Moet u zien als u het nog niet gezien hebt. Niet gerapporteerd of gezien in de mainstream media…

De Internationale Covid-top III van het Europees Parlement in Brussel op 3 mei 2023. Bekijk en lees het.

EU speech about corona by D Martin (Dutch subtitles)

Het is een bijzonder interessante locatie voor B om vandaag te zitten, aangezien ik meer dan tien jaar geleden hier in het Europees Parlement in deze stoel zat. En toen waarschuwde ik de wereld voor wat komen ging, tijdens dat gesprek dat destijds werd georganiseerd door de Groene en de EFA en een aantal andere partijen van de Europese Unie, van verschillende vertegenwoordigingen.

We hadden een gesprek over de vraag of Europa het beleid van de Verenigde Staten moest overnemen om octrooien op biologisch materiaal toe te staan. En toen drong ik er bij dit orgaan en bij mensen over de hele wereld op aan dat de bewapening van de natuur tegen de mensheid ernstige gevolgen had. Tragisch genoeg zit ik hier vandaag, met die ongelukkige zin die ik niet graag zeg, namelijk “Ik zei het toch”.

Maar het feit is, dat we hier niet zijn voor vergelding van beslissingen uit het verleden. We zijn hier om opnieuw de menselijke conditie onder ogen te zien en de vraag te stellen wie we willen zijn. Hoe willen we dat de mensheid eruit ziet?

En in plaats van dit te zien als een oefening in futiliteit, wat af en toe erg makkelijk is als je in de positie bent waarin ik me bevind, zie ik dit niet als een oefening in futiliteit.
Ik zie dit als een van de grootste kansen voor ons, omdat we nu een openbaar gesprek hebben, dat nu centraal staat in de hoofden van de mensen. Toen dit een esoterisch gesprek was over biologische octrooien, kon het niemand wat schelen.

Maar toen dat gesprek thuis kwam, werd het iets waar mensen om kunnen geven. Dus ik ben eigenlijk heel dankbaar voor deze kans. Ik dank de leden van het Parlement voor het organiseren hiervan. Ik dank alle vertalers die ik bij voorbaat verontschuldig. Ik zal terminologie gebruiken die waarschijnlijk zeer moeilijk te vertalen is, dus mijn excuses, en ik wil ook graag erkennen dat velen van u weten dat ik hierbij betrokken ben, grotendeels dankzij het geweldige werk van mijn geweldige vrouw, Kim Martin, die mij in de allereerste dagen van deze pandemie aanmoedigde om voor de camera te gaan staan en te praten over alle informatie die ik had gedeeld met zeer kleine groepen over de hele wereld. En het was in feite haar aanmoediging die mij op een plaats heeft gebracht waar velen van u hebben gehoord wat ik te zeggen heb.

Ironisch genoeg was de wereld waar ik vandaan kwam en die vroeger zeer populair was, mijn CNBC en Bloomberg presentaties, die op de mainstream media over de hele wereld werden uitgezonden, een publiek dat ik verloor. Ik kan met zekerheid zeggen dat Covid mijn bekendheid heeft verminderd, maar ik kan ook met zekerheid zeggen dat ik liever tussen de mensen sta met wie ik nu sta dan tussen de mensen die deel uitmaakten van die vroegere wereld. Dus, dit is een veel betere plek om te zijn.

Mijn rol vandaag is om dit gesprek in een historische context te plaatsen, want dit is niet in de afgelopen drie jaar gebeurd. Dit kwam niet in de laatste vijf of zes jaar. Dit is eigenlijk een doorlopende kwestie die hier in Europa waarschijnlijk is begonnen in het begin van de jaren negentienhonderd, maar zeker tegen 1913, 1914 begon dit gesprek hier in Midden-Europa.

