Een video toont een gesluierde moslimvrouw die een pop onthoofdt, terwijl een moslima zegt dat er wraak moet worden genomen op Frankrijk en het Westen voor het beledigen van de profeet Mohammed.

Sommige media beweren dat de pop symbool staat voor de globalistische Franse president Emmanuel Macron, maar dit is niet bevestigd. Een moslima zegt dat onthoofding het enige antwoord is op degenen die Mohammed beledigen en dat er wraak moet worden genomen op de vijanden van de islam, vooral Frankrijk, terwijl de pop wordt onthoofd.

“Jij begon het, maar wij zullen het afmaken”, zegt de vrouw dan.

“Als de westerse wereld de moslims in vrede laat leven, zal de westerse wereld in vrede kunnen leven, uw vrede is verbonden met onze vrede”, vervolgt ze.

In Nederland zijn link-liberale politici en de mainstream media voorstander van immigratie van moslimlanden naar Nederland.

Islamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan

  21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden
Vorig artikelEerder voor terrorisme veroordeelde migrant aangewezen als een van de moordenaars in Wenen – afgelopen winter vrijgelaten uit de gevangenis
Volgend artikelHonderden “vluchtelingen” zijn weer op Lampedusa geland: Hoeveel terroristen zijn er deze keer bij?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Geweldigtoch die denkwijze van moslims. Wraak op Frankrijk en meteen ook maar het gehele Westen , want ze hebben d’n profeet Mohamed , beledigd. Mooi zo , dan draaien we de zaak NU eens om . Alle moslims zijn dan in mijn ogen OOK allemaal TERRORISTEN , volgens hun manier van denken , door alles over 1 kam te scheren. Toch ??? Nou , bij mijn weten , wanneer bekend is dat iemand een crimineel is , laat staan TERRORIST , dan mag en kun je toch van z’n lang zal ze leven niet “emigreren ” naar een ander land ?? Ik dacht dat men daar internationale afspraken over had gemaakt …Reeds lang geleden.

  2. Was zij de “onderwijzeres” op die meisjesschool of een “toevallige passant” die ff een toneelstukje opvoerde voor de kindertjes ? Honderden dode pasgeboren meisjes op een vuilnisbelt, en dát allemaal in een pleuris-land als Pakistan waar ze er nog niet voor kunnen zorgen dat ze droge voeten houden in tijden van regen ?
    Een bom d’r op en wel z.s.m.
    Waarom prefereren die heidenen eigenlijk jongetjes ? Ik heb wel eens gelezen, dat in Afghanistan jongetjes vanaf plm. 4 jaar op grote schaal werden misbruikt door zg. islamistische krijgsheren tijdens speciaal daarvoor georganiseerde “feesten”. De misbruikte jongetjes moesten ná zo’n sessie door artsen worden geopereerd teneinde hun anus te herstellen; één en ander (de operaties) zouden o.a. zijn uitgevoerd door NL-artsen in NL-compounds in Afghanistan.
    Zoals u wel ziet : islamisme verkondigt grote liefde voor de medemens; ik vind ’t allemaal wel best zolang ik maar niet die medemens ben !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in