Het meesterbrein achter de onheilspellende “Great Reset” en de huidige Coronaplandemie, Klaus Schwab, gaf al in 2015 een veelzeggend interview over zijn dystopische visies op de toekomst (en die van zijn elites achter hem). Daarin legt Schwab uit hoe de “vierde industriële revolutie” de mens zal veranderen en transformeren.

Genetische manipulatie

De mens van de (nabije) toekomst zal dus kunstmatig worden veranderd door zogenoemde genetische manipulatie (een vorm van DNA-manipulatie). Zij zal in feite een “niet-mens” worden in dit proces, waardoor ook zijn essentie zal veranderen, vergelijkbaar met wat transhumanisten voor ogen hebben met hun visie van het samengaan van mensen en kunstmatige intelligentie (AI).

Schwab wuift de bezorgdheid van de moderator dat dit vanuit ethisch oogpunt enorme gevolgen zou hebben quasi weg door erop te wijzen dat hij en zijn World Economic Forum er zijn om manieren te vinden om hiervoor een legaal en juridisch kader te creëren.

Waren deze verklaringen reeds een verkapte aankondiging voor de mRNA-vaccins die thans in het kielzog van de Coronaplandemie wereldwijd worden gebruikt, met enorme ernstige bijwerkingen en onvoorziene gevolgen op lange termijn?

Backup:

Onlangs nog publiceerde Schwab een al even meer dan onthutsende video waarin een dystopische toekomst wordt geschetst met manieren waarop de schijnbaar eeuwige pandemie ons leven op lange termijn gaat veranderen:

Het WEF heeft zijn nieuwste droom online gezet: “Zo zou ons leven er binnenkort uit kunnen zien”

De oude honden hebben nieuwe trucs nodig

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is hetVolg Frontnieuws op Telegram

6 REACTIES

  1. Toch wel opmerkelijk dat zowel Adolf Hitler en Klaus Schwab hetzelfde aantal letters in hun naam hebben zitten, en dat het beide een 5 en een 6 zijn…

    Hoewel de bijbel zegt het nummer van het beest is 666, zeggen sommigen dat het nummer van de duivel 555 is.
    Dus naam-nummerologisch zijn beide heren de duivel en dan het beest, of het duivelse beest?

  2. hoop dat ik lang genoeg mag leven om mee te maken hoe hij en al die dit op hun geweten hebben ook getransformeerd worden tot een nieuw soort mens : gevierendeeld en de lichaamsdelen op een staak gestoken zodat de kraaien en maden ze ervan af kunnen vreten en wat overblijft reduceren we tot bloed en beendermeel zodat we dat als voeding voor onkruid kunnen gebruiken..de beste oplossing en nog een groene ook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here