Er is een verschrikkelijke nieuwe ziekte die overal mensen doodt. Het heet ABV (Alles Behalve Vaccins), en u zult zien dat de bedrijfsmedia zich hierop beroepen wanneer zij proberen om sterfgevallen door vaccins te bedekken met allerlei andere verklaringen en aandoeningen, schrijft Mike Adams.

Koude douches krijgen nu de schuld van hartaanvallen die eigenlijk veroorzaakt worden door covid vaccins (en de daaropvolgende dodelijke stolsels). De Times of India meldt dat koude douches u plotseling met hartproblemen kunnen doden.

Intussen zegt Duitsland zijn burgers dat ze meer koude douches moeten nemen, wegens het instorten van de energieleveranties uit Rusland. The Guardian meldt nu: “Duitse steden leggen koude douches op en doen lichten uit te midden van Russische gascrisis.”

Dus dezelfde koude douches waarvan de Times of India zegt dat u er dood aan kunt gaan, worden u door de regering in Duitsland voorgeschreven.

Om de waanzin nog groter te maken meldt Wales Online dat plotselinge hartaanvallen en sterfgevallen ook veroorzaakt kunnen worden door het openen van rekeningen van nutsbedrijven en het zien van hogere energieprijzen die u de energiemaatschappij verschuldigd bent.

Al die hogere energieprijzen kunnen natuurlijk gemakshalve de schuld worden gegeven aan Rusland en Poetin.

Dus als u energie bespaart en koude douches neemt omdat Poetin het gas heeft afgesloten, dan sterft u misschien aan de koude douches. Maar als u voor de energie betaalt om warme douches te nemen, dan zou u kunnen sterven van het openen van uw elektriciteitsrekening, wat Poetin ook verweten kan worden.

Hoe dan ook, de media vertellen ons nu dat Poetin hartaanvallen veroorzaakt, maar niet vaccins.

“Deskundigen” beweren dat stijgende energierekeningen ook borstontstekingen en geestelijke gezondheidsproblemen bij kinderen kunnen veroorzaken

  Big Pharma klokkenluider: "97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden"

Maar het zijn ook niet alleen hartaanvallen en beroerten. Wales Online beweert ook: “Er zou ook een toename kunnen zijn van borstinfecties, geestelijke gezondheidsproblemen en een slechte gezondheid bij kinderen” als gevolg van het openen van energierekeningen.

Dit is de eerste keer dat wij een online krant zien beweren dat hogere energierekeningen “borstinfecties” zouden kunnen veroorzaken. Blijkbaar zijn wij niet op de hoogte van de nieuwste “wetenschap” of wat dan ook.

Het lijkt erop dat heel West-Europa deze winter dood kan neervallen, aangezien Gazprom 80% van het gas via de Doom Stream 1 pijpleiding heeft afgesloten.

Alle schuld van de wereld verschuift nu van “klimaatverandering” naar Alles Behalve Vaccins

Voordat de covid vaccins op grote schaal onder de goedgelovige, gehoorzame massa’s werden verspreid, kregen de meeste problemen in de wereld de schuld van de “klimaatverandering” – een term die geen enkele betekenis heeft, omdat het klimaat vanaf het allereerste begin van de planeet aarde altijd veranderd is. Maar nu vaccins wereldwijd miljoenen mensen het leven kosten aan hartaanvallen, beroertes en stolsels, zoeken de media wanhopig naar nieuwe uitvluchten voor al die plotselinge sterfgevallen die mogelijk met hart- en vaatverschijnselen te maken hebben. Vandaar dat men grijpt naar “koude douches” en “hogere energierekeningen” als mogelijke uitvluchten.

Wat ook de schuld krijgt, is het Alles Behalve Vaccins (ABV). Want vaccins mogen nooit genoemd worden als oorzaak van een sterfgeval, verwonding of bijwerking. Volgens de leugenachtige bedrijfsmedia die mRNA-bevolkingsinjecties prostitueren voor Big Pharma, zijn alle vaccins 100% veilig en doeltreffend en kunnen ze nooit iemand schaden, onder geen enkele omstandigheid… en ze werken ook altijd, zo wordt ons verteld.

  Waarom is er een aanzienlijke daling van het aantal geboorten in Duitsland, Zwitserland en andere landen - negen maanden na het begin van de massale COVID-19 vaccinaties?

Dit weekend nog zou nep-president Joe Biden een tweede ronde van COVID opgelopen hebben, hoewel hij meerdere malen gevaccineerd en geboosterd is met hetzelfde brouwsel waarvan hij publiekelijk verklaard heeft dat het zou voorkomen dat iedereen COVID zou oplopen. Niet alleen is Seniele Joe dus herhaaldelijk besmet met COVID, zijn beweerde ingrepen (vaccins) werken niet eens. En als deze vaccins zelfs de zogenaamde president van de Verenigde Staten van Amerika niet kunnen beschermen, hoe kunnen ze dan voor ieder ander verplicht worden gesteld?

Ruimteweer kan u ook doden, maar nooit vaccins

Terugkomend op alle smoesjes voor plotselinge hartaanvallen en dood, beweert The-Sun.com dat vertragingen van vluchten u een plotselinge hartaanval kunnen bezorgen, en de Toronto Sun voegt eraan toe dat u ook dood kunt gaan door veranderingen in de zomertijd.

