De gepensioneerde professor Richard Ennos van Edinburgh zegt dat de officiële gegevens voor 2021 en 2022 “zeer sterke bewijzen leveren voor een oorzakelijk verband” tussen de vaccinaties en een enorme oversterfte in het land, schrijft Graham Crawford in een artikel dat gepubliceerd is door Holding the Line.

Professor Ennos heeft Siobhian Brown MSP, de voorzitter van de herstelcommissie voor covid-19 van de Schotse regering, geschreven en haar opgeroepen opnieuw een openbaar onderzoek in te stellen naar de sterfgevallen die slechts gedeeltelijk door het virus verklaard kunnen worden, schrijft Rhoda Wilson.

Eerder dit jaar heeft de commissie onderzoek gedaan naar de oorzaak van een ongekend hoog sterftecijfer in Schotland van week 21 tot week 52 van 2021.

Het aantal bedroeg 4.819 en lag daarmee 12% boven het gemiddelde – het ergste dat ooit is geregistreerd.

De tot nu toe geregistreerde sterfgevallen in 2022 gaan dezelfde kant op, en professor Ennos suggereert dat ze nu een gevolg zijn van de boostersprik.

In een recente brief aan mevrouw Brown, van 12 juli, spreekt hij ook zijn bezorgdheid uit over het feit dat in het openbaar onderzoek eerder dit jaar naar de sterftecijfers voor 2021 geen melding is gemaakt van de injecties als mogelijke oorzaak.

Hij verklaart dat van de 103 openbare inzendingen voor het onderzoek, meer dan een derde naar de injecties wees als een mogelijke reden voor het buitensporige verlies van levens.

Hij zegt tegen mevrouw Brown: “In uw verslag aan Humza Yousaf, kabinetssecretaris voor gezondheid en sociale zorg, werd echter met geen woord gerept over bijwerkingen van covid-19-vaccins als mogelijke oorzaak van het te hoge sterftecijfer in Schotland in 2021.

Dit ondanks het feit dat een aantal respondenten gedetailleerde informatie uit peer-reviewed wetenschappelijke artikelen heeft verstrekt waaruit blijkt dat de dood een bekende bijwerking is van de covid-19 vaccins en dat er verschillende werkingsmechanismen zijn vastgesteld (inductie van bloedstolsels, myocarditis enz.).

Post mortems hebben ook bevestigd dat covid-19 vaccinatie de dood van de ontvangers kan veroorzaken, en dit wordt erkend door de Britse regering, die reeds schadevergoeding betaald heeft aan meerdere families van degenen die gestorven zijn ten gevolge van covid-19 vaccinatie.

Uw gebrek aan enige verwijzing naar bijwerkingen van covid-19-vaccins als een factor die bijdraagt aan een oversterfte in Schotland in 2021 is des te verontrustender, omdat recente gedetailleerde analyse van de gegevens van National Records of Scotland nu wijst op een oorzakelijk verband tussen een oversterfte in Schotland en covid-19-vaccinaties.”

Professor Ennos verklaart dat het argument dat tot deze conclusie leidt, begint met de constatering dat in de laatste 32 weken van 2021 de oversterfte in verschillende leeftijdsklassen van de Schotse bevolking gespreid begon, ongeveer 12 weken na de piekvaccinatie van die leeftijdsklasse.

  Het dilemma van de gevaccineerden - Ed Dowd en Phinance Technologies gebruiken een instrument om oversterfte te analyseren

Beginnend bij de oudsten herhaalde dit patroon zich naarmate het uitrollen van de vaccins vorderde in steeds jongere leeftijdsklassen.

Hij suggereert dat er maar twee redenen kunnen zijn voor de extra sterfgevallen: het waren de injecties of het was een gebrek aan medische zorg, veroorzaakt hetzij door terugtrekking van NHS-diensten, hetzij doordat patiënten geen toegang hadden tot deze diensten, “beide gevolgen van de reactie van de Schotse regering op covid-19.”

Maar, zegt hij, er was geen consistente stijging van het aantal sterfgevallen dat zou kunnen wijzen op vertraagde medische zorg als gevolg van lange wachtlijsten.

