pixundfertig / Pixabay

De prijs die we betalen voor high-speed internet is angstaanjagend. Hoe langer we op onze smartphones, in de buurt van slimme meters en rond 5G-antennes zitten, hoe meer we de gezondheid van onze cellen, onze mitochondriën en ons DNA opofferen, schrijft Lance D Johnson.

Toen 5G voor het eerst werd geïntroduceerd in 2019, was er hevige controverse over de schadelijke effecten van elektromagnetische straling en ontstonden er “samenzweringstheorieën”. In 2017 dienden artsen en wetenschappers een petitie in tegen de uitrol van 5G in de EU vanwege de mogelijke risico’s op kanker. Vandaag de dag documenteren meer onafhankelijke wetenschappers het bewijs dat radiofrequente elektromagnetische velden (RF-EMF) schadelijke biologische effecten hebben op elke cel in het lichaam en de mitochondriën (de krachtcentrale van de cel) beschadigen. Deze ernstige realiteit heeft ertoe geleid dat een hele stad (Vaud in Zwitserland) en een heel land (België) een moratorium hebben ingesteld op nieuwe 5G-installaties. Meer steden over de hele wereld beginnen 5G-antennes te zien als een bron van milieuvervuiling. Hier zijn vier samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen:

Eén: 5G versterkt EMV-schade door de vorming van vrije radicalen

EMV’s beschadigen indirect DNA door het activeren van spanningsgevoelige calciumkanalen (VGCC’s) in het lichaam. Het onderzoek van Dr. Martin Pall toont aan dat EMV’s ervoor zorgen dat VGCC’s overtollige calciumionen in de cellen loslaten, wat leidt tot de vorming van stikstofmonoxide en superoxide die verder reageren tot peroxynitriet en andere vrije radicalen. Deze vrije radicalen, vooral peroxynitriet, beschadigen het DNA en belemmeren de vruchtbaarheid, de hersenfunctie en de gezondheid van het hart. 5G is een stille katalysator voor oxidatieve schade aan de cellen en een voorloper van immunodeficiëntie, die maar al te vaak voorkomt bij de bevolking.

  COVID en een 5G-connectie?

Twee: slimme meters maximaliseren EMF-pulsen, waardoor ze het lichaam meer schade toebrengen

Slimme meters zenden gepulseerde golfstraling uit, waarbij ze gedurende de dag EMF-uitbarstingen afgeven in snelle start-stop cycli. Nutsbedrijven zoals Pacific Gas en de Electric Company of California hebben in de rechtszaal getuigd dat slimme meters 9.600 tot 190.000 keer per dag pulserende golven afgeven. Pulserende golfstraling is heel wat anders dan continue golfstraling. Er zijn nu 13 onderzoeken die erop wijzen dat EMV met pulserende golven actiever en gevaarlijker is dan EMV met continue golven. Deze pulsen zetten de lichaamscellen onder druk. In wezen zijn slimme meters ontworpen om maximale schade aan te richten aan het lichaam door EMV.

Drie: EMV penetratie van Smart Phones veroorzaakt negatieve effecten diep in het lichaam

Volgens de telecomindustrie hebben EMV’s van smartphones alleen invloed op de buitenste 1 cm van het lichaam. Gebruikers worden gewaarschuwd om apparaten niet direct op de huid te dragen. Volgens onafhankelijke wetenschappers gaat de schade aan het lichaam echter veel dieper en dringt het door tot in de hersenen, het hart en het endocriene systeem. EMV’s kunnen de enzymactiviteit veranderen, waardoor de beweeglijkheid van sperma afneemt. Professor Hässig en zijn collega’s in Zwitserland vonden een verband tussen hogere niveaus van oxidatieve stress en het aantal 5G-zenders binnen een afstand van 100 tot-199 meter. In het onderzoek leden kalveren in verschillende mate aan staar, maar de staar was prominenter wanneer de kalveren eerder werden blootgesteld aan 5G-antennes. Er was een verband tussen de locatie van kalveren met staar in het eerste trimester van de dracht en de sterkte van 5G-antennes in de buurt.

