Leonhard Lenz / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

Wat ooit slechts een “samenzweringstheorie” of “internetmythe” was, beperkt tot de marge van de samenleving, wordt nu officieel beleid om te voorkomen dat de planeet “opwarmt” of “kookt.”

We hebben het over chemtrails en andere vormen van geo-engineering, die degenen die zulke dingen propageren eerst ontkenden voordat ze uiteindelijk toegaven dat er inderdaad pogingen worden gedaan om de werking van de natuurlijke orde te veranderen om de “klimaatverandering” te stoppen, schrijft Ethan Huff.

Concepten als “chemicaliën in de oceaan dumpen” en “reflecterende deeltjes in de lucht injecteren” halen de voorpagina’s van prominente media die ooit het bestaan van zulke dingen ontkenden. Vanwege de vermeende “klimaatcrisis” komen krankzinnige wetenschappers met bizarre ideeën zoals het blokkeren van de zon met gif, waarvan ze beweren dat het de aarde beschermt tegen smelten.

Wolken helderder maken, atmosferische chemicaliën, gelooide oceanen
Onlangs nog berichtte de Wall Street Journal over enkele van deze nieuwerwetse projecten en beweerde dat ze “de uitstoot van broeikasgassen” veel sneller zullen verminderen dan bestaande technologieën.

Om “enge” dingen als hittegolven, onweersbuien en overstromingen te stoppen, haast de klimaatindustrie zich om de manier waarop wolken werken te veranderen en de pH-waarde van de oceaan te veranderen, naast andere grootschalige planetaire inspanningen.

Ze willen natuurlijk nog steeds dat iedereen stopt met vlees eten en in elektrische voertuigen (EV’s) gaat rijden, maar die ingrepen zijn gewoonweg niet genoeg om de “koolstofvrije economie” te bereiken die ze tegen het jaar 2030 tot volle wasdom willen zien komen.

Een van de nieuwste projecten op dit moment bestaat uit het de lucht in blazen van een pekelmengsel om grotere, heldere wolken te creëren die zonlicht terug de ruimte in reflecteren. Dit project vindt plaats aan de Southern Cross University in Australië en wordt gefinancierd door de overheid, andere universiteiten en verschillende natuurbeschermingsorganisaties.

  Artikel uit 1972 in Der Spiegel bewijst het: Militaire weersmanipulatie door VS gebruikelijk sinds 1963

Aan de andere kant van de wereld, in Israël, besteedt een startup genaamd Stardust Solutions $15 miljoen aan privéfinanciering om reflecterende deeltjes de lucht in te blazen op grote hoogtes om te proberen de zonnestraling te verminderen. In de “komende maanden” zullen de tests met het gepatenteerde chemische mengsel van een testfaciliteit binnenshuis naar buiten worden verplaatst.

In de Verenigde Staten, op Martha’s Vineyard, is het Woods Hole Oceanographic Institute van plan om duizenden liters natriumhydroxide, met chemische kleurstoffen, in de oceaan te dumpen om een zogenaamde “koolstofput” te creëren die kooldioxide (CO2) uit de atmosfeer in het water trekt.

Dan was er nog de beruchte “Make Sunsets” geoengineering poging in Californië die uiteindelijk zijn weg vond naar Mexico, wat leidde tot wijdverspreide kritiek en verontwaardiging vanwege de zwavel en andere schadelijke chemicaliën die in de atmosfeer terechtkwamen.

De klimaatcultus begint eindelijk toe te geven dat hun pogingen om koolstof te reduceren niet werken, dus daarom schakelen ze over op extremere maatregelen zoals het blokkeren van de zon en het nabootsen van atmosferische gasconcentraties en verhoudingen om te “repareren” wat er volgens hen mis is met het klimaat.

Bij de Verenigde Naties (VN) groeit ook het gerucht dat het tijdperk van “opwarming van de aarde” eigenlijk voorbij is en dat de wereld nu overgaat in een periode van “wereldwijde afkoeling”.

“Dit alles is een duidelijk teken dat de ‘klimaatcrisis’, of beter gezegd het ‘klimaatcrisis’-verhaal, een gevaarlijke nieuwe fase ingaat,” waarschuwt de National Pulse.

“Rationeel denken leidt steeds vaker tot alarmisme en uiteindelijk tot hysterie over naderend onheil. Onder zulke omstandigheden zullen de meest onredelijke en ondoordachte reacties redelijk en gepast lijken.”

  Het doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslaven

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mexico verbiedt chemtrails en geo-engineering na pogingen van kwaadwillende startup om de zon te verduisterenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel4 Absoluut schokkende onthullingen over de oorlog in Oekraïne die elke westerling moet lezen
Volgend artikelRussische Special Forces tonen hun operaties in Oekraïense achtergebieden (Video’s 18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Ik ga een donatie doen maar zou toch willen vragen om eens goed te verdiepen in het verschil tussen geo-engineering en de strepen in de lucht die het gevolg zijn van de burgerluchtvaart en de interactie hiervan met de wisselende weersomstandigheden.

