Nu de winkels weer “normaal” open gaan omdat meer mensen zich hebben laten “inenten” tegen Covid-19, vragen velen die besloten hebben de injectie niet te nemen zich af of de aanwezigheid van anderen in het openbaar die de injectie wel hebben genomen, ertoe kan leiden dat gevaarlijke spike-eiwitten en andere chemicaliën op hen worden overgedragen, bericht pandemic.news.

Mike Adams, de Health Ranger, kreeg de kans om met Dr. Christiane Northrup te praten over de kwestie van het “uitscheiden” (shedding) van vaccins tijdens een recente Brighteon Conversations conversatie – kijk hieronder – en wat zij te zeggen had is niets minder dan verontrustend.

Een van de ‘Five Docs’, zoals Dr. Northrup ze noemt, die de situatie aan het onderzoeken is, zegt dat duizenden en duizenden niet-gevaccineerde vrouwen nu bijvoorbeeld dramatische veranderingen in hun menstruatie doormaken doordat ze in de buurt zijn van anderen die werden geïnjecteerd met de Covid-19 griepprikken.

“Er wordt duidelijk iets overgedragen”, legt ze uit, en ze onthult gruwelijke verhalen over baby’s van nog maar een paar maanden oud die bloedklonters kregen die uit hun vagina kwamen nadat ze in contact waren geweest met onlangs “ingeënte” mensen.

Als je kijkt naar het Pfizer-document vanaf het allereerste begin, op pagina 67 staat in feite dat ‘geen enkele man een vrouw zwanger mag maken gedurende zeven weken, en geen enkele vrouw zwanger mag worden gedurende zeven weken’, en ze zeggen daar vanwege ‘huidcontact’ of ‘seksueel contact’.

Je moet je dus afvragen: wat wisten ze, of weten ze, dat ze ons niet vertellen?

Via brighteon.com.

Sinds wanneer is de westerse geneeskunde een massaal experiment geworden met voortdurende chemische injecties?

  Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) noteert 1.480 procent stijging van hartspierontstekingen

Als verloskundige en gynaecologe zelf is Dr. Northrup geschokt dat het plotseling normaal is geworden dat dokters en verpleegsters hun patiënten en zichzelf injecteren met experimentele “serums” zoals deze, maar ook met griepprikken en andere door de overheid opgelegde injecties.

Vooral nu het onweerlegbaar duidelijk wordt dat de Covid-19 injecties uiterst gevaarlijk zijn voor ongeboren kinderen, waarom is het dan in hemelsnaam de norm geworden dat zwangere vrouwen en hun echtgenoten met trots de risicovolle injecties nemen?

“Waar zijn we toch mee bezig?”, vraagt zij zich af en merkt op dat het waanzin is om pasgeborenen in te spuiten met tientallen “inentingen” die bio-blijvende chemicaliën zoals aluminium bevatten die zich in de hersenen nestelen en daar nooit meer weggaan.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, injecteren de medische fascisten nu synthetische mRNA-technologie waarvan de veiligheid of doeltreffendheid nog nooit is bewezen, zowel in kinderen als in hun ouders, die vervolgens anderen blootstellen aan deze chemicaliën wanneer zij in nauw contact met elkaar komen.

Om duidelijk te zijn. Dr. Northrup waarschuwt al vele jaren voor de gevaren van vaccins, zo verscheen zij in 2006 bij Oprah om te waarschuwen voor het Gardasil-vaccin, waarbij zij de kijkers vertelt dat het geen goed idee is om hun dochters, en in sommige gevallen zonen, de injectie te laten toedienen vanwege de ernstige risico’s.

“Dat was lang voordat al die meisjes stierven of erdoor verminkt raakten, of het POTS-syndroom kregen. Dus ik heb niets veranderd”, merkt ze op over haar filosofische benadering van het vraagstuk van de veiligheid en doeltreffendheid van vaccins.