De pandemie die we de afgelopen jaren zouden hebben gehad, is ook niet van de ene op de andere dag ontstaan. In feite begon de zeer specifieke pandemie met behulp van het coronavirus in een heel andere tijd. De meesten van jullie weten niet dat het Coronavirus als model van een ziekteverwekker in 1965 werd geïsoleerd. Het coronavirus werd in 1965 geïdentificeerd als een van de eerste besmettelijke, repliceerbare virale modellen.
Het werd ooit geïsoleerd in verband met verkoudheid. Maar wat bijzonder interessant is aan de isolatie in 1965, is dat het onmiddellijk werd geïdentificeerd als een ziekteverwekker die kon worden gebruikt en gemodificeerd voor een hele reeks redenen.En je hebt me goed gehoord, dat was in 1965. En trouwens, deze dia’s zijn publiek domein. Je mag elke referentie bekijken. Elke opmerking die ik maakte is gebaseerd op gepubliceerd materiaal.
Dus zorg ervoor dat u die referenties bekijkt. Maar in 1966 werd het allereerste COV Coronavirus model gebruikt als transatlantisch biologisch experiment bij menselijke manipulatie, en u hoorde de datum 1966. Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel. Dit is niet zomaar iets. Dit is eigenlijk iets dat al lang in de maak is.

  Nieuwe studie: Meer dan vier COVID-prikken veroorzaken een bijna volledige ineenstorting van het immuunsysteem bij muizen

Een jaar voordat ik geboren werd, hadden we het eerste trans-Atlantische coronavirus data uitwisseling experiment tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. En in 1967, mijn geboortejaar, deden we de eerste proeven om mensen in te enten met gemodificeerd coronavirus. Is dat niet verbazingwekkend? 56 jaar geleden, het plotselinge succes van een ziekteverwekker die al 56 jaar in de techniek zit.

Waar waren we toen we biologische en chemische wapenverdragen mochten schenden?
Waar waren we als menselijke beschaving toen we dachten dat het acceptabel was om een ziekteverwekker voor de Verenigde Staten te nemen en de wereld ermee te besmetten?
Waar was dat gesprek en wat had dat gesprek moeten zijn in 1967? Dat gesprek werd niet gevoerd. In 1975, 1976 en 1977 begonnen we uit te zoeken hoe we het coronavirus konden aanpassen door het in verschillende dieren te stoppen. Varkens en honden.

En niet verrassend, tegen de tijd dat we in 1990 aankwamen, ontdekten we dat coronavirus als een besmettelijk agens een industrieel probleem was voor twee primaire industrieën, de industrieën van honden en varkens. Hondenfokkers en varkens ontdekten dat coronavirus maag-darmproblemen veroorzaakte, en dat werd de basis voor Pfizer’s eerste spike-eiwit vaccin. Patent aangevraagd. Ben je hier klaar voor In 1990?
Hoorde je wat ik net zei? 1990. Operatie Warpspeed. Het spijt me. Waar is de warp en de snelheid? Pfizer 1990. Het allereerste spike-eiwit vaccin voor Coronavirus.

Is dat niet fascinerend?

Is het niet fascinerend dat ons werd verteld dat het spike-eiwit iets nieuws is? We hebben net ontdekt dat dat het probleem is. Nee. In feite zijn we er niet pas nu achter gekomen.
We ontdekten het probleem in 1990 en vroegen de eerste patenten op vaccins aan in 1990 voor het spikeiwit van het Coronavirus. En wie had gedacht dat Pfizer? Duidelijk de onschuldige organisatie die niets anders doet dan de menselijke gezondheid bevorderen.
Duidelijk Pfizer, de organisatie die niet de stemmen heeft gekocht in deze kamer, in elke kamer van elke regering over de hele wereld, niet dat Pfizer, zeker ze zouden hier niets mee te maken hebben, maar oh ja, ze deden het.