  5G-straling veroorzaakt symptomen van het "microgolfsyndroom", zo blijkt uit een studie

Vier: Mensen manipuleren door hun zweetkanalen als antennes te gebruiken

In het artikel 5G en IoT: Total Technological Control Grid Being Rolled Out Fast, schreef wetenschapper Dr. Ben-Ishai over het vermogen van 5G om de zweetkanalen van het lichaam te gebruiken. Volgens Dr. Ben Ishai zenden 5G-netwerken frequenties uit die toegang geven tot de zweetkanalen van mensen, alsof het antennes zijn. Hij ontdekte dat de zweetkanalen als spiraalvormige antennes werken en elektromagnetische energie absorberen tussen 75-100 GHz. “Als je het karakter van het zweetkanaal zou veranderen, d.w.z. het zou laten werken, zou je die absorptie op een bepaald punt kunnen veranderen en als je dat zou kunnen doen, zou je kunnen traceren hoe iemand onder stress staat,” zegt hij.

Volgens onderzoeker Mark Steele is 5G uitgerust met een diëlektrische lens en kan het worden gebruikt als wapensysteem, net als langeafstandsradar en gerichte energie. “5G is een wapensysteem, niets meer en niets minder. Het heeft niets te maken met telecommunicatie voor mensen. 5G is een machine-naar-machine verbinding voor autonome voertuigen.”

De drang naar 5G heeft een enorm netwerk van antennes gecreëerd die mensen continu blootstellen aan elektromagnetische straling. Slimme apparaten brengen in een steeds hoger tempo nieuwe EMV-blootstellingen in het dagelijks leven van mensen. De biologische effecten van 5G, zoals beschreven door onafhankelijke studies, worden genegeerd. De gevolgen hiervan zullen nog vele jaren voelbaar zijn. Het is belangrijk om de blootstelling te beperken, maar veel blootstellingen zijn onvermijdelijk. Daarom is het belangrijk om voedingsmiddelen en supplementen zoals NAC te gebruiken die veel antioxidanten bevatten.

  5G kan tot een verminderde botsterkte leiden

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G, krachtige radarstations, elektromagnetische velden: De wereldwijde omvang van “Vogel Armageddon”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSatans agent: Het Wereld Economisch Forum
Volgend artikelNadat VS Jemen opnieuw bombardeerde, vallen Houthi Amerikaanse leger-transportschepen aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

91 REACTIES

 1. Ons huis heb ik getransformeerd tot de ‘kooi van Faraday’ in 2017. Iedereen lachen… toen.
  Geen magnetron in huis, wi-fi router staat in een foliebox waardoor straling reductie van 96%, vaste computer bedraad aangesloten, geen smart meters en andere gevaarlijke smart-stralingsbunkers in en rondom huis (Sonos systeem, airco, imfrarood panelen) onze vaste telefoon bestaat uit de telefoon uit de serie ‘Familie Knots’, geen smart phone maar degelijke Nokia.

  Heerlijk rustig hiero en geen bomen en struiken rondom huis met rare knobbels en woekeringen op het stam- en takhout.

 2. in Brussel is 5G verboden omdat ze daar hun bevolking niet in gevaar willen brengen.
  maar de grote smeerlappen zitten daar EC en alle ministers.

 3. Wat me wel opgevallen is dat veel mensen die op straling en chemtrails letten, wel met fluoride poetsen of het zelfs drinken (ongefilterd water drinken) en fabrieks voedsel eten met chemicaliën. Lijkt me net zo erg.

