Bill Gates: “Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees”

De miljardair wil van de koeien af. Het argument: dieren stoten gassen uit die de opwarming van de aarde veroorzaken.

7

De zogenaamde rijke wereld moet helemaal stoppen met het eten van rundvlees en overstappen op “100 procent synthetische” alternatieven, vindt Bill Gates. De koeien geven te veel gas af, wat de klimaatverandering veroorzaakt, aldus de Microsoft-oprichter.

Bill Gates, die tegenwoordig de op twee na rijkste man ter wereld is, heeft zich de afgelopen tijd vooral druk gemaakt over het Coronavirus.

Maar nu is de 65-jarige miljardair blijkbaar terug in zijn oude spoor – en brengt hij een nieuw boek uit over het zogenaamde klimaatprobleem.

In een interview met Technology Review bespreekt Gates zijn nieuwe boek – “How to Avoid a Climate Disaster” – en presenteert hij zijn voorstellen om over te schakelen op nepvlees.

“Ik ben van mening dat alle rijke landen moeten overschakelen op 100 procent synthetisch rundvlees”, antwoordt Gates als hem gevraagd wordt hoe landen kunnen bijdragen aan het verminderen van de methaanuitstoot bij de voedselproductie.

Runderen stoten door hun spijsvertering methaangassen uit, en volgens klimaatactivisten is dat de oorzaak van de opwarming van de aarde.

“Je kunt wennen aan het verschil in smaak, en er wordt gezegd dat ze het in de toekomst nog lekkerder zullen maken”, vervolgt Gates sprekend over het synthetische vlees.

De softwareontwikkelaar verklaart dat hij hoopt dat een overschakeling op plantaardige eiwitten de methaanuitstoot door de veeteelt zal helpen bestrijden. Hij geeft toe dat het argument dat je van de koeien af moet niet populair is, maar hij gelooft dat het uiteindelijk de moeite waard kan zijn om dit te doen.

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen 

  Binnenkort: klimaat-blackouts, airconditioning rantsoenering en koelcentra voor de armen
Vorig artikelDuitsland: reeds 113 mensen overleden na Covidvaccinatie
Volgend artikelGif op het gezicht – dankzij het verplichte mondkapje
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Blabla bla.
  Opbokken met deze verveelde multimiljardair met zendingsdrang.
  Wanneer gaat iemand in de tweede kamer eens aan de slag met de bestrijding van de invloeden van dit soort debielen op het dagelijks leven van Nederlandse burgers?
  Neem meteen ssoross en andere criminelen mee svp.

 2. zou fijn zijn als dit ranzige figuur zo spoedig mogelijk het tijdelijke voor het eeuwige inruilde..de co2 uitstoot van z’n lijk nemen we op de koop toe

 3. Wat we hier zien en lezen is een gevolg van wat er bij het W.E.F in de pipeline zit.
  In die club van elitairen willen ze de welvaart zoals we ze gekend hebben volledig afbreken.
  Gates is een welkome gast op hun vergaderingen en profiteert tevens van een dubbel verdienmodel ,enerzijds de vaccin industrie en anderzijds zijn klimaatgekke agenda waar hij al altijd een voortrekkersrol heeft in gespeeld.
  deze uitspraak stond in de sterren geschreven, te weten dat dit soort van onzin reeds jaren als leerstof wordt gegeven in de basisscholen.
  Ook dit is een onderdeel van de great reset van Schwab en zijn duivelse trawanten.
  We gaan in de toekomst nog meer van dit soort berichten krijgen,immers het is een lang verzwegen element om de “nieuwe wereld” te introduceren.
  Het is reeds geruime tijd aan de gang ,kijk maar naar het landbouw beleid ,alles wat beslist wordt is in het nadeel van de boer en in het voordeel van het klimaat.
  de landbouw moet en zal uit handen van de zelfstandige boer genomen worden en ondergebracht worden in grote groepen, dan is er volledige controle over .
  Tevens wordt het land dan teruggegeven aan de natuur, dit is geen hersenspinsel, en ook niet zuiver een nationaal probleem maar eerder een internationale tendens,Boris van Engeland en Biden van Amerika willen om te beginnen 30% van de landbouwgrond weg uit het productiesysteem en terug geven aan de natuur voor behoud ervan.
  Dat dit de doodsteek is voor veel boeren raakt hun koude kleren niet.
  Als ze de productie van het voedsel in handen hebben hebben ze een grote brok controle over de bevolking.
  voor de progresieven die graag insecten ,wormen en onkruid vreten is dit natuurlijk geen probleem,ze juichen het zelfs toe.
  Jan met de pet zal echter voor het voldongen feit gesteld worden dat vlees zo duur zal zijn geworden dat zijn centen het niet meer gaan kunnen veroorloven.
  En nee dit is niet voor binnen 20 jaar, dit is nu al in uitvoering, kijk maar naar de opmars van “alternatieve burgers ” en van die dingen, er zit geen vlees meer in.
  Beyond meat is in het begin van de coronacrisis op de beurs gegaan en is nu een degelijke speler geworden ,waarom?

 4. In de niet zo heel verre toekomst gaat hij en zijn volgzame tuig de boeken in als humaan vuil. Adolf en pot pot, idi amin waren bij deze schoft vergeleken maar beginnelingen.
  Alleen met dat verschil, niemand (behalve zij die nu wappies genoemd worden) heeft ook maar iets in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in