En in 1990 ontdekten ze dat er een probleem was met vaccins. Ze werkten niet. Weet je waarom ze niet werkten? Het blijkt dat het Coronavirus een zeer kneedbaar model is.
Het transformeert en verandert, en het muteert in de loop van de tijd. Elke publicatie over vaccins voor Coronavirus van 1990 tot 2018 concludeert dat het Coronavirus ontsnapt aan de vaccinatie-impuls omdat het te snel verandert en muteert om effectief te zijn. En sinds 1990 tot 2018, dat is de gepubliceerde wetenschap dames en heren, dat is het volgen van de wetenschap, het volgen van de wetenschap is hun eigen aanklacht tegen hun eigen programma’s die zeiden, het werkt niet.

En daar zijn duizenden publicaties over, niet een paar honderd. En niet betaald door farmaceutische bedrijven. Dit zijn publicaties die onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek zijn die ondubbelzinnig aantonen, inclusief de inspanningen van de chimera modificaties van Ralph Bair in de Universiteit van North Carolina Chapel Hill. Ze tonen allemaal aan dat vaccins niet werken tegen het coronavirus. Dat is de wetenschap, en die wetenschap is nooit betwist. Maar toen was er een interessante ontwikkeling in 2002, en deze datum is heel belangrijk, want in 2002 patenteerde de Universiteit van North Carolina Chapel Hill, en ik citeer, een besmettelijke replicatiefoutieve kloon van het coronavirus. Luister naar die woorden… Infectieuze replicatie, defect. Wat betekent die zin eigenlijk?
Voor degenen onder u die niet bekend zijn met detaal, laat me het voor u uitpakken.

Besmettelijke replicatie. Defect betekent een wapen. Het betekent iets dat gericht is op een individu, maar geen bijkomende schade heeft aan andere individuen. Dat is wat infectieuze replicatie defect betekent. En dat patent werd in 2002 aangevraagd op werk dat van 1999 tot 2002 door Anthony Fauci van het NIAD werd gefinancierd, en dat werk, gepatenteerd aan de Universiteit van North Carolina Chapel Hill, ging een jaar eerder dan SARS 1.0.

  Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was massamoord

“Dave, suggereer je dat SARS 1.0 niet van een natte markt in Wuhan kwam?” “Suggereer je dat het uit een laboratorium van de Universiteit van North Carolina Chapel Hill komt?”
Nee, dat suggereer ik niet. Ik zeg je dat dit de feiten zijn die we SARS gemaakt hebben.
SARS is geen natuurlijk verschijnsel.Het natuurlijk verschijnsel heet verkoudheid. Het heet griepachtige ziekte. Het heet gastro-enteritis. Dat is het natuurlijk voorkomende coronavirus.

SARS is het onderzoek ontwikkeld door mensen die een levensmodel bewapenden om mensen aan te vallen, en ze patenteerden het in 2002. En in 2003, een grote verrassing, vroeg het CDC het patent aan op het Coronavirus geïsoleerd van mensen, opnieuw in strijd met biologische en chemische wapens, verdragen en wetten die we hebben in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten praten graag over hun rechten en al het andere, en de rechtsstaat en al die onzin waar we graag over praten, maar we ratificeren geen verdragen over, ik weet het niet, het verdedigen van mensen. We vermijden opvallend dat we eigenlijk een grote staat van dienst hebben in het pleiten voor mensenrechten en ze vervolgens ontkennen als het gaat om het daadwerkelijk deel uitmaken van de internationale gemeenschap, wat een enigszins problematische zaak is.

Maar laten we iets heel duidelijk maken. Toen het CDC in april 2003 het patent op het SARS Coronavirus geïsoleerd van mensen aanvroeg, wat deden ze toen? Ze downloadden een sequentie uit China, en vroegen er een patent op aan in de Verenigde Staten.