  • Veel maar geloof me, lang niet allemaal. Kunt u het aan de desbetreffende mensen zien trouwens of stelt u deze mensen concrete vragen hierover?
   Ohw en fluoride (Natriumfluoride of Sodiumfluoride) laat zich door geen enkel gemiddeld waterfilter tegenhouden (voor het geval dat u dit gemist heeft). Alleen met scheikundige processen laat Fluor zich binden maar ja, dat zit je alsnog met chemische bende te werken.
   Volgens de deskundigen zit er geen Fluoride toegevoegd in ons drinkwater. Yeah Right.
   Er wordt niet op onderzocht en gemeten is wat ze eigenlijk zeggen als je hardnekkige vragen stelt hieromtrent. Vandaar dat het niet is terug te vinden in de omderzoeksrapportages.
   U sluit af met “lijkt me net zo erg” wat mij doet vermoeden dat u zelf niet zo zeker bent van uw opinie.

   • Fluor op zich is een mineraal dat het lichaam nodig heeft voor sterke botten en tandvlees. Zal dus ook wel ergens in de voeding zitten.
    Fluoride zal daar dan een afgeleide van zijn. Heb maar weinig scheikunde gehad.
    Je vragen omtrent wat in ons drinkwater zit deed me denken aan een arts die van bepaalde stoffen in het water klachten kreeg. Dat ging over (weet niet meer wat hij gedaan had). Later kreeg hij die klachten terug en ging met de waterleidingmaatschappij in gesprek. Water was goed volgens de normering. Wat ze echter niet vertelden, kwam na lang aanhouden eruit, dat de normering was opgeschroefd. Er mocht dus meer van die stof in het water zitten.
    Belazerd worden waar je bij staat. Inmiddels dus bekend.
    Overigens vandaag nota waterzuivering binnen, veel hoger dan vorig jaar. Wat doen ze ervoor? Water toelaten door dammen weg te halen en sluizen bij zee te sluiten? Watermanagement heet dat toch?
    Kosten moesten hoger, ook van ophalen afval, want verwerking is duurder geworden……

    • Fluor komt vaak voor in fluorideverbindingen, zoals natriumfluoride (NaF) en calciumfluoride (CaF2). De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fluoride voor volwassenen ligt rond 4 mg. De fluorverbinding die aan drinkwater wordt toegevoegd, is meestal natriumfluorosilicaat (Na2SiF6) of natriumfluoride (NaF), en de concentratie varieert, maar een gebruikelijke range is 0,6-1,2 mg/L.‼️🙄

   • Fluor is een mineraal met een natuurlijke oorsprong ja. De gebruike soorten fluoriden zijn chemische afvalproducten met een hoog carcinogeen karakter.

  • Nederland heeft bijna de slechtste waterkwaliteit van Europa zoek de grafiek maar op.
   Water is je basis altijd filteren. Zeer goed en betaalbaar osmosesysteem is de Aquatru.

   Kan ik aan een ieder aanraden investering van een kleine 400 euro voor het apparaat en vanaf dan 100 euro filters per jaar en je drinkt het hele jaar zuiver water.
   Drink het een maand en drink daarna een glas kraanwater dan ga je over je nek.

   Wij zuiveren ons water al 15 jaar en kunnen niet meer zonder je voelt je zoveel beter.

   2 liter water in de kan , 10 minuten wachten en je tapt 1.4 liter puur water en de resterende 0.6 liter gif gaat weer heerlijk de wasbak in. Is ook troebel wat je weg gooit.

   • Ik weet niet waar je woont, maar het kraanwater in Brabant en Limburg heeft de kwaliteit van Spa Blauw, gewoon uit de kraan. Dat water is 200 jaar geleden gevallen als regen in België. Het Brabantse en Limburgse kraanwater zit echt in de top van de wereld. Het zal wel anders zijn in de gebieden in Nederland waar ze het water uit de rivieren halen natuurlijk.

