Kroonprins Mohammed bin Salman van Saoedi-Arabië heeft een nieuw lievelingsproject waarvan hij graag wil dat u er weet van krijgt, en misschien zelfs in investeert. Het is een “stad van de toekomst” die met beperkt succes is uitgeprobeerd in het communistische China, en ook in steden in Canada, Zuid-Korea, Spanje en Singapore, schrijft Leo Hohmann.

Welkom in “The Line.”

Het is een zogenaamde “slimme stad”, gebouwd op een 100 mijl lange “lijn” die 9 miljoen mensen kan huisvesten.

Op de website van het project prijst de kroonprins The Line, ook Neom genoemd, aan als een plaats waar er zal zijn:

“Geen wegen, auto’s of uitstoot, het zal draaien op 100% hernieuwbare energie en 95% van het land zal behouden blijven voor de natuur. De gezondheid en het welzijn van de mensen zullen voorrang krijgen op vervoer en infrastructuur, in tegenstelling tot de traditionele steden.”

Alle verplaatsingen zullen in deze stad gebeuren via een hogesnelheidstrein, met een transittijd van 20 minuten van eindpunt tot eindpunt. En als u buiten die parameter wenst te reizen? Ik denk dat u pech hebt. Misschien lukt het wel voor u als u een belangrijk iemand kent en uw sociale kredietscore binnen de aanvaardbare marge ligt.

Bekijk de 3 minuten durende video hieronder waarin het idee van de Saoedische koninklijke hoogheid over de perfecte stad wordt beschreven.

Inwoners van deze stad zullen leven in een dystopische wereld van totale bewaking met sensoren, camera’s en gezichtsherkenningssoftware die in het net ingebouwd zijn. De Saoedische kroonprins schat de kosten van de ontwikkeling van de stad Neom op 500 miljard dollar.

De kroonprins heeft de stad ontworpen om alle 17 duurzaamheidsdoelstellingen te verwezenlijken die bekokstoofd zijn door de Agenda 2030 van de Verenigde Naties, die in september 2015 goedgekeurd is door de staatshoofden van bijna alle landen ter wereld. Wij, het volk, hebben nooit voor deze “duurzame” manier van leven gestemd, maar onze leiders hebben ons er toch toe verplicht.

Verschillende landen zullen ons op verschillende manieren uitleveren aan deze afschuwelijke levensstijl.

Terwijl Saoedi-Arabië het op grootse wijze probeert, zal de administratieve staat van Joe Biden het stukje bij beetje doen, met de steun van beide grote politieke partijen.

Biden’s triljoen dollar kostende klimaatveranderingswet, waar Senator Joe Manchin, D-West Virginia, vorige week op gezwicht is, bevat veel van dezelfde thema’s als wat u ziet in de geavanceerde slimme stad van de Saoedische kroonprins – netto nul koolstofuitstoot, een totale afhankelijkheid van hernieuwbare energie, door technologie gestuurd toezicht op alle menselijke activiteit, en een afwijzing van particulier grondbezit. Alle hulpbronnen worden streng gecontroleerd door de regering en haar partners uit het bedrijfsleven.

Elke grote stad van de V.S. en de meeste kleinere steden gaan deze richting uit, zonder de fanfare van het Saudi-project. Met elke federale subsidie die uw stad aanvaardt, komt ze dichter bij het concept van de slimme stad dat u in de bovenstaande video ziet. Zo zullen zelfs steden die niet in staat zijn zich helemaal in een verticale “lijn” te herschikken, opschuiven in de richting van het concept van “geen wegen en geen auto’s”.

Het Internationaal Energieagentschap heeft al aanbevolen dat steden wereldwijd een beleid gaan voeren van verplichte “autoloze zondagen“, waarop mensen één dag per week nergens heen mogen rijden.

