Gisteren waren er verkiezingen in Noordrijn-Westfalen. Het industriële hart van Duitsland, meer inwoners dan Nederland met grote steden als Bonn, Dortmund, Keulen. Ondanks het feit dat het zo dichtbij Nederland ligt, was ik er nooit geweest, dus besloot ik gisteren te gaan kijken. Voor mij is Duitsland het rijkste land van Europa, een industriële grootmacht dat de zuidelijke landen in Europa helpt in de Coronacrisis en meer dan een miljoen vluchtelingen uit het Midden-Oosten heeft opgevangen, schrijft gastauteur Bernhard.

Wat ik op straat zag stemde me echter verdrietig en moedeloos. Geen grootmacht, maar verval, blijkbaar kunnen cijfers bedriegen.

Ik verwachtte gisteren in Dortmund, een welvarend stad in de belangrijkste industriële regio van Duitsland, in mijn naïviteit het schone Duitsland te zien dat ik ken uit mijn kinderjaren; pünktlich und sauber.

Daarvan was niets te zien. Dortmund was vies en vervuild. Afval, vastgeplakt kauwgom op straat, peuken en lege flessen Jägermeister. Overal zwervers op straat, vooral blanke Duitsers, gedrogeerd door iets anders dan alleen alcohol, zwalkend, naaldwonden op hun armen, beelden die bekend zijn uit de VS met crystal meth-junkies. Overal in de binnenstad lagen zwervers te slapen. De geur van urine en lichamelijk verval. Ik liep om 11 uur ’s ochtends een uur over straat en heb zeker 50 mannen in slaapzakken verspreid over de binnenstad zien liggen, meerdere groepen gedegenereerde mensen alcohol drinkend, lallend met daartussen enkele schreeuwende psychisch gestoorde mensen. Dit was niet de opgewekte drankzucht van jongeren op een uitgaansavond, maar de drankzucht van emotionele verdringing en ontaarding. Ik voelde mij niet thuis, niet op bezoek bij de buren, ik was als blanke man in de minderheid, Turken, Roemenen, Somaliërs. Uitnodigende gezellige bars vervangen door tientallen dönerzaken en afstotelijke moderne architectuur.

  Moedige Duitsers overmeesteren Syrische mesaanvaller

Dortmund is vandaag een multiculturele hel. En ik was blij toen ik weer in de auto stapte. Ik voelde me unheimisch en onveilig.

Na een leven lang hard werken komen veel Duitsers na hun pensioen onder de armoedegrens terecht. Kosten van sociale woningen zijn sterk gestegen en niet iedereen heeft een spaarpotje waar hij van kan leven.

Het maakt me verdrietig en boos om te zien hoe Duitsland met haar eigen volk omgaat. Ik heb gisteren alleen oudere verarmde blanken gezien en grote groepen donkere gezinnen, Somalische families met 7 kinderen, straalbezopen groepen mannelijke Roemenen en bedelende Roma.

De ongelimiteerde immigratie en gezinsgroei van Afrikaanse migranten heeft geleid tot een enorme druk op de huizenmarkt en het sociale systeem. De Duitsers zijn oud geworden, kunnen niet meer werken en de potjes zijn leeg, de mensen die het land hebben opgebouwd na de oorlog worden verdrongen naar armoede.

 

Aandeel sociale woningen in Duitsland, in procenten

Het tragische is dat er geen duidelijke slechterik is in dit verhaal. Het is niet Frankrijk dat Duitsland vernederd of Rusland na WW2. Het zijn de Duitsers zelf. Een langzame uitgesmeerde zelfmoord. Meer aandacht voor onder meer zwarten en Turken dan hun eigen volk.

Gisteravond kwamen de prognoses binnen van de verkiezingen.

Prognose Noordrhein-Westfalen verkiezingsuitslagen

De Groenen stegen met 7.3%. De regio wil vechten tegen CO2. 94% van NRW stemt weer meer links. Meer geld naar buitenlanders. Het is tragisch om te zien, hoe zo’n glorieus land zichzelf vernietigd, juichend achter Greta Thunberg hobbelt, zichzelf op straat injecterend met crystal meth.

Wat ik schets is geen poëtische vertelling maar realiteit en ik nodig iedereen uit naar Dortmund te rijden en dit zelf te aanschouwen. De zelfmoord van een eens groot land. Tragisch.

  Koerdische vluchtelingenfamilie wil een eigen huis: zitstaking en straatblokkade

Bernhard

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie

Vorig artikelGriekenland waarschuwt de EU voor het opnemen van de Moria-brandstichters
Volgend artikelGeleerd van Moria: Asielzoekers branden asielaccommodatie in Duitsland tot de grond toe af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is niet alleen Duitsland wat volloopt met buitenlanders en totaal verloederd. Dat gebeurd is geheel Europa. De kosten van de immigranten lopen de spuigaten uit en het eind is nog lang niet in zicht, er komen er nog miljoenen. De allochtoon is steaks een minderheid in eigen land en de democratie verdwijnt dan als sneeuw voor de zon, de islam is onze afschuwelijke toekomst. De blanke allochtoon laat het gebeuren en met de verkiezingen kiezen ze zelfs weer hun eigen doodgraver, net als de jaren ervoor. Dit op basis van onterecht vertrouwen in hun partijen.
  Want juist die partijen denken alleen maar aan het pluche en macht.
  De burgers interesseert ze geen ene moer.
  Dit alles, gebeurd na het installeren van de ondemocratisch tot stand gekomen EU, met hun vrijwel ongekozen leiders en open grenzen.
  Waanzin wat er gebeurd.

