Terwijl het dappere en totaal vernietigde Oekraïense leger zich opmaakt voor zijn laatste aanval op Moskou, blijft het grondgebied verliezen in een snel en totaal vernederend tempo.

Dit is de prijs van de overwinning, schrijft Andrew Anglin.

RT:

Rusland en zijn bondgenoten hebben meer vooruitgang geboekt bij het volledig veroveren van de Donbass, meldde de Russische minister van Defensie Sergej Sjoigu dinsdag. Zo’n 15 woongemeenschappen zijn onlangs ingenomen, waaronder Svyatogorsk – de stad waar Oekraïense troepen naar verluidt een houten kerk in brand hebben gestoken toen zij zich vorige week terugtrokken.

Svyatogorsk ligt op de linkeroever van de rivier de Severny Donets en wordt door de Volksrepubliek Donetsk (DPR) opgeëist als deel van haar grondgebied. Vorige week werd de Skete van Allerheiligen, een historisch houten klooster in de stad, in brand gestoken en tot de grond toe afgebrand. Rusland beschuldigde de Oekraïense troepen ervan het opzettelijk in brand te hebben gestoken om hun terugtocht te dekken. Oekraïense functionarissen gaven de Russische troepen de schuld van het incident.

U kunt van de Oekraïners zeggen wat u wilt, maar u kunt niet zeggen dat ze geen klasse hebben.

Een kerk in brand steken tijdens een terugtocht is pure klasse.

Het is net als in Mariupol, toen ze zomaar zonder reden op flatgebouwen voor de burgerbevolking begonnen te beschieten. Dit zijn een paar heel vlotte operatoren.

Maandag beweerde het Russische Ministerie van Defensie dat Oekraïense troepen in hetzelfde gebied een brug hadden opgeblazen, waardoor de kortste wegverbinding tussen het belangrijkste noordelijke deel van de nederzetting en de rest van het DPR-gebied werd afgesneden. Svyatogorsk ligt op de grens tussen de twee Donbass-republieken.

  Poetin - 30 vragen en antwoorden op het interview met Tucker Carlsen

Rusland en zijn bondgenoten hebben meer vooruitgang geboekt bij de volledige verovering van de Donbass, meldde de Russische minister van Defensie Sergej Sjoigu dinsdag. Zo’n 15 woongemeenschappen zijn onlangs ingenomen, waaronder Svyatogorsk – de stad waar Oekraïense troepen naar verluidt een houten kerk in brand hebben gestoken toen zij zich vorige week terugtrokken.

Svyatogorsk ligt op de linkeroever van de rivier de Severny Donets en wordt door de Volksrepubliek Donetsk (DPR) opgeëist als deel van haar grondgebied. Vorige week werd de Skete van Allerheiligen, een historisch houten klooster in de stad, in brand gestoken en tot de grond toe afgebrand. Rusland beschuldigde de Oekraïense troepen ervan het opzettelijk in brand te hebben gestoken om hun terugtocht te dekken. Oekraïense functionarissen gaven de Russische troepen de schuld van het incident.

Maandag beweerde het Russische Ministerie van Defensie dat Oekraïense troepen in hetzelfde gebied een brug hadden opgeblazen, waardoor de kortste wegverbinding tussen het belangrijkste noordelijke deel van de nederzetting en de rest van het DPR-gebied werd afgesneden. Svyatogorsk ligt op de grens tussen de twee Donbass-republieken.

Volgens Shoigu hebben Russische en geallieerde troepen 15 woongemeenschappen in de buurt van de rivier in handen genomen toen zij oprukten tegen de Oekraïense strijdkrachten. Hij beweerde dat de successen hadden geleid tot de “bevrijding” van 97% van het grondgebied dat door de Volksrepubliek Lugansk (LPR) wordt opgeëist.

Dus u zegt dat de Oekraïne nog 3% heeft?

En vanaf die 3% zullen zij hun tegenoffensief beginnen.

Eer aan Oekraïne, de natie van zo’n overwinning.

De minister beweerde dat alle woonwijken van Severodonetsk nu onder Russische controle waren, en dat de gevechten beperkt waren tot de industriële buitenwijken van de stad. Nu de Oekraïense soldaten zich blijven overgeven, is het totale aantal krijgsgevangenen opgelopen tot 6.489, zei hij.

