© Felton Davis / Flickr (CC BY 2.0)

De luchtvaartsector heeft een van de hoogste percentages gevaccineerden. Ongevaccineerd personeel mag niet meer vliegen. Dit is bijvoorbeeld bekend geworden door het geschil over de “vaccinatieplicht” bij de Lufthansa-dochter Swiss, of bij luchtvaartmaatschappijen in de VS, Canada, Australië en andere. Gisteren werden 52 van 360 vluchten van de Lufthansa-dochter AUA geannuleerd wegens “coronaziekten”, bericht Tkp.at.

De Oostenrijkse Kurier had gisteren als kop “Massale vluchtannuleringen bij AUA wegens coronaziekten” en beschreef levendig de chaos die op de luchthavens heerst. Passagiers worden overgeboekt van geannuleerde vluchten naar andere vluchten die ook niet door kunnen gaan door een gebrek aan gezond en ongevaccineerd personeel.

Iedereen die naar de Oostenrijkse radio luistert of kijkt, wordt bestookt met reclame voor “effectieve en veilige” vaccinatie – “samen vaccineren” en dan niet samen kunnen vliegen of reizen.

De wetenschappelijke achtergrond

Wij melden hier op TKP nu al bijna twee jaar dat dit soort vaccinatie, zelfs als het een klassieke zou zijn en niet de ongeteste en experimentele vaccinatie, geen immuniteit tegen infectie en overdracht kan creëren. Intussen is ook praktisch bewezen dat dit niet alleen waar is, maar ook dat ziekte en dood niet te voorkomen zijn. Meer nog, de injecties bevorderen in feite infectie, herinfectie, overdracht, ziekte en dood, zoals uit steeds meer studies en analyses van gegevens blijkt.

Deze studies worden al maandenlang genegeerd of zelfs belasterd door de bedrijfsmedia en Big Pharma. Nu hebben zij te maken met een nieuwe studie, gepubliceerd in het zeer gerespecteerde en zeer vaccinvriendelijke New England Journal of Medicine.

Het is een uitgebreide studie waarbij de gegevens van meer dan 100.000 mensen geanalyseerd zijn die met de Omicron-variant geïnfecteerd zijn. Dit zijn de hoofdpunten:

  • Mensen die “volledig gevaccineerd” zijn met twee vaccins van Moderna of Pfizer hebben meer kans om Covid-19 te krijgen dan mensen die helemaal niet gevaccineerd zijn.
  • Booster-vaccinaties bieden een bescherming die ongeveer gelijk is aan de natuurlijke immuniteit, maar het voordeel is na 2-5 maanden uitgewerkt.
  • De natuurlijke immuniteit duurt minstens 300 dagen, dat is de duur in de studie; zij duurt waarschijnlijk veel langer.
  BREAKING: Bejaarde vrouw vertrapt door bereden politie bij vrijheidsprotest in Ottawa

In verdere artikelen zal ik terugkomen op een van de oorzaken hiervan, namelijk de inprenting van het immuunsysteem (immune imprinting).

De studie is getiteld “Effects of Previous Infection and Vaccination on Symptomatic Omicron Infections”.

In de samenvatting staat:

De werkzaamheid van alleen een eerdere infectie tegen symptomatische BA.2 infectie was 46,1%. De werkzaamheid van vaccinatie met twee doses BNT162b2 zonder voorafgaande infectie was te verwaarlozen (-1,1%; 95% CI, -7,1 tot 4,6), maar bijna alle personen hadden hun tweede dosis meer dan zes maanden tevoren gekregen. De werkzaamheid van drie doses BNT162b2 en geen eerdere infectie was 52,2% (95% CI, 48,1 tot 55,9). De werkzaamheid van één voorafgaande infectie en twee doses BNT162b2 was 55,1%, en de werkzaamheid van één voorafgaande infectie en drie doses BNT162b2 was 77,3%.

Voorafgaande infectie alleen, vaccinatie tegen BNT162b2 alleen en hybride immuniteit toonden alle een sterke werkzaamheid (>70 %) tegen ernstige, kritieke of fatale covid-19 ten gevolge van BA.2 infectie. Vergelijkbare resultaten werden waargenomen bij de analyse van de doeltreffendheid tegen BA.1 infectie en vaccinatie met mRNA-1273.

Dus: twee doses van een COVID-19 vaccin worden in verband gebracht met negatieve bescherming tegen de ziekte, zeggen de onderzoekers, terwijl voorafgaande infectie zonder vaccinatie ongeveer 50 procent immuniteit geeft.

In de studie, die op 15 juni in het New England Journal of Medicine is gepubliceerd, is gekeken naar de Omicron-golf in Qatar, die plaatsvond van ongeveer december 2021 tot februari 2022, en zijn de vaccinatiepercentages en de immuniteit vergeleken bij meer dan 100.000 Omicron-geïnfecteerde en niet-geïnfecteerde mensen.

  44.348 doden en 4.279.200 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen terwijl steeds meer Pfizer-fraude aan het licht komt

Er zij echter op gewezen dat deze studie betrekking heeft op oudere Omicron-varianten die niet meer bestaan. De nieuwe varianten verslechteren de vooruitzichten voor gevaccineerden aanzienlijk, zoals men kan constateren bij de gezonde en medisch goed verzorgde beroepsgroep van vliegend personeel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nee, ik wil uw prik niet. Hier is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerbrande lijken van buitenlandse huurlingen in catacomben van Azovstal gevonden
Volgend artikelRussische parlementariër waarschuwt voor vernietiging Rotterdamse haven – Europa zal “helemaal ten onder gaan” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik herhaal : de vax heeft geen ruk te maken met een “virus” en/of “bescherming aka immuniteit” daar tegen. Het is een giga experiment om de pijnappelklier uit te schakelen met alle gevolgen van dien.

    • het virus bestaat helemaal niet:laat aub een bewijs zien van een besmet persoon ,bloedopname,… ze weigeren de test resultaten te laten zien zelfs aan de testpersoon zelf… hetgeen infektie veroorzaakt zijn bacterie-en die alleen zichzelf voortplanten op zwakke ondergrond(verzwakte weerstand door slecht voedsel)….lichaams reaktie is verhoogde temperatuur/slijmvorming/pus/raar bloed/bulten/pokken/ een virus kan zich niet voortplanten en wetenschappelijk = bewezen dat virussen .. bacterien zijn die gemuteerd zijn door de natuur of door de mens…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in