Ten laatste sinds het begin van de Corona-crisis staat de multimiljardair in het middelpunt van de kritische publieke belangstelling, die hem ervan verdenkt een van de meesterbreinen te zijn achter de poging om een nieuwe wereldorde te vormen. Het is zeker dat Gates zijn miljarden heeft kunnen verhogen sinds het begin van de crisis. In de video, die een hoorzitting van het Congres in 1998 van de toenmalige Microsoft-baas toont, lijkt hij allesbehalve psychologisch stabiel, bericht Report24.news.

Hij ziet zichzelf graag als filantroop en wordt ook als zodanig gevierd door overwegend linkse media. Dat is vreemd, want in de decennia na 1968 heeft ze het kapitalisme en zijn protagonisten bestreden.

Daarbij was Gates herhaaldelijk betrokken bij schandalen die voor normale mensen uiterst weerzinwekkend zijn. Zo had hij een hechte vriendschap met de multimiljonair, mensenhandelaar en kinderlokker Jeffrey Epstein (Frontnieuws: Bill Gates heeft zijn eigen Jeffrey Epstein probleem). Dat Gates’ theorieën, eisen en concrete projecten niet altijd even gezond leken, blijkt ook uit de episode waarin hij genetisch gemodificeerde muggen losliet in Florida Keys, VS (Frontnieuws: Hier komen Bill Gates’ genetisch gemanipuleerde muggen).

Vreemd gedrag in lichaamsbewegingen en spraak

Sinds enige tijd circuleert op de sociale media een video waarop te zien is hoe Gates zich in 1998 voor het Amerikaanse Congres moest verantwoorden. Destijds klaagden het Amerikaanse ministerie van Justitie, 18 staten en het District Columbia Microsoft aan op grond van beschuldigingen dat Microsoft met het Windows-besturingssysteem een monopolie had gevormd in strijd met de toepasselijke wetgeving. De oude beelden laten sterke twijfels over de geestelijke gezondheid van de man.

  VN-troepen om protesten in Canada te onderdrukken - samenzweringstheorie of werkelijkheid?

Backup:

Wikipedia vindt de ICD-10 classificatie F98.4 – stereotypische motorische bewegingsstoornis, ook wel jactatie genoemd – voor het gedrag.

Jactatie (Latijn voor rondgooien; ook jactatio) is de naam die gegeven wordt aan de pathologische rusteloosheid bij koortsige patiënten, bij mensen met een delirium, een cognitieve handicap, hospitalisme, of autisme of gedragsstoornissen. Bovendien wordt het vaak aangetroffen bij verwaarloosde of eenzame mensen. Jactatie komt vaker voor bij kinderen tot tien jaar, minder vaak bij oudere kinderen.

Het monotone wiegen, schommelen of schommelen kalmeert en stimuleert de betrokkene, en de jactatie kan een soort trance teweegbrengen. Langdurig schommelen, b.v. in de speeltuin of in een hangmat, heeft een soortgelijk effect. – Wikipedia, 28.09.2021

Een andere technische term schijnt “blindisme” te zijn:

Blinden, deprivatiepatiënten, gehospitaliseerde patiënten, autisten en mentaal gehandicapten zijn vatbaar voor bewegingsstereotypen, ook bekend als blindisme. Dergelijke stereotypen komen bijvoorbeeld tot uiting in het wiegen van de romp of het hoofd en gaan vaak gepaard met sedatie, naast de drang om te bewegen. In therapie krijgen patiënten nieuwe vormen van beweging aangereikt. – MedLexi.de, 28.09.2021

Als men de huidige veronderstellingen van de miljardair bekijkt om te willen beslissen over de gehele wereldbevolking, die hij blijkbaar als “ziek” of “bedreigd” beschouwt en die hij met zijn “inentingen” wil redden, zouden normaal gesproken alle alarmbellen moeten gaan rinkelen. Niemand heeft deze man op democratische wijze enige legitimiteit gegeven om de volkeren van de wereld gelukkig te maken met wat voor projecten dan ook. Onlangs suggereerde hij zelfs dat mensen vlees uit 3D-printers zouden moeten eten … (Frontnieuws: Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees)

  Stelling: COVID-19 vaccins installeerden Marburgvirus "ladingen" in menselijke slachtoffers; 5G-uitzendingssignaal zal het biowapen activeren en de volgende razende pandemie ontketenen

Gates’ vreemde verleden

Het is mogelijk dat de heer Gates een moeilijke jeugd heeft gehad en zelf problemen heeft ontwikkeld, die hij nu probeert te compenseren door andere mensen te “genezen”. Amerikaanse media speculeerden dat de scheiding van zijn voormalige vrouw Melinda was ingegeven door zijn vriendschap met pedofiel Jeffrey Epstein, toen nieuwe details over hun nauwe contacten aan het licht kwamen. Gates zou verschillende nachtelijke uren in Epsteins etablissementen hebben doorgebracht en was ook passagier op Epsteins beruchte “Lolita Express”, waar minderjarigen werden gedwongen seksuele handelingen te verrichten. Er is echter geen bewijs dat Gates zeker betrokken was bij mishandelingen. Er werd echter een affaire bekend met een voormalige Microsoft-werkneemster, die Gates ook zou hebben gemolesteerd. De zaak dateert van ongeveer even lang geleden als de videobeelden hierboven. De contacten met Epstein vonden later plaats, in ieder geval tussen 2011 en 2017, lang na de tijd dat Epstein al een relevante veroordeling had.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAngst, misleiding en onwetendheid zijn de echte vijanden in deze pandemie; niet het virus en de ongevaccineerden
Volgend artikelIsraël: Stakingen, Groene Pas chaos en test-weigering bedreigen terugkeer naar school
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Daarom denk ik ook dat er heel veel meer gedeepfaked wordt dan iedereen door heeft. Het idee dat iedereen een alien of een lizard person is omdat hun ogen veranderen: nee, dat is het algoritme dat de deepfake op dat moment even fout doet. Daarom zie je hun ogen zo raar doen.
  Een Bill Gates die een stukje oplepelt zonder haperen of stotteren en wijde arm bewegingen als iemand die extrovert is, dat is BG niet. Dat is een acteur met zijn gezicht.

