Op een gegeven moment zullen de genetisch gemodificeerde mensen die lang genoeg overleven na hun langzame dodelijke biowapeninjecties misschien echt bezorgd worden, en dan hopelijk voldoende woedend om eindelijk te beseffen dat de regering en haar eugenetica-partners van BigPharma überhaupt nooit het beste met hun gezondheid voorhadden toen ze iedereen in hun bioterroristische “vaccinatie”-programma dreven om oma en de “klimaatverandering” te beschermen, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Tot die tijd zullen meer en meer studies bevestigen wat wij weigeraars al wisten nu de sterfte blijft stijgen naar steeds hogere ongekende niveaus.

Het is immers een SADS SADS SADS wereld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eerste bedrijf dat alleen ongevaccineerde mensen aanneemt, omdat ze intelligenter zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Jacinda Ardern stapt op als premier terwijl burgers haar arrestatie eisen voor "misdaden tegen de mensheid"
Vorig artikelTe veel opperhoofden, te weinig indianen – een TOP zwaar Amerikaans leger
Volgend artikelHet nieuwe normaal: TV-presentatoren in Brazilië en Argentinië storten in tijdens live-uitzendingen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. De criminele elite en hun trawanten zullen nooit toegeven dat ze de zaken belogen en bedrogen hebben. Zouden ze dat wel doen kunnen ze letterlijk vluchten voor hun leven. Excuses mogen we in ieder geval nooit accepteren, daarvoor is de misdaad te ernsig.

  • De berg bewijzen word zo hoog dat er straks geen bewijzen meer nodig zijn om ze te berechten en te executeren. Het wordt zo duidelijk gemaakt. The world is watching… niks kan stoppen wat er aankomt… niks.

 2. Ik was net in een naburige stad. Het was werkelijk niet normaal. De ene na de andere ambu met gillende sirenes richting het ziekenhuis.
  Wij wonen vlakbij een ambulancepost. De laatste tijd gaat dat gele hok op wielen aan de lopende band met alle toeters en bellen voorbij. En zelfs terug naar de ambupost gaan ze tegenwoordig met gillende sirenes. Om zich snel klaar te maken voor de volgende uitruk.

  It giet oan……

  • Hier ook Alice af en aan continue. Ik woon 15 km bij het ziekenhuis vandaan maar aan een doorgaande weg 3 tot 7 keer per dag. Eerder 1 in de 2 weken.

  • Nehemia: hahahah! alleen als ik lach doet het pijn. maak me dus niet meer aan het lachen! Tribunalen??? Straks valt het vonnis over Rusland, de “gezamenlijke uitspraak” waar Ome Trutte zich vandaag al over verkneukelde. Een vonnis bij verstek over Rusland, door de hele wereld uitgesproken.

        • @Nehemia,

         Beste,

         Zolang de MSM blijven liegen, en ze blijven liegen daar ze zijn gekocht door diezelfde elite, zal er niets veranderen, helemaal niets en nog erger zelfs, dan gaan de zwaarste misdadigers met 100% zekerheid vrij uit!

         De enige optie om hier ook maar IETS aan te veranderen zijn WIJ, het gepeupel echter daar is geen beweging in te krijgen m.u.v. het toetsenbord te vervuilen en het allermooiste van dit alles is……..dit weten ze want dat hebben ze uitgetest, telkens maar weer totdat ze zeker van hun zaak waren….

         De enige onzekere factor zijn wij maar helaas….

         Is dat nou niet jammer….mensen zijn gemakkelijk, laten iets doen graag aan een ander over en die ander denkt er precies zo over!!!

         Gladiator

        • KUNNEN WE DAT HIER A.U.B NU COLLECTIEF AFSPREKEN DAT WE ZE VOORTAAN PARASIETEN NOEMEN WANTR DAT IS WAT ZE ZIJN….

         ALSJEBLIEFT MENSEN KAP MET ELITE>>>

        • @boertje,

         Sorry beste….ik zal mijn best doen en proberen om het nooit meer uit te spreken..

         Groet,

         Gladiator

    • Als deze walgelijke figuren voor het gerecht komen worden ze vrij gesproken ook al is de bewijslast toren hoog. Ik wacht netjes tot iemand niks meer te verliezen heeft die alles eventjes opruimt. Robbert van den Broeke heeft al gezegd dat er eentje geruimd gaat worden. Hij zit vaak goed met zijn voorspellingen. en als 1 over de brug is, dat kan betekenen dat er meer mensen deze persoon gaat volgen.

