Ruïnes van de Reichstag in Berlijn, 3 juni 1945. / No 5 Army Film & Photographic Unit, Hewitt (Sgt) / (Public Domain)

Ze zeggen dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, en het beeld van kanselier Olaf Scholz met een schep in de hand die vrolijk in de aarde graaft, spreekt boekdelen over de manier waarop hij de Duitse economie ten grave draagt, schrijft Finian Cunningham.

Niet alleen Scholz. De hele coalitieregering in Berlijn verraadt het Duitse volk, als satrapen voor een buitenlandse koloniale macht. Die koloniale macht is de Verenigde Staten, die Duitsland al acht decennia bezet houden met hun troepen en kernwapens.

Hoe kan de Duitse politieke klasse zo abject onderdanig en verraderlijk zijn? Simpel. Zo zien ze het niet. Ze zijn zo gehersenspoeld door russofobie en westerse imperiale arrogantie dat hun zielige acties “natuurlijk” zijn.

Gekleed als een begrafenisondernemer werd Scholz gefotografeerd terwijl hij ceremonieel de fundering legde voor een nieuwe wapenfabriek in Nedersaksen van Rheinmetall, de tweede Duitse militaire fabrikant.

Hij werd vergezeld door Minister van Defensie Boris Pistorius, die afgelopen weekend op de Munich Security Conference vertelde dat de Duitse militaire uitgaven in de komende tien jaar moeten verdubbelen.

En dat terwijl de Duitse economie zich in een recessie bevindt en Duitse arbeiders en hun gezinnen moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. De eens zo machtige Duitse economie, de motor voor de hele Europese Unie, wordt nu “de zieke man van Europa” genoemd. Zoals het nu gaat onder de coalitieregering van Scholz, zal de zieke man binnenkort dood en begraven zijn.

Het is verbazingwekkend om de zelfbeschadiging te bevatten die Scholz en zijn regering zichzelf toebrengen. Opiniepeilingen tonen een enorme ontevredenheid onder de bevolking. Zijn sociaaldemocratische partij verliest stemmen, zoals bleek uit de recente herverkiezingen in Berlijn.

De Duitse economie keldert grotendeels door de stijgende energiekosten die het gevolg zijn van het feit dat Berlijn de lijn van de Verenigde Staten volgt en de Russische olie- en gasleveringen afsnijdt.

  "Wellicht is Duitsland in oorlog met Rusland. Veel geluk, misschien loopt het deze keer beter af dan de Tweede Wereldoorlog" - Kroatische president

Duitse boeren zijn, net als boeren in heel Europa, in opstand gekomen door de torenhoge energierekeningen. Ze zijn ook woedend over de toestroom van goedkope landbouwproducten uit Oekraïne, die de regering-Scholz de EU heeft laten toestaan om toezicht te houden uit pro-oorlogssteun voor het Oekraïense regime.

Scholz en zijn ministers veranderen Duitsland in een oorlogseconomie. In alle sectoren van de economie wordt gesneden, behalve in de militaire productie.

Bij de funderingsceremonie voor de nieuwe Rheinmetall productiefabriek werd de gebeurtenis uitgezonden voor het Duitse publiek. Scholz en Pistorius lijken te denken dat ze een heldendaad verrichten voor het welzijn van de natie. Hun misleidende disconnect met de realiteit en de ontberingen van gewone Duitsers is echt schokkend. De waanzin is beangstigend.

Pistorius en Duitse militaire bevelhebbers hebben het publiek gewaarschuwd dat het land in de komende vijf tot acht jaar wel eens in oorlog zou kunnen raken met Rusland. Dergelijke krankzinnige oorlogsretoriek is het toppunt van onverantwoordelijkheid. Het is misdadig.

De Russische president Vladimir Poetin en andere Russische leiders hebben herhaaldelijk verklaard dat ze geen conflict of oorlog met Europa willen. Het Oekraïne-conflict is een specifiek probleem van een door de VS geleide NAVO-proxyoorlog.

