De dochter van Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft verklaard dat de tirannieke beperkingen tijdens de Covid-pandemie een voorbode waren van de komende “klimaatlockdowns”.

Volgens Nicole Schwab was Covid een “geweldige gelegenheid” om te testen hoe het publiek zich zou schikken naar autoritaire maatregelen die gebruikt zouden kunnen worden om de “Great Reset” agenda van het WEF in te luiden, schrijft Frank Bergman.

Het WEF promoot het “klimaatcrisis” narratief om “een verandering te creëren die niet stapsgewijs is… om de natuur in het hart van de economie te plaatsen,” volgens de jongere Schwab.

Nicole Schwab maakte de opmerkingen in een recentelijk opgegraven video die werd opgenomen tijdens een paneldiscussie van het WEF in 2020.

Het WEF noemt Nicole Schwab een “lid van het uitvoerend comité” van de globalistische organisatie die ook mededirectrice is van Platform to Accelerate Nature-Based Solutions & 1t.org.

De paneldiscussie werd in juni 2020 in Yvorne, Zwitserland gehouden.

De deelnemers bespraken hoe de dreiging van een “onmiddellijke noodsituatie” kan worden gebruikt om andere agenda’s verder te bevorderen, zoals de “Great Reset” van het WEF.

“Deze [COVID] crisis heeft ons laten zien dat er ten eerste heel snel iets kan veranderen als we onze gedachten erop richten en als we de onmiddellijke nood voor onze bestaansmiddelen voelen,” zei Nicole Schwab.

“En ten tweede dat het systeem, ik bedoel, u noemde het al eerder, dat we eerst hadden niet duurzaam is.

Dus ik zie het als een geweldige kans om deze Great Reset te houden en om deze enorme geldstromen te gebruiken – om de grotere hefbomen te gebruiken die beleidsmakers vandaag de dag hebben – op een manier die voorheen niet mogelijk was om een verandering te creëren die niet incrementeel is, maar waarop we kunnen terugkijken en kunnen zeggen dat dit het moment is waarop we echt zijn begonnen om de natuur in het hart van de economie te plaatsen.

  Globalisten invloed op Rusland verzwakt - Russisch parlement overweegt WHO & WTO te verlaten

Vanuit het oogpunt van het bedrijfsleven en de economie kijken we naar waar er kansen liggen om banen te creëren en de natuur te herstellen.

En er zijn genoeg mogelijkheden, en dit is opnieuw een manier van denken over innovatietechnologie en bedrijfsgroei die kan plaatsvinden met een positieve invloed op de natuur, en een aantal van deze voorbeelden uiteenzetten.

Regeneratieve landbouw is daar natuurlijk ook een groot onderdeel van,” benadrukte Schwab.

Kijk:

Het WEF heeft het idee van “klimaatlockdowns” gepusht sinds Covid voor het eerst opdook.

Zoals Slay News eerder meldde, verklaarde het WEF in september dat COVID-19 pandemie-gerelateerde lockdowns bewezen hebben dat “miljarden burgers over de hele wereld” zich zouden schikken naar wereldwijde vrijheidsbeperkingen omwille van de “klimaatverandering”.

In een artikel dat gepubliceerd werd door het WEF, prijst de organisatie hoe “miljarden” mensen zich schikken naar de “beperkingen” van Covid.

De ongekozen organisatie gaat verder met te beweren dat het publiek hetzelfde zou doen onder het mom van het verminderen van de “koolstofuitstoot”.

Getiteld “My Carbon: Een aanpak voor inclusieve en duurzame steden”, suggereert het artikel dat dezelfde angsttactieken gebruikt zouden kunnen worden om het grote publiek nog meer “beperkingen” op te leggen.

Het onderwerp van het artikel is hoe mensen ervan overtuigd kunnen worden om “persoonlijke koolstofemissierechtenprogramma’s” aan te nemen.

Schwab’s groep merkt op dat verbeteringen in volg- en bewakingstechnologie helpen om de “politieke weerstand” tegen zulke programma’s te overwinnen.

“COVID-19 was de test van sociale verantwoordelijkheid,” merkt het artikel op.

Er wordt verder geprezen hoe “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen voor de volksgezondheid werden aangenomen door miljarden burgers over de hele wereld”.

  Is de waarheid even machtig als het kwaad?

“Er waren wereldwijd talloze voorbeelden van het bewaren van sociale afstand, het dragen van maskers, massale vaccinaties en de acceptatie van toepassingen voor het traceren van contacten voor de volksgezondheid, die de kern van individuele sociale verantwoordelijkheid aantoonden,” voegt het WEF eraan toe.

De organisatie gaat verder met aan te halen hoe zoveel mensen zich hielden aan lockdown-mandaten, ondanks overweldigend bewijs van de schadelijke gevolgen die dergelijke beperkingen op de samenleving hadden.

