaat (Oblast) van Oekraïne was. De mensen daar stemden in het jaar 2014, om Oekraïne te verlaten en zich bij Rusland aan te sluiten. Zij deden dit nadat de Europese Unie (EU) en de Verenigde Staten hadden aangezet tot de gewelddadige omverwerping van de democratisch verkozen president van Oekraïne, Viktor Janoekovitsj, en deze hadden gefinancierd, en in Kiev een marionettenregime hadden geïnstalleerd, dat gunstig was voor het Westen, bericht Hal Turner.

In plaats van Donetsk (en zijn noordelijke buur, Luhansk) toe te staan Oekraïne vreedzaam te verlaten, stuurde Kiev troepen om die twee staten te dwingen in Oekraïne te blijven. De oorlog begon.

Van 2014 tot 2022 werden meer dan veertienduizend (14.000) burgers in Donetsk en Luhansk, door Oekraïense legertroepen gedood. Rusland greep op 24 februari 2022 in, om een einde te maken aan die moordpartijen, en om de Russischtalige bevolking van die twee staten te beschermen, die zich intussen onafhankelijk van Oekraïne hadden verklaard.

Pushilin zegt dat de DPR verder zal oprukken; zij zullen niet stoppen bij de grenzen van de DPR! De Denazificatie van Oekraïne zal doorgaan tot Dnipro, Kiev, en Lviv!

Pushilin hoopt de speciale operatie in Oekraïne tegen het einde van het jaar te kunnen voltooien.

  Amerikaanse huurlingen van de Mozart Group bevestigen de kritieke situatie van de Oekraïense troepen in Bakhmut

Het hoofd van de DPR gaf een interview aan @rian_ru in de marge van het St. Petersburg Internationaal Economisch Forum (SPIEF). Het voornaamste punt: Oekraïne als staat mag er gewoon niet zijn, in de nabije toekomst.

De levering van nieuwe wapens door het Westen aan Oekraïne heeft volgens Pshilin het besluit afgedwongen dat de troepen van de DPR niet aan de grens van de republiek stoppen.

Het besluit over het referendum over de toetreding van de DPR tot Rusland zal genomen worden na de voltooiing van de speciale operatie.

Pushilin zei ook dat het de bedoeling is om tegen het einde van het jaar ongeveer een miljoen ton vracht via de haven van Mariupol te verschepen, nu Mariupol gezuiverd is van nazi’s en Oekraïense militairen.

De DPR-ambassade in Rusland zal eind juni – begin juli worden geopend.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

BREAKING: Oekraïense leger stort in elkaar; Zelensky zegt (nu) “moeten de realiteit onder ogen zien”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland boos: “Krijg niet genoeg Russisch gas – Rusland: “Ons product, onze regels”
Volgend artikelNieuwe verbijsterende slachtoffercijfers van Oekraïne: nu sterven er 500 soldaten per dag!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ja hoor en daar heb je paniekschopper Hal Turner weer.
  Zit mij toch af te vragen of ie een trol is.
  Altijd het einde van de wereld verhaal maar zijn voorspellingen en analyses komen niet eens in de buurt.
  Zo flauw van die kerel.

 2. Na alle disproportionele houdingen van EU en USA begrijp ik dit besluit wel.

  Wat hebben de westerse regeringen zich misdragen, en alles aan hun laarzen gelapt.

  Dat DPR tot Rusland wil toetreden is een logisch gevolg van dit debacle.

  Ik zal nooit zeggen dat een van de 2 werelddelen deugzamer is als de ander, omdat ik het geloof in hun politiek vanaf mijn 13e al bedenkelijk vond.

  Maar is het uiteindelijk niet overal zo?

  Oorlogen zijn planning om er beter van te worden, en er zelf bij gaan staan te kijken in de hoop er voordeel mee te doen.

  Die regimes daar heb ik geen goed woord voor.
  Landen en de inwoners en eigen soldaten geestelijk en lichamelijk kapot maken.

  Stratego is een beter alternatief.
  Dat is een spel, waar geen mensen bij omkomen of gewond raken.

  Het westen heeft nu dus bereikt wat ze niet wilden.
  De beloning voor domheid.

  • Hmm, De VS heeft in zijn hele, korte (247 jr) geschiedenis maar 17 jaar GEEN oorlog gevoerd dat is dus inculsief die 4 jaar van Trump. En dat waren bijna altijd regime veranderingen, zogenaamde ‘veiligheids” oorlogen. Ik heb Rusland dat nooit zien doen in ruim duizend jaar. begonnen in Kiew en origineel gesticht door de Vikingen.

