Met andere woorden helemaal niet? Ze hebben hun best gedaan, nietwaar, de wereldwijde volksgezondheidsfascisten, maar het is allemaal een beetje plat gegaan. Maar zij blijven volhouden, en nu brengen zij zichzelf gewoon in verlegenheid, en hebben dit virale non-evenement zelfs tot een aangifteplichtige ziekte verheven, en stellen dat het niet alleen door contact verspreid wordt, maar ook door de lucht kan worden verspreid. De woorden “uitbraak”, “verspreiding” en “gevallen” blijven in de krantenkoppen verschijnen, en het moet voor de medische bemoeials en kleuterverzorgsters van de WHO in Genève een bron van immense frustratie zijn dat de mensen het allemaal met een gerust hart lijken te aanvaarden en niet in de rij staan voor vaccins, schrijft Conservativewoman.

Misschien is een deel van de reden waarom de apenpokken niet zijn aangeslagen, dat de wereldgezondheidsbrigade zichzelf in de nesten heeft gewerkt. De uitbraak is duidelijk het gevolg van een seks uitspatting in een homosauna op de Canarische Eilanden. Maar, in navolging van de propaganda rond het ontstaan van HIV/AIDS, en om dezelfde redenen, lopen wij allen gevaar. Volgens de Global Health Newsletter van de Johns Hopkins University Bloomberg School of Public Heath (waar anders?): “Volksgezondheidsinstanties werken eraan risico’s bekend te maken zonder seksuele minderheidsgroepen te stigmatiseren, vooral omdat het virus ook buiten de homogemeenschap kan circuleren.” De ingewikkelde taal die gebruikt wordt om geen aanstoot te geven aan homoseksuele mannen wordt op sublieme wijze als volgt gedemonstreerd in NBC News: “Deskundigen benadrukken echter dat het het nauwe lichamelijke contact van de seksuele activiteit is, dat de belangrijkste factor is die de overdracht aandrijft.” Met andere woorden, niet de seksuele daad zelf. Ik zou er niet voor pleiten iemand te stigmatiseren wegens apenpokken. Het echte punt met betrekking tot de apenpokken is dat het van geen belang is en er niet toe doet.

Hollywood make-up artiest "plotseling" dood 9 dagen na Apenpokken-vaccin

Om de uitbraak van de apenpokken in perspectief te plaatsen, moeten we eerst begrijpen wat een “uitbraak” betekent. Een uitbraak, om de ongelukkige Humpty Dumpty te parafraseren, kan alles zijn wat iemand wil dat het is, en kan al na één enkel geval uitgeroepen worden. Dan moeten wij de cijfers in het juiste perspectief zien. Apenpokken zijn endemisch in West-Afrika en in het Congobekken. Wie wist het? Maar op het ogenblik van dit schrijven zijn er buiten Afrika een bevestigde 1.000 gevallen. Buiten Afrika (bevolking iets meer dan een miljard) zijn er zes miljard mensen. Dat betekent dat minder dan 0,00001 procent van de bevolking van de rest van de wereld besmet is met apenpokken, en toch weten wij ervan. Blijkbaar zijn de gevallen van apenpokken in het Verenigd Koninkrijk “sterk gestegen”, tot 300 op het moment van schrijven. Jakkes, dat is 0,0004 procent; dit is een perfect moment om in paniek te raken!

Hoe terughoudend ik ook ben om de lezers te betuttelen door parallellen te trekken tussen apenpokken en Covid-19, omdat ik er zeker van ben dat ze me voor zijn, is het toch leerzaam om te zien wat de wereldgezondheidsactivisten voor ons in petto hebben. Zonder sterfgevallen en met bijna niemand die besmet is, zijn de overeenkomsten met de Covid-19 paniek griezelig. Bijvoorbeeld:

Genetische varianten

Asymptomatische verspreiding

Verplichte quarantaine

Traceren en opsporen

Testen

Benadrukken van sociale verschillen

Vaccins

Dingen verbieden

Maar de apenpokken weigeren hardnekkig zich te organiseren, zich als een lopend vuurtje te verspreiden en een paar mensen in de bloei van hun leven te treffen. Zonder deze essentiële kenmerken betwijfel ik of ze ons, ondanks de beste pogingen van degenen in de mainstream media die blijven praten over “aanzwellende” en “stijgende” aantallen, zullen opwinden zoals ze in 2020 en 2021 hebben gedaan. Ik verklaar hierbij het einde van de uitbraak van de apenpokken en doe een verzoek aan ons allen om gewoon verder te gaan met ons leven alsof het nooit gebeurd was.

Britse gezondheidsautoriteit meldt dat meer dan 99% van de apenpokkenpatiënten homoseksuele mannen zijn

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

ApenpokkenmaniaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

8 REACTIES

  1. Ik zat al eens te denken, dat ze de apenpokken in de wereld geholpen hebben om ons eens even te laten lachen om in het najaar het plandemegebeuren weer serieus op te pakken. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn.

  2. Deze winter komen in nederland extra 5g frequenties vrij (nog niet alle zijn momenteel vrijgegeven) het gaat om de bandbreedte die zogenaamd extra geschikt is voor gaming.
    We zullen komende winter zijn of deze electromagnetische straling invloed heeft op het immuunsysteem. Zeker nu mensen met grafeen zijn ingespoten. Atomen hebben een resonantie frequentie. De resonantie frequentie van grafeen valt binnen de 5g frequenties. Als in wetenschap geïnteresseerde ben ik benieuwd naar de gevolgen.

  3. Schrijfster van bovenstaand artikel slaapt nog altijd rustig verder met haar geloof in virussen en de verzonnen apenpokken. Hoeveel “wakkeren” zijn net als deze vrouw helemaal niet “wakker”? Het gros van “onze wakkere” groep gelooft gewoon heilig in het bestaan van covid, apenpokken en alle andere verzonnen “besmettelijke virussen”. De écht wakkere groep is helaas zo groot niet. We zijn met weinig, heel erg weinig. Te weinig?

  4. Het enige waar ik mij zorgen over maak is de barokke waanzin van datgeen wat voor leider wil doorgaan in dit land …..en ja….we zijn met veel. Zelfs in mijn stamcafé, waarvan het gros gevaccineerd is, hoor ik nu ook dat ze niet meer gaan voor die boosters, en wel omdat het niet helpt. Dat weftuig is in paniek….probeert de rotzooi onder het tapijt te vegen, en komt met zulke grove onzin aanschijten dat iedereen ziet dat dit niet langer serieus genomen hoeft te worden….en denk er om dat ze weten wat er gaande is op de social media. Ze zijn niet voor niks in paniek. De vuiligheid die ze propageren houd geen stand, en ze weten het. We zijn niet met weinig, en 1 kaarsvlammetje verdrijft héél veel duisternis. Een stukje duisternis ter grootte van een kaarsvlammetje heeft geen enkele invloed op de kracht van het licht…..en dat weten ze ook. Daarom, en alleen daarom, hebben ze een organisatie opgetuigd waar je in dit stadium niet doorheen lijkt te kunnen komen…..maar het is een kaartenhuis. Meer niet.

  5. Kom op volk geeft nu niet op blijft jullie lekker door spuiten nu de apen pokken en wat zal het volgende virus zijn jullie zijn oerdom en in feite ook geen mensen maar gewoon lafaards wat gaat er gebeuren als eens echt iets van een virus is , dommeriken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here