Schietpartijen en doden: Antifaland moet worden ontbonden

2
© Derek Simeone / Wikimedia (CC BY 2.0)

Toch geen “Summer of Love”: In het weekend vonden er bloedige schietpartijen plaats in Antifaland. Nu wil burgemeester Jenny Durkan (Democraten) de zone sluiten.

Tijdens de schietpartijen in de CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone) bloedde een 19-jarige zwarte man ter plekke dood. De leider van de CHAZ, Raz Simone, die ook een gangsterrapper en islamist is, klaagde op Twitter dat de politiekorpsen de “broeder” gewoon lieten doodbloeden. In tegenstelling tot deze verklaring verklaarde de politie dat zij door een gewelddadige menigte werd verhinderd de gewonde te bereiken, schrijft Wochenblick.

De burgemeester wil de politie terug

Toen burgemeester Jenny Durkan de politie uit het gebied liet terugtrekken, zwolg ze nog steeds in revolutionaire dromen. Zo fantaseerde ze over een “Summer of Love” die de CHAZ zou gaan brengen. De schietpartijen in de politievrije zone, die geacht werd vrede en vreugde te brengen, stellen de vermeende motieven van de CHAZ ter discussie. Dit zou nu ook wel eens tot Jenny Durkan doorgedrongen kunnen zijn. De boodschap mag niet worden omgezet in geweld, vat de burgemeester het samen, die op grond van haar handelingen heftig bekritiseerd wordt. Hoe belangrijk de politie voor de handhaving van de sociale vrede is, zal Durkan inmiddels ook wel gemerkt hebben. Ze wenst dat de politie weer actief wordt in het gebied, waaruit zij haar eerder verbannen heeft.

“Gezamenlijke oplossing met demonstranten”

  Joe Biden in verdeeldheid zaaiende boodschap - "We geven prioriteit aan bijdragen aan latino's, zwarten, Aziaten"

“Na dagen van vreedzame demonstraties, escaleerde twee nachten van geweervuur de situatie”, zegt Durkan’s kantoor. De politie wordt geacht zo snel mogelijk terug te keren naar het politiebureau in Oost-Seattle. Durkan probeert “samen met de demonstranten” en de bewoners van de zone een oplossing uit te werken. Zij sprak met bewoners en kleine ondernemers uit de zone om hun zorgen over hun veiligheid te bespreken. Zij kunnen op dit moment geen hulp verwachten van de politie in de politievrije zone en zijn overgeleverd aan roof, verkrachting en schietpartijen. Het zou te gevaarlijk zijn voor de hulpdiensten om de zone te betreden zonder politiebescherming.

Hoe lang de CHAZ zal blijven bestaan, is onzeker. Het is onwaarschijnlijk dat de met semiautomatische geweren bewapende roedel gangsterrappers, bendeleden en Antifa zal worden overgehaald om het op te geven door de mooie woorden van de burgemeester.

Verkrachtingen en beschermingsgeld afpersing: Welkom in Antifaland

Vorig artikelDe zelfhatende blanke ‘Baizuo’ – een groeiend maatschappelijk probleem
Volgend artikelBlack Lives Matter schiet Amerikaanse dierenarts ‘executie stijl’ in het hoofd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Antifa moet worden ontboden???
  Nee Antifa is een gevaar voor de samenleving en moet volgens mij op de terroristen lijst gezet.
  Net als de BLM beweging, dit zijn anti democratische anarchistische clubs, welke een gevaar zijn voor de democratie, waar ook ter wereld.
  Volgens mijn mening!

 2. BLM en Antifa laten in Chaz zien wat ze zijn: moordenaars verkrachters dieven terroristen plunderaars overvallers.
  Doodgewoon tuig van het laagste soort

  Politie daar de vrede herstellen?
  Daar is het leger voor nodig, zonder wapen beperking.

  Kunnen ze daarna weer gaan klagen dat ze gediscrimineerdworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in