Een Indiase verslaggeefster is deze week tijdens een nieuwsuitzending omgestort. In beelden van dinsdag Mauritius Broadcasting Corporation (MBC) Samachar News was presentatrice Yatchna Mishra de ontmoeting van de Britse premier Liz Truss met koningin Elizabeth aan het verslaan, toen de camera naar haar terugdraaide en zij plotseling bezweek, bericht Adan Salazar.

Backup:

In een bericht dat door de Mauritiaanse nieuwssite Defimedia.info werd verkregen, bevestigde de MBC dat het goed ging met Mishra na haar ineenstorting.

“Een MBC-presentatrice is op dinsdag 6 september plotseling flauwgevallen, terwijl ze het nieuws in het Hindoestaans presenteerde,” meldt Defimedia.info. “De video van het voorval doet de ronde op de sociale netwerken, en wekt bezorgdheid bij de internetgebruikers. Wij vernemen dat zij behandeld is en dat het beter met haar gaat.”

Hoewel het onduidelijk is wat er precies met Mishra gebeurd is, past haar bewustzijnsverlies in de uitzending in een soortgelijk patroon dat is waargenomen sinds de invoering van experimentele Covid-prikken, waarbij mensen op onverklaarbare wijze zijn omgevallen, vele malen voor de camera.

De kwestie werd voor het eerst op tv waargenomen toen een verpleegster in Tennessee flauwviel nadat zij in december 2020 het Covid-vaccin had gekregen.

Ook een Duitse tv-interviewster viel eerder dit jaar om tijdens een nieuwsuitzending, enkele seconden nadat zij had aangedrongen op verplichte inentingen.

Diezelfde maand stortte komiek Heather McDonald op het podium in, enkele ogenblikken nadat zij grapjes had gemaakt over het feit dat zij gevaccineerd en geboosterd was.

De camera’s draaiden ook toen de Braziliaanse journalist Rafael Silva van TV Alterosa, 36, live on-air flauwviel terwijl hij het nieuws presenteerde. Het incident gebeurde slechts drie dagen nadat Silva had gevierd dat hij een derde dosis Covid-vaccin had gekregen.

Natuurlijk, zoals gewoonlijk is “oorzakelijk verband niet gelijk aan correlatie” en is hier niets te zien!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan kwaadaardigheid” – Dietrich BonhoefferVolg Frontnieuws op Telegram

  Ze zullen u weer in lockdown plaatsen

Lees meer over:

Vorig artikelVoor de gevaccineerden: Hier is een lijst van alle feiten die u wilt negeren wanneer u uw nieuwe booster gaat halen
Volgend artikelDe superrijke “preppers” plannen om zichzelf te redden van de apocalyps
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

  1. Ik heb geen enkel medelijden met deze individuen. Dit arrogant spul zou gaarne verplicht de ongevaccineerden inenten of desnoods in een goelag stoppen. Laat ze maar massaal afsterven aan hun eigen domheid.

  2. Heel mooi dat er ook weer een link naar stupiditeit in dit artikel staat:

    https://www.frontnieuws.com/domheid-is-een-gevaarlijker-vijand-van-het-goede-dan-kwaadaardigheid-dietrich-bonhoeffer/

    Wat Bonhoeffer zegt is zo waar. Zelf hebben we dat tot in den treure meegemaakt in de Covid Era; je medemens is te gvg stom om te horen wat je zegt. Stom zijn is de beloning als je voor de weg van de minste weerstand kiest. Je medemens liet zien dat hij te gemakzuchtig is om de waarheid op te nemen, laat staan er over te denken. Stom zijn is zo lekker: je accepteert klakkeloos wat de baas zegt en je hoeft nergens meer over te denken. Als je medemens tegen je zegt dat de baas ongelijk heeft, dan beuk je hem op zijn bek. Want stom zijn geeft je ook het recht om je medemens te vertrappen als hij ‘kwaadaardige’ dingen zegt of doet. De baas vertelt je wat kwaadaardig is en je bent te lui om je af te vragen of het wel klopt. Gewoon lekker stom blijven. Gemakzuchtigheid en desinterisse kweken stupiditeit en houden het in stand. Zonder het gemakzucht dat in de massa heerst kunnen parasitaire machthebbers geen rijkdom en macht uitoefenen. Dit is al eeuwen zo. Het zal nooit veranderen. Uiteindelijk zal dit diersoort aan gemakzucht ten onder gaan. Entropy heet dat in de scheikunde: de wet dat materie zich naar de laagste staat van energie wil begeven, ook wel chaos genoemd. Rechtvaardig leven vereist veel energie en discipline, en stom zijn daarentegen niet. Bonhoeffer probeerde dit aan de kaak te stellen en werd er voor opgehangen. Dit was nog niet zo lang geleden, en het raakt me diep dat zo’n goed mens op zo’n walgelijke manier door stupiditeit werd vermoord…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in