Lea-Kim Chateauneuf / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een gehandicapte Canadese man viert nu zijn “dodenherdenking” nadat hij ontsnapte aan euthanasie door de overheid vanwege zijn torenhoge schulden. Amir Farsoud zou worden geëuthanaseerd door het Canadese “assisted suicide” overheidsprogramma omdat hij moeite had om zijn financiële schulden af te betalen, schrijft Frank Bergman.

Farsoud zei dat hij geboekt was om gedood te worden onder Canada’s “Medical Assistance in Dying” (MAID) wet nadat hij voor de grimmige keuze stond van de dood of dakloosheid.

Vlak voordat hij zou worden geëuthanaseerd, zamelden mensen echter genoeg geld in om zijn financiële situatie te verbeteren, waardoor hij ternauwernood aan de dood ontsnapte.

Anderhalf jaar later slaat Farsoud alarm over het MAID-programma.

Hij waarschuwt dat hij door overheidsartsen werd overgehaald tot “hulp bij zelfdoding” vanwege zijn nijpende huisvestingssituatie.

Farsoud vertelde zijn verhaal tijdens een interview voor een nieuwe BBC documentaire genaamd “Better Off Dead?”

In de film vertelde Farsoud aan actrice en gehandicaptenactiviste Liz Carr dat hij “ er aan denkt om vrienden uit te nodigen en het glas te heffen” om te vieren dat hij nog leeft.

Als zijn verhaal niet viraal was gegaan en mensen niet had geïnspireerd om te doneren, onthulde hij dat hij in november 2022 zou zijn gestorven.

“Het gemiddelde appartement met één slaapkamer in deze provincie kost bijna twee keer zoveel als iemand met een handicap verdient.”

De 55-jarige werd gedwongen om MAID aan te vragen nadat het huis waar hij woont te koop werd aangeboden.

“Letterlijk na vier maanden zoeken was er geen plek – er bestond geen plek – die ik me kon veroorloven,” legde hij uit. “Toen besloot ik: Oké, ik wil niet dakloos worden. Ik was al eerder dakloos geweest.”

  Dalai Lama verontschuldigt zich nadat hij op video is betrapt terwijl hij jonge jongen vraagt aan zijn tong te "zuigen"

Farsoud onthulde dat de winters daar “streng” zijn als je op straat slaapt.

“Zes, zeven maanden per jaar 24 uur per dag, zeven dagen per week temperaturen onder nul verduren,” zei hij. “Er zijn mensen die proberen warm te blijven met geïmproviseerde vuurtjes en dan uiteindelijk verbranden. Er zijn mensen die doodvriezen. Ik wist hoe dan ook dat dakloosheid van de baan was.”

Farsoud gaf toe dat hij geen opties meer had, in afwachting van het “wonderbaarlijk vinden van een plek” om te wonen.

Hij zei dat de enige optie die overbleef was om zijn eigen leven te beëindigen via het Canadese overheidsprogramma voor begeleide dood.

Farsoud onthulde dat hij gemakkelijk in aanmerking zou komen voor het programma omdat hij gehandicapt is.

Hij vertelde Carr echter dat hij de medische professionals duidelijk had gemaakt dat hij alleen akkoord ging met “hulp bij zelfdoding” vanwege zijn woonsituatie.

“Ik heb mijn dokter meteen verteld dat ik weliswaar in aanmerking kom om medische redenen, maar dat de reden waarom ik het vraag mijn sociaaleconomische positie op dit moment is,” voegde hij eraan toe.

De arts boekte Farsoud voor euthanasie via MAID op grond van “ondraaglijk lijden.”

Van daaruit, na een beoordeling en wachttijd van 90 dagen, kon hij geëuthanaseerd worden.

Daarentegen kunnen de wachtlijsten voor sociale huisvesting in Ontario oplopen tot meer dan tien jaar.

“Ik was eigenlijk gewoon aan het wachten tot de 90 dagen voorbij waren,” onthulde hij. “Ik was de tijd aan het aftellen.”

Farsoud voelde zich “de veroordeelde die op zijn uur wachtte” toen hij werd gebeld door een verslaggever uit Toronto die hem uitnodigde voor een interview.

  Waarom globalisme faalt

Maar zijn verhaal haalde de krantenkoppen in Canada.

Een GoFundMe-pagina werd in zijn naam opgericht door een onbekende en bracht hem uiteindelijk meer dan 60.000 dollar op.