Iedereen die bekend is met biologische en chemische wapenverdragen weet dat dat een overtreding is. Dat is een misdaad. Dat is geen onschuldige, oeps; dat is een misdaad.
En het United States Patent Office ging zelfs zover dat het die patentaanvraag tweemaal afwees, totdat de CDC besloot het patentbureau om te kopen om de patentonderzoeker te overrulen en uiteindelijk in 2007 het patent op het SARS-coronavirus uit te geven.Maar laten we dat niet van ons afzetten, want het blijkt dat de RT PCR, die de test was die we zogenaamd gingen gebruiken om de risico’s van het coronavirus vast te stellen, in feite door mij werd geïdentificeerd als een bioterroristische dreiging in de door de Europese Unie gesponsorde gebeurtenissen in 2002 en 2003, 20 jaar geleden die hier in Brussel en in heel Europa plaatsvonden.

In 2005 werd deze specifieke ziekteverwekker specifiek bestempeld als een bioterrorisme en biowapenplatform technologie, als zodanig omschreven. Dat is niet mijn terminologie die ik erop toepas. Het werd eigenlijk beschreven als een biowapen platform technologie in 2005. En vanaf 2005 was het eigenlijk een bio-oorlogsmiddel. Het is een officiële classificatie vanaf 2005. Ik weet niet of dat klinkt als volksgezondheid, of wel? Biologische oorlogstechnologie, dat voelt niet als volksgezondheid, dat voelt niet als geneeskunde, dat voelt als een wapen, ontworpen om de mensheid uit te schakelen. Zo voelt het, en zo voelt het omdat dat precies is wat het is.

We zijn verleid om te geloven dat EcoHealth Alliance en DARPA en al deze organisaties zijn waar we naar moeten wijzen. Maar er is ons specifiek gevraagd om de feiten te negeren dat er meer dan 10 miljard dollar is doorgesluisd via zwarte operaties, via de cheque van Anthony Fauci en een grootboek waarin het NIAD een balans heeft en ernaast een balans van biodefensie. Gelijkwaardige dollar voor dollar matching waar niemand in de media over praat, en het is al gaande sinds 2005. Onze winst van het functie moratorium. Het moratorium dat alle pogingen om onderzoek te doen naar functievermeerdering moest bevriezen. In de herfst van 2014 kreeg de Universiteit van North Carolina, Chapel Hill een brief van het NIAD waarin stond dat het moratorium op coronavirus in vivo moest worden opgeschort, maar omdat hun subsidies al waren gefinancierd, kregen ze een vrijstelling.

Hoorde je wat ik net zei? Een laboratorium voor biologische wapens aan de Universiteit van North Carolina Chapel Hill kreeg een vrijstelling van het functievermeerderingsmoratorium zodat we in 2016 het tijdschriftartikel konden publiceren dat zei dat het SARS Coronavirus klaar is voor menselijke opkomst in 2016 en wat, vraag je Dave, was het coronavirus klaar voor menselijke opkomst? Het was WIV ONE. Wuhan Institute of Virology Virus One.
Poised for human emergence in 2016 in de proceedings of the National Academy of Sciences, zodanig dat tegen de tijd dat we in 2017 en 2018 komen, de volgende uitdrukking in het spraakgebruik van de gemeenschap is gekomen, er zal een toevallige of opzettelijke introductie van een ademhalingsziekteverwekker plaatsvinden. Het sleutelwoord in die zin, het woord loslaten, klinkt dat als een lek? Klinkt dat als een vleermuis en een schubdier die in een bar in Wuhan rondhangen en seks hebben?

  De waarheid over kinderen, hepatitis en de Covid prik

En, en zie, we hebben SARS Cov-2. Geen toevallige of opzettelijke vrijlating van een ziekteverwekker was de gebruikte terminologie.

En vier keer in april 2019, zeven maanden voor de beschuldiging van patiënt nummer één, werden vier patentaanvragen van Moderna gewijzigd om de term toevallige of opzettelijke vrijlating van een respiratoire ziekteverwekker op te nemen als rechtvaardiging voor het maken van een vaccin voor een ding dat niet bestond.Als u dat nog niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat u in elk onderzoek verwijst naar de voorbedachte rade, want in september 2019 werd de wereld geïnformeerd. Dat we een ongeluk of opzettelijke vrijlating van een ademhalingsziekteverwekker zouden hebben, zodat er tegen september 2020 een wereldwijde acceptatie van een universeel vaccin sjabloon zou zijn. Dat zijn hun woorden voor u op het scherm.