    • Uw water wordt wel behandeld met ijzerchloride, een goedgekeurde hulpstof. Is u vast niet verteld.
     https://nl.m.wikipedia.org/wiki/IJzer(III)chloride
     Let op de vermelding toxicologie, ironisch en hillarisch!
     Het betrouwbaarste water zonder zuivering of behandeling heb ik gebruikt tijdens diverse trektochten in de Ardennen nabij Spa en LaRoche. Gewoon opborrelend vanuit moeder aarde, gratis. Ook in Beek nabij Nijmegen diverse oneindige schoonwaterbronnen voorhanden.
     Ik heb in het verleden van meerdere waterdeskundigen begrepen dat er Natriumfluoride wordt toegevoegd aan de plastic flessen van Spa? (Waarschijnlijk tot hun grote spijt vergeten te vermelden op het etiket)
     https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Fluoride
     Er staat ook iets in over tandpasta en rattengif….. see for yourself.

     • Ach en recent ook gezien de hoeveelheid plasticdeeltjes in de plastic flessen… Staat ook niet op het etiket.
      Vraag me af of dit nu ook in flessen water zit.
      En in de meeste blikjes ook plastic aan de binnenzijde.
      Overigens in Duitsland worden ook veel verschillende soorten bronwater uit flessen gedronken. Kennissen daar wilden nooit kraanwater drinken.
      Heb ooit wel eens een kwaliteitsvergelijking gezien qua mineraal inhoud.
      Mijn moeder zei vroeger als ze twijfels over iets had: papier is geduldig, mag nu ook gelden voor de pc en internet info.

  • Ja slim he. Lekker met fluoride je de kanker poetsen en je volstouwen met chemisch “voedsel” vol e-nummers en dan bléren over 5G…. Mensen zijn voor het grootste gedeelte echt olie- oliedom.

    • Biologische kokosolie met een klein beetje bicarbonaat is een perfect natuurlijke tandpasta. Niet lekker maar werkt goed.
     Let wel op dat het backing soda is voor inwendig gebruik niet om te bakken daar zit aluminium in.

   • Ja, Bas, niet iedereen is bewust van wat er in het leven gebeurt. Maar kun je ze dat kwalijk nemen of er een oordeel over hebben? De knapste koppen kunnen oliedom zijn en de “domste” mensen juist heel slim.
    Zoals Johan zei: “je gaat het pas zien als je het doorhebt”. Ja en dat doorhebben is voor de een vroeger, voor de ander later en voor een deel van de mensen helemaal niet. Ik probeer wel mensen bewust(er) te laten worden, maar wie niet kan of niet wil, moet het op een andere manier ervaren.
    Is wel moeilijk en pijnlijk dit te laten gebeuren. Dat is dan weer een les voor mij om te leren.
    Groet!

   • Nog even verder over fluor. Recent in de pers dat er Pfas op groente en fruit zitten. Vanmorgen in de wekelijkse nieuwsbrief van AHealthyLife.nl meer daarover. Blijkt dat de groep PFAS zo’n 5000 stoffen heeft die element fluor bevatten. De PFAS wordt gebruikt als bestrijdingsmiddel op groente en fruit en is moeilijk te verwijderen. Schillen helpt, maar daarmee verwijder je ook de goede stoffen die meteen onder de schil zitten.
    Door de residuen van PFAS wordt het steeds moeilijker om voeding te vinden zonder bestrijdingsmiddelen.
    Weer dus een aanval op onze gezondheid. Met Fluorachtige stoffen.
    Biologische voeding is beter, maar de wind stopt helaas niet bij het einde van de biologische akker.
    Wordt straks nog lastiger voor biologische winkeliers om te bewijzen dat hun waren echt biologisch zijn.

 4. En dan zeggen het voedingscentrum en overheid sites Nee nooit osmose water drinken want alle mineralen en metalen zijn weg dus het is dood water en slecht voor je..

  Ja natuurlijk zeggen ze dat gewoon mineralen aanvullen met zeezout, Keltisch zout of Himalaya
  en niks aan de hand.

