‘s Werelds top podcast host Joe Rogan triggerde bepaalde mensen op woensdag nadat hij onthulde dat hij Covid-19 had opgelopen en het met succes met onder andere Ivermectine en Regeneron had behandeld, bericht Newswars.com.

Waarom zouden mensen boos zijn dat een populaire Amerikaanse figuur gezond is en binnen enkele dagen hersteld is van het virus?

Omdat de mainstream media hen heeft geleerd om boos te zijn bij de loutere vermelding van een behandeling voor Covid die geen experimentele vaccinatie is.

“Dus, ik kwam zaterdagavond terug van de weg en voelde me erg vermoeid. Ik had hoofdpijn en ik voelde me totaal uitgeput. Gewoon om voorzichtig te zijn, scheidde ik me af van mijn familie, sliep in een ander deel van het huis en gedurende de nacht kreeg ik koorts en zweet en ik wist wat er aan de hand was. Dus stond ik ’s morgens op, werd getest en het bleek dat ik Covid had.” vertelde Rogan zijn social mediavolgers op woensdag.

Vervolgens beschreef hij de medicamenteuze behandeling die hij gebruikte om het virus te bestrijden, en zei:

“Dus we hebben meteen het medicijnkastje ertegenaan gegooid, allerlei soorten medicijnen. Monoklonale antilichamen [Regeneron], Ivermectine, Z-Pack… prednison, alles. En ik kreeg ook een NAD infuus en een vitamine infuus en ik deed dat drie dagen achter elkaar en hier zijn we op woensdag en ik voel me geweldig.”

Canadese regering neemt haar toevlucht tot FINANCIEEL TERRORISME tegen vreedzame vrijheidskonvooi demonstranten, wat aantoont waarom wij het volk BANKEN nooit kunnen vertrouwen

“Ik had maar één slechte dag. Zondag was klote. Maar maandag was beter, dinsdag voelde beter dan maandag en vandaag voel ik me goed. Ik voel me eigenlijk verdomd goed. Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat we de vrijdagshow in Nashville moeten verplaatsen.” ging Rogan verder.

De mainstream media is momenteel bezig met een keiharde propagandacampagne die Ivermectine demoniseert als een “paardenpasta” medicijn in een poging om met spot en hoon mensen ervan te weerhouden het te gebruiken.

Immers, als er een alternatieve therapie voor Covid-19 op de markt zou komen die zou werken, zou de goedkeuring van de huidige vaccins in gevaar komen.

Geen wonder dat de blauwe vinkjes op Twitter zo uit hun dak gaan over de aankondiging van Rogan.

Zie enkele van de reacties hieronder.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse arts slaat alarm na massale vaccinbijwerkingen bij schoolkinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Je laten vaccineren om je vrijheid terug te krijgen?
Vorig artikelSchizofrene Coronawaanzin na mainstream mediaconsumptie
Volgend artikelVoormalig vicepresident van Pfizer waarschuwt dat booster-injectie een uitroeiingswapen is om mensen massaal te vermoorden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Pff wat een jankerd, net als al die zogenaamd boze mensen. Joe had een licht griepje, ook zonder al die pillentroep en z’n infuus was ie vier dagen later weer zo fris als een hoentje geweest. Paniekpiet. Mensen moeten eindelijk eens kappen met alles covid noemen, hersenloos volk.

  • ‘…voelde me erg vermoeid. Ik had hoofdpijn en ik voelde me totaal uitgeput. …gedurende de nacht kreeg ik koorts en zweet… werd getest en het bleek dat ik Covid had.”

   Humor indeed. Wanneer je te kampen krijgt met griepsymptomen en een ‘covid’-test ondergaat, is de conclusie vandaag de dag geen griep, maar ‘covid’. Brullen van het lachen! De mensjes weten niet meer wat griep is. Ken ook zo´n verhaal, inclusief slappe benen en slappe armen. Oh jeeh! Vanuit het ziekenhuis naar bed gestuurd met een doosje paracetamol.

   Mensen, wordt eens wakker A.J.B. !!!

  • Precies.
   Als ik zoiets heb dan werk ik gewoon door, neem ’s avonds wat extra vitamine c en ga eerder naar bed.
   Het is nog nooit voorgekomen dat ik de volgende ochtend in bed moest blijven liggen.’
   Covid, GRIEP DUS, raakt vnl. ouderen, met onderliggend lijden, zoals het al 10.000 jaar doet.
   Long covid heette vroeger gewoon longontsteking.
   En ja, daar heb je jaren last van.

 2. Het wordt wel eens gezegd: “Het maakt me niet uit wat mensen over me lullen, als ze maar over me lullen”. Oftewel, slechte reclame is ook reclame.