De bedoeling was dat de wereld een universeel vaccin zou accepteren, en de bedoeling was om coronavirus te gebruiken om dat te bereiken. Laten we dit voorlezen, want we moeten dit overal waar ik kom voorlezen.

“Totdat een infectieziektecrisis zeer reëel aanwezig is en de noodtoestand is bereikt, wordt vaak grotendeels genegeerd om de financieringsbasis na de crisis in stand te houden.”
Hij zei: “We moeten bij het publiek meer begrip kweken voor de noodzaak van medische tegenmaatregelen, zoals een pangriep- of pancoronavirusvaccin.”

“Een belangrijke drijfveer is de media en de economie zal de hype volgen. We moeten die hype in ons voordeel gebruiken om de echte problemen aan te pakken. Investeerders zullen reageren als ze aan het eind van het proces winst zien.”

Klinkt als volksgezondheid. Klinkt als het beste van de mensheid.

Nee.

Dames en heren, dit was voorbedacht binnenlands terrorisme dat in de proceedings van de National Academy of Sciences in 2015 voor hen werd gepubliceerd. Dit is een daad van biologische en chemische oorlogsvoering gepleegd op het menselijk ras, en er werd schriftelijk toegegeven dat dit een financiële heist en een financiële fraude was. “Beleggers zullen volgen als ze winst zien aan het eind van het proces.”

Laat me afsluiten met vijf zeer korte aanbevelingen. De laatste dia, de natuur werd gekaapt. Dit hele verhaal begon in 1965, toen we besloten een natuurlijk model te kapen en het te gaan manipuleren. De wetenschap werd gekaapt toen de enige vragen die gesteld konden worden, vragen waren die onder de patentbescherming vielen van het CDC, de FDA, de NIH, en hun equivalente organisaties over de hele wereld.

We hadden geen onafhankelijke wetenschap. We hadden de wetenschap gekaapt, en helaas was er geen moreel toezicht in strijd met alle codes waar we voor staan. Er was nooit een onafhankelijke, financieel ongeïnteresseerde beoordelingsraad ingesteld rond het coronavirus. Niet één keer, niet één keer, niet sinds 1965. We hebben geen enkele onafhankelijke IRB die ooit is ingesteld rond het Coronavirus. Dus, de moraal werd opgeschort voor medische tegenmaatregelen, en uiteindelijk ging de mensheid verloren omdat we besloten dit te laten gebeuren.

Onze taak vandaag is te zeggen, geen winst van functie onderzoek meer punt. Geen bewapening van de natuur meer. En bovenal, geen corporatieve patronage meer van de wetenschap voor hun eigenbelang, tenzij ze 100% productaansprakelijkheid accepteren voor elk letsel en elke dood die ze in stand houden.

Hartelijk dank.

Dr. David E. Martin
Spreker – Covid Top – Europees Parlement – mei 2023

Transcript via zaplog.pro Some Rights Reserved (CC BY-SA 4.0)


Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

700 Miljoen mensen wereldwijd zullen tegen 2028 sterven aan COVID-19 vaccinatie – Dr. David MartinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Naomi Wolf onthult de ontvolkingsagenda van Pfizer, zoals blijkt uit hun eigen documenten
Volgend artikelDodelijke Turbo-Creutzfeld-Jakob na vaccinatie: Sequentie tegen Omicron gemodificeerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Prachtig allemaal maar het houdt het virusverhaal gaande dus is het CO..
  Het begint bij het virus en dat is er niet, dus dan zijn we snel klaar en iedereen die vol houdt dat er virussen zijn en de besmettingsleugen verkondigt is een opzettelijke leugenaar.