Wat er veranderd is, is dat ze de propaganda hebben opgevoerd en toen besloten dat als je ze niet kon verslaan, als ze effectief waren in het bereiken van mensen, je ze moest elimineren of een lastercampagne tegen ze moest houden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

Vorig artikelPfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen
Volgend artikelAartsbisschop Viganò over de Great Reset: “Een synarchy waarin het bevel in handen is van een paar gezichtsloze tirannen die dorsten naar macht”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Dit zou wel eens ons grootste probleem kunnen worden als je ziek kan worden van iemand die al gevaccineerd is.
  Hoe moet je hier nou weer mee omgaan.
  Moeten wij nou voortaan dan maar met een masker blijven rond l;open om ons te zelf te beschermen tegen onze omgeving.
  Moet ik mezelf dan maar gaan opsluiten en elk contact vermijden met andere.
  Dat was nou juist iets wat ik dus niet van plan was.
  Je kan het namelijk niet zien of ruiken wie er rond lopen om je heen.

 2. Ik heb nu zo vaak gehoord van de risico’s die gevaccineerden vormen voor niet gevaccineerden.
  Het Spike eiwit zou de boosdoener zijn. Mensen verspreiden dit via uitademing,niezen en hoesten. Maar ook via huidschilfers.
  Wij, ongevaccineerden ademen dan deze met spyke eiwitten besmette uitademing weer in met eerder weergegeven gevolgen. In alle verhalen mis ik een remedie. WAT KUN JE ER TEGEN DOEN.
  Maar weer een zo gehaat mondmasker gaan dragen? Vooralsnog is het uit de buurt blijven van gevaccineerden een aanrader en het in optimale conditie houden van het immuunsysteem zeker ook.
  Is er iemand die dit leest, een deskundige op het gebied van spyke eiwitten en de verspreiding ervan, reageer dan groots. Want je gaat veel “wakkeren” blij maken.

  Jasha

  • In dennennaalden zit suramin,lekker om thee van te maken en goed tegen spike eiwitten.
   Google dennennaalden ,suramin je zal er veel over vinden,ik pluk ze zelf .

   • Ja hele en halve elke dag thermos kannetje ook.lekker te mengen met thee zakje van andere thee. 2000mg vit c itroen basis zink en veel oefeningen doen. Klaar voor

 3. Dat vroeg ik mij dus ook al af.
  Wat kunnen wij hier nou weer tegen doen.
  Mijn grootste angst is voortaan dan maar weer met een masker over straat te moeten gaan.
  Maar zo gaan ze het wel voor mekaar krijgen, dat iedereen die tegen de gif prik is, is verder toch keurig aan de regeltjes houd.
  Is het verspreiden van berichten dat gevaccineerden besmettelijk kunnen zijn soms ook een truc om toch de gewenste gedragsregels te handhaven.
  Want dat gaat ze dan wel zo lukken zo. Ik weet het niet meer wat ik moet geloven.

  • Eerst iedereen doodsbang maken dat ze allemaal ergens vreselijk ziek van kunnen worden of aan overlijden.
   Daarna iedereen aan de gif prik zien te krijgen en te dwingen met corona paspoorten om ze alles maar te laten doen wat ze bedacht hebben.
   En vervolgens degene die hier niet in mee willen gaan dan ook maar even aanpakken en ze ook doodsbang maken dat ze toch wel ziek gaan worden.
   Dus dat al dat eigenwijze gedrag je uiteindelijk niks gaat opleveren omdat je uiteindelijk altijd kansloos bent.

  • De laatste tijd is er veel aandacht geweest voor een video uit 2019 waarin Van Ranst uitlegt hoe je een verhaal over een pandemie in de markt moet zetten. Volgens professor Mattias Desmet is deze video een ‘must-see’. “Ik kan hem ten zeerste aanbevelen, hij is interessant voor iedereen,” zei hij.

   De ware Van Ranst
   Van Ranst legt in de video onder andere uit hoe je mensen angst kunt aanjagen door sterfgevallen te voorspellen die sowieso elk jaar plaatsvinden. Hij legt daarnaast uit hoe je bij een pandemie de aandacht naar je toe moet trekken en de spreekbuis moet worden. Hij doet ook uit de doeken wat je de mensen moet wijsmaken om ze onder de duim te houden.
   https://www.ninefornews.nl/filmpje-dit-is-waarom-mensen-zo-vijandig-tegenover-viroloog-marc-van-ranst-staan/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in