Toch is het ontzagwekkend hoe de Duitse politieke klasse en de rest van Europa in de greep zijn geraakt van de koortsachtige oorlogszucht. Hele nationale economieën worden op oorlogspad georganiseerd.

Het idee dat Rusland zich voorbereidt om Duitsland of een ander NAVO-lid aan te vallen nadat het het neonazi-regime in Oekraïne heeft uitgeschakeld, is voor de meeste rationele mensen een wilde fantasie. Maar voor de gehersenspoelde, russofobe politici in Berlijn (en in de hele EU in het algemeen) wordt dit soort angstzaaierij als realiteit gezien.

  In Video 18+: Oekrainse Barrièregroep vermoordt terugtrekkende groep Oekraïense militairen

Vorige week ontving Scholz de geldverslindende Oekraïense oplichter president Vladimir Zelensky in Berlijn. Het regime van Zelensky heeft de NAVO-oorlog tegen Rusland verloren, ondanks het feit dat er de afgelopen twee jaar zo’n 200 miljard euro aan steun en wapens naar zijn corrupte regime is gesluisd.

En toch heeft Scholz net een bilateraal nationaal veiligheidspact getekend tussen Duitsland en Oekraïne. (Groot-Brittannië en Frankrijk hebben ook dergelijke pacten ondertekend).

Zoals gemeld over het Duitse pact: “De overeenkomst zegt ook dat als Oekraïne ooit weer wordt aangevallen door Rusland, Duitsland het land zal steunen met snelle en aanhoudende veiligheidshulp, inclusief moderne militaire uitrusting op alle gebieden.”

Wat betekent het “mocht Oekraïne ooit weer aangevallen worden door Rusland”? Hoe belachelijk. Rusland is in oorlog met Oekraïne. De Duitse leiders tekenen dwaas of roekeloos een bevel voor hun openlijke deelname aan een oorlog.

Hoe snel is Berlijn afgedaald tot waanzin. Twee jaar geleden, toen Russische troepen in Oekraïne intervenieerden om de NAVO-proxyoorlog in dat land de kop in te drukken, werd Berlijn bespot om zijn voorzichtigheid door alleen “helmen” te sturen om het Oekraïense regime te helpen. Twee jaar later stuurt Berlijn Leopard tanks, houwitsers en Iris-T raketten. Het is nu van plan om lange-afstands Taurus kruisraketten te leveren aan een regime dat er niet voor terugdeinst om Russische burgercentra te bombarderen.

Bij de aankondiging van het nieuwste veiligheidspact (oorlogspact) met Oekraïne, schepte Scholz op dat Duitsland Europa’s grootste supporter van het regime in Kiev is.

Berlijn heeft 28 miljard euro toegezegd voor militaire steun aan Oekraïne, veel meer dan de steun van Groot-Brittannië en Frankrijk. Duitsland komt na de Verenigde Staten op de tweede plaats wat betreft de hoeveelheid militaire en financiële steun die het heeft doorgesluisd naar Zelensky en zijn neonazi-junta.

  'LGBT-beweging' toegevoegd aan Russische terreurlijst

Tot zover de Duitse voorzichtigheid en technische efficiëntie. Berlijn gooit goed geld over de balk voor een oorlog die zwaar wordt verloren van Rusland met Oekraïense militaire doden van meer dan 500.000. En toch gaat de verspilling van overheidsgeld door onder Scholz en zijn verliezersregering.

De Verenigde Staten hebben heimelijk de Duitse economie gesaboteerd door de Nord Stream gaspijpleidingen van Rusland op te blazen. En Berlijn zegt niets.

De industriële basis en exportgerichte inkomsten van Duitsland worden gedecimeerd door het volgen van de long-time missieverklaring van de VS en de NAVO om “de Duitsers beneden, de Russen buiten en de Amerikanen binnen te houden”. En Berlijn zegt niets.

Scholz en zijn mede-vazallen in de regering verraden het Duitse nationale welzijn en drijven het land naar een nieuwe rampzalige oorlog tegen het Russische volk – slechts 80 jaar na de laatste waarin tientallen miljoenen werden afgeslacht.