  Zie dit om te snappen dat een virus nooit is aangetoond en ook nooit aangetoond zal worden. Het kan niet, het is er niet en zal er nooit zijn. Het is enkel een onderdrukkingwapen om je in handen van het medisch/farmaceutische kartel te drijven.

  https://www.youtube.com/watch?v=sul7C19vtpY&t=10s

  • Helemaal mee eens! Er zijn maar weinig media eerlijk over het virusverhaal, dus je pikt de CO er zo uit (en dat zijn er meer dan je denkt)

  • Precies. Deze man houdt in opdracht van “de elite” de virusleugen in stand. Hij is onderdeel van de genocide.

  • Geklets man kom nu eens met degelijk onderbouwde kennis en niet zo maar iets roepen waar U en ik geen verstand van hebben maar U weet het beter dan bv Prof Capel om er maar een te noemen . U heeft blijkbaar meer gestudeerd dan deze man maar ik wacht nog steeds op Uw eerste publicatie.
   Wat een onderbuik gepraat.

   • Kijk even het videootje en kom eens met wat bewijs van een virus dan. We zien alleen maar CGI en meer niet.

    Dus onderbouw zelf eens wat ipv gewoon aannemen wat ze je wijsmaken. En prof capel is ook een judasgeit, ik wens je veel succes met je geloof verder.

   • Blijf maar lekker de “wetenschappers” vertrouwen. Mensen die nog steeds in de “wetenschappers” en “deskundige” val trappen zijn nog lang niet echt wakker. Of je bent gewoon een trol.

    • Ik denk het laatste, het is de geprogrammeerde respons op waarheid namelijk. Voor dit soort lui moet het van iemand in een witte jas komen die dan zegt dat hij een paper heeft gemaakt. Niet dat ze dat dan gaan controleren op waarheid maar nemen het gewoon aan. Hapklare brokjes moeten deze mensen hebben.

     Een ander argument wat je veel hoort is ” dat jij er niet voor geleerd hebt”, oftewel opgeleid om zelf de leugen te geloven en die dan verkondigen.

     Ach sommigen denken dat iedereen is zoals zijzelf en het goed bedoelen en die zijn nog niet klaar voor het echte werk. Die gaan op de knieën en laten zich nemen, mensen als jij en ik zullen niet toegeven en liever sterven dan meedoen in iets wat makkelijker lijkt.

     Nou ik heb nieuws voor hen, de lijdensweg die er voor je ligt is niet zo makkelijk na al die klonterprikjes voor iets wat niet bestaat.

     Maar geloof lekker wat je wilt, het is niet mijn probleem, wel indirect omdat mensen als jij de boel in stand houden en dus zal ik je niet missen. Het is niet persoonlijk hoor want ik ken je niet maar ben wel klaar met verdedigers van het narratief. Die mogen wat mij betreft de narratyphus krijgen, just kidding 😉

  • Inderdaad ze willen de leugen in stand houden om de angst erin te houden. Eigenlijk maakt het niet veel uit met welk organisme ze dat doen. Als niemand het nog geloofd noemen ze het waarschijnlijk gewoon een gevaarlijke bacterie of wat ook. Hier is een clip van twee jaar geleden van Poject Veritas waar een CNN directeur zegt dat ze nog wel even door blijven hameren met de klimaat paniek; https://www.youtube.com/watch?v=gnZKdsWKnNU&t=2690s

 2. Quote…”De meesten van jullie weten niet dat het Coronavirus als model van een ziekteverwekker in 1965 werd geïsoleerd”…

  En zo wordt de virusleugen in stand gehouden. Geïsoleerd? No fckng way geïsoleerd, die Martin is een gore leugenaar en houd de leugen in stand in opdracht van zijn baasjes.