Het WEF impliceert vervolgens dat het publiek zich op een soortgelijke onderdanige manier zou gedragen op andere gebieden van het leven.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAfrika haalt banden met Rusland aan nu staatsgrepen tegen door het Westen gesteunde regeringen zich over het Afrikaanse continent verspreiden
Volgend artikelToxiciteit van mRNA-vaccins: Een boek voor het leven, geef het door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Schwab is een technokraat. En een Leninist – groot bewonderaar totalitaire kommunisme.
  Die dochter, is Klaus met een pruik op.

  WEF is anti-democratisch, en totalitair.
  Hun plannen zijn destruktief voor de hele mensheid – in alle opzichten.

 2. En niemand van de ‘hooggeleerde’ dames en heren die zich afvragen hoe het mogelijk is dat dit soort kwaadaardige imbecielen weten te penetreren in regeringen, justitiële apparaten, overheden, publieke instanties enz. Zonder verkiezingen, zonder enig overleg, zonder daarvoor enige toe- of instemming te hebben verkregen, behalve van corrupte psychopatische landverraders. Ga vooral zo door met dit dictatoriaal fascistische leugen globalisme. De dag komt rap nabij dat rekeningen vereffend gaan worden. Smerige schwab nazi’s.

  • Zo denk ik ook, dit was in 2020. We zijn nu 3 jaar verder en het merendeel van de mensen gelooft die hele klimaatonzin simpelweg niet omdat ze zien dat het totaal niet strookt met wat ze zelf zien. Covid was veel ongrijpbaarder, klimaat niet. Vrijwel niemand gaat in thuis zitten vanwege een bizar rood/bruin gekleurd kaartje op tv terwijl iedereen zit dat 30/35 graden in het zuiden normaal is voor de tijd van het jaar.

 3. Wat een gelul in de ruimte van Swaberinneke.
  Plastic vervuiling in de aarde, oceanen is volledig toe te schrijven aan de grote plastic industriën, die weer onderdeel zijn van Blackrock, Vanguard en de banken.
  De enigste manier om daar iets tegen te doen is overschakelen op lokale productie en verkoop in papier verpakkingen. Statiegeld op plastic verpakkingen is mede een middel in de plastic berg te verminderen.
  Daarnaast de industrie verplichten om maar (1) soort plastic te gebruiken,
  De energie voor ophalen – scheiding en verwerking van rest plastic is in veel gevallen net zo groot als de productie ervan.
  De smerige groot industrie baronnen zadelen de burgers op met scheidings problemen om hun winst te maximaliseren

  • Hennep was ruim een eeuw geleden de afbreekbare basis voor kunststoffen maar de Rockeffellers hebben daar met hun olie industrie een stokje voor gestoken.

   • De Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring van de 13 Britse koloniën op 04.07.1776 is geschreven op papier gemaakt van hennepvezel. De cabal heeft langzaam maar zeker aan de poten gezaagd van de hennepplant en omstreeks 1937 deed mediatycoon Randolph – Citizen Kane – Hearst (1863 – 1951) houtpulp als grondstof voor papier definitief in de ban.
    Het getal 13 verwijst naar de 13 satanische bloedlijnen (lees het boek van Robin de Ruiter) en komt terug in de piramide met het alziend oog, sinds 1935 afgebeeld op o.a. het een dollarbiljet
    (https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=HC4d5iHd6gA&t=0) en prijkt tevens op het Washington Monument in Washington D.C. sinds 1888.
    In 1937 is ook het gebruik van hennep(olie) verboden, omdat dit volgens de federale autoriteiten in de VS zou leiden tot krankzinnigheid en moord. De hand van de Rockefellers is overduidelijk zichtbaar achter dit besluit.

  • Geo-enginering verspreid tonnen microplastic..dat is samen met zware industrie de boosdoener. Natuurlijk is t noodzaak dat mensen stoppen met t kopen van die troep, scheelt een hoop gezondheidsproblemen en milieuschade.

 4. Geldstromen/banen creeeren en natuur herstellen!!!! Zucht , geld is er niet meer het is alleen maar nepgeld . We zitten op een gigantische schuldenberg die we nooit meer gaan aflossen! banen? welke en wat voor een banen? Ik zie berichten dat AI juist banen gaat kosten !! en dan nog de mooiste: De natuur herstellen!!!
  In wat of naar wat?? zoals in de tijd van de dinosaurissen? of zoals 100 jaar geleden?? Ze hebben zelf geen idee wat voor onzin ze hier uitkramen laat staan dat ze zelf een idee hebben hoe het er moet uitzien!!
  Maar laten we er maar nuchter naar kijken en dan zien we dat ze er geen zak omgeven als het maar poen oplevert voor hen.