  Henry Kissinger: AI zal mensen binnen 5 jaar vervangen

En het Economisch Wereldforum heeft op 18 juli een beleidsnota uitgebracht die alle twijfel wegneemt over waar deze invloedrijke globalistische organisatie de wereld naartoe wil brengen. Het WEF roept nu openlijk op tot het einde van het particuliere autobezit.

Dit is de manier van leven die ons wacht aan de andere kant van de Grote Reset en “beter terugbouwen,” waar wij van het WEF te horen hebben gekregen dat wij niets zullen bezitten, geen privacy zullen hebben, maar dat wij zullen leren om het leuk te vinden.

Het is de perfecte wereld voor de luie, zwakzinnige wereldburger van de 21e eeuw, die alleen maar achterover wil kunnen leunen en verzorgd wil worden, en de Amerikaanse idealen van hard werken, eigendom, individuele vrijheden en verantwoordelijkheden verafschuwt. Zolang zij zich maar kunnen ontspannen en hun videospelletjes kunnen spelen, naar balspelen en concerten kunnen gaan, of zich op een andere manier kunnen vermaken, is het goed met hen. Zij worden geconditioneerd om een universeel basisinkomen te aanvaarden, in een piepklein appartementje te wonen, en van de regering afhankelijk te zijn voor hun vervoer, voedsel en gezondheidszorg. Zij streven er niet naar een auto of een huis te bezitten, laat staan een paar hectare op het platteland.

U hebt geen kristallen bol nodig om te zien dat dit de richting is waarin alle naties worden gedirigeerd, naar een wereld zonder auto’s, zonder traditionele eengezinswoningen en zonder een echt stuk grond waar u een tuin kunt verbouwen, een waterput hebt of zelfs regenwater kunt opvangen. Al die dingen zullen verboden zijn in de slimme steden die de globalisten voor ons aan het ontwerpen zijn.

Californië loopt op de zaken vooruit. De technocratische leiders zijn van plan om de mensen te laten betalen voor het putten van water uit hun eigen put.

Maar terwijl de meeste landen bestaande steden zullen moeten aanpassen om ze in overeenstemming te brengen met de agenda van de V.N./Wereld Economisch Forum, hebben enkele landen, zoals de Saoedi’s en de Chinezen, het geld om van de grond af aan slimme steden te ontwikkelen.

De rijke leiders van de islam, lang beschouwd als een achterlijke godsdienst, staan te popelen om te bewijzen dat zij net zo bedreven zijn als de rijke leiders van het christendom en het jodendom in het uitverkopen van hun volk aan de Grote Reset/Nieuwe Wereldorde.

Ah ja, “The Line, de stad die ontelbare nieuwe wonderen voor de wereld oplevert,” volgens het promotiefilmpje van de regering (zie hieronder).

Denk eens aan de mogelijkheden voor een islamitische dictatuur of zelfs een ontluikend communistisch regime zoals wij dat in Washington, D.C. hebben. Alle activiteiten die door de autoriteiten niet goedgekeurd worden, zouden onmiddellijk gerapporteerd en doorverwezen worden voor de gepaste straf.

In een islamitische republiek zoals Saoedi-Arabië of Iran zouden homoseksuelen gemakkelijk opgespoord en van hoge gebouwen gegooid kunnen worden. Een vrouw die op camera in het openbaar betrapt wordt zonder haar hijab, wordt nu voor haar 30 zweepslagen uitgeleverd.

In een communistisch regime zoals wij dat in Amerika aan het worden zijn, zullen de “autoriteiten” bij de FBI mensen hebben die voortdurend online gegevens bekijken waaruit blijkt dat u een “rechts-extremist” of een “christen-nationalist” zou kunnen zijn, en u naar een heropvoedingskamp slepen, om nooit meer iets van gehoord te worden.

