© World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

Het World Economic Forum is de ergste bron van desinformatie ter wereld. Zelfs de naam is desinformatie, want het is geen wereldforum dat de wereld vertegenwoordigt. Het is een groep domme Amerikaanse en Europese bedrijfsleiders die zijn opgelicht door Klaus Schwab, ’s werelds ergste ego-maniak, om te geloven dat je pas meetelt als je lid en toegewijde bent van het WEF.

Schwab heeft de uitvoerende klasse wijsgemaakt dat WEF-deelnemers lid zijn van de meest prestigieuze country club en lid zijn van een bevoorrechte kaste die zo ver boven de “nutteloze eters” staat dat het doel om de wereldbevolking met 7,5 miljard mensen terug te brengen niet beschamend is, schrijft Paul Craig Roberts.

Tijdens de recente WEF-bijeenkomst in Davos, Zwitserland, kregen Schwab en zijn volgelingen een klap van Jaier Milei, de nieuw gekozen president van Argentinië. Milei vertelde hen dat de Westerse wereld in gevaar is omdat de leiders van het Westen de vrijheid hebben opgegeven en collectivisme hebben aangenomen. Milei had het over het WEF. Of hij is een erg dappere man of hij realiseerde zich niet tegen wie hij sprak. Ik verwacht dat hij een “vliegtuigongeluk” krijgt of uit zijn ambt wordt gezet door een of andere verzonnen beschuldiging vanuit Washington.

De afnemende invloed en macht van Washington heeft andere, lange tijd zwijgende stemmen in Latijns-Amerika aangemoedigd om hun stem te laten horen. De vooraanstaande Peruaan Dr. Victor Andres Belaunde Gutierrez nam Milei’s thema over en beschimpte de WEF groupies als schandelijk en beschamend:

“De demonstraties van frivoliteit en intellectuele middelmatigheid die het beroemde forum uitstraalt worden steeds schandaliger. Bijvoorbeeld de indruk die de hoerenlopers maken tijdens deze bijeenkomsten – waarom niet wat orgieën terwijl we de wereld redden met vrouwen van 2100 euro per nacht?”

  De groeiende opstand tegen dure, laagkwalitatieve, te complexe technologie

“Het meelijwekkende schouwspel van een vermeende heks, tovenares of God weet wat, die geluiden uitstoot en op de gezichten van sommige panelleden spuugt, is beslist zielig. Ik kan me niet voorstellen hoe iemand die ook maar een greintje zelfrespect heeft, zou kunnen tolereren dat hij deelneemt aan streken van dat kaliber. Kunnen mensen die vrijwillig meedoen en applaudisseren voor zulke kluchten als serieus worden beschouwd?”

“Hebben ze geen schaamte? Is het dat hun behoefte om bij de coole mensen van de planeet te horen zo sterk is? – Is het dat het coole en verfijnde nu onvermijdelijk belachelijk en beschamend is?”

De WEF is een anti-mensheid cultus, toegewijd aan de vernietiging van vrijheid en menselijk leven. Naar mijn mening zou het fantastisch zijn als Rusland, China of Iran de volgende keer dat deze verzameling domme en kwaadaardige wezens bij elkaar komt een raketaanval zouden lanceren die het WEF volledig vernietigt. Dat zullen ze niet doen omdat Rusland, China en Iran het WEF zien als een bondgenoot in de vernietiging van het Westen. Dit is een vergissing, want de Russische, Chinese en Iraanse bevolkingen zijn ook gedoemd om geruimd te worden. Te oordelen naar de pogingen van de Wereldgezondheidsorganisatie, de bondgenoot van het WEF, om de gezondheidsprotocollen van de hele wereld in haar handen te centraliseren en haar voorspelling van een pandemie op de dag des oordeels, zal het ruimingsmiddel een biologisch wapen zijn dat op de wereld wordt losgelaten.

Geen enkele westerse wetgevende macht doet iets om de illegale laboratoria te sluiten. Rusland weet waar veel van de illegale laboratoria voor biologische oorlogsvoering zich bevinden en zou ze met raketaanvallen moeten uitschakelen. Het kwaad moet geconfronteerd en overwonnen worden, anders zal het kwaad zegevieren.

  Waarom is Klaus Schwab een superschurk uit een stripverhaal?

Het kwaad heeft de zakelijke en politieke leiders van de Westerse wereld al gerekruteerd. Hoeveel voordeel zullen we het Kwaad nog toestaan voordat we overwonnen worden?