Dit verraad vindt niet alleen plaats in Duitsland. De hele Europese Unie onder leiding van de afschuwelijke misleiding van de voormalige Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen (een telg uit een nazi-familie) offert generaties burgers op aan een doodlopende oorlogseconomie – dit alles gedreven door russofobie en totale onderdanigheid aan het door de VS geleide westerse imperialisme.

Al deze zielige lakeien graven een graf voor Europa – tenzij de burgers in opstand komen tegen het vermetele verraad van hun elites.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onthullingen van Scott Ritter: De VS voeren oorlog “niet alleen tot de laatste Oekraïner, maar ook tot de laatste Duitse fabriek”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: We moeten kernenergie omarmen – het is de enige verstandige optie
Volgend artikelBaud’s boek, De Russische Kunst van het Oorlogvoeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Tot 2016 altijd een goeie baan gehad, na valse beschuldigingen mocht ik in dat laatste jaar het initiatief nemen, dus ontslag…
   Sindsdien ben ik er netto een maandloon op achteruit gegaan, en wordt vanwege mjin leeftijd ook nog weerhouden van een passende baan, dat noemt men ook wel, discriminatie.
   Wat dus gevolg had, met daarbij de asociaal hoge WOZ, dat ik mijn huis verloren ben..

   Dit is dus 1 van de voorbeeld die door dit kabinet word ingezet om mensen het bestaan af te pakken.
   Hugo wist waar mijn huis woonde.

 1. De kanselier met een schepje in de zandbak, de minister van buitenlandse zaken is van huis uit een kinderboeken schrijver, de minister van buitenlandse zaken een professionele trampoline springster. Zielige, belachelijke figuren die nooit volwassen zijn geworden. En die moeten dan een land ‘besturen’.

  Jazeker, de afgrond in..

 2. IEDEREEN die nu bij één of andere uitvoerende criminele politieke organisatie hoort, zit daar niet om zijn/haar kunde, maar omdat ze in het nieuwe woke/narratief passen.
  Zelfs Meloni in Italië is compleet van het padje.
  Ook deze vrouw is crimineel omdat zij de proxy oorlog steunt en de vervanging van de blanke Christelijke bevolking verder vooruit helpt.
  Er is in het westen geen mogelijkheid meer om het volk te dienen, wel de nwo.

  • Geldt voor iedereen op sleutelposities. Ze hebben daar liever een analfabeet dan iemand die zelfstandig denkt. Het enige dat ze kunnen is uitvoeren van voorgeschreven protocollen en versturen van geformatteerde emails. Daarvoor ontvangen ze tonnen op hun bankrekening omdat ze de eigen burgers verraden. Ze gaan allemaal warmpjes naar beneden, straks, als de Heer terugkomt.

  • Italië zit met 3000 miljard aan staatsschuld diep aan het infuus, vergeet maar dat zij iets kan toevoegen aan een liberaal en vrij land!!

 3. De usa schoothondjes brengen doelbewust Europa naar de donder. Nogmaals onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden.
  Je maakt mij niet wijs dat er veel meer achter dit vuile, smerige, vernietigende afbraakbeleid van de vele westerse regeringen zit. Befehl ist Befehl, daar lijkt het M.I op.
  Ieder normaal denkend mens ziet wat er gebeurt en dan zouden die lui dat niet zien? Ik geloof er niets van. Zou er ook geld?, chantage?, beiden? Of een mooi baantje in een globalistische organisatie? Er Achter zitten. Het feit dat de north stream plof zonder enige reactie van de Duitse regering plaats kan vinden, spreekt m.I. Boekdelen. Daarmee was het startsein voor de complete afbraak gezet. D. Brengt 30 miljard per jaar naar Brussel. Als dat niet meer kan…….., joepie! Want daar zijn ze ook volop bezig om met de 13 krankzinnige sancties Europa naar de verdoemenis te brengen.wat een volk, wat een….. (vul zelf maar in). Arm volk dat hieronder gebukt gaat. Want die zit straks thuis zonder inkomen en met veel schulden.