  Maar het zegt al genoeg de overheid zegt dat het slecht voor je is nou dan weet je al dat het goed is 🙂

   • Mineralen….. mensen weten niet dat gezeefde houtas in water de juiste mineralen beschikbaar en opneembaar maakt voor het menselijk systeem. Puur natuur.
    Wel hout gebruiken dat niet bewerkt is of geschilderd, puur hout met een zeer hoge calorische verbrandingswaarden zijn geschikt (Eik, Beuk, diverse fruitsoorten, geen Acacia, harsdragende houtsoorten of snelle groeiers zoals Linden, Populieren of Wilgen).
    De bomen onttrekken de voor de exemplaren noodzakellijke nutriënten uit hun standplaats, verbruiken niet alles en blijft achter als ‘niet benut overschot zonder toegevoegde waarde’ in het kernhout. Door verbranding blijft een groot percentage waardevolle mineralen aanwezig in de as en door een papje te maken van witte hout-as komt dit weer beschikbaar voor de machinery van ieder mens. Ai, ik denk dat ik nu vast niet serieus genomen wordt door een aantal lezers. Maar er is ook goed nieuws, ik gebruik dit al ruim 32 jaar en heb het geleerd van een instructeur bij Defensi tijdens mijn opleidingen. Met succes toegepast in het veld tijdens diverse missies en ik leef nog steeds. Naast de minerale toegevoegde waarde beschiks de as ook over een groot zuiverend vermogen bij vergiftigingen inwendig. Zo maar even een gratis goedbedoelde tip…. omdat het kan!

    • Ik geloof je onvoorwaardelijk. Thuis vroeger werden de eierschalen weer aan de kippen gegeven zodat ze voldoende calcium binnen kregen. En zo zullen er nog wel meer weetjes zijn, die intussen in het “vergeetboek” zijn geraakt.

      • Breek me de bek niet los over hygiëne en dergelijke 🙂
       Wordt zo overdreven dat de natuurlijke weerstand van de mens kapot wordt gemaakt. Wat nog eens versterkt wordt door alle chemische troep die we via voeding en op andere wijze binnen krijgen.
       Vandaag artikel in AD over twijfels in Duitsland of “alternatieve therapieën” (geneeswijzen mag je het niet noemen) nog wel vergoed mogen worden.
       Is volgende stap cq voorloper op de agenda 2030.
       Wie weet, herkent de signalen.
       Groet!

       • Ja lekker 2x per dag douchen… Anders ben je vies…. Als je zo af en toe naar zuurkool of natte hond ruikt maakt ook niet uit ….

      • Ekle dag spelen met kippen shit, super spul voor je plantjes = goed voor je t cellen (worden ze niet lui ),En met die eier schillen doe ik nog steeds…

  • Heb zelf een geboorde water bron 50 meter diep.Super schoon water (getest). Als je dan het kraan slootwater drinkt ga ik bijna kokhalzen……

   • Een eigen bron of collectief gebruik. Agrarische onderneming ofe en self supporting man?
    Ik wordt hier heel nieuwsgierig van.

    • Beste Veteraan,
     Mijn zoon heeft een put laten slaan op zijn terrein in Brabant.
     Tot, ik meen 10 meter diep, is geen vergunning nodig.
     Hij heeft het water getest en blijk schoner dan het water uit de kraan, ondanks dat het water in Brabant uit diepere lagen komt en toch vrij zuiver is.
     Op veel plaatsen in Nederland wordt het eventueel opgepompte water vermengd met gezuiverd oppervlakte water waar men niet alle chemicaliën uit kan filteren zoals hormoonstoffen en medicatieresten.
     Hij heeft zowel een elektrische pomp alsook een handpomp (voor het geval van een blackout)
     Mocht je wat meer willen weten, stuur mij maar een pers. mail.