  • In kerosine zit standaard aluminium-, strontium-en bariumdeeltjes toegevoegd die de beruchte chemtrails veroorzaken, die bij helderder weer goed te zien zijn.

  • Dr mengelen bill gates gaat in israel een grootschalige actie ondernemen en heel het luchtruim boven israel met kalk deeltjes(en waarschijnlijk aangevuld met veel vergif) besproeien binnenkort om de zon te weren. Ik zal kijken of ik het artikel nog kan terug vinden.

  • De contrails waar jij over praat zijn altijd maar een paar honderd meter lang en vervagen direct. Chemtrails (of welke naam het ook mag dragen) zijn hele duidelijke dikke strepen van kilometers lang soms, je ziet ze uitdijen tot complete sluiers! Sluierbewolking? Pff laat me niet lachen! Mijn vader was uit 1924 en hij zei het in mijn jeugd al.. sluierbewolking is één grote facade om de troep in de lucht een “aanvaardbaar” en normaal gegeven te maken!

   • Korte strepen, lange strepen… ze werken met meerdere componenten. De ene maakt witte lucht, de andere heft witte lucht op. Je kan het zien gebeuren als je er als een natuurfotograaf naar gaat kijken.

    Windmolens verspreiden het en HAARP maakt de nevel tot een witte laag waar de zon niet doorheen komt. Vele ‘wakkeren’ zijn nog steeds diep in slaap/ontkenning vwb dit onderwerp. Gebruik je waarneming. Kijk niet met hersenen en de voorgeprogrammeerde lulverhalen over contrails, kijk met je hart en je ogen!

    We zitten als kanaries in een kooi en ze gooien er steeds een doek overheen om ons slapend te houden.

    Is Djennis er al om te roepen dat het allemaal onzin is?

 2. ProRail (2005) beheert en onderhoudt (of liever gezegd laat onderhouden) het spoorwegnet en vanwege het klimaat worden al jaren zo veel mogelijk wissels en sporen opgebroken, om het spoorwegnet zogenaamd robuuster te maken.
  Door de aanleg van een derde spoor tussen de Nederlandse grens bij Babberich en Duisburg (Dld) als verlenging van de in 2005 gereedgekomen Betuweroute moeten vanwege werkzaamheden t/m 2030 veel goederenverkeer worden omgeleid via Oldenzaal, Venlo & Landgraaf.
  Tijdens de verdubbeling van het traject Heerlen – Landgraaf in 2022 is in Heerlen het middenspoor verdwenen waardoor goederentreinen op dit station niet meer kunnen stoppen en om ruimte te maken voor goederentreinen vallen noodgedwongen veel personentreinen tussen Aken (Aachen) en Heerlen uit. Hoezo bevordering gebruik van ov?
  Een ander voorbeeld: In 2023 is op station Heerhugowaard het derde spoor opgebroken en daardoor kunnen de treinen (Haarlem -)Alkmaar – Hoorn slechts kruisen op station Obdam. Sinds de aanleg van de spoorlijn Heerhugowaard – Hoorn in 1898 bestond station Heerhugowaard uit drie sporen en in december 2023 is daaraan een einde gekomen, want het klimaat hè.
  ​Bovengenoemde acties passen naadloos in het lugubere Deep State-plan om ons op te sluiten in smart cities & 15-minutensteden en waarbij reizen slechts is weggelegd voor de happy few (1%).

 3. Waar ik zo razend nijdig van kan worden is de vieze hypocrisie van de hoerenkast, die het gore lef heeft om over milieuvervuiling te bléren van de boeren, en inmiddels lekker doodzwijgt wat er aan giftige tinnef over de wereld wordt uitgespoten uit diezelfde vliegtuigen waar ze zo’n hekel aan hebben als het om vakanties gaat.
  Dat stinkhol waar die vuiligheid wordt opgeslagen staat op chipshol. Welk stinkhol die vuiligheid produceert weet ik helaas niet, en ik ben ook niet in de gelegenheid om dat uit te zoeken……..maar grootschalige actie tegen die gifmengers is géén overbodige weelde.

   • @Frans H…

    Wij betalen alles, dat is nu net het sneue. Ze betalen niks zelf, ons belastinggeld gaat allemaal via crisissen naar de kas voor de oorlog tegen de mensheid. WIJ betalen alles, we handhaven alles, we werken overal aan mee.

 4. Waarom heb je special space force nodig als er steeds ontkent wordt dat er buitenaards leven bestaat. Om aan climate engeneering te doen natuurlijk. Special space program genoemd. Al heel lang experimenteren ze hiermee. Speciale vliegtuigen vol tanks met verschillende producten opereren op verschillende hoogtes om verschillende effecten te bekomen. Belasting en tax betalen, besproeid worden en dokter betalen om weer beter te worden. Dank u lieve mede mensen! Een ding is zeker