Het geld was genoeg om hem nieuwe huisvesting te geven en stelde hem in staat om zijn euthanasie af te zeggen.

“Ik wil niet dood, maar ik wil ook niet dakloos zijn, meer dan ik niet dood wil,” vertelde hij aan City News. “Het is niet mijn eerste keuze.”

Met zijn chronische rugpijn – waardoor hij verzwakt is – zei hij dat hij waarschijnlijk toch op straat zou sterven.

Hij zei dat artsen hem hadden laten geloven dat euthanasie zijn enige optie was.

“Ik weet dat ik het in mijn huidige gezondheidstoestand toch niet zou overleven,” vertelde hij aan de krant. “Het zou helemaal niet waardig zijn om te wachten, dus als dat mijn twee opties worden, is het eigenlijk een no-brainer.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Slachtoffers van vaccinschade krijgen nu EUTHANASIE aangebodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrankenSkies documentaire onthult de chemtrail-agenda en de effecten ervan op het leven op aarde
Volgend artikelRusland is gereed voor een rechtstreeks conflict als het Westen om Oekraïne wil vechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Off topic

  BUITENGEWOON NIEUWS! Ze pleegden een moord op premier VAIS in Handlova: HET EERSTE SCHOT in het gezicht van de AANVALLER

  Een enorme schok! Na de bijeenkomst van de regering van de Slowaakse Republiek in Handlova werden schoten afgevuurd. Volgens de informatie van de krant Plus ONE DAY werd premier Robert Fico neergeschoten.

  Volgens de beschikbare informatie, die zich onmiddellijk begon te verspreiden, werd premier Robert Fico getroffen door 2-3 wonden, naar verluidt in de ledematen, borst en buik. Er wordt gezegd dat er maximaal 4-5 schoten hadden moeten worden afgevuurd. Volgens informatie van de wekelijkse PLUS 7 DAYS riep iemand uit de menigte “Robo, kom hier” en het schieten begon.

  Intussen waren er discussies in het parlement. Toen voorzitter Ľuboš Blaha het nieuws over de schietpartij hoorde , onderbrak hij onmiddellijk de vergadering. Er klonk meteen een schreeuw in de zaal, de afgevaardigden van de oppositie waren het er niet mee eens, maar Blaha gaf niet toe. “Dit is jouw taak”, zei hij tegen de oppositie. >>>

  https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/mimoriadna-sprava-handlovej-spachali-atentat-premiera-fica-zasiahli-ho-2-3-ranami-3?itm_brand=plus1&itm_template=hp&itm_modul=plus1_topbox&itm_position=1

 2. Het begint er naar uit te zien dat dit onze toekomst wordt als die psychopaten niet gestopt worden: “Soylent Green is people!!”

 3. Fico , als hij het ziekenhuis levend haalt , komt de volgende aanslag , vanuit de hoek de arts – , of verpleegkundige,- of pillendraaier of de schoonmaak juf.

   • Wat men je laat zien;
    Kennedy, Theo Van Gogh , Pim Fortuyn , Martin Luther king , Peter R de vries.
    ‘spektakel stukken Hollywood style die eenvoudiger hadden gekund’

  • IDD., ‘No Name’ !
   Amméén al toen ik de man op die ‘brancard’ omringd van zoveel vreemden,
   met al-1 2 lijfwachten, naar de ziekenhuisingeng zag ‘verrold’ worden, bekroop
   me ook al jouw (voor)gevoel !
   Ijzingwekkende ‘fragiliteit’ van die weerloze, maar heldhaftige Robert FICO !

 4. Het recht tot leven is het hoogste recht dat wij mensen hebben. Het overtreden van het recht tot leven is een verschrikkelijke misdaad en zou met de hoogste straf moeten bestraft worden. De hoogste straf is uiteraard de doodstraf.

  Iedereen die, voor wat voor reden dan ook, een andere individu aanraadt om zelfdoding te doen, heeft daardoor het recht tot leven, van die persoon, geschonden.

  Iedereen die, voor wat voor reden dan ook, euthanasie promoten, toont een wil om het het recht tot leven van andere te willen schenden. Dit op zichzelf is geen overtreding van iemand zijn rechten en zou niet bestraft moeten worden. Het toont wel waarom het recht tot vrije meningsuiting belangrijk is en het toont ook iemand zijn karakter als zij zo spreken over andere mensen.

  Als iemand er zelf voor kiest om zelfdoding te doen dan heeft deze persoon zijn eigen recht tot leven geschonden. Niemand moet dan gestraft worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in