  Zware verliezen van het Oekraïense leger

In Severodonetsk zetelt het door Kiev benoemde bestuur van de regio Lugansk, die betwist wordt door het door Rusland erkende LPR. In de stad is de laatste weken intensief gevochten toen milities van het LPR en Russische troepen oprukten.

Ambtenaren in Kiev beweerden vorige week dat Russische troepen werd toegestaan de stad binnen te trekken voordat er een massale tegenaanval zou plaatsvinden die bedoeld was om hen uit te roeien. Sergej Gaiday, het hoofd van het met Kiev geallieerde bestuur, beweerde dat de Oekraïense troepen op een gegeven moment de helft van de stad wisten terug te veroveren, maar zich later moesten terugtrekken.

Laat ze de stad innemen, dan kunt u ze in de val lokken.

Briljant.

Dit is de hele strategie van Oekraïne, en de hele Donbass is één grote val – die erop wacht om geëlimineerd te worden.

Oekraïne is keihard aan het winnen.

Sommige deskundigen menen dat de gebeurtenissen in Severodonetsk lijken op die in Mariupol, een belangrijke havenstad in het gebied dat nu door de Volksrepubliek Donetsk (DPR) gecontroleerd wordt. De verdedigers van de stad verscholen zich wekenlang in de Azovstal-fabriek nadat zij van de hoofdmacht van de Oekraïense strijdkrachten waren afgesneden, voordat zij zich uiteindelijk overgaven. Hetzelfde zou kunnen gebeuren met het garnizoen van Severodonetsk en de chemische fabriek Azot, waarschuwden analisten.

De Russische minister zei dat Mariupol, dat vorige maand door de DPR volledig in handen is genomen, geleidelijk aan weer een vreedzaam leven begint te leiden. De haven is weer begonnen vrachtschepen te ontvangen, terwijl de openbare diensten bezig zijn met de reparatie van nutsvoorzieningen in de stad, zoals het waterdistributiesysteem en het elektriciteitsnet.

  De Amerikaanse proxy-oorlog tegen Rusland en China wordt wereldwijd steeds meer gezien als een ramp veroorzaakt door Amerikaanse en NAVO-leugens

Het Ministerie van Defensie en het Russische spoorwegmonopolie RZhD “hebben de voorwaarden geschapen om het volledige transitverkeer tussen Rusland, Donbass, Oekraïne en de Krim te hervatten,” zei Shoigu. Hij zei dat er al zendingen gaan naar Mariupol, Berdyansk en Kherson. De laatste twee bestemmingen liggen in de door Rusland gecontroleerde delen van Oekraïne. De minister zei dat de wederopbouw van de spoorwegen zo’n 1.200 km aan sporen beslaat.

Rusland herstelt dus snel de veroverde gebieden die de Oekraïners vernietigd hebben, en laat de treinen snel rijden. Dit zal ertoe leiden dat de bevolking smeekt om de Oekraïners terug te laten komen en alles te vernietigen. Want als er één ding is waar de Oekraïners van houden, dan is het wel democratie. En met democratie bedoel ik mensenrechten. En met mensenrechten bedoel ik homosekslessen voor kleuters.

Mensen hunkeren naar homoseks voor 5-jarigen. Daarom is Amerika zo populair. Zij zijn degenen die op het idee gekomen zijn om kleuters anale fisting te leren.

Hoe meer Rusland herbouwt, hoe groter de komende overwinning van Oekraïne zal zijn, wanneer zij binnentrekken om voor de tweede keer alles totaal te verwoesten.

Zelensky heeft dit allemaal uitgedokterd. Wanneer de Donbass volledig beveiligd is, en het leven weer normaal is – dat zal het moment zijn voor zijn tegenoffensief, dat de verpletterende slag zal toedienen.

De verzoeners kunnen oprotten.

De enige mogelijkheid is nu een totale overwinning van Oekraïne, en een glorieuze opmars naar Moskou.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: “Ze bluffen, en ik zal u uitleggen waarom”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische wetgevers stellen nieuwe wet voor tegen “LGBT-propaganda”
Volgend artikelBritse huurling zegt dat hij door westerse media “beduveld” werd om in het Oekraïne-conflict deel te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. “Mensen hunkeren naar homoseks voor 5-jarigen. Daarom is Amerika zo populair. Zij zijn degenen die op het idee gekomen zijn om kleuters anale fisting te leren.”

    Wut?!
    Deze afbeeldingen van tekeningengeven juist aan dat nationaalsocialisten niets te zeggen hadden in deze steden.
    Deze degeneratie zou nooit worden toegestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in