Ten laatste sinds het begin van de Corona-crisis staat de multimiljardair in het middelpunt van de kritische publieke belangstelling, die hem ervan verdenkt een van de meesterbreinen te zijn achter de poging om een nieuwe wereldorde te vormen. Het is zeker dat Gates zijn miljarden heeft kunnen verhogen sinds het begin van de crisis. In de video, die een hoorzitting van het Congres in 1998 van de toenmalige Microsoft-baas toont, lijkt hij allesbehalve psychologisch stabiel, bericht Report24.news.

Hij ziet zichzelf graag als filantroop en wordt ook als zodanig gevierd door overwegend linkse media. Dat is vreemd, want in de decennia na 1968 heeft ze het kapitalisme en zijn protagonisten bestreden.

Daarbij was Gates herhaaldelijk betrokken bij schandalen die voor normale mensen uiterst weerzinwekkend zijn. Zo had hij een hechte vriendschap met de multimiljonair, mensenhandelaar en kinderlokker Jeffrey Epstein (Frontnieuws: Bill Gates heeft zijn eigen Jeffrey Epstein probleem). Dat Gates’ theorieën, eisen en concrete projecten niet altijd even gezond leken, blijkt ook uit de episode waarin hij genetisch gemodificeerde muggen losliet in Florida Keys, VS (Frontnieuws: Hier komen Bill Gates’ genetisch gemanipuleerde muggen).

Vreemd gedrag in lichaamsbewegingen en spraak

Sinds enige tijd circuleert op de sociale media een video waarop te zien is hoe Gates zich in 1998 voor het Amerikaanse Congres moest verantwoorden. Destijds klaagden het Amerikaanse ministerie van Justitie, 18 staten en het District Columbia Microsoft aan op grond van beschuldigingen dat Microsoft met het Windows-besturingssysteem een monopolie had gevormd in strijd met de toepasselijke wetgeving. De oude beelden laten sterke twijfels over de geestelijke gezondheid van de man.

Critici moeten het zwijgen worden opgelegd om miljardairs te laten blijven profiteren van de pandemie

Backup:

Wikipedia vindt de ICD-10 classificatie F98.4 – stereotypische motorische bewegingsstoornis, ook wel jactatie genoemd – voor het gedrag.

Jactatie (Latijn voor rondgooien; ook jactatio) is de naam die gegeven wordt aan de pathologische rusteloosheid bij koortsige patiënten, bij mensen met een delirium, een cognitieve handicap, hospitalisme, of autisme of gedragsstoornissen. Bovendien wordt het vaak aangetroffen bij verwaarloosde of eenzame mensen. Jactatie komt vaker voor bij kinderen tot tien jaar, minder vaak bij oudere kinderen.

Het monotone wiegen, schommelen of schommelen kalmeert en stimuleert de betrokkene, en de jactatie kan een soort trance teweegbrengen. Langdurig schommelen, b.v. in de speeltuin of in een hangmat, heeft een soortgelijk effect. – Wikipedia, 28.09.2021

Een andere technische term schijnt “blindisme” te zijn:

Blinden, deprivatiepatiënten, gehospitaliseerde patiënten, autisten en mentaal gehandicapten zijn vatbaar voor bewegingsstereotypen, ook bekend als blindisme. Dergelijke stereotypen komen bijvoorbeeld tot uiting in het wiegen van de romp of het hoofd en gaan vaak gepaard met sedatie, naast de drang om te bewegen. In therapie krijgen patiënten nieuwe vormen van beweging aangereikt. – MedLexi.de, 28.09.2021

Als men de huidige veronderstellingen van de miljardair bekijkt om te willen beslissen over de gehele wereldbevolking, die hij blijkbaar als “ziek” of “bedreigd” beschouwt en die hij met zijn “inentingen” wil redden, zouden normaal gesproken alle alarmbellen moeten gaan rinkelen. Niemand heeft deze man op democratische wijze enige legitimiteit gegeven om de volkeren van de wereld gelukkig te maken met wat voor projecten dan ook. Onlangs suggereerde hij zelfs dat mensen vlees uit 3D-printers zouden moeten eten … (Frontnieuws: Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees)

Gates’ vreemde verleden

Studie: Bill Gates DTP-vaccin doodde 10 keer meer Afrikaanse meisjes dan de ziekte zelf

Het is mogelijk dat de heer Gates een moeilijke jeugd heeft gehad en zelf problemen heeft ontwikkeld, die hij nu probeert te compenseren door andere mensen te “genezen”. Amerikaanse media speculeerden dat de scheiding van zijn voormalige vrouw Melinda was ingegeven door zijn vriendschap met pedofiel Jeffrey Epstein, toen nieuwe details over hun nauwe contacten aan het licht kwamen. Gates zou verschillende nachtelijke uren in Epsteins etablissementen hebben doorgebracht en was ook passagier op Epsteins beruchte “Lolita Express”, waar minderjarigen werden gedwongen seksuele handelingen te verrichten. Er is echter geen bewijs dat Gates zeker betrokken was bij mishandelingen. Er werd echter een affaire bekend met een voormalige Microsoft-werkneemster, die Gates ook zou hebben gemolesteerd. De zaak dateert van ongeveer even lang geleden als de videobeelden hierboven. De contacten met Epstein vonden later plaats, in ieder geval tussen 2011 en 2017, lang na de tijd dat Epstein al een relevante veroordeling had.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht


Volg Frontnieuws op Telegram

10 REACTIES

  1. Daarom denk ik ook dat er heel veel meer gedeepfaked wordt dan iedereen door heeft. Het idee dat iedereen een alien of een lizard person is omdat hun ogen veranderen: nee, dat is het algoritme dat de deepfake op dat moment even fout doet. Daarom zie je hun ogen zo raar doen.
    Een Bill Gates die een stukje oplepelt zonder haperen of stotteren en wijde arm bewegingen als iemand die extrovert is, dat is BG niet. Dat is een acteur met zijn gezicht.

  2. Niks mis met die beweging, goed om je te concentreren.
    Trouwens zowiezo goed om op de inhoud te spelen. Iemand het recht van spreken willen weerhouden door hem als ‘gek’ of als ‘slecht’ te betitelen maakt dat je aan dezelfde verkeerde kant van de geschiedenis staat. Daar sta je dan met die ‘gekken’ en ‘slechten’ die jou om diezelfde reden het recht van spreken misgunnen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here