In plaats daarvan blijkt uit de gegevens van National Records of Scotland, zegt professor Ennos, dat er een tweede stijging is van het aantal sterfgevallen na de boostertoediening (derde dosis) – waarbij 2022 een afspiegeling is van het patroon van 2021, toen de sterfgevallen in de leeftijdsgroep ongeveer 12 weken na de toediening van de piekverstrekking van het vaccin plaatsvonden.

Hij stelt dat de opeenvolgende manier “die voorspeld wordt door de bijwerkingenhypothese … zeer sterk bewijs levert voor een oorzakelijk verband tussen covid-19 vaccinatie en oversterfte.”

Op het moment dat hij zijn brief schreef, bedroeg het gecumuleerde oversterftecijfer in Schotland in 2022 1.669, “en dit aantal blijft elke week stijgen.”

De brief van professor Ennos concludeert: “De gegevens van de National Records of Scotland ondersteunen niet de verklaring die u op 28 april 2022 aan Humza Yousaf hebt afgelegd, namelijk dat “de oversterfte is afgenomen en op de datum van deze brief onder het gemiddelde ligt voor de tijd van het jaar.”

“Integendeel, de oversterfte in Schotland blijkt in 2022 even ernstig te zijn als in 2021.

Gezien dit bewijsmateriaal zou ik graag willen dat u mij uitlegt waarom u in uw verslag aan Humza Yousaf met geen woord hebt gerept over de mogelijkheid dat bijwerkingen van het covid-19-vaccin verantwoordelijk waren voor ten minste een deel van de oversterfte die in 2021 in Schotland is waargenomen.

Ik roep u ook op om het onderzoek naar de oversterfte in Schotland te heropenen, gezien de heropleving van oversterfte in 2022 (552 alleen al in de afgelopen vier weken), maar ditmaal rekening houdend met het feit dat bijwerkingen van het covid-19 vaccin een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan deze oversterfte.”

In antwoord op de vragen die de brief van professor Ennos opriep, verklaarde een woordvoerder van het Schotse parlement het volgende: “Het onderzoek van de commissie naar de oversterfte in Schotland sinds het begin van de pandemie is nu afgesloten. Al het bewijsmateriaal dat zij heeft bestudeerd, met inbegrip van het antwoord van de Schotse regering op de bevindingen van de commissie, is beschikbaar op de website van het parlement.”

Professor Ennos zei: “Ik ben verbijsterd over dit volstrekt ontoereikende en ontwijkende antwoord van de Schotse regering. Het is niet goed genoeg. Er staan levens op het spel, maar pertinente vragen die uit officiële gegevens voortvloeien, worden eenvoudigweg terzijde geschoven. Waar is de veelgeroemde zorg voor de volksgezondheid die ons de afgelopen twee en een half jaar is aangepraat?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Gemorste inhoud van Covid-19 vaccinflacons blijkt zeer giftig te zijn - stel je de schade eens voor als het geïnjecteerd wordt

Lees meer over:

Vorig artikelDe Normalisatie van het Nieuwe Normaal Reich
Volgend artikelAlleen imbecielen dragen maskers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De gifspuit is experimenteel, maar werkt redelijk goed voor het doel waarvoor hij is bestemd. De doden die vallen zijn meegenomen, maar dit programma gaat niet om ontvolking. Het gaat om het fundamenteel veranderen van de mens om zijn bewustzijn te verlagen om God te kunnen spelen. Alle bijwerkingen die met de gifspuit te maken hebben treffen mensen nu, maar zijn wel het directe gevolg van de injectie als de troep zijn doel bereikt; jouw DNA. Vergeet niet dat alle test dieren dood gingen aan de Pfizer spuit.

  https://zonderreden.substack.com/p/consciousness

  • Schei toch uit Berend, we weten toch inmiddels wel dat het rotzooi is?
   Stel liever aan iemand die weer eens hardnekkig beweert dat de IC’s volliggen met ‘ongevaccineerden’ dit soort vragen?
   Bijvoorbeeld: ‘Heeft u dat zelf gecontroleerd en geconstateerd?’