  Hoe Operatie Mockingbird, een undercover initiatief van de CIA, de publieke perceptie manipuleerde via de media

Het ware christendom dat afwijkt van de goedgekeurde één-wereld godsdienst zou nu op de lijst staan van dingen waar men niet eens aan mag denken zonder betrapt te worden door een op kunstmatige intelligentie gebaseerd algoritme dat in staat is uw gedachten te lezen. (Chinese ingenieurs hebben onlangs zo’n apparaat uitgevonden.)

Volgens het promotiefilmpje hierboven zouden de bewoners van Neom “binnen 5 minuten lopen toegang hebben tot al hun dagelijkse behoeften.”

Dit veronderstelt natuurlijk dat de regering en haar bedrijfspartners uw “behoeften” beter kennen dan u. Wat als uw behoeften een ritje naar het platteland omvatten om iemand te bezoeken aan de andere kant van deze ingewikkeld ontworpen matrix? Ik denk dat u de pineut bent. Want de hogesnelheidslijn waar u nu 100 procent van afhankelijk bent voor uw vervoer, omvat maar zoveel haltes op de lijn. De vrije mensen die zichzelf nog moeten verkopen voor een fatsoenlijk betaalde baan, of een leven op basis van het universele basisinkomen, leven buiten het bereik van het spoorwegsysteem. U bent nu afgesneden van de vrije mensen met wie u eens zoveel gemeen had. Na een aantal jaren geen contact meer gehad te hebben met die vrije denkers, begint u uw vroegere gesprekken te vergeten. U begint te vergeten hoe u zelfs maar kunt denken, laat staan handelen, als een mens met een vrije wil.

Denk aan wat de hoofdadviseur van het WEF, Yuval Noah Harari, zegt over het ouderwetse christelijke concept dat de mens met een vrije wil geboren wordt. “Dat is voorbij,” zei hij, samen met uw prehistorische ideeën over persoonlijke privacy. (bekijk hieronder twee korte video’s van Harari)

U begint dus te berusten in het onvermijdelijke, dat u nu gevangen zit binnen de 100-mijl straal van uw plaatselijke slimme stad. Dat betekent dat u moet kopen en consumeren wat er binnen de muren van die stad aan voedsel te krijgen is.

U begint na verloop van tijd te merken dat de winkels geen traditionele vleesproducten meer hebben, maar alleen plantaardige eiwitten en insecten.

U begint te merken dat u geen dokter kunt vinden die u eerlijk medisch advies geeft, maar alleen dat wat onlosmakelijk verbonden is met Big Pharma en zijn door de regering opgelegde regime van injecties. Bijna elk geneesmiddel dat uw dokter u voorschrijft wordt nu toegediend via de mRNA-technologie, die uw genen opdraagt het geneesmiddel te fabriceren waarvan uw lichaam afhankelijk is geworden om in leven te blijven.

U begint te merken dat alle banken in de slimme stad alleen stortingen accepteren van de nieuwe, door de Centrale Bank gecontroleerde digitale valuta, die alleen te gebruiken is voor door de regering goedgekeurde goederen en diensten.

Als u er wonder boven wonder in slaagt de stad uit te komen en een bedrijf aan de “andere kant” te bezoeken, waar de mensen gedwongen worden buiten het net te leven, dan accepteren de bedrijven daar uw digitale dollars niet. De mensen aan de andere kant hebben dan wel geen toegang meer tot het elektriciteitsnet of het internet, maar zij hebben nog wel vuurwapens en zijn in staat om vee te houden en voedsel te verbouwen op hun land. Aan kogels echter is een tekort. Zij zien er gezonder en sterker uit omdat zij nog steeds vlees en non-GMO voedsel eten. Het helpt ook dat zij niet om de drie tot zes maanden ingespoten worden met een cocktail van mRNA-genveranderende medicijnen.