  Hoe verkeerd ze Joe Rogan ook proberen te belichten, ze verspreiden wel zijn verhaal.

 3. Ja hoor, daar gaan we weer. Proberen ze zo iemand belachelijk te maken. Ivermectine is een medicijn dat al jarenlang op de markt is, volledig goedgekeurd, zowel voor mensen als dieren. Het staat zelfs op de lijst van essentiële medicijnen van de WHO (https://list.essentialmeds.org/?query=ivermectin). Het is alleen zo dat Ivermectine voor COVID-19 onder off-label gebruik valt, maar wat maakt dat uit als het helpt?
  Terwijl er in de gifspuit stoffen zitten die zo toxisch zijn dat ze niet eens voor dieren (veterinary use) gebruikt mogen worden. Ongelofelijk!

  • Het effect van hersenspoeling i.c.m. sociale controle. Toch ben ik er bijna van overtuigd dat deze persoon ook hersteld zou zijn m.b.v. vitamine C, D, Zink en misschien nog wat extra´s aan vita´s en mineralen en een periode van rust. Maar het feit dat hij i.p.v. een covid spuit kiest voor iets als Ivermectine siert hem alsnog en de aandacht welke deze middelen nu krijgen, is imo mooi meegenomen. De Covid Spuit moet de wereld uit! Slechts de angsthazen, geconditioneerden en pharma klanten zullen het hiermee uiteraard oneens zijn, maar het zijn deze die een groter probleem hebben dan ´covid´.

 4. En als ik vroeger griep had deed ik er twee dagen over om beter te worden… gewoon met sinaasappels. Inmiddels al zo lang geen griep gehad dat ik amper meer weet wat het is.
  Goed voor dit moment: maak eten/drinken van brandnetels (=zuiverend) en ga wilde bramen plukken (=antioxidanten). Dan heb je ook geen invermectine nodig. En het is gratis!
  Er zijn ook nog wat vlierbessen te vinden; niet rauw eten want dan zijn ze licht giftig. Maak er vlierbessensiroop van bijvoorbeeld, is nog goed tegen verkoudheid ook! Had oma toch gelijk met al haar receptjes en potten vol ingemaakte groenten en fruit.
  Wat de natuur al niet voor je kan doen… het is bijna alsof we daar geëvolueerd zijn in de loop van miljoenen jaren.

 5. Wat ik in ieder nieuwsbericht hierover mis is dat Joe Rogan in een eerdere show heeft aangegeven dat hij al de shots heeft gehaald. Oftewel hij heeft zijn shots en werd ondanks dat gewoon ziek en heeft wat simpele en effectieve huis tuin en keuken middelen gebruikt!

  • Misschien moet ik mijn reactie corrigeren, kan nergens het clipje vinden waar hij dit zegt. Wel dat hij het J&J zou nemen maar dat het uit de markt werd gehaald.

 6. De smerigheid van BIG PHARMA is bijna niet voor te stellen en toch zijn er miljoenen mensen die het niet zien of willen zien.
  Zo is het verboden voor supplementen verkopers verboden om informatie te verstrekken bij het product om mensen ervan te weerhouden om het aan te schaffen.
  Het liefst zouden ze supplementen willen verbieden.
  Ook is het verboden om bij voedsel te vermelden dat het ziektes kan genezen.
  Daarvoor kun je een hoge boete krijgen.
  We kunnen BIG PHARMA alleen klein krijgen als niemand,maar dan ook niemand ooit nog een schadelijke pil meer tot zich zou nemen.
  Dus geen bloedverdunners,cholesterolverlagers,prednison,bloeddrukverlagers,maagzuurremmers,antidepressiva en wat er allemaal nog meer bestaat.
  Als men voor onbewerkte voeding gaat EN
  goede supplementen gebruikt,niet rookt,geen alcohol drinkt,geen drugs gebruikt,weing stress hebt en absoluut geen giftige ‘medicijnen’neemt kun je gezond blijven met weinig kans op ziekte.
  En mocht je toch een keertje ziek worden door een griepje ga dan je bed in en gebruik alleen natuurlijke dingen en kies NOOIT voor vergif.
  Het kan echt maar je moet er wel wat voor doen(en laten)

 7. Ivermectine werkt goed, samen met andere dingen, zoals bloed verdunners en wat voor je immuun systeem.

  Niet omdat deze media geile kwakbol dat zegt, maar om ervaringen in New Dehli, Mexico stad, testen in Brazilie, en goedwillende artsen.

  De standaard behandel methode is moord.

  • Ik gebruik voor dergelijke lieden de kreet ‘kwaakezel’ maar ‘media geile kwakbol’ vind ik ook erg mooi ! Die komt bij mij op de schap !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in