 2. Niks mis met die beweging, goed om je te concentreren.
  Trouwens zowiezo goed om op de inhoud te spelen. Iemand het recht van spreken willen weerhouden door hem als ‘gek’ of als ‘slecht’ te betitelen maakt dat je aan dezelfde verkeerde kant van de geschiedenis staat. Daar sta je dan met die ‘gekken’ en ‘slechten’ die jou om diezelfde reden het recht van spreken misgunnen…

 3. Nou als je dat zo ziet schommelen zou je inderdaad een psychiater bellen
  Het kan ook dat hij verschrikkelijk moet plassen haha
  Dat deze gek dit allemaal maar kan maken
  Maar ja keizer Nero was ook gestoord
  Eveneens Iwan de verschrikkelijke
  Hebben we nu een Bill de verschrikkelijke
  of een keizer Bill
  Wegwezen met die gek
  Je hoeft geen psygogie bestudeert te hebben om te zien dat deze vent totaal padje pee is

 4. Het volk is net zo geesten ziek als die moordenaar en dan durven ze ook nog te zeggen wij zijn wappies, fijn maar jullie gaan lekker snel dood door het gift dat jullie zich hebben laten inspuiten stelletje lozers.

 5. Allen kabinetten Rutte zijn foute mensen want daar worden zij op uit gekozen zij moeten nergens verstand van hebben en kijk daar was Hugo en Ab Osterhaus een wereld beroemde foute man die openlijk toe gaf dat hij het voor het geld deed en wel te verstaan zijn aandelen, en wat te denken van Dissel en de media en de nieuwe Hugo nog een grotere lul de plaats van Hugo heeft over genomen.
  Wanneer wordt het volk wakker en ook al heb je de giftspuit je laten prikken zelf kan je er niets meer aan veranderen maar je kan wel toegeven dat het fout was.

 6. Als je vroeger niet mocht zijn wie je wilde zijn en niet op de juiste wijze bent gecorrigeerd krijg je vergeldingsdrang op latere leeftijd en kwam door deze energie die 2 eeuwen over onze wereld zweefde als je weet dat gedachten frequenties en kom je uit op de Schumann resonantie die nu intensiever is dan ooit. De oude energie tot 2009 was: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  Belanden we met de hele wereld hier: Great Awakening, het bewustzijn neemt toe. De vooravond van een grote evolutionaire sprong. De onderlinge verwevenheid tussen het aardmagnetisch veld en het menselijk bewustzijn lijkt een soort Great Awakening te veroorzaken. De aanzet hiervoor werd in 2021 al gegeven, maar zal zich voortzetten in 2022. Een hogere frequentie lijkt een-op-een te betekenen dat we een hoger bewustzijn bereiken. De tijden veranderen en de toenemende politieke, sociale, economische en persoonlijke spanningen lijken een climax te bereiken. Wanneer je om je heen kijkt lijkt de mensheid te ontwaken en zich klaar te maken voor een spirituele trancendentie. Leven wij in een tijd waarin de mens een spirituele ommezwaai maakt? De verhogingen in frequentie creëren toenames in bewustzijn, en een toename van ons bewustzijn betekent dat we meer gamma hersengolven aanmaken. Gamma hersengolven, die wel twee keer zo hoog kunnen zijn als hersengolven met een hoge bèta, vertegenwoordigen een opgewonden toestand in de hersenen. Ze creëren een staat van superbewustzijn en stellen ons in staat om lief te hebben en te mededogen.Terwijl de aarde en haar bevolking een metamorfose doormaken, lijkt het oude systeem langzaam af te brokkelen en plaats te maken voor een nieuwe samenleving, een samenleving waarin gelijkheid, liefde en mededogen de dienst uitmaken. De toename van de frequentie in de Schumann resonantie betekent wellicht dat wij deel uitmaken van een grote switch en misschien staan we aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong. https://www.wetvanhartcoherentie.nl/schumann-resonantie-invloed-hersengolven-gedrag/ aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.” https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F surround yourself with only people who are going to lift you higher….

  • Gebakken lucht, wat ik niet prettig ervaar.
   Geef het liever even door naar de soldaten die gaan / moeten vechten voor of tegen ‘ vrijheid’
   De mensen in China , Taiwan, Europa, USA,
   Iedereen die zijn mond stijf dicht houdt;
   De burgemeester en wethouders in elke’ gemeenten, de artsen die geen duppie laten liggen, onderwijs dictatuur en volgers, zorgverzekeraar , klusjes bedrijf wat camera lichtpalen neerzet, de media dorpskrantjes. En ga zo door.

   Is deze beweging , blablablabla aquarius tijdperk niet gewoon deep state brainwash , om de schaapjes mak te houden, en in gareel te houden,
   Mijns inziens HELEMAAL,

   Blijf jij zitten en Droom maar verder.
   Ik pas ,

   Gezwets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in