 3. Voor het westen is Oekraïne van levensbelang, want zonder Oekraïne geen reset. De EU/WEF/VN hebben Oekraïne nodig voor zijn uitgestrekte vruchtbare landbouw gronden en alle delfstoffen van dat land. Dat is gerekend met de Donbass erbij, want daar bevinden de meest waardevolle delfstoffen. Want het plan was, om alle boeren in de EU lidstaten te onteigenen, de vrij gekomen gronden vol te bouwen met huizen en wind en zonnepanelen parken. In Oekraïne zou dan het industriële GMO landbouw producten verbouwd worden. Nu er gesproken wordt dat het westen heel Oekraïne kwijt zal raken, zal er in de achterkamertjes lichtelijk paniek uitgebroken zijn. Want deze denktanks hebben meestal geen plan B. In de afgelopen eeuwen hebben zij altijd nog hun zin kunnen door drijven.

  • En Reken er maar niet op dat Rusland enig vredes voorstel zal accepteren want ? jaren lange leugens. En anders houden ze er rekening mee dat het toch weer een leugen is.

 4. “In plaats van Donetsk (en zijn noordelijke buur, Luhansk) toe te staan Oekraïne vreedzaam te verlaten, stuurde Kiev troepen om die twee staten te dwingen in Oekraïne te blijven.”

  Die twee staten wouden Oekraïne destijds helemaal niet verlaten, ze wouden enkel autonomie binnen Oekraïne.
  Dat is inmiddels, na acht jaar door Kiev in de Donbass bedreven genocide, wel anders natuurlijk.

 5. Oekraine moet als staat vernietigd worden; en gedemilitairiseerd.
  Geburt dat niet, blijft de oorlog eeuwig voortduren.

 6. Als ik terug kijk in NL: in de jaren 50-60 was het economisch slecht voor Jan met de Pet in NL; maar sociaal goed.
  Iedereen kende iedereen.

  In de jaren 70 kwamen de linkse op in aantal. Hoe? Via onderwijs; vrouwen deden massaal hun entree.
  De kwaliteit van onderwijs donderde omlaag–kwam ook door groeps gericht onderwijs, en begon in 1964 met de Mamoet wet.

  Via onderwijs werden de verziekte linkse ideetjes uitgedragen, en samen met het stijgen van economie–en ieder voor zich mentaliteit, zag niemand hoe desastreus een en ander werd.

  Nu zijn we op een breekpunt.
  Door stompzinnigheid–milieu, klimaat, boycot rusland, autonomie overdragen aan Brussel, de influx van “vluchtelingen”, de ongewenste invoer van euro, de aanval op de agrarische sector, zal de sociaal economische situatie kelderen als een baksteen.
  Niet te stoppen.

  Pas als een absoluut dieptepunt is bereikt, komt er verzet; en sociaal economische verandering kan alleen komen uit de loop van een geweer.

  Zorg dat je aan de kant van de kolf van het geweer staat.

  • Eens!

   Maar voor alle duidelijkheid:
   Alle landen spelen hun spel om te komen tot het ultieme doel.
   Het is aan ons, de gewone man en vrouw, om nu werkelijk dit alles te doorzien en onze conclusies te trekken.

   De vraag is vervolgens: wat is de beste strategie?
   Aanvallen, terugtrekken, guerilla, …?

   Zelf ben ik voorbereid op elk scenario.
   En vooralsnog zie ik terugtrekken als de beste optie en zodra de rookwolken zijn opgetrokken om dan op jacht te gaan naar you know who!
   Ik heb nl heel sterk het gevoel dat ik ‘aan de andere kant’ moet komen (dus na de reset) om orde op zaken te stellen.

   Is er hier iemand die dit volgt, die dit begrijpt?

   • Ik begrijp u heel goed, en ben het ook eens met de analyses van de heer Van de Kletersteeg. Alleen ben ik blij persoonlijk te hebben kunnen profiteren van de Mammoetwet (van volgens mij later dan 1964), met het verschijnsel ‘studiebeurs’. Daardoor heeft ook een verborgen conservatieve parel zoals ik kunnen groeien. En vind ik de dames ook leuker gekleed door het leven gaan, vooral des zomers, na 1968 dan voordien. Dat had ik niet willen missen. Wel verfoei ik de vrouwenemancipatie.
    Maar mee eens: we moeten eerst de grote reset zien door te komen. En daarna orde op zaken stellen. En ons tegen die tijd niet weekhartig laten maken door meelij wekkende praatjes en smekingen van de huidige GR-beesten in dienst van de antichrist Schwab. Want zo proberen ze alleen maar straks om hun straf te ontlopen. Maar gerechtigheid moet geschieden. Genade boven recht laten prevaleren, zoals met Howick en Lily, is onrecht en rechtsongelijkheid richting anderen. Genade is iets voor de private levenssfeer, niet voor de publieke ruimte.

