Wat de machthebbers in een totalitaire staat niet schijnen te begrijpen is dat tolerantie een keer ophoudt.

Timesofisrael.com:

Kinderdagverblijven gaan woensdag met 2 uur vertraging open omdat er een volledige staking dreigt; vakbond dreigt met rechtszaak en staking omdat bijna de helft van de leraren niet in aanmerking komt voor Groene Pas.

Kinderdagverblijven onder overheidstoezicht zouden woensdag na de Sukkotvakantie opengaan, maar met een vertraging van enkele uren omdat verzorgers protesteerden tegen ernstige personeelstekorten en lage lonen.

Kinderdagverblijven van Wizo, Na’amat, Emunah en andere organisaties, die in totaal voor zo’n 50.000 kinderen zorgen, zijn van plan om woensdag, donderdag en vrijdag pas om 10 uur ’s ochtends open te gaan en dreigen met een volledige, open staking vanaf zondag tenzij hun eisen zouden worden ingewilligd.

De scholen, die donderdag weer open gaan, werden ook geconfronteerd met onzekerheid over nieuwe COVID-testvoorschriften voor leerlingen en Groene Pas-regels voor leraren.

Vanaf zondag zullen meer dan een miljoen Israëli’s hun Groene Pas verliezen nadat een beleidswijziging voorschreef dat een COVID-19-boosterinjectie vereist is zes maanden na het ontvangen van de eerste twee doses.

Onder hen zijn bijna de helft van de leraren van het land, volgens een schatting van de Israel Teachers’ Union.

Volgens de huidige Groene Pas-regels hebben alleen personen met een bewijs van vaccinatie of herstel van COVID-19, of met een negatief testresultaat, toegang tot bepaalde bedrijven en evenementen.

Stakingen, chaos rond de Groene Pas en aarzeling bij het testen bedreigen de terugkeer naar school

De directeur van de vakbond van leraren in het voortgezet onderwijs, Ran Erez, heeft een dringende brief gestuurd naar premier Naftali Bennett waarin hij aandringt op een uitstel van twee maanden om leraren in staat te stellen hun booster shots te krijgen en in overeenstemming te worden gebracht met de Groene Pas, waarbij hij waarschuwt dat het besluit om het salaris te korten voor degenen zonder de pas, zou worden aangevochten in de rechtbank.

Erez zei dat hij verwees naar leraren die twee vaccininjecties hadden gehad en niet naar die paar die weigerden zich überhaupt te laten vaccineren.

Erez waarschuwde dat als er geen oplossing zou worden gevonden, alle opties op tafel zouden komen, waaronder juridische stappen, werkonderbrekingen en stakingen.

Uit gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid bleek maandag dat 4.710.716 Israëli’s zes maanden geleden met twee doses waren ingeënt, maar dat slechts 3.243.641 van hen een boosterdosis kregen toegediend.

Zelfs als we de honderdduizenden aftrekken die in de afgelopen zes maanden met COVID-19 zijn besmet en die de derde vaccindosis niet nodig zouden hebben, is het aantal mensen dat niet langer een zogenaamde Groene Pas zal hebben meer dan een miljoen.

Een hoge ambtenaar voorspelde echter dat de stimulans van de Groene Pas zou werken en dat 500.000 tot 1 miljoen Israëli’s in de komende dagen hun derde injectie zouden nemen.

“De massale vaccinaties zullen de keten van besmetting doorbreken en een einde maken aan deze vierde golf,” vertelde de ambtenaar aan Haaretz.

Israël – het eerste land dat officieel een derde dosis van het vaccin aanbiedt – begon zijn COVID-19 booster-campagne op 1 augustus, aanvankelijk uitgerold naar mensen ouder dan 60 jaar. Daarna werd de leeftijd om in aanmerking te komen geleidelijk verlaagd en uiteindelijk uitgebreid tot iedereen van 12 jaar en ouder die ten minste vijf maanden geleden de tweede vaccinatie kreeg.

  Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Hoewel de vierde golf van infecties in Israël een recordaantal dagelijkse gevallen heeft gekend, is het aantal patiënten dat in het ziekenhuis moet worden opgenomen lager gebleven dan bij vorige perioden, wat deskundigen toeschrijven aan de hoge vaccinatiegraad van het land.

Het dodental sinds het begin van de pandemie is dinsdag gestegen tot 7.692. September is de tweede opeenvolgende maand dat Israël minstens 500 doden telt, nadat in augustus 609 doden werden toegeschreven aan COVID-19.

Tegelijkertijd lieten de cijfers van het ministerie maandag 5.159 nieuwe infecties zien, waarmee een langzame neerwaartse trend werd voortgezet, hoewel het aantal tests in het weekend meestal sterk afneemt. Het percentage positieve testresultaten daalde maandag tot 3,87 procent.

Volgens overheidscijfers bedroeg de basisreproductiegraad van het virus, die de overdracht meet, maandag 0,78. Een cijfer boven de 1 betekent dat het aantal besmettingen toeneemt, terwijl een cijfer daaronder aangeeft dat de uitbraak aan het afnemen is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkende video opgedoken: Aan welke geestesziekte lijdt Bill Gates?
Volgend artikelBewijs dat het Covid-19 Vaccin programma Genocide is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Achterover leunen en aanzien hoe het kaartenhuis in elkaar stort. De dwang is over, men is het zat. Als zelfs het geduld van de gevaccineerde op is, dat zegt alles.

  Zeer benieuwd hoe nazistaat Israël zich hieruit probeert te redden. Ze zullen ergens mee moeten komen. Iets nieuws.

  De geloofwaardigheid is erg aangetast. Is dit het begin van de great awakening onder de geprikte.

 2. Net gelezen dat het kabinet geld opzij zet voor prik 3 & 4 volgend jaar. Ik snap nu waarom er 5000 extra BOA’s gezocht worden i.p.v zorgpersoneel.

 3. Prik 3 en 4 komen er niet want dat haags gespuis zit dan in de bak of hangt aan een boom.
  Israel is verkocht aan de NWO, de staat zal zichzelf zien imploderen.
  Het halve leger, de basis waarop Israel bestaat, zal afsterven door de gifprik,de vijanden hebben een makkie straks om de staat Israel te overrompelen en onder de voet te lopen.
  De volgende joodse exodus komt eraan.

 4. “De massale vaccinaties zullen de keten van besmetting doorbreken en een einde maken aan deze vierde golf,” vertelde de ambtenaar aan Haaretz.

  eichmann?

 5. “De massale vaccinaties zullen de keten van besmetting doorbreken en een einde maken aan deze vierde golf,” vertelde de ambtenaar aan Haaretz.

  eichmann?..

 6. Als het fout loopt met het vaccinprogramma kunnen ze nog altijd de oorlog met Iran opzetten, want dat staat nu ook ineens hoog op de agenda van Israël, zogenaamd omdat Iran bijna een kernwapen heeft en de vele doden wat dit gaat opleveren zal de vaccin schade doen verbleken.
  En als enkel groene vinkjes in de schuilkelders mogen dan zal daar op termijn ook niet veel van overblijven aangezien de gevaxten meer besmettelijker (en waarschijnlijk ook dodelijker) zijn dan de mensen die hun natuurlijk immuunsysteem op orde houden. Die gaan dan wel last krijgen van de fall out.

 7. Het verbaasd me dat juist mijn favoriete land Israel zo eigenaardig doet. Ik beschouw de Joden als het meest intelligente volk op aarde. Echter zij hebben merendeels hun God verlaten.
  2Th 2:11  En daarom zal God hun zenden een kracht der dwaling, dat zij de leugen zouden geloven; 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in