 3. WOW dit is het meest betrouwbare interview wat ik ooit heg gezien.
  Je komt er dus nu met de geweldige uitleg van Martin dat het virus was gemaakt en door wie ? Juist USA en dar smerige onderkruipsel Fauzi .
  En de Amerikanen keer op keer de schuld geven aan China , Wat een laf laf volk is het die Amerikanen .
  En hier in Nederland ? dat smerige puntneus RUTTE hang die klootzak op samen met dat Duitse KUTWIJF von der Leyen en die vieze Bourla .
  Eeen Europese opstand moet er komen en de koppen moeten rollen , Waarom ? omdat met opzet de mensen zijn beduveld .
  Ik gelukkig , Heb nooit dat rommel geaccepteerd .
  Dat filmpje heb ik gedownload en stuur ik naar alle uithoeken van de wereld , een schande dat die Rutte nog loopt met die oetlul van Hugo de Jonge smerig stuk tuig .
  Maar bedankt Rommel voor dit geweldig nieuws .

  • Ik hoor je niet meer over je ebola..
   Was de clipboardman je even teveel geworden met je grote muil 😉
   Maar je denkt iets te weten maar hangt gewoon het narratief vwb zogenaamde virussen, als je echt wat door hebt zou je weten dat ook dat gewoon een leugen is. Maar nee, je zet een grote muil op tegen iemand die ook onderbouwt waarom het niet kan.

   Waarschijnlijk is de video te moeilijk voor je of heb je erg veel moeite om toe te geven dat je veel niet ziet voor wat het is. Geen punt maar je kunt echt niets anders concluderen als je even de tijd neemt je er echt in te verdiepen en waarom ze dit doen.

   Dat zal alleen maar helpen namelijk, je lijkt me strijdvaardig dus is het belangrijk te weten waartegen je het opneemt. We staan aan dezelfde kant namelijk dus we hebben elkaar nodig hierin. Doe ajb je onderzoek, die video is eigenlijk al genoeg.

  • Dat verkoopt hij wel, hij speelt op je gevoel met wat waarheid maar houdt de besmettingsleugen en virusleugen in stand. Jij gelooft dus dat er iets is wat je kan besmetten en dat dat een virus is, dan heb je nog een lange weg te gaan..

   En zolang je dit gelooft ben je volledig te sturen met angst voor iets wat er niet is en nooit zal zijn. Ja ze kunnen je ziek maken maar niet met een virus en zolang mensen geloven dat dit wel kan kun je ze ook in angst houden. Dan kun je ze wijs maken dat ze dodelijke virussen kunnen maken en je hier aan dood kunt gaan.

   Dat zijn straks al die mensen die door hun prikjes ten onder gaan en masse wat ze dan als nieuwe en zeer dodelijk/besmettelijke uitbraak gaan verkopen en dat geloof jij dan..

   • He grootbek , Ebola is ook een virus en vraag in Congo en omstreken daar of je er aan dood kan gaan , vertellen jou w wel eens de WAARHEID en die is JA .
    En dat is nog maar virus waar je dood aan gaat er zijn er zo zo zo veel meer .
    Dus of je bent ingehuurd om onrust te stoken hier of je bent ook een lul met wat de overheid zegt neem je voor waan aan.

   • Vriend,
    Ik ben niet bang en wordt niet geleid door angst. Er gaan veel spookverhalen rond. De feiten spreken voor zich. Het gaat hier wel degelijk om een virus.
    Dr David Martin komt met feiten die je kunt nagaan. Maar dat mag ieder voor zich weten. Ahimsa?

 4. Nog nooit een zo helder,interessant/dergelijk artikel gelezen.
  Mijn complimenten. Zeker omdat ook de gehele tekst is afgedrukt.

 5. Het is duidelijk aan de reacties dat er nog steed tweedeling bestaat over het ‘virus’ en de ‘besmetting’. Van wat ik zelf weet over het ‘virus’ – een computer model dat je met behulp van cDNA wel uit een pannetje krentenpap kan roeren als er genoeg krenten in zitten, en je blijft lang genoeg roeren. Hiermee doel ik op het misbruik van de PCR test die ik vroeger ook gebruikte voor het amplificeren van kleine beetjes genetisch materiaal, om daar onderzoek mee te kunnen doen. Maar het dient niet als diagnose test voor computergemodelleerde virussen. Dat is complete lullkoek, larie van de bovenste plank, totale nonsense, etc. Geen woorden voor.

