Zelfmoordbommoslima begint de reis naar het paradijs, maar valt na een paar meter weer terug. Ze benaderde een politiecontrole in Tsjetsjenië, Rusland. Wanneer de politie een waarschuwingsschot schiet, lost ze de bom.

  Party-orgieën op kosten van de belastingbetaler: 'vluchtelingen' verkwisten sociale bijstand aan buitensporige plezierreizen
Vorig artikelMesaanvallen: Syriërs steken voorbijgangers neer in het Duitse Hanau
Volgend artikelSyriërs probeerden via de Barentszzee naar Noorwegen te “vluchten” – toen de Russen ingrepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Nou, zo moet je niet aankomen bij Allah, je ziet er niet uit zal hij zeggen, en dit voor hun geloof, dat wil Allah niet, het is hoe mensen het willen interpreteren, dan denken ze natuurlijk dat ze altijd gelijk hebben, wel heel makkelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in