  Europarlementariër Rob Roos: De elites hebben besloten dat we "verkeerd leven" en "alles moet veranderen" in de naam van "klimaatverandering"

Zij zijn ook geestelijk gezonder omdat zij kerken hebben die geleid worden door de 1 procent van de hedendaagse predikers die wakker zijn voor de door het WEF georkestreerde oorlog tegen de mensheid. Deze priesters en predikers hebben hun kudden al lang geleden geadviseerd om zich niet te laten inenten of de apps op hun telefoons te gebruiken die bijhouden of zij zich aan de laatste dictaten van Dr. Fauci houden.

De overgrote meerderheid van de geestelijken in de wereld hebben hun kudden verkocht, door hun te vertellen dat het in hun belang was om zich te onderwerpen aan de Dr. Faucis en Bill Gates van de wereld. Het was voor het “grotere goed”, zeiden zij, en het is belangrijk dat wij allen ons deel doen om de planeet te redden. De rabbijnen, priesters en imams vertelden hun kudden hetzelfde.

Geen van deze religieuze leiders, of zij nu islamitisch, christelijk of joods zijn, zijn trouw aan hun geloof. Hun enige echte geloof bestaat erin ervoor te zorgen dat zij hun deel krijgen van het geld, de macht en het prestige dat de globalistische machtselites bezitten. Zij willen er zeker van zijn dat zij in het winnende team zitten. Dat kan men hun niet kwalijk nemen.

Het feit dat deze elites toevallig roofdieren zijn, wier prooi de arbeidersklasse en de middenklasse van de wereld zijn, deert hen niet. Zij hebben er geen minuut wakker van gelegen om hun kudden over te leveren aan de globalistische cabal die vertegenwoordigd wordt door mensen als George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, James Giordano, de Rockefellers en de Rothschilds. Wij hebben gezien hoe Paus Franciscus in dit opzicht het voortouw heeft genomen, door zich aan te sluiten bij de missie van Lynn Forester de Rothschild’s Council for Inclusive Capitalism.

En veel van de meest prominente evangelisten zitten de paus op de hielen en slijmen bij de Nieuwe Wereldorde.

Het grootste bedrog is misschien wel dat de dystopische slimme stad van de toekomst ver weg aan de horizon ligt, terwijl zij in werkelijkheid hier en nu in onze nek staat te hijgen.

Bereid u voor. Bereid u voor nu het nog kan. Want die globalisten zijn nare mensen. Zij zullen alles doen om u in één van hun slimme steden te krijgen. Dat zijn slimme steden die speciaal voor domme schapen ontworpen zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab in 2015 over DNA-veranderende technologie die ons in de “nieuwe mens” zal veranderen

Vorig artikelAlle regering en alle heerschappij zijn altijd en inherent immoreel en slecht
Volgend artikelPas op: ABV-ziekte (Alles Behalve Vaccins) doet overal mensen DOODVALLEN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Nope. Liever dood dan slaaf. Op geen enkele manier, om geen enkele reden zal ik ooit in zo’n hel willen wonen.
  Als ze me willen dwingen dan zal ik me doodvechten en zoveel mogelijk van die monsters die dat willen afdwingen meenemen.

 2. Beangstigend bericht voor de toekomst, die familie van Bin Laden zijn toch al niet van die lekkere jongens, mooi weer spelen met iedereen en ondertussen jihadisten steunen die aanslagen doen, wat een regime!!!

  • @flardinga

   Wat een clown.
   Jij gelooft nog in jihadisten en aanslagen op op de WTC torens etc. Terroristen is net zo’n neppe propaganda van hetzelfde kaliber als Corona en de vaccinatie voor Covid.

   Wake up!!!

    • Tjah door wie worden ze gefinancierd??
     Terrorisme heeft niets met de koran te maken.

     Sterker nog er staat wie zichzelf dood gaat voor eeuwig de hell in. En wie 1 onschuldige dood is alsof hij de hele mensheid heeft gedood. Maar goed lekker NOS kijken.