  Opvallend is de timing van het verschijnen van deze man om een aantal lijken uit de kast te trekken. De fopspeen dus weer. Hij geeft inderdaad wel enige waarheid aan, wat (nog) niet opgepakt wordt door de MSM, die wsch nog op hun duim staan te zuigen omdat ze niet weten hoe ze dit nou weer moeten voeren aan het publiek, met welke twist en spin. En bovendien verschijnt deze man voor het EUnuch bolwerk waarvan we weten waar die staan. Dus, de vraag is wat komt er straks nog uit de kast, om het publiek weer te onderwerpen aan nog meer fatale spuitjes. Wacht maar tot het EUnuch bolwerk met het draaiboek voor de MSM klaar is.

  Al die verklaringen, ook van deze Dr. Martin die plotseling op het toneel verscheen, draaien nog steeds allemaal om hetzelfde thema, namelijk:
  dat (1) het zgn vaccin (2) een goedbedoelde ‘bescherming’ was tegen (3) een ‘virus’ die (4) een ‘dodelijke pandemie’ veroorzaakte. Geen van deze 4 is waar. Maar nog steeds buigt niemand zich over de kern van de zaak dat dit gigantische bedrog een smerig en achterbaks experiment was om mensen tot GMO te veranderen, welk experiment op zich ook nauw verbonden is aan andere sociale en geologische experimenten.
  Zolang deze kernrealiteit niet aanvaard wordt en openbaar gemaakt wordt, verandert er niks en treuzelen de aannames en de onderzoekjes door. Al meer dan twee jaar zijn experts verwoed bezig om een raadsel op te lossen, een raadsel dat ze zelf voor miljarden euro’s hebben gekocht, en welk raadsel al lang bekend is bij de zwarte magiêrs die de rotzooi hebben bekokstoofd en verkocht. Dr. Martin openbaart er plotseling het fijne van.

 6. ´De onderstaande 8 uur durende video is de volledige versie van de “International Covid Summit III in het Europese Parlement in Brussel waar ongeveer 30 sprekers een korte presentatie hielden. Deze uitzending bevat alle informatie die u nodig heeft over COVID-19 om te kunnen zien dat het één grote leugen was.

  De zogenaamde COVID-19 preventie, -behandeling en -beleid zijn allemaal ontworpen om mensen in angst te houden en ze ertoe te bewegen om hun rechten op te geven en gevaarlijke experimentele procedures te ondergaan.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-opzienbarende-lezing-van-dr-david-martin-bij-het-europese-parlement-hoe-kan-de-criminele-agenda-met-zoveel-bewijs-nog-doorgaan/

  https://stichtingvaccinvrij.nl/misinformatie/doorgeprikt/virustheorie-doorgeprikt/

 7. Net binnen:
  ´The WHO recently declared the international monkeypox outbreak a global emergency. The highest level of alert the WHO can issue is expected to marshal new funding to fight the outbreak and pressure governments into action. But here’s the even crazier part… Only 16,500 cases of monkeypox have been reported in 74 countries. The decision means the world is now confronting two viral diseases that have crossed the extraordinary threshold of being declared health emergencies. C0v1d and monkeypox.

  Do they really believe we are that dumb to fall for this again?
  Will we continue to consume their lies and act like everything’s ok?
  How many more people’s lives will we allow to be ruined by made-up agendas?´

  https://www.therealanthonyfaucimovie.com/trailer/

 8. Mensen, wordt eens echt wakker! Hoe verklaren jullie dat het EU-parlement deze man een forum geeft???
  Heeft het EU-parlement plotsklaps goede bedoelingen? Komaan !
  Dit is de zoveelste mise en scène met een vakkundige scapegoat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in