De Oekraïense strijdkrachten lanceerden op 4 juni een grootschalig tegenoffensief, wat blijkt uit de inzet van reserves. In de afgelopen periode probeerden de Oekraïense troepen door de Russische verdedigingslinies te dringen, ongeacht de verliezen. Onlangs hebben de Oekraïense troepen de belangrijkste offensieve operaties uitgevoerd in de regio Zaporozhye, die duidelijk was uitgekozen om de RF strijdkrachten de grootste klap toe te brengen.

Opgemerkt moet worden dat de Oekraïense strijdkrachten in dit gebied de grootste inspanningen leveren in de Orekhovsky-sector van het front in de richting van het dorp Rabotino, dat 20 km ten noorden van de stad Tokmak ligt. Aan de rand van Rabotino vinden al enkele dagen bijzonder hevige gevechten plaats. Verschillende video’s van de slagvelden laten duidelijk de mate van bitterheid zien.

De beelden van één van de video’s tonen bijvoorbeeld de vernietiging van een hele compagnie BMP-1’s van de Oekraïense Strijdkrachten, die naar de stellingen van de RF Strijdkrachten in het gebied reden. We zien beelden van het effectieve gezamenlijke gevechtswerk van een aantal eenheden: de speciale troepen van het Osmaanse leger, artilleristen, ATGM- en FPV-drone operators van het 58e leger van de RF strijdkrachten, die de opmars van de vijand met geconcentreerd vuur in de buurt van de Russische loopgraven tegenhielden.

>

Een colonne van ongeveer een dozijn eenheden van Oekraïense pantservoertuigen met een landingsmacht werd erop uitgestuurd om aan te vallen, maar ze werden verslagen. Eén BMP-1 werd bij aankomst verwoest door de ontploffing van brandstof en munitie. De beelden bevatten ook de wrakken van verschillende BMP-1’s die al uitgebrand waren en een groep nog intacte voertuigen. De mijnen deden ook hun werk. Bovendien raakt een schot van een antitanksysteem ook één van de opgeblazen voertuigen. In de buurt van Rabotino ligt een heleboel verwrongen AFU materieel.

  Azov officier: Oekraïens grootste probleem is dat we onze beste strijders verliezen bij Bakhmut

Via Reporter.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Zweedse CV-90 tank loopt in ambush bazooka-schutter & Russische Beestvrouw veegt de vloer aan met OekraïnersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger zet Kievse troepen in verschillende gebieden onder druk (video’s)
Volgend artikel10 problemen met vaccins – en 10 oplossingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Bij Zaporozhye aanvallen is een oorlogsmisdaad……….
  De Ukrainers willen natuurlijk de kerncentrale innemen.
  Hier zien we weer eens de ware aard van Zelensky…….
  Dan kunnen ze daarmee weer saboteren, en de oorlog een level dieper maken. ( radioactief besmet gebied)

  Net zoals ze de Dam hebben doorgebroken / opgeblazen…….en er duizenden Russische staats burgers woonachtig in Ukraine achter de Dam huis en haard kwijt raakten,
  ( overigens deze mensen hoor je niet over?? Self supporting ? Naobuurschap??) wil de NAZI bende van Zelensky dit nog graag een keer herhalen….De Russen letterlijk “ uitroken” dit is geen oorlogsvoering meer maar dit zijn stuiptrekkingen van facistische terroristen…… ❗️❗️
  Dit zou ook tevens grote land gebieden onbruikbaar maken…..vanwege radio activiteit.
  De tactiek van de verschroeide aarde….. ❗️Zelensky wil het land never nooit afstaan…….. dan maar kapot….❗️
  Dat er mensen wonen maakt hem niet uit….. dat zijn toch maar Russische minderheden….❗️

  Het raakt tijd dat er echt een einde met vechten tegen deze terroristen bende gemaakt wordt…..‼️

 2. Beelden van objectieve controle door de speciale strijdkrachten van het leger “Osman” van het mislukte tegenoffensief van de strijdkrachten van Oekraïne met de vernietiging van Lend-Lease-apparatuur in de richting van Zaporozhye
  https://t.me/ZA_FROHT/20213

  Poetin ondertekende een decreet over de toekenning van de Orders of Courage aan oorlogscorrespondenten die op 22 juli onder vuur kwamen te liggen van de strijdkrachten van Oekraïne in de regio Zaporozhye.
  De overleden militaire correspondent van RIA Novosti Rostislav Zhuravlev werd postuum onderscheiden met de Order of Courage.

  En dus nemen onze jongens wraak voor de journalisten, wier moord overal ter wereld werd veroordeeld. Het kwaad zal gestraft worden!

  https://t.me/ZA_FROHT/20201

 3. Wat ik niet begrijp bij die Oekraïners is het volgende:
  Het filmpje duurt 2 min 11 sec. In het begin van het filmpje ziet men hoe een tank zich plaatst bij twee andere. Hij blijft daar staan terwijl de andere in de nabijheid worden vernietigd door granaten en drones en dit allemaal terwijl er een drone (Russisch) in de lucht hangt, alles filmt en coördinaten doorgeeft.
  Dan is hij blijkbaar verwondert dat hij op minuut 02.01 zelf een granaat/drone op zijn dak krijgt.
  De manier van oorlogsvoering bij de Oekraïners ontgaat mij volledig en die zouden dan getraind moeten zijn.

  • Hoi,

   Dat je de manier van oorlogsvoeren door de Ukies niet snapt kan wil wel snappen. Als je ingegraven troepen aanvalt heb je het volgende nodig’
   – artikkerie overwicht, idealiter domninatie,
   – Lucht overmacht, idealiter dominantie.
   – Minstens 3 keer zoveel soldaten als de verdediger
   Aangezien de Ukies in al die onderdelen het zwaar out classed is door de Russen zou in een rationele wereld deze aanval nooit plaatsvinden.

   Dat deze aanval wel plaatsvind komt door het pushen door het westen en met name de VS. De republikeinen staan niet te juichen om deze oorlog en Biden, kan, gezien de verkiezingscampagne een opsteker in Ukieland goed gebruiken. Idem voor zijn huidige regering. De puppet Zelenski kan aanvallen dus niet weigeren. Biden heeft niets te verliezen. Als bonus leidt dit alles heel goed de aandacht af van het Hunter Biden schandaal.

   Groeten,
   Hugo

 4. En dan zie ik vandaag hier voor mijn deur een grote BMW met een oekrie nummerplaat met een patser van circa 30 jaar erin. En deze lui durven dan ook nog van alles te eisen. Hoe is dat mogelijk dat deze sm**rpijp hier is, terwijl zijn jongere, maar ook oudere mannelijke landgenoten hardhandig geronseld worden om zich dood (moeten) vechten voor die penis pianospelende globalistische clown ellesnky? Of hij heeft zich uitgekocht of hij door de enorme mazen van het gekomen en deze kan op gereden (want vluchten zou ik het niet willen noemen). Ik heb voor dit soort geen goed woord over.

 5. En dan zie ik vandaag hier voor mijn deur een grote BMW met een oekrie nummerplaat met een patser van circa 30 jaar erin. En deze lui durven dan ook nog van alles te eisen. Hoe is dat mogelijk dat deze sm**rpijp hier is, terwijl zijn jongere, maar ook oudere mannelijke landgenoten hardhandig geronseld worden om zich dood te (moeten) vechten voor die penis pianospelende globalistische clown ellesnky? Of hij heeft zich uitgekocht of hij door de enorme mazen van het net gekomen en deze kan op gereden (want vluchten zou ik het niet willen noemen). Ik heb voor dit soort geen goed woord over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in