 4. De zionisten spelen het bijbel verhaal na. Dat is vast gelegd via een vast script, wat de rode draad in de afbraak van het westen is. Europa en Amerika moeten vernietigd worden volgens het bijbel script, de afstammelingen van Abram wat de islamieten zouden zijn, zijn het uit verkorende volk. Die geëerd moeten worden, door het westen. Vandaar de massale invasie van moslims in het Europa en Amerika.

  De nuttige idioten in de vorm van regeringsleiders die zich hebben laten omkopen voeren het script stipt uit. Slagen de nuttige idioten daarin, om hun opdrachten exact uit te voeren volgens het vaste script. Dan worden ze er rijkelijk voor beloont. Zo niet, dan moeten ze de politieke arena verlaten. Zodat zij zelf politiek zelfmoord plegen. Alle zogenaamde verkiezingen is het middel om de niets vermoedende bevolking te misleiden over het ware doel van de politiek.

  Dit jaar zal waarschijnlijk de afstammeling van koning David in Israël gekroond worden, die dan zogenaamd vrede zal stichten in de wereld. Maar daarvoor moet zogenaamd eerst de Deep State uit de weg geruimd worden. Vandaar dat we nu zoveel openbaringen van deze satanische monsters uit de beerputten en doofpotten komen.

  Alsof we in een simulatie leven, die contant herhaald wordt.

 5. Het zwakke punt achter ‘de elite voert de Bijbelse profetie uit’ is dat volgens die Bijbelse profetie de elite zelf het onderspit zal delven tegen de terugkerende Christus. Of denken ze dat slechts een deel van de profetie waar is en de rest niet? Of willen ze de christenheid voor hun karretje spannen? Maar die laatste heeft nul komma nul macht meer en is volledig geinfiltreerd door vrijmetselaars om een intern verrottingsproces te realiseren, getuigen de reactie van kerken op spuit en misdaden van het zogenaamde Israel. Dus waarom zou de elite zo begaan zijn met het profetisch woord? Zelf denk ik dat het pure macht is waar ze achteraan zitten. Israël is de meest strategische plek op aarde. Daar willen ze hun wereldregering dus opzetten. Dat heeft met ligging te maken, niet met profetie. Ze zijn qua kennis al decennia verder dan het grote publiek weet van heeft en zouden alles allang kunnen uitrollen. Maar ze worden ergens door weerhouden. Door Hem die alle macht heeft in de hemel en op aarde.

 6. Tussen 17.07 en 02.08.1945 vond in Potsdam (westelijke voorstad van Berlijn) een conferentie plaats van de grote drie, te weten VS, USSR & GB. Namens de VS was de op 12.04 aangetreden 33ste graad vrijmetselaar & 33ste president van de VS H.S. Truman (1884 – 1972) aanwezig als opvolger van de vermoorde/ gezelfmoorde F.D. Roosevelt, de jezuïet & vrijmetselaar J. Stalin (1878 – 1953) vertegenwoordigde de USSR & namens het Verenigd Koninkrijk de op 26.07 als  premier aangetreden Fabian Society-lid Clement Attlee (1883 – 1967), als opvolger van de verliezer van de op 06.07 gehouden landelijke verkiezingen en lid van de ancient order of the druids (& vrijmetselaar?) W. Churchill (1874 – 1965).
  De belangrijkste adviseur van Truman was de Amerikaanse ambassadeur in Moskou in de periode 1943 – 1946 W. Averell Harriman (1891 – 1986). Hij stamde uit een familie met grote belangen in de spoorwegen en was werkzaam bij de mede door hem opgerichte investeringsbank Brown Brothers Harriman & Co. (Big Finance). Harriman was een prominent onderdeel van de Deep State door zijn lidmaatschap van secret societies als de Club van Rome (1968) en Council on Foreign Relations (CFR, 1921).
  In 1971 huwde hij met Pamela Digby Churchill Hayward (1920 – 1997), ooit schoondochter van Winston Churchill en een van de getuigen was Ethel Skakel Kennedy (1928), weduwe van de in 1968 vermoorde senator voor New York, Robert F. Kennedy sr. (1925).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in