 5. Dit is een knap staaltje van nepotisme.

  Natuur herstellen?? Ik las op Linkedin dat er 16miljoen bomen gekapt zijn in Schotland om windmolens te plaatsen.

  Google maar eens “16 miljoen bomen gekapt in Schotland”

   • curiousmarco juli 30, 2023 at 12:27
    Uitstekend filmpje Marco! Opgeslagen voor verder delen. En wat die man zegt “wat zit er achter, achter Blackrock, is het menselijk, is het AI, wat is het?” dat deze waanzin drijft. Dat is dus inderdaad de grote vraag, en daarom denk ik zelf dat ze van elkaar niet weten wat de ander uitspookt en alles gaat maar onder de vlag van “sustainable, renewable, green, climate” en dat soort hysteria, zodat ze maar GELD kunnen blijven graaien. Iaw, uit winstbejag gaat men windmolens bouwen “om het klimaat te redden” maar staat verder niet stil bij de gevolgen van die troep. Maar dat doet er ook niet toe, want de “sustainable development goal” is gehaald! En zo liegt iedereen elkaar voor met die misleidende slogans, en zo loopt iedereen de kantjes er af, en vervuilt de Aarde nog meer, maar GRAAIT wel GELD binnen. En daar gaat het om – GELD GRAAIEN. Het WEF is éen grote GELD GRAAIEN lobby die voor allerlei bedrijven het geweten sust middels die “sustainable” misleiding waar zoveel mensen in trappen. En het ligt aan de zon, het ligt aan de Aarde, het ligt aan het klimaat! Oh nee, het ligt NOOIT aan de mens en zijn eigen activiteiten zelf!

    Iedereen zou dit filmpje moeten zien, want die man zegt heel belangrijke dingen over de gang van zaken.

    • Ja het is een grote chaos die deze wakkere mannen aan het licht brengen. ‘Onze’ leiders hadden de klimaat doelen beter aan een chimpansee over kunnen laten dan waren er betere besluiten genomen. gr, marco

 6. De mensheid staat al met een been in een vers gedolven graf, heeft alleen nog het laatste zetje van Klaus Schwab nodig, het Neurenberg Tribunaal heeft geen goed werk verricht de nazi’s zijn nooit weggeweest.

  Klaus Schwab: lieve weldoener met grappig accent of gevaarlijke man met grootheidswaan?

  https://www.cafeweltschmerz.nl/klaus-schwab-lieve-weldoener-met-grappig-accent-of-gevaarlijke-man-met-grootheidswaan/?

  Ergens anders op een fact checkers platvorm werd beweerd dat Klaus té jong zou geweest zijn om een nazi te kunnen zijn, echter George Soros was op jonge leeftijd als jood zijnde wel een nazi geworden enfin Klaus heeft naar m.m.m. wel de ideologie van zijn vader overgenomen anders timmert hij niet zo aan de weg als een de-populist.

  https://youtu.be/X-zSbf2L8oU

  • Adriaan.W juli 30, 2023 at 11:19
   Grootheidswaanzin. Ik denk dat die gekken er nog meer moeite mee hebben om hun ‘idealen’ te toetsen aan de haalbaarheid en realiteit dan de ‘gewone’ weldenkende mens, juist omdat ze aan die grootheidswaanzin lijden. Ze zijn neurotisch, en lopen elkaar allemaal waanzin aan te praten. Ik krijg steeds meer de indruk dat niemand van een ander weet waar ze mee bezig zijn. Ze doen maar raak, alles onder de vlag van “sustainable” en “green” en “climate” e.d., maar het zijn allemaal fratsen die nog meer natuur en leefomgeving vernielen. Zoals die windmolens in Schotland. Zijn er ergens rendabiliteits berekeningen te vinden over die windmolens, die het opzetten rechtvaardigen, bijv in NL? Ik heb deze niet kunnen vinden.

   • Immortal juli 30, 2023 at 11:35

    Immortal het valt niet te ontkennen dat de klimaat krankzinnigheid ongekend groot is geworden de voorbeelden zijn bekend bij velen van “ons” reguurders op FN, als je bijv. het beleid van Angela Merkel neemt door gefasseerd alle kern centrales off line te halen, kolen centrales te sluiten en alles op alles zetten op wind en zonneenergie dat betekent dat er een beoogd tekort ontstaat de gevolgen hiervan zijn toch duidelijk, het is in Deutschland zó ver gekomen dat er weer bruinkool wordt gewonnen omdat het iets te vroeg is om de transitie er door te drukken, het kan ook zó zijn beste dat ik ongelijk heb en dat alles weer op zijn pootjes terrecht komt.

  • Adriaan.W,
   Word wakker. Het WEF is ook schaakmat gezet, door PUTIN, net zoals de NAVO. Ik heb hier al eerder aangehaald, dat de gedachten van PUTIN sneller gaan dan het licht.