  • in 2013 deden 200 000 mensen mee aan een medisch experiment waarbij ze werden ingespoten met mRNA.
   anno nu zijn er nog 5 van in leven, die allemaal te maken hebben gehad met een situatie waarin hun hart stopte met kloppen.
   dat betekent dat na 9 jaar slechts 1 op 40 000 mensen ‘overleeft’.
   we zijn nu 2 jaar onderweg…

   https://www.bitchute.com/video/tbtePmwJU75S/

   • Vermoedelijk zal het nog sneller gaan omdat ze de mRNA techniek nu voor elke spuit willen gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de griepprik.

    • @Nehemia,

     Beste,

     Het is nog veel mooier…..ze doen het niet alleen in elke spuit maar ik heb een aantal dagen geleden ergens gelezen dat ze het ook gewoon onder het VOEDSEL van het gepeupel, wij dus , zullen mengen om tot hogere resultaten te komen…..

     Het kan natuurlijk niet zo zijn dat ze binnenkort ook nog last gaan krijgen of zelfs bedreigd gaan worden door het gepeupel, wij dus….

     Wij blijven dus maar beter toetsenborden vervuilen totdat we gewoon netjes aan de beurt zijn en dat zou wel eens sneller kunnen gaan dan menigeen denkt!

     De massa weet helemaal niet wat er zich aan het afspelen is, echt niet, helemaal niet!

     Wij voeren urenlange discussies over onderwerpen waarover we ons ook nog de koppen inslaan en welke eigenlijk gezien de ernst van DEZE zaak niets voorstellen…….

     Een ding helpt…..en masse de straat op en…..ja wat nou en………een goed verstaander heeft maar een half woord nodig nietwaar…..en nee….ik roep nergens toe op want dat kan en mag natuurlijk niet en geweld al helemaal niet.

     Dat men ons ondertussen aan het afslachten is maakt daarbij helemaal niets uit…..gewoon de andere wang toekeren en hardop zeggen ik doe er niet meer aan mee!!!!

     Dit is de burgerlijke ongehoorzaamheid, de fluwelen revolutie.

     En als we daar dan mee klaar zijn nemen de mensen die hiertoe hebben aangezet netjes het roer van ONS over…….het land moet toch bestuurd worden nietwaar!??

     Gladiator

     • stap over om zelfvoorzienend te worden dat kan stap voor stap. betaal BV je energie rekening niet meer en koop met dat geld een zonnepaneel voor een camper en de maand erop weer. Op youtube vind je hoe je zelf een hout kachel kan maken en sprokkel hout in de bossen. Met dit bv https://niburu.co/binnenland/17991-de-hongermaatschappij-begint-vorm-te-krijgen kan je met echte vries je eigen al redden met dit. Het jaar erop kan je het beter aanpakken en er staat eten genoeg overal in het wild dat je kan drogen en je kan ene pomp slaan zodat je gratis water hebt voor je wc kan je regenwater gebruiken. Gas kan je voor te koken ook zelf produseren ook dat vind je op youtube, wees dus creatief en als men dat massaal dit zouden toepassen dan binden ze wel in. Ieder kan vrij zijn.

     • Gladiator, geen kritiek van mijn kant hoor, maar ik vraag me wel af in hoeverre mRNA in voedsel, dus via de maag, opgenomen kan worden in het genoom van een mens. Wb mijn eigen kennis in de moleculaire biologie, is dit niet mogelijk. Wat ‘ze’ dus aan het voedsel toevoegen, weet ik niet. De maag kan alleen verteren, het kan geen RNA omzetten in bruikbare DNA die S-antigenen maakt (de spike proteins). Wb je mening dat mensen de ‘straat op moeten’ – dat is heel goed, maar men moet wel goed georganiseerd zijn. Net zoals de military bijvoorbeeld. Als jij mensen op die manier wilt organiseren, is dat heel goed. Maar denk je dat er ook shitheads zullen meedoen, om de boel te verstieren..? Ik zit maar te denken hoor. Nogmaals, geen kritiek.

      • @immortal,

       Shit, u heeft hier helemaal gelijk in…..er is ook zo’n dom verhaal geweest van ene Dr. Ardis o.i.d. welke zei dat er ook SLANGENGIF in de spuit zou zitten en dat heb ik destijds daarom zelf afgeschoten en dat bleek ook niet te kunnen wat later door Dr. Kaufman en ook Dr. Cowen bevestigd werd..

       Scherp en ik was ff niet bij de les…

       Groet,

       Gladiator….

       ps je leest zoveel dat je op een gegeven moment gewoon niet goed blijft nadenken, fijn dat het gecorrigeerd is!!

 3. Interessant. Dit is een hele lange opsomming van allerlei mensen die nachtmerries, hallucinaties, demonische ervaringen hebben, zelfmoordgedachtes waarvan een aantal ook echt de hand aan zichzelf hebben geslagen. slaapverlamming, lucide dromen, schaduwen zien in de kamer, duivelse stemmen horen nadat ze de mRNA gifspuiten hebben gekregen, achtervolgingswaanzin etc etc. Is er een vloek over die gifspuiten uitgesproken of is het occult besmet? Buitengewoon curieus. Check.

  NIGHTMARES & TERRIBLE “VIVID DREAMS” REPORTED IN MASS TO HHS VACCINE ADVERSE EVENTS REPORTING SYSTEM
  https://www.bitchute.com/video/rLrXR2N1NOKP/

 4. En het vreemde is dat de hele coalitie en het kabinet ervan wisten en daardoor genocide hebben gepleegd wat nu nog steeds doorgaat.

 5. Ik ben op mijn hoede, ik vertrouw geen enkele arts meer.
  ik ben bezig om me voor te bereiden op het ergste, als ik in mijn nabije vriendenkring mensen zie sterven die ik niet heb kunnen overtuigen om van deze gifspuit af te blijven!
  Dan breekt de hel los, dan pas komen deze tot besef wat er in hun bloed zit.
  Deze mensen gaan echt boos worden op de overheid en de artsen, daar kunnen de ongevaccineerden niet tegen op.
  Ik hoop dat iedereen dan beseft dat ze zich moeten loskoppelen van hun GSM en deze enkel in geval van nood dienen te gebruiken.
  Reken er op dat je geld niets meer waard wordt en je zelfvoorzienend moet zijn!
  Het is een oorlog tegen de bevolking en dan moet je overleven!

 6. Koningin Maxima houdt pleidooi voor ‘digitale gevangenis’: ‘Huiveringwekkende ontwikkelingen’

  Maandag hield koningin Maxima voor de B20-bijeenkomst op Bali een toespraak waarin ze een lans brak voor de invoering van digitaal geld. Ze riep op om samen te werken met overheden om een infrastructuur voor digitaal geld te bouwen waarin je digitale identiteit gekoppeld kan worden aan je digitale portemonnee.

  “Dat doen ze met liefde. Ze verdienen miljarden aan die digitale gevangenis. U wil het niet? Boeien,” twittert financieel journalist Arno Wellens.

  https://www.ninefornews.nl/koningin-maxima-houdt-pleidooi-voor-digitale-gevangenis-huiveringwekkende-ontwikkelingen/

 7. Adriaan W. november 16, 2022 at 12:32:
  Imo lijkt alles er op dat het er om gaat het ‘standaard’ geld rap weg te sluizen dmv allerlei goede doelen (bijv de globale gifspuit, de NAVO oorlog en de wapenindustrie, de globale asielzoekerij, om er een paar te noemen). Zodra al het geld is weggesluisd naar de Parasieten Spaarpot, dan blijft er niks meer over voor de wereldbevolking; die krijgen dan een groen vinkje om wat mee te kopen zoals insectensteaks. Toch moeten er nog een paar stumperds in leven blijven voor de Parasieten, om nog wat werk te verzetten. Bijvoorbeeld, space station, CERN en de ruimtevaart moeten wel blijven doorgaan. En de zonsverduistering in 2030. Dat gaat ook heel wat kosten. Hoeveel mensen zijn er nog voor nodig om hier werk voor te doen? Wat blijven er nog voor diensten en andere nuttige industrie over? Medische zorg en ziekenhuizen? Niet meer nodig. Scholen? Niet meer nodig. Vervoer? Niet meer nodig. Cultuur en creativiteit? Niet meer nodig.

  Alle kennisvergaring is gecontroleerd en in handen van de Parasieten. Zij zullen het zo nog een tijdje vol kunnen houden, op basis van inteelt en wat trieste voortplanting middels de overlevende GMO’s, maar niet lang. De 4e Industriële Revolutie, wat een giller, vereist veel te veel onderhoud en gaat ten onder aan zijn eigen gewicht en gebrek aan planning en expertise. Zo zullen de Parasieten het ook niet lang meer maken. Einde wereld. Ik denk zo rond 2040 op dit tempo.

  Uiteraard kan ik er helemaal naast zitten, en kan iedereen binnen tien jaar genieten van een prachtige groene wereld met hoge flatgebouwen en veel ongerepte natuur, hoge inkomens, kwaliteits voeding, veel zonlicht, gratis vervoer, schone rivieren, verstandig beleid, natuurwetenschappen en medische zorg, intelligente scholen, biologisch verantwoorde veehouderij en gewassenteelt, en dat soort zaken. Oh, Utopia zeg je??? Oops…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in