 3. Saoedi -Arabië sluit binnenkort waarschijnlijk aan bij de BRICS landen, wat bewijst dat ze niet tegen de nieuwe wereldorde zijn maar er gewoon bij horen. Net als Rusland en China dus.

 4. Geloven in de één if in de ander, f.o. typisch amerikaans om kerken te willen (ook een ficterend slavensysteem!)

  Àls er plek is buiten de intensieve menshouderij èn stralings- etc.vrij dan vind ik het prima. Maar elke kerk of ander alternatief sektegebouw moeten we per direct afbranden.

  Waarom wil ons apensoort zo graag ergens door gedomineerd worden?

  • Valt best mee hoor. In onze kerk, de Doopsgezinde, ben je heel vrij, word je helemaal niet gedomineerd. Je moet niks. Het is meer een gezelligheidsclubje. Iedereen die bij alle andere kerken of sektes wordt uitgespuugd kan er gezellig aanschuiven, we zijn allemaal broeders en zusters.
   Het zou dus bijzonder lullig zijn als ons oude schuilkerkje(vroeger mochten we ook al niet bestaan) zou worden afgefakkeld door iemand met waanideeën.

 5. Dit is precies waar het allemaal om draait, de UN Smart Cities. Wij zijn in redelijke vrijheid geboren en opgegroeid dus zullen niet naar dit soort steden worden aan getrokken. Maar de andere 80% van de wereld wellicht wel, als door weer-modificatie of nep-illusie-oorlogen hun leefgebieden nog eens onleefbaar worden gemaakt en ze moeten vluchten.

  Oekraïne is 1 van de gebieden wat straks herbouwd zal worden tot zo’n Smart City: https://youtu.be/PV2MYx–ljc

   • Oekraïne en met name de Krim zijn van oudsher gebieden geweest van de khazaren. Lang geleden zijn ze daar verdreven door allerlei Russische
    Volkeren. De Khazaarse maffia heeft de afgelopen paar eeuwen alles overgenomen. Politiek, geldcreatie,gerechtelijke macht, militairindustrieelcomplex ect.
    Ze willen die gebieden terug (en wraak) maar spelen het zo dat wij elkaar afslachten.
    Als we elkaar verzwakt en opgeruimd hebben dan slaan ze toe.

 6. “U begint na verloop van tijd te merken dat de winkels geen traditionele vleesproducten meer hebben, maar alleen plantaardige eiwitten en insecten”
  Wie zegt dat wat je eet daadwerkelijk plantaardig is of dat het insecten zijn? Ze zijn namelijk ook kannibalisme aan het promoten ……

  • Dat hele propageren van insecten klopt ergens niet.
   Insecten geven ook mestoverschotten en ziektes. Mensen met allergie kunnen er ziek van worden en je mag er niet teveel van eten want ze bevatten chitine dat iets giftig is.

 7. ze noemen het smart city’s , ja dat hebben we in 45 ook gezien , ze noemden het dan concentratie kampen…moet u ergens naartoe ? alles in handbereik of pis afstand dus , onder totale controle van camera’s en andere digitale rommel…reizen zal u dus niet meer toegestaan worden of u word geviseerd door regerings troepen , opgespoord of zelfs vermoord….smart city’s zijn niks meer of minder dan moderne concentratie kampen…ze kunne het allemaal wel heel aantrekkelijk weergeven met luxe filmpjes en hoe mooi het er wel zou zijn…word wakker, er bestaat niks beter dan vrij leven zonder dwang…

 8. De bruut die de bloedige hakmoord op Jamal Khashoggi liet plegen. Die heeft dus goede ideeën? De corrupten geven hem een podium? Omdat het geld, goud en snuisterijtjes oplevert. Braakendziek word je ervan.

  Maar als er 9 miljoen mensen in zijn nieuwe stadje kunnen, dan kan het verwende prinsje misschien zijn vluchtende moslimbroeders erin huisvesten? Ik gun de moslims een luxe leven in een moslimland. In plaats van in afgelikte boterham Nederland waar niets meer werkt.