 7. Dr. Th.H.Ph.Baudet, Waarom laat u zo op uw kop zitten door een kletskous als die Klaver. Pak die eenw wat flinker aan en wrijf hem door de neus dat het WEF hem onder de schedel is geschoven , en dat hij daar voor niet door de kiezer is verkozen . Dr.Th.H.Ph.Baudet, niet één keer noemt u dat WEF tijdens debatten , waarom bent u daar zo bang voor? Of heeft die Klaus Schwab ook al op u ingepraat? U bent te goed voor die slechte mensen Dokter Baudet. Sta rechtop en veeg ze allemaal van de kaart af . Gebruik tijdens de debatten in de kamer vaker dat WEF . Daar vandaan komt bijna alles wat we over ons heen krijgen.

  • senior85+ juli 30, 2023 at 11:30

   Denk dat het een kwestie is van ongeschreven regels, politici ontlenen hun bestaansrecht hieraan, Baudet gaat al flink te keer dat is ook de reden van de gekozen “democraten” om een berufsverbot in te stellen tegen het Forum, de parrallellen met 40 – 45 worden steeds duidelijker zichtbaar, die linkse entiteiten zijn bijna altijd selectief verontwaardigd waneer een vergelijking met de huidige politieke moraal met die van de nazi’s vergeleken worden, politiek is een spel en niet geënt om het stupide volk te plezieren n.m.m.

  • ??? toch 75 +

   Juist GEEN AANDACHT GEVEN..want daar krijgen ze alleen energie van..

   Laten wij onze eigen energie aan prettige dingen besteden.. aan onze medemens en onze prachtige natuur..
   Direct komt IEDEREEN met zijn familie en verdere mensen aanlopen met info..hoeven we niet te weten..

  • senior85+ juli 30, 2023 at 11:50

   Meneer Senior bijna alle reguurders op Frontnieuws weten wat er speelt op het moment, het is de grote grijze menigte die niet goed geïnformeerd is door de doorgeefluiken van de grote persbureaus die in handen zijn van een bepaalde etnische groep mensen en daar maakt de gekozen “democratische” overheid gebruik van.

   Vroeger werd er gezegd hou jij ze dom, hou ik ze arm, zei de werkgever tegen de geloofsgoeroe’s.

 8. Ik bid dat Putin nog een grote bom over heeft voor hun volgende congres.
  Hij heeft het de hele tijd over nazi’s uitroeien.
  Dan zou hij de kop van de slang(satan, zie bijbel) afhakken.

  • Fem juli 30, 2023 at 12:20

   Er werd van de week door de Nederlandse media gepropagandeerd dat het oppervlaktewater van de kust in Florida 38° was, Death Valley is het altijd al bloedheet dat maakt geen uitzondering op de klimaat transitie regel, maar deze verlijking durfden de linksmenschen niet maken te opzichtig n.m.m.

 9. Al de speelfilms die wij in het verleden hebben gekeken.zo’n 60 a 70 terug eng en ongelooflijk waren.
  Die nu bewaarheid worden
  Fantasieën toen maar gaan nu werkelijkheid worden.
  Ondergronds in de USA
  En misschien in nog meer landen.

 10. They wan’t the money for themselves these landlords = “YOU Will Own NOTHING!” – The Global Economic War Aimed At YOU! https://youtu.be/JiEkmDH3PLc Author Carol Roth has written a new book, “You Will Own Nothing: Your War with a New Financial World Order and How to Fight Back,” describing the plan elites have established for maintaining control as the crises of inflation, social unrest, food insecurity and more come to a head.
  [07:01, 31-07-2023] Andreas Dirker: All we know and see are the public personalities – like politicians and businessmen – who are mere puppets of these concealed puppet masters. Their strength is in obscurity. By remaining hidden from the view of humanity, they are able to operate unchecked, without being held accountable by the people…..

 11. Het is allemaal ANGSTzaaien wat het wef doet..
  Het is afgelopen met het wef (PUTIN), omdat er geen meerderheid van de mensheid niet nog eens in dat stinkende gat gaat kruipen om er dan bescheten uit te komen. Maar wij het WESTEN zullen misschien nog wel openstaan voor bepaalde neigingen van het wef.

 12. Over wat ze zouden moeten praten ‘het drastisch inperken van de catastrofale bevolkingsexplosie in de derde wereld’ wordt zedig gezwegen wegens discriminerend en niet politiek correct.
  Westerse deugmensen bevorderen met hun medische hulp aan de derde wereld zelfs de bevolkingsexplosie en de onvermijdbare nefaste gevolgen ervan voor het milieu en de individuele welvaart van iedereen.
  Als de mens niet vrijwillig en beredeneert zorgt voor een inperking van de bevolkingsexplosie, zal de natuur dat op een catastrofale wijze in zijn plaats doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in