Lees het verslag van Peter Koenig in Global Research: https://www.globalresearch.ca/wef-davos-2024-concluding-words-south-america-pertinent-point-devastating-wef/5847086

Er is overvloedig bewijs dat er een plan is om in 2025 een dodelijker virus vrij te laten. Zie bijvoorbeeld: https://www.lewrockwell.com/2024/01/joseph-mercola/will-disease-x-be-leaked-in-2025/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Klaus Schwab’s dochter: Covid was voorbode van komende “klimaatlockdowns”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelV.S. bereidt zich voor om bases in Oost-Syrië op te geven en zich tot China te wenden
Volgend artikelTop 4 samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Dat de Russen en Chinezen de biolaboratoria niet bombarderen is logisch, Deze landen hebben hun eigen laboratoria met dezelfde doelstellingen.
  Maak jezelf niets wijs, door welke soort hond je ook gebeten wordt, je bent gewoon de mens die probeert te overleven in een waanzinnige wereld.
  Het zal van onderop moeten komen op een of andere manier, de vraag is en blijft hoe we de massa, die zwaar geindoctrineerd is, kunnen overtuigen om zelfstandig te leren denken en beslissingen of keuzes te maken.
  Je kan beginnen met niet meer naar de TV te kijken of te luisten.

  • ja het is een pot nat dat de pot de ketel verwijt dat ie zwart ziet Maar als je goed om je heen kijkt dan zijn het de mensen onder elkaar die zich het leven zuur maken…. Ook kunnen leiding gevende mensen geen kritiek meer vedragen als je ze wijst op hun leiderschap fouten,doordat de meeste meelopers zijn die met de leiders meeheulen en dan tegen de kritische roepen dat ze zich moeten verontschuldigen dat ze nogal pijnlijke opmerkingen maken op de domme eigenwijze en eigen belanghebbende fouten omdat ze De leiders) onder druk staan van rijke magnaten of dorpsbaronnnen die de dienst uitmaken in het verenigingsleven in hun dorp omdat ze veel geld geven aan de activiteiten van verenigingen waardoor ze veel aanhangers hebben Dat gaat zo in groot maar zeer zeker in het klein!

 2. Dat idee om er een fikse rocket op af te sturen had ik al 2 jaar geleden toen ik me realiseerde dat de wereld compleet vernaggelt wordt door deze criminelen. Ik begrijp dus ook nog steeds niet dat deze lieden iedere keer weer een podium krijgen in die duistere krochten en dat de landverraders en volksverlakkers uit NL geduld worden te gaan op onze zure belastingcenten. Heel voorzichtige tegenspartelende berichten doen niet wat er gedaan moet worden.

 3. Het is een sekte.

  En kijk in de wereld om je heen… ze hebben alles volgens het model van een sekte ingericht. Sekte ONDERwijs en sekte media om iedereen te hersenspoelen, sekteleiders die politiek theater spelen, sekte wetenschap, sekte sekte sekte… alles is tot een sekte gemaakt.

  Dat wordt onhoudbaar en het gaat onder zn eigen gewicht instorten.

 4. Ach kijk dan toch naar ál die zelfbenoemde belangrijke WEF-gerelateerde profeten. Het blijkt waar wat ze zeggen: “Sommige mensen zijn zó arm, die hebben alleen maar geld.

 5. Langere tijd geleden zag ik de indrukwekkende ruim 2,5 uur durende film Inglourious Basterds (2009). Dit verhaal zou perfect toegepast kunnen worden op de WEF-basterds.

 6. Globalisten plannen aanval op de eigen tuin: het verbouwen van eigen voedsel zou schadelijk zijn voor CO2

  De globalisten gaan er nu helemaal voor. Alles wat mensen onafhankelijk maakt, moet van mensen worden weggenomen. Zelfvoorzienende mensen zijn een doorn in het oog van de totalitaire elites – daarom wordt nu de algemene aanval op hun eigen tuin ingezet. Particulier woningbezit staat al geruime tijd in het vizier van deze kringen. De British Telegraph berichtte: De CO2-voetafdruk van voedsel van eigen bodem zou vijf keer groter zijn dan die van ‘conventionele landbouw’. >>>

  https://report24.news/grossangriff-auf-eigenen-garten-droht-eigene-nahrung-anbauen-angeblich-co2-schaedlich/

  • Ja straks moeten we nog voorzichtig zijn met ons tuintje . Ik begin dit voorjaar met kweken in die plastieken stapelbakken.ik voorzie inderdaad hier problemen met een groententuin, dus ga ik naar omhoog kweken in bakken onder een zonnescherm zodat mijn buren het niet zien. En gewoon tussen mijn planten courgetten , pompoenen en aardappels , komkomers kweken zodat het niet opvalt. Ben benieuwd of dat gaat lukken. Sla , bietjes en kruiden was verticaal al goed gelukt . Nu nog hang tomaatjes proberen. Better safe than sorry.

   • Vergeet de chemtrails niet, dek het maar goed af, geheid komen die in de zomer terug.
    Verder veel succes met tuinieren want ik gun je van harte je eigen groente en fruit.

 7. Ik vraag me al jaren af waarom Rusland geen raket op dat duivelse davos laat vallen dan zijn alle criminelen gelijk van de aardbodem verdwenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in