 2. Almost completely agree with you.
  The game is rigged.
  The suicide is part of the mass-murder.

  https://www.youtube.com/watch?v=m4sy5AWFmAc

  You know what we ought to do? Define our overall plan of resistance.
  – Right. – I agree with that.
  Well, how about this?
  Firstly, to undermine all Visitor activity.
  Impede their progress every way we can.
  And secondly, I think we should find out what their hidden goals are.
  – Hidden? – Sure, they’ve lied to us before.
  And brainwashed a few of us with that process you described.
  It’s safe to figure there’s something deeper still going on.
  And thirdly, we have to find out more about their physicality.
  Find their weaknesses.
  And let people know of their reptilian nature.
  – That tape is important. – Yeah, I’m hip.
  The more people know about how alien they are…
  The more they’ll want to fight.
  And last, and probably the most important…
  …that we establish contact with others like us.
  They’re there, in every city in the world.
  We have to organize coordinated efforts.
  That’s the only way we stand a chance of winning.
  -they know-

  defeated-brainwashed-poisoned-weakened-misled
  and a certain generation is to be pitied more than any other

 3. Ik heb in Dortmunt gewoont en gewerkt en de buurt waar ik woonde (vlak bij de Birzigplatz) zien vervallen van een nette buurt tot een turkse enclave waar openlijk gedeald werd. De laatste Duitsers zijn daar van narigheid vertrokken omdat alle woningen aan turken gegeven werden en de buurt zodoende onleefbaar werd. Een vriend van mij woonde in de malinckrotstrasse. Was al geen al te frisse buurt, maar sinds de straat door buitenlanders en junkies gedomineerd word is het voor blanke Duitsers een no go geworden. Als je daar rondloopt gooien ze zo een bankstel of TV naar beneden omje weg te jagen. Er was daar een park met op zaterdag een gezellige markt. Het park zit nu vol junkies en dealers en op de markt waan je je in een of ander apenland. Ik stond in de rij bij Kaufland, een grote supermarkt. Daar stond een oude gepensioneerde man die zijn boodschappen wilde betalen. Hij kwam een beetje geld te kort en moet spullen bij de kassa achter laten. Het was zo zielig en schaamtevol. Ik gaf hem een paar euro zodat hij zijn boodschappen kon betalen. Ik kon het niet aanzien hoe hij vernederd werd. Toen hoorde ik heibel een paar kassa’s verderop. Daar begon een turkse kopdoek te schreeuwen omdat zij niet met een briefje van 500 mocht betalen. Het kassa meisje zat ineengekrompen haar geschreeuw aan te horen. Zij zwaaide met haar portomonee en ik zag dat daar een hele stapel 500dertjes in zaten. Andere turken bemoeiden zich ermee. Geen Duitser die iets durfde te zeggen. Ik was eens bij een Mercedes garage voor een reparatie aan de bedrijfsbus. Toen zag ik een paar jonge ‘zuidlanders’ die even cash een dure Mercedes kwamen afrekenen. De verkoper kreeg zo een rolletje cash in handen gedrukt. Zonder verdere vragen werden de papieren in orde gemaakt en reden de jongens even later weg met hun nieuwe aanwinst. Een jaar of 20/25 schat ik hen. Even voor 30 rooitjes cash een auto kopen. Veel donnerzaken verkopen geen donner. Veel pizzarias verkopen geen pizzas. Als je binnenkomt jagen ze je weg. Ik kende veel Duitsers die eurojobs deden. Werken voor een euro uurloon in ruil voor een uitkering. Elke winter om wintergeld vragen voor kleding. Hulp van de kerk voor eten en drinken. EEn broer van een vriend van mij raakte werkeloos en daardoor dakloos. Hij woonde al in een krot. Hij zoop zich vol met een fles Korn en wierp zich voor de trein. Ik heb in Dortmund gewoont en gewerkt en ik kan hier een heel lang en treurig verhaal vertellen over hoe ik de stad in 10 jaar tijd totaal kapot heb zien gaan. Dit is al 10 jaar geleden op dit moment van schrijven. En ondertussen is de tijd verder gegaan. Het doet pijn hier aan te denken en dit te lezen. Hartverscheurend!!!

 4. Het is dan nog erger dan in de republiek van Weimar! Alleen heben we nu niet zo’n man die het probeem bij de wortel kan aanakken! Ik ben zelf van Duitse afkomst en kan niet aanzien hoe dit mooie land die gor Merken vommunisten wordt kapot gemaakt . Zij zal de geschiedenis(als die er nog is dan)als de grootste crißinele kanslerl. Merkel muß weg!

 5. Gebeurt wereldwyd, blanke mannen mogen niet werken in een voorheen apartheid,s land. Mandela heeft ons erin geluist. De donkeren sonder kennis sitten in het staatsdiens dié de belastingbetaler besteeldt. Soveel korrupsie, soveel geweldt, het sijn maar net andere mensen dan wij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in