  • Ab heeft humor
   https://vimeo.com/393469906
   min1:40-2:10

   maar vind vooral de factcheck berichten voor een indicatie

   VK Dec 2020
   Ab: ‘Ik zal eerlijk zijn: ik heb destijds ook geneeskunde overwogen, maar ben dat niet gaan doen omdat ik toch een beetje een hekel aan mensen heb.’

   Ab: ‘Ook omdat ik wel durf te voorspellen dat er in de komende dertig jaar meer pandemieën zullen komen, die zelfs nóg dodelijker kunnen zijn. Dat komt doordat de wereld in toenemende mate verkeerd in elkaar zit, omdat wij een heleboel dingen fout doen, zoals vliegen, ontbossen, vlees eten en dergelijke. Dat leidt er onder meer toe dat het klimaat verandert. Je ziet het aan het stijgen van de temperatuur en het zeewater, aan veranderende golfstromen, aan vogels die op een andere manier gaan migreren, aan allerlei bewegingen waardoor infecties ineens voorkomen in gebieden waar ze eerder nooit voorkwamen. En dit zijn maar enkele voorbeelden. Om eerlijk te zijn ben ik positiever over de ontwikkeling die ervoor zorgt dat we nog sneller, nog betere vaccins en antivirale medicijnen kunnen maken, dan over de ontwikkeling van het gedrag van mensen.’

   -U ontwikkelde eerder in uw carrière een vaccin tegen een kattenvirus. Dat zorgde ervoor dat het beestje juist extra gevoelig werd voor het virus en er eerder aan doodging. Zou dat nog een aap uit de mouw kunnen zijn bij de vaccins van nu?
   Ab: ‘Nee. De katten die gevaccineerd waren werden eerder ziek dan de katten die nep-gevaccineerd waren, iets soortgelijks hebben we gezien bij een van de kandidaat-vaccins voor sars-1. Maar de coronavaccins die op dit moment in Europa geregistreerd worden, werken volgens heel andere principes, dus daar verwacht ik dat zeker niet van. Het zou mij er dus absoluut niet van weerhouden om me te laten vaccineren.’

   Zegt natuurlijk niks.
   Meer mensen hebben wel een hekel ..aan mensen.
   Misschien, wanneer je vroeger je best had gedaan zoals bijv. Ab, en met ’toevallige’ omstandigheden, heb je makkelijk de schijn tegen en is het net of je bij een club met een rare agenda hoort.

 2. WHO zal echt niet stoppen, ze hebben eindelijk iets wat de wereld geneest van te veel mensen op de wereld.

  World Health Organisation
  ( Wereld Gezondheid Organisatie )

  World Health
  ( Wereld Gezondheid )

  World
  ( Wereld )

  Ze werken aan de gezondheid van hun wereld,
  niet aan de gezondheid van de mensheid.

  Lees is heel goed, de wereld gezondheid organisatie
  geeft niks om mensen.

  • ” is ” = derde persoon enkelvoud van het werkwoord ” zijn ”
   Dat is heel wat anders dan ” eens “.
   Het moet dus zijn : ‘ Lees EENS heel goed ‘.

   Als je al zo weinig taalbesef hebt dat je IS en EENS niet uit elkaar kan houden,
   wat moet ik dan denken van de rest van je betoog ?

   • Beetje vervelend dat belerende toontje, sorry. Ikzelf heb een zoon die gehoorgestoord is en in zijn jonge jaren veel verkeerd heeft verstaan, dus gebruikt hij het woord “als” voor “of” met spreken en het is er niet uit te krijgen. Daarbij is hij dyslectisch en zeker niet dom. Hij heeft absoluut schrijftalent, kan zeer to the point de dingen en situaties beschrijven maar maakt “taalfouten” (eigenlijk ook maar een systeem dat ooit is afgesproken) die eigenlijk niet echt fouten zijn. Dus Leon kan evengoed het belangrijke of belangrijkste destilleren uit wat hij leest aan artikelen en/of verslagen.

 3. Ik had het van de Schotten niet verwacht, Gedurende de eeuwen waren de Schotten altijd een wijs en rebels volk wat niet zomaar slaafs de opgelegde wetten en terreur volgde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in