 9. Ze zijn met Rotterdam al aardig op weg. Plattegrond bouw van diverse torenflats in AD zaterdagkrant 30-7. Is al bekend dat Saoedi Arabie investeert. Wordt het hart van nieuwe HongKong (Smartcity)?

 10. Je moet je altijd afvragen van waarom willen andere miljarden uitgeven voor hun droom projecten en jou erin projecteren. Maar er wordt niets met jou overlegt of iets gevraagd je wordt gewoon gedwongen door hen handlangers wat zij willen of jij er nu wel of niet er mee eens bent. Dan zal het altijd gaan om jou te kunnen onderwerpen, om jou te misbruiken/uitbuiten voor hun gewin. De totale controle over jou is er om jou maximaal uit te kunnen uitbuiten en jou als eigendom te zien.

  Door nu met die DNA veranderde mRNA injecties, verwordt jij als ware als mens omgebouwd naar een transhumaan en ga je leven als een machine en zodanig gedragen. Je eigen wil is er niet meer, je wordt aangesloten op de cloud en verkrijg jij als waren vandaar uit je bevelen zoals in een mieren kolonie (voor Starstrek liefhebbers verword jij als een borg omgebouwd). Jij wordt als een werkdier te werk gesteld en je thuis plaats kan dan verkleint worden tot enkel een bed en elke fysieke handeling of gedachte van je wordt gecontroleerd en geregistreerd 24/7/365 vanuit de cloud en zodanig bij gestuurd. Het eigen besef is dan allang overgenomen door de cloud. En als jij niet meer nodig bent, wordt jij gerecycled.

  Als iedereen als een computer programma geprogrammeerd is wat hij/zij moet doen, wat is dan het nut van het leven. En waarom zouden die utopia dromers zoveel moeite doen, om ons allemaal te willen ombouwen tot een machine. Als er ook veel goedkopere oplossingen zijn. Want als zij voor hun zelf een volledige geautomatiseerde utopia wereld zouden bouwen, waar alleen zij in mogen vertoeven. Dan ben er toch ook of zie ik dat verkeerd. Of is het meer van wij hebben de totale macht over alles en iedereen.

  Dan kun je maar tot 1 conclusie komen, wat de werkelijke aard achter deze zogenaamde utopia droomwereld zit. Zij sluiten ieder mens(achtige) op in hun gevangenissen, zodat de rest van de wereld voor hen zelf overblijft. Waar zij in alle weelde kunnen leven, zonder zich te ergeren aan andere mensen. Dit gehele idee komt vanuit hun verdraaide werkelijkheid, dat zij beter denken te zijn dan andere en zo andere niets gunnen. Het is niets anders dan hun ” IK ” wereld. Daar hebben alle sociopaten en psychopaten last van, dat ze denken werkelijk dat zij de uitverkorende zijn en voor GOD mogen spelen over de mensheid en de rest van de aarde.

 11. “Als we nou eens iedereen, laten we beginnen in Nederland, die uitstootrechten verdelen, en dat elk huishouden of elke burger een hoeveelheid uitstootrechten krijgt zodat we opgeteld niet meer uitstoten dan onze grens,” zei Baarsma. “Vervolgens kunnen we, een Carbon Wallet kan je het noemen. Ik, als ik wil vliegen koop ik van iemand die uh uh niet wi.. uh gaat vliegen omdat hij daar bijvoorbeeld geen geld voor heeft, die verkoopt aan mij zijn carbon uitstootrechten en krijgt daardoor een beetje meer geld.”

  https://www.blckbx.tv/binnenland/rabobank-directeur-baarsma-wil-voor-iedereen-een-verplicht-co2-budget

