Screenshot video

De onlangs gedeelde beelden tonen de operaties van de Russische Special Forces in de Oekraïense achtergebieden. De operaties omvatten het uitschakelen van Oekraïense militaire voertuigen, hinderlagen op de wegen die door Oekraïense militairen worden gebruikt en de vernietiging van groepen Oekraïense saboteurs in de grensgebieden.

Bovenstaande video van sommige van deze operaties werd eerder gedeeld door enkele Russische militaire bronnen, de onderstaande werd voor het eerst gepubliceerd en bevat beelden van de camera’s van geëlimineerde Oekraïense militairen, bericht Southfront.

De video begint met de succesvolle hinderlaag van de Russische Special Forces op de groep Oekraïense saboteurs, die probeerden de grens over te steken in de bosgebieden maar werden vernietigd.

De beelden tonen verschillende Russische hinderlagen op Oekraïens militair personeel op Oekraïens grondgebied. De aanvallen werden van dichtbij uitgevoerd, terwijl burgerauto’s (en zelfs een paard en wagen) onaangeroerd door de saboteurs passeren. De video’s bevestigen nogmaals dat de Russische Special Forces professioneel te werk gaan en alleen militaire doelen vernietigen en geen schade toebrengen aan burgers.

Op een van de video’s was te zien dat een van de Oekraïense militairen die de Russische aanval overleefde, zich probeerde te verstoppen in het verborgen inzetgebied van de Oekraïense militairen. De overlevende werd gevolgd door de Russische verkennings-UAV, die zonder obstakels boven Oekraïens grondgebied opereerde. Het resultaat was dat de schuilplaats van de Oekraïense militairen werd vernietigd.

Het volgende deel toont de video’s die gefilmd zijn door Oekraïense militairen in de achtergebieden, waarin Russische burgers in de regio Bryansk bedreigd worden met de komende aanvallen. De video werd gevonden op de mobiele telefoon die door Russische troepen werd buitgemaakt nadat de eigenaar ervan was uitgeschakeld. Oekraïense soldaten zijn te zien terwijl ze hun Gvozdika artilleriesystemen klaarmaken voor de beschieting van de Russische grensdorpen. Als gevolg daarvan werd de Oekraïense bemanning vernietigd door een precisieaanval van de Russische UAV.

  Verslagen NAVO en Kiev zullen binnenkort zeggen: "Een bevroren conflict iemand?"

De volgende video’s toonden de vernietiging van het voertuig van de Shershen (Hornet) luchtverkenningseenheid van de 101ste Afzonderlijke Brigade van de Oekraïense Territoriale Verdediging. Deze eenheid was verantwoordelijk voor de voortdurende drone-aanvallen in de Russische regio Belgorod. Als gevolg van de aanval werden vier leden van deze eenheid vernietigd en geïdentificeerd.

De video eindigt met de gevangenneming van Oekraïense militairen in de grensgebieden. De Russische Special Forces redden het leven van de vijand en gaven hen alle nodige medische hulp. Aan het einde bedankt een van de Oekraïense groepen van de Oekraïense 4e grenspost de Russische militairen:

‘Wij zijn grenswachters van de 4e grenspost. Ons opperbevel heeft ons in de steek gelaten. Ons werd verzekerd dat de verkenningstroepen het gebied hadden gecontroleerd en dat alles in orde was, en ze dwongen ons om naar voren te gaan voor de operatie. Het resultaat is dat we in gevangenschap zitten. Met dank aan de Russische jongens die medelijden met ons hadden en ons niet doodden.

Oekraïense jongens, laat je wapens vallen en geef je over. Het is het niet waard.”

De beelden die de Russische Special Operations Forces deelden, toonden hun operaties die maanden geleden van start gingen, terwijl de meeste van hun activiteiten in de Oekraïense achtergebieden geheim blijven. Op zijn beurt houdt het Oekraïense leger niet op met klagen over de voortdurende aanvallen van Rusland op Oekraïense troepen in de grensgebieden. Volgens Oekraïense militaire functionarissen kunnen Russische aanvallen meerdere keren per week plaatsvinden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Gonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

  Vertrouwenskwestie: V.S. verwijderden digitale vuurleidingssystemen uit M777 houwitsers van Zelensky's strijdkrachten

Lees meer over:

Vorig artikelGrootschalige geoengineeringprojecten om het klimaat op aarde te veranderen, ooit een “complottheorie” genoemd, breiden zich nu wereldwijd en openlijk uit.
Volgend artikelGreat Reset-terugslag: Boeren besproeien politie met vloeibare mest buiten EU-hoofdkwartier (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Die beelden zouden ze de oorlogshitsers in de TK plus uiteraard Rutte en Sjoerdsma moeten laten zien. Rutte zal het koud laten maar de rest, met Sjoerdsma de Atari-krijgsman voorop, zullen er beslist beroerd van worden, tenminste, dat hoop ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in