 5. Ik ben electrotechnicus, bijna 40 jaar werkervaring en m’n tenen staan helemaal krom. Dat verhaal van Lance Johnson is van A tot Z totale onzin. EMV’s? Wat zijn dat, EMV staat voor Elektromagnetische Verdraagzaamheid in Engels EMC Electromagnetic Compatibility. Een term die aangeeft of een apparaat dan wel elektromagnetische stoorsignalen voldoende onderdukt (uitzenden) danwel of het apparaat tegen een bepaalde electromagnetische veldsterkte kan (ontvangen), b.v. dat een klokradio niet de tijd kwijtraakt als je in de buurt een mobiele telefoon houd. De effecten van elektromagnetische straling op een menselijk lichaam zijn sterk afhankelijk van de veldsterkte, de frequentie van de elektromagnetische golven én de modulatie daar van. In een van de weinige serieuze onderzoeken met apen die ik gevonden heb is aangetoond dat bepaalde modulatie eventueel neurologische effecten kan veroorzaken, maar dan alleen bij fors hoge veldsterktes. Maar bovenstaand verhaal van Lance Johnson is eigenlijk voor een technicus gewoon lachwekkend, allerlei termen worden in de verkeerde context gebruikt en het klinkt allemaal wetenschappelijk maar het is gewoon pure flauwekul om angst bij mensen op te wekken (en de berichtgever krijgt zijn gewenste aandacht van de gelovigen).

  • Eindelijk iemand met kennis van zaken aan het woord.
   Dat vermoeden heb ik al eerder gehad, vertekende en uit het verband gerukte termen en informatie.
   Gelet op de steeds dikkere voedingskabels die in de aangepaste en opgewaardeerde zendmasten zitten hoef ik me toch geen zorgen te maken over te weinig veldsterkte (qua electrische voeding)?
   Mark Steele weet wel waar hij het over heeft, hij heeft het systeem uitgevonden en verfijnd voor heel andere doeleinden. Het interview en bekentenis van hem is reeds lang geleden verwijderd van internet. Dat wil zeggen, ik heb het nooit meer teruggevonden.
   Volgens mijn meetapparatuur in ieder geval wordt de veldsterkte nu non-stop onverantwoord hoog gehouden. Als ik concrete vragen stel aan de mensen die het ‘zouden moeten weten’ hoor ik eigenlijk alleen maar het ongefundeerde excuus dat de masten voldoen aan de stralingsnormen zoals bepaald in 2006.
   Hennie Tuithof weet hier veel vanaf maar werd verbannen en geridiculiseerd door belanghebbenden in woord en daad. Gerenormmeerde onderzoeksresultaten van zijn stichting zijn verwijderd van internet. (veelzeggend naar mijn idee)
   Ik ben dan ook geen specialist. Gaarne reactie.