 12. GO AND LEARN THE HISTORY OF ISLAM THE EARLY MUSLIM EXPANTION ESPECIALLY NORTH AFRICA
  THE EVI ISLAMIC OTTOMAN EMPIRE AND WORLD WIDE SLAVERY AND CASTRATION OF ITS SLAVES
  THE ARAB INVASTION OF EYGPT
  AND EUROPE
  THE ASSYRIANS AND SLAVERY
  THI LIST GOES ON CLEARLY WORKS OF EVIL
  IRANS INVOLMENT IN SLAVERYEVEN WHEN THE WEST PUT A STOP TOO IT
  AND IN IRAN ITS LEGAL TO MARY :RAPE A CHILD OF ANY AGE IF THE FATHER AND JUDGE AGREES ALTHOUGH THE LEGAL AGE IS 13 FAR TOO YOUNG
  DESPICABLE EVIL

 13. Gut, daar mogen dan de Saoedisch ook geen vrouwen meer hebben….nou ja, moeten ze bij Rutte, jetten en Klaver in de leer…..

 14. En onderwijl rond de kosmos gewoon zijn cyclus af die in 2009 al werd aangekondigd en nu volop bezig is Earthquakes and volcanos started februari 2022 https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=833 MASSIVE FLOOD HITS UAE https://youtu.be/bTIjp1jJLBc Dubai SHOCKING reason why man made islands are still empty https://youtu.be/dN7FRyEGIAo

  Earthquake swarms in Iceland… 5.4 Earthquake Honduras region.. Tuesday 8/2/2022 https://youtu.be/GixLe7RXdjA

  Magnitude 7.0 Earthquake in Luzon, Philippines July 27, 2022 Compilation
  https://youtu.be/DD7lvFbHvJI

  Dubai sank again | Speedy Water Destroyed Buildings | Saudi Arabia Floods 2022
  https://youtu.be/PfZamDqb9kw

  Hawaii – 42 Earthquakes On Mauna Loa Volcano. Be Prepared In Case An Eruption Occurs. 8/3/2022
  https://youtu.be/ih6CB0_dMuQ

    • HAARP; CERN en vandaag leerde ik over het ITER Project op dit draadje:
     https://www.frontnieuws.com/pas-op-abv-ziekte-alles-behalve-vaccins-doet-overal-mensen-doodvallen/#comments
     Ook weet ik dat er al enkele jaren in de USA gewerkt wordt aan een mega project om een Artificial Zon te fabriceren via Richie From Boston die daarvan informatie en beeldmateriaal van heeft getoond. En mogelijkerwijs zijn er nog meer projecten waar ik niet van weet. Hoe dan ook wordt de natuur gigantisch verstoord door dit soort idiote projecten, dus dat kunnen we zeker meenemen in dit verhaal. E.e.a. geprofeteerd in Gods Woord aangezien Hij overzag en overziet. Ikzelf ben er dan ook van overtuigd dat we in de Eindtijd zijn aanbeland en dat de dag van Zijn oordeel niet zo heel ver meer verwijderd is. De tijd zal verkort worden aangezien er anders geen vlees zal overblijven. We zijn er nog niet, maar het gaat niet gek lang meer duren. Betreffende degenen die hiermee de draak steken; ook zij zullen er getuige van zijn.

  • Dat van die eilanden van Dubai zag je al aankomen. Toen ze met de aanleg bezig waren al. De Nederlanders die bij de aanleg betrokken waren hebben die arabierenboel zeker niks verteld over hoe stroming, stilstaand water en opgespoten zand werken? Of zouden die verwende Dubainese patjepeeërs het gewoon zelf weer beter hebben geweten en de berichten van de mensen met verstand van zaken in de wind hebben geslagen?

 15. Hoop.mooie filmpjes enzo maar vergeet niet ze hebben mensen nodig die dat willen …. en wie zegt dat er zo veel gaan zijn die dat willen ?? Het kwaad heeft nog nooit van het goede gewonen in de geschiedenis dus CHILLLLLLL en lets see whats up

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in