Maar het beste ABV voorbeeld van allemaal is New Scientist die beweert dat het ruimteweer jaarlijks 5.500 Amerikanen doodt aan “zonnestormen”. Wedden dat u niet wist dat ruimteweer zo dodelijk was? Volgens New Scientist maken verstoringen van “het magnetisch veld van de aarde”, veroorzaakt door de zon, nu dodelijke slachtoffers. Maar op de een of andere manier is een wereld vol met 5G zendmasten volkomen veilig, zo wordt ons door “de wetenschap” verteld.

Bedenk maar dat als u hoort van een gevaccineerde die plotseling sterft, het waarschijnlijk de ABV-ziekte zal zijn, die de meest woekerende moordenaar van allemaal schijnt te zijn.

Jammer dat ze nog geen vaccin hebben tegen ABV-ziekte… maar geef ze de tijd en Fauci zal dat waarschijnlijk ook uitbrengen.

Feit: De meeste polio in India wordt veroorzaakt door poliovaccins. Geen zinnig mens verbaast zich daarover. Zij moeten immers polio aan de gang houden, om de ontvolkingsdoodsprikken te kunnen blijven rechtvaardigen.

  De fantasieverklaringen voor buitensporige sterfgevallen terwijl de paniek toeslaat

Luister hier naar meer details in de podcast van vandaag:

Een trouwe Frontnieuwslezer vult via de redactiemail aan:
Dingen waardoor je hartaanvallen, beroertes en bloedklonters kan krijgen:

Thee drinken aldus Express.co.uk

Dutjes doen volgens CNN
Fysiek te lang zijn aldus HealthDigest
Hitte zeggen diverse media
Tuinieren kan dodelijk zijn volgens The Sun
Sneeuw ruimen levensgevaarlijk volgens The Conversation
Als je niet doodgaat aan thee drinken of sneeuw ruimen, dan kunnen altijd nog je eigen genen roet in het eten gooien volgens HealthFeedBack
De Guardian doet er een schepje bovenop, want volgens hen zijn bloedklonters te wijten aan geslacht, stil zitten en ouder worden, dus alles en iedereen loopt kans op bloedklonters
En omdat ‘vaccins’ niet genoemd mogen worden, hebben ze SADS uitgevonden
Op Twitter las ik bij Dr Loupis dat een kussen opschudden voor een hartaanval kan zorgen, maar dat kon ik niet meer terugvinden. Die Dr Loupis geeft goede info over het laatste nieuws over covidscams ontmaskeren

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSaoedische prins biedt glimp van oogverblindende “Smart City of the Future” van $500 miljard waar u niets zult bezitten en gelukkig zult zijn
Volgend artikelExclusief: Vrouw voelt zich “als wandelende dode” na letsel door COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De Times of India meldt dat koude douches u plotseling met hartproblemen kunnen doden.

  Alles lezen, aub!

  Het artikel sluit positief af met:

  You do not need to stop taking cold showers altogether, but it should be done with proper caution. You may want to avoid these if you are already suffering from a heart disease.

  Besides, a cold water shower can have some health benefits too. An extensive study with 3,000 participants from the Netherlands found that people who took a daily cold shower were 29 percent less likely to take time off work due to sickness. Other studies have suggested that this may be because cold temperature could have a boosting effect on immunity.

  Other benefits include a decrease in inflammation in the body. Some medical professionals think that cold water showers may possibly increase longevity and also improve your metabolism.

 2. Vergeet 5g en de chemtrails niet.
  Vanmorgen is er hier weer een rooster aan sporen uitgezet. Dus gegarandeerd vanavond een grafietzwarte samenkomende waas in de prachtig blauwe lucht.

  Maar goed dat het gepeupel de hele dag met de kop omlaag op hun debiel kijkt.

  • Chemtrails bestaan niet, is een normaal verschijnsel van kerosine verbranding in een stabiele koude luchtlaag… (ik ben zelf piloot)

   • Chemtrails is voor mij ook nog steeds een beetje vaag verhaal. Wel valt me op dat het steeds vaker bewolkt is, een stralend blauwe lucht is uitzondering. En seizoenen beginnen later, eindigen dus ook later…alles schuift langzaam op, dus ja er is iets gaande. En dat moeten we erkennen, want dat is een natuurlijk iets.

    • Laat je geen zand in de ogen strooien. Zoek op Geoengineering. Ik meen TU Delft hielt zich in het verleden bezig met een ´klasje´ Chemtrails. Later de naam veranderd o.a. naar Cloudseeding. FN ook heeft er aandacht aan besteed. En verder houdt het hierbij. Moe van de ontkenners. Genoeg over te vinden voor degene die zoekt. Nog wel …

   • Brokkenpiloot hooguit, dus jij kunt verklaren waarom er per dag honderden vliegtuigen in een ruitjespatroon vliegen en een hele lange abnormale “staart” achter hun toestel hebben die ook lang blijft en dan vervolgens uitwaaiert de zgn sluierbewolking. Oh en heel toevallig zijn die nooit te zien op Flightradar. Chemtrails zijn echt, ze liegen er niet eens over. Zoek maar eens op HAARP. Succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in