   • Het klopt dat de veldsterktes steeds toenemen en daarmee ook het gevaar dat het invloed krijgt op het menselijk lichaam. Heel lang bellen met een mobiel tegen je oor en dan ook nog ver van een zendmast (dan gaat de mobiel op max. vermogen om de mast nog te bereiken) heeft mogelijk al effect, welk effect is niet zeker, één zeker effect is opwarming (magnetron effect). Aan de andere kant is b.v. een standaard wifi rooter van een echt laag vermogen (100 mW) en de afstand is snel al enkele meters, dan zit de veldsterkte voor je lichaam gemakkelijk ’n factor 1000 of meer lager dan als je aan ’t bellen bent. Idem voor de zendmasten van het mobiele netwerk. Die hebben vermogens van honderden watts, maar ook honderden meters afstand. De EM straling neemt met het kwadraat van de afstand af, dus van 10 meter naar 100 meter is het een factor 100 lagere veldsterkte. Voorbeeld: een wifi router van 100 mW op 3 meter afstand is even sterk als een GSM mast op 300 meter met 1000 watt zendvermogen, dat halen ze niet overigens. Wat wel bij (vooral) 5G gedaan wordt is bundeling via array antennes, dan kun je niet meer zo rekenen. Nu is het wel zo dat die bundeling maar een kort moment is steeds, niet continu. De mast zoekt uit welke richting een datapakettje moet om jouw telefoon te bereiken, richt de bundel, zend het pakketje (dat gaat in sub-duizendste van seconden) en richt zich dan op de volgende telefoon in een andere richting en blijft dat zo herhalen 10-tallen keren per seconde. Effectief krijg je dan gepulste straling (modulatie) en dat gepulste heeft mogelijk een effect is uit enkele onderzoeken gebleken, maar zo ernstig als in het artikel beschreven waag ik te betwijfelen. Nog 1 ding: dat verhaal over de slimme meters is hilarisch, die heeft gewoon een GSM unit in z’n buikje en wordt meestal 1x per dag eventjes “gebeld” door de energiemaatschappij om de meterstanden digitaal door te geven en dat telefoontje duurt enkele seconden hooguit. Dat ding staat altijd vele meters van je vandaan dus is het wel heel onwaarschijnlijk dat die een gevaar voor je opleveren.

    • En waarom dan al die “slimmigheidjes” in alle apparatuur in huis zoals koelkasten, vaatwassers, stofzuigers enz?
     Het huis van de toekomst noemde Chriet Titulair het indertijd.
     Nou wat mij betreft mag het huis van de toekomst het huis van het verleden worden. Weg met al die slimmigheidjes die de mens uiteindelijk acuut of op termijn ziek maken of doen overlijden.

     • Die slimmigheidjes zijn meestal verkoop argumenten, trucjes om een potentiele koper jouw product te laten kiezen i.p.v. die van de concurrent. Even later gaat die concurrent dat ook doen en moet je weer iets nieuws “slim” introduceren. Ik kan het weten want ik werk in die inmiddels totale corrupte industrie. Qua straling is er niets aan de hand, gewoon een wifi of bluetooth verbindinkje met zeer laag vermogen, in de milliwatten. Persoonlijk heb ik totaal geen behoefte aan een connected wasmachine, vaatwasser of ja er zijn zelfs al elektrische tandenborstels die “online” zijn. Trucje om meer reserveborsteltjes te laten bestellen. Al dat connected heeft maar 1 doel: meer winst te maken, meer te verkopen.

      • En het heeft niets met spionage te maken hoor, en als je alle apparaten hun lage vermogen bij elkaar optelt is het totale vermogen ook laag, logisch toch.

  • Nou de stralingswarmte wapen deskundige genaamd Barry Trower vertelt iets heel anders en wel degelijk terecht dit bovenstaande artikel.
   Trouwens ik merk zelf na een half uurtje in mijn scherm staren dat ik er heel moe en geïrriteerd van wordt en hart ritme stoornissen. Echt niet tussen de oren , ben ik te nuchter voor.
   Reken maar dat al die onnatuurlijke frequenties slecht zijn . Er zijn genoeg onderzoeken naar gedaan en men weet het heus wel.

 6. Overal waar 5G masten staan, verhuizen de vogels met hun nesten en inderdaad er zijn mensen die stralingsgevoelig zijn welke door de ongebreidelde commerciële belangen volledig onder de voet worden gelopen, de wetenschap staat voorop om de volken van Europa af te schilderen als domme, onwetende imbecielen die altijd wat te klagen hebben uw GSM is veilig OMG.

  • Over vogels gesproken. Recent zag ik grote vogels (oa eksters die vlakbij nesten hebben) onrustig rond het complex vliegen en de kleine vogels (koolmeesjes) vlogen van het complex weg.
   Ik verbaasde me daarover, ja begrijp wel dat eksters roofvogels zijn en dat koolmeesjes hen liever uit de weg gaan.
   Maar het valt me op als dingen plotseling anders gaan, zeker met de “wetenschap” van alle gerotzooi die er gaande is.
   Deed me ook even denken aan de spreeuwen die “tegen elkaar aanvlogen en daardoor plotseling dood neervielen”. Op de A2, waar toevallig een 5G mast stond uit te zenden.