  • Helemaal waar.
   Er is geen houden meer aan.
   Die paar wakkeren gaan nooit het verschil meer maken.

   Zou het kunnen dat de Bijbel profetieën gaan uitkomen?
   Ze zijn wel frappant, soms cryptisch soms bijna letterlijk, zie oa. Openbaringen.
   Als dat zo is kun je hoog en laag springen, het zal dan gaan als geschreven.

   • Exact Ruud!

    Op dit moment zijn wij, de echte wakkeren, zwaar in de minderheid.
    En dan echt zwaar in de minderheid!
    Wij moeten naar de andere kant zien te komen (na de reset) om dan toe te slaan!

    Waarom zeg ik dit?
    Mijn hele leven al heb ik geen idee wat ik hier op deze aardkloot kom doen.
    Van jongs af aan had ik al het idee dat er ergens iets niet klopt.
    Mja, je gaat maar mee met wat “normaal” is.
    Ik heb mij op mijn manier me daar altijd tegen afgezet.
    Ik heb het VWO doorlopen, wat een lachertje was.
    Mijn examen-jaar was ik compleet stoned.
    Terwijl mijn mede-klasgenoten vol stress aan het leren waren en bibberend aan hun examens begonnen.
    Ik heb amper een boek ingekeken.
    Dit geeft het niveau van onze medemens al behoorlijk aan.
    Vervolgens werd er natuurlijk van mij verwacht dat ik ging studeren.
    Ook dat heb ik gedaan, echter ik kon niet aarden in welke richting dan ook.
    Ik heb meerdere universitaire richtingen geprobeerd: en elke keer kwam ik er binnen een paar weken achter dat het allemaal complete onzin was.
    Complete indoctrinatie!

    Sinds 2014 ben ik op een bizarre manier op de werkelijke feiten gedrukt.
    Van hoe het werkelijk reilt en zeilt op deze aardkloot.
    En sindsdien heb ik wel een doel, een reden om te leven.

    Ik moet en zal overleven en moet en zal aan de andere kant van de reset komen.
    Pas dan zal ik tot “volle glorie” komen!

    Zijn er hier anderen die bovenstaande ook zo (hebben) ervaren?

 7. Het is zo simpel om te zien dat b.v. het gezever over klimaat zo ontieglijk stom is, en gespeend van enig normaal denken.

  Voorbeeldje: n de 12de eeuw was er in zuid/midden Amerika een sterke klimaat verandering; temp zakte, regen bleef uit.
  Dus geen voedselproductie, oorlog; de overlevende Maya’s gingen naar Mexico

  De auto’s in de 12de eeuw produceerden wel ERRUG veel rookgassen nietwaar?
  En dan die centrale verwarming in de tempels; hadden die niet wat lager gekund?

  In de zestiende eeuw (of17de) donderde de temp in Zuid Duitsland omlaag; oogsten mislukten en zo.
  Daar begonnen ze enthousiast heksen te verbranden.
  (Kaag en Olongren happy dat ze toen niet daar waren)
  Werkte ook niet.

  neem Oude Testament:
  de 10 plagen in Egypte.
  De normale gevolgen van een dust cloud als gevolg van een vulkaan uitbarsting.
  (is fysiek bewijs van)

  Er zullen altijd klimaat veranderingen zijn; dat is het punt niet.
  Oorzaken: vulkaan uitbarsting, inslag meteoriet, maar vooral: activiteit op de zon.
  Dat laatste is 400 jaar bijgehouden; iedere gebeurtenis geeft een direct gevolg op aarde.

  Maar NIETS wat de mens kan doen–of laten heeft ook maar in de verste verte enig invloed op het klimaat.

 8. Jullie moeten wel eens gaan naar denken wat dit voor ons wel eens kan betekenen door de aanhoudende oorlog waar ik nog part en deel hebt kan het zomaar zijn dat wij gedwongen ons huis uit moeten om zij die wel oorlog willen een dak boven het hoofd te geven en waar wij naar toe moeten is mij dan niet helemaal duidelijk, let op dit is al besloten via een wet en daar komen wij nu achter, mijn huis gaat in de fikt .

 9. ik ben bang dat het geduld bij de Russen begint op te raken en de finalen toch in zicht komt.
  Dan is die oude troep wapens op ge ruimt en komt het echte spul op het podium .
  De verrassing aller tijden let op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in