Wetgevers hebben dinsdag in de Russische Staatsdoema een nieuwe wet ingediend die boetes zou opleggen aan mensen en organisaties die niet-traditionele seksuele relaties promoten.

Volgens Russia Today legt het wetsontwerp uit dat “familie, moederschap en kindertijd in hun traditionele opvatting, die van onze voorouders stamt, de waarden zijn die de voortdurende verandering van generaties verzekeren, als voorwaarde fungeren voor het behoud en de ontwikkeling van een multinationaal volk, en daarom speciale staatsbeschermingen nodig hebben.”

In het licht van deze behoefte aan “speciale staatsbescherming,” zou het wetsontwerp boetes opleggen variërend van €620 tot €150.000 voor het maken van materiaal dat “niet-traditionele seksuele attitudes, de aantrekkelijkheid van niet-traditionele seksuele relaties, een verwrongen idee van de sociale gelijkwaardigheid van traditionele en niet-traditionele seksuele relaties, en het opdringen van informatie over niet-traditionele seksuele relaties, waardoor belangstelling voor dergelijke relaties ontstaat, bevordert of tracht te vormen.”

Het wetsontwerp preciseert ook dat de staat weliswaar de plicht heeft minderheidsgroepen te beschermen, maar dat “tegelijkertijd de bedreigingen die voortvloeien uit het opleggen van buitenlandse normen die de algemeen aanvaarde levenswijze op het gebied van gezin en huwelijk doorbreken, de vraag doen rijzen naar een noodzaak om de cultuur van de meerderheid te beschermen, onder meer door het invoeren van aanvullende wettelijke regelgeving.”

De opstellers van de wetgeving verduidelijkten dat de wet niet gericht zou zijn op openbare discussies over dit onderwerp of mensen zou verbieden niet-traditionele waarden aan te hangen, bericht Lifesitenews.com.

De hoogte van de boete hangt af van het medium dat wordt gebruikt om het materiaal te delen en van de aard van de entiteit die het materiaal promoot, waarbij zwaardere straffen worden opgelegd aan degenen die gebruik maken van de massamedia of het internet, of die in het land een gezagspositie bekleden.

  Iedereen heeft het over Poetin. Wat hij werkelijk zegt, mag niemand weten. Hier is zijn toespraak in het Nederlands

In het algemeen zouden individuele burgers die de wet overtreden een boete krijgen van €620 tot €7.800 terwijl ambtenaren en rechtspersonen veel zwaardere boetes kunnen krijgen, die kunnen oplopen tot €150.000.

Dit is niet de eerste keer dat Rusland de overheid gebruikt om de verspreiding van de LGBT-ideologie in de natie tegen te gaan.

In 2013 nam Rusland een wet aan “ter bescherming van kinderen tegen informatie die pleit voor een ontkenning van traditionele gezinswaarden,” die het strafbaar stelde om LGBT-ideologie aan kinderen te propageren.

Net als het nieuwe wetsvoorstel was het idee achter de wet van 2013 om de traditionele Russische waarden te beschermen tegen overname door het westerse liberalisme.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

RUSLAND DOSSIER

Moslima vliegt halverwege paradijs

 

Vorig artikelIs er nog iemand die zich evenveel zorgen maakt over de apenpokken als ik?
Volgend artikelDe Donbass wordt bijna volledig door Rusland gecontroleerd nu Oekraïne dichter bij de overwinning komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Dat tuig dat voor die kinderen loopt moet opgeknoopt worden. Samen met de organisatoren, leraren etc die deze walgelijke vertoning mogelijk maken. Gadverdegadverdegadver.

 2. Was niet verkeerd deze wet ook in Nederland in te voeren. Ondenkbaar natuurlijk in ons vrije land, maar wel beter voor onze kinderen. Ik ben ervoor de homo rechten in ons land terug te schroeven, tot voor 1999 ofzo.

 3. Genotypisch zul je er altijd onveranderlijk of als vrouw (xx) of als man (xy) zijn. Je mag als man er dan wel uitzien als een omgebouwde vrouw; je bent en blijft een man.

 4. Hahahahahahahahahahhahah. Ik kom uit zo’n traditioneel gezin. Waarin het ging ‘zoals het hoort’. Die net zoals jullie hier praatten. Over opknopen aan de hoogste boom. Nou, jullie moesten eens weten wat daar achter de voordeur gebeurde wat niemand weten wil. Aan gewelddadigheden, getreiter, mishandeling en misbruik. Jaren en jaren en elke dag. Maar heej, wel allemaal stiekem he! Dus dan is het niet erg.
  Dus ik ken dat volk van jongs af aan. Brullen over een ander maar zelf nog erger zijn. En dat maskeren door te wijzen naar anderen die niet doen wat zij willen. Ik trap niet in hun praatjes. Vermoedelijk zijn ze nog erger dan die ‘smeerlappen’ op de foto hierboven.

 5. Dat is Super goed
  Aanzet gevende meningen tot het labiele handelen
  Prijzen Promoten Dwingen om ook averechts gehandicapt te leven
  Of
  Dwingen om te gedragen als een averechts Gehandicapte
  Moet verboden worden
  Deze Wet moet over de Heele Wereld gelijktijdig ingevoerd worden
  De Westerse buitensporige mentaliteiten Gedachtengoed op dat gebied Moet een halt worden toe geroepen
  Geen Dildo en vergelijkbare meerdere mentaliteiten

  Mens blijft AlstUblieft mens

  Dank U

 6. Absoluut correct. Ik ben helaas een burger van ons oh zo goede en demokratische Westen, maar ben helemaal niet akkoord met wat er in mijn naam zo allemaal gepropageert word. Het is hoog tijd dat de meerheid der mensen eindelijk maar hun bek moetengaan open trekken.

 7. Dat ze maar doen.
  In gans mijn leven heb nooit een probleem gehad met anders seksen en leven. Ze zijn zo, soit.
  Wel met al die aandacht, geld, commissies, bureau’s, en wat voor instanties ze er nog voor gaan uitvinden.
  Lgbtblmabcdefgxyz. Ik loop toch ook niet op straat om mijn hetero uit te dragen.
  Excuus dat ik het zeg… als ze zo op straat lopen, halfbloot en uitdagend pervers, ahwel… niet verwonderlijk dat ze tegendruk krijgen.
  Ik ben gene kwezel, een beetje zedigheid is beschaafd.

 8. Mee eens ikke ik heb er geen probleem mee als iemand anders geaard is
  Maar je hebt nu eenmaal in elke groep extreme.mensen helaas

 9. In publiek gaf Poetin Rutte een kat over homo’s e.d….

  Nee in NL doen we het veel beter.
  Niks fistfucking voor 5 jarigen.
  Wel masturbatielessen op kleuterschool
  WEL les in homoseks; waarbij alijd een van de twee een neger is.

  Maarre;… hoe komt het dat in regering over proportioneel homo’s zitten?
  Of niet zo vreemd….?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in