   • Klien januari 26, 2024 Bij 12:34

    Precies Klien je geeft je ogen de kost, let op elk detail hoe onbelangrijk het ook moge zijn, het voornaamste ‘wapen’ van de mens is zijn intuïtie, probeer instinctmatig te luisteren naar wat je innerlijke duidelijk probeert te maken wuif het niet weg.

    • Right! Het betrouwbaarste en menselijke compas.
     Daar kan geen Tom-Tom tegenop.
     Hoewel ik veel mensen in de afgelopen jaren gesproken en ontmoet heb die het Noorden kwijt zijn…

 7. “Meer steden over de hele wereld beginnen 5G-antennes te zien als een bron van milieuvervuiling.”

  Mooi zo! Het heeft maar 11 jaar geduurd.

 8. Nee, eksters zijn zangvogels.

  Eksters en kraaien zijn roofvogels is jagerstaal.

  Eksters en kraaien [zangvogels] hebben slechts 1 nest per jaar in het vroege voorjaar.

  De vogels waarvan ze soms een ei of jong pikken , hebben wel 2 of meer nesten per jaar.

  Dat is het verschil.

  • Ik zag een paar seizoenen geleden hoe 4 eksters 2 eekhoornnesten en delen van de fruitgaard plunderden bij ons thuis.
   Dat was een dodelijke vergissing van deze rovers. Sinds er een exemplaar in de fruitbomen bungelt hebben we geen last meer van deze ‘ratten van de lucht’.

   • Het zijn echte rovers, vorig jaar een koolmeesnestje verstoord, lagen 4 dode koolmeesjes in. Maar wel mooi om te zien, ze hebben wel zorg voor elkaar. Eentje lag hier op straat en kon niet meer vliegen. Eromheen kwamen andere eksters staan en begonnen met hun snavel die ene te prikken [nee niet die prik 🙂 ]. Dat ging net zo lang door totdat er weer beweging in kwam en na een tijdje waren de eksters weer verdwenen. Kennelijk kon hij toch weer vliegen.

 9. Op 18 januari a.s. zal er een vonnis met verstek uitgesproken worden door de
  rechter m.b.t. de rechtszaak Odido (voorheen T-Mobile) en het verbod op de uitrol
  van het 5G-netwerk. De Bond wacht met spanning af op het aankomende vonnis,

  • Ik ben ook benieuwd. Aangezien de grotere belangen altijd voorgaan, vinden ook de rechters tegenwoordig.
   In het verleden, beginfase van de mobielen, namens een groot flatgebouw bezwaar gemaakt tegen de plaatsing van een antenne. Veel bla bla bla gehoord/gelezen. Maar helaas hebben we bakzeil gehaald. Verhuurder/eigenaar ook daarmee blij, want bracht jaarlijks flink wat guldens op waarvoor hij niets hoefde te doen. Staat nog steeds op die flat. Helaas mogen eigenaren bepalen wat zij op- of aan hun onroerend goed willen.

   • Kun je gelijk doorgronden hoe ze met hun inkomstenbronnen (de huurders in deze) omgaan.
    Sierend voor de ware aard van het beestje.

    • Ja, is me bekend, ik ben inmiddels ook een veteraan op dat gebied. Wel veel voor elkaar gekregen in de loop der jaren, maar er is duidelijk een verschil tussen particuliere en sociale verhuur.
     Met de kennis, de afgelopen jaren opgedaan, is mijn onderscheidend vermogen naar wie (zowel personen als multinationals) er achter de schermen zit ook behoorlijk toegenomen.
     Soms regent het kwartjes, maar dan zonder Haarp 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in