Dr. David Martin heeft een diepgaande medische-wetenschappelijke en investeringscarrière. Dr. Martin leidt ook een bedrijf (M-CAM International) dat wereldwijd baanbrekende innovatie financiert. Hij is ook een van de sleutelfiguren in rechtszaken tegen medische bedrijven en de federale regering die betrokken zijn bij het leveren van de zogenaamde vaccins voor COVID-19.  Eenvoudig gezegd, volgens Dr. Martin, zijn de COVID-19 vaccins “biowapens”. Big Pharma en de regering wisten het en wisten ook dat het massale sterfgevallen en blijvend letsel zou veroorzaken, schrijft Greg Hunter.

Dr. Martin zegt:

“Het zal nog veel erger worden… Het is geen vaccin tegen het Coronavirus. Het is een spike-eiwitinstructie om het menselijk lichaam een toxine te laten produceren… Het is een feit dat de injecties een daad van biowapens en bioterrorisme zijn. Zij zijn geen volksgezondheidsmaatregel. De feiten zijn heel eenvoudig.  Dit was met voorbedachten rade… Dit was een campagne van binnenlandse terreur om het publiek zover te krijgen dat het het universele vaccinplatform zou aanvaarden, waarbij een bekend biologisch wapen gebruikt werd. Dat zijn hun eigen woorden en niet mijn interpretatie.”

Hoeveel zullen er sterven door de COVID-19 biowapens?

Dr. Martin zegt:

“Volgens hun eigen schatting hebben ze het over 700 miljoen mensen wereldwijd, en dat zou het aandeel van de V.S. in dat van de geïnjecteerde bevolking op 75 miljoen tot 100 miljoen mensen zetten… Er zijn een heleboel redenen waarom zij hopen dat het tussen nu en 2028 zal zijn, want er is die kleine hapering van de illiquiditeit van de Sociale Zekerheid, Medicare en Medicaid programma’s. Dus, hoe minder ontvangers van Sociale Zekerheid, Medicare en Medicaid, hoe beter. Het zal u niet verbazen dat de aanbeveling was dat mensen boven de 65 jaar de eersten waren om geïnjecteerd te worden.”

  Dr. Coleman: Ligt het aan mij of is de wereld gek geworden?

Dr. Martin denkt dat de catastrofale gevolgen van de CV19-injecties de medische industrie spoedig zullen treffen.

Dr. Martin legt uit:

“Het vuile geheim is… dat er veel piloten zijn die microvasculaire en stollingsproblemen hebben, en dat houdt hen uit de cockpit, wat geen goede plaats is om ze te hebben als ze een stolsel voor een beroerte of een hartaanval gaan krijgen. Het probleem is dat wij precies datzelfde verschijnsel in de gezondheidszorg gaan zien, en op veel grotere schaal. Dus, we hebben nu, samen met het eigenlijke probleem… van mensen die ziek worden en mensen die sterven, hebben we dat eigenlijk gericht op de gezondheidszorgindustrie in het algemeen. Dat betekent dat er verpleegsters en dokters bij de zieken en doden zullen zijn. Dat betekent ook dat de zieken en de stervenden ook geen zorg zullen krijgen.”

Dr. Martin en zijn groep klagen iedereen aan, van President Biden tot de FDA, CDC, Pfizer, Moderna en vele anderen, over de doden en gewonden door de COVID-19 biowapens die frauduleus doorgaan voor “vaccins”.  De volgende grote rechtszaak is op 6 juli 2022, in de federale rechtbank in Utah. Dr. Martin beweert dat “dit veel erger is” dan de processen van Neurenberg tegen de nazi’s na WO II, en voegt eraan toe:

“Dit is georganiseerde misdaad… Zij hebben zich verscholen achter het immuniteitsschild dat hen vrijspreekt van productaansprakelijkheid door de levering van een biowapen – een vaccinatieprogramma – te noemen… Dit is eigenlijk een criminele daad. Dit is een daad van binnenlandse terreur, en het is een schending van de antitrustwetgeving. Dit is afpersing.  Dit is old school afpersing, en het is niet anders dan de maffia in de jaren 1920. Dit is ouderwetse afpersing voor persoonlijk gewin en winst ten koste van mensenlevens. U moet het noemen wat het is, en dat is georganiseerde misdaad. Ik zou zeggen dat de nazi’s beter waren dan de mensen die dit doen… De echte vraag is waarom Amerikaanse burgers een wapen ontwikkeld hebben om Amerikanen te doden en zich daarvoor laten betalen?  Dat is een moreel schandelijke vraag, en helaas stelt bijna niemand die.”

  Joe Biden gaat overheidsmedewerkers dwingen zich te laten vaccineren

Er is nog veel meer in het 1 uur en 3 minuten durende interview.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU gewaarschuwd voor economische mokerslag, vergeet “wild optimistische” plannen om Russisch gas te vervangen
Volgend artikelAan de vooravond van de NAVO-top publiceert het Russisch Ruimte Agentschap coördinaten van Westerse “besluitvormingscentra”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Kijkt u ook eens op de website van Reiner Fuellmich
   Hij is al meer dan een jaar bezig met een rechtszaak over dit grote misdrijf.

 1. Alweer? Alle gevaccineerden zouden dood gaan in de herfst van 2021, weten jullie nog?
  Ik laat me niet bang maken. Niet door de vaxers en niet door de antivaxers.

 2. like i give a fuck.sorry kinderen van de toekomst,maar jullie zijn ook al geindoctrineerd.SOOO….i dont give a fuck AGAIN.

 3. dus wat ik er van begrijp gaan ze blijven puchen (najaar) om je volgende booster te laten zetten door wederom paniekmedia te gaan roeptoeteren zoveel ze kunnen om mensen weer zover te krijgen deze te laten zetten. Alle onnodige doden en zwaar zieken die er nog gaan komen zullen door de leugenpers en consoorten worden gepromoot dat dit komt door een of ander nieuw virus dat ze uit hunne hoge hoed gaan toveren en veel te veel mensen gaan dit ook weer terug gaan geloven hoe spijtig dat ook is, en dan krijgen we als toetje nog de voedselschaarste en veel te dure prijzen die overal als vuurwerk de lucht gaan inschieten terwijl de nog gezonde produktieve mensen de boel moeten zien recht te houden misschien moet ik als gepensioneerde niet gevaxte (ja die bestaan er nog) terug ergens aan het werk gaan …ook veel mensen die gevaxt zijn en die ik ken krijgen overal knobbels op hun armen en benen weet iemand of dit ook door het vaccin komt?

 4. Dit was weer een geweldig interview met David Martin. Ik heb hem al enige maanden eerder ook gezien waarin hij alles uitlegt hoe die corona patenten tot stand kwamen. Het is onvoorstelbaar wat een aantal duivelse mensen probeert aan te richten ten einde daar zelf rijker van te worden.

 5. Ik begin er ook niks meer van te geloven.

  Ben niet gevaxt en wil dit zo houden

  En sterven er 700 miljoen, so what? Nog 8 miljard te veel op den bol

 6. Beste Moderator.
  Ik schrijf hier al geruime tijd vrij regelmatig.
  Al een paar keer heb ik ontdekt dat er ook een “ andere anna. met kleine letters schrijft.
  Met de zaken die deze anna hier beschrijft wil ik niet geaccocieerd worden.
  Sterker nog ik vind het vaak verwerpelijk wat hier door deze persoon geschreven wordt.
  Kritiek OK: dat heb ik ook ; maar anderen doodwensen is een grens waar ik me verre van wil houden.
  Heeft u voor mij een oplossing?
  Met vriendelijke groeten
  Anna

 7. ow? krijgen ze 3 jaar meer? dacht dat ze eerst zeiden 2025, nu 2028.
  we gaan het zien, dat er veel extra overlijden mede door vaxs en stress en zelfmoord is wel zeker, maar hoeveel en of bij bosjes? we will see.

 8. Elke rechtzaak is bullshit. De rechtspraak zit compleet in de zakken van de globalisten. Geloof er maar niets van. Mocht er wel een rechtzaak komen dan zal die gewoon verloren worden. Zo lijkt het alsof er nog rechtspraak is.

  • Rechtspraken tegenwoordig dienen slechts om zaken dicht te timmeren. Aanklacht verwerpen, en afgelopen er mee. En mensen hobbelen straks weer braaf naar de giftrog met blije smoeltjes want er is weer een dodelijk “virus”. En zo blijft het experiment gaande. En zo dendert de trein waar je in zit door naar de Great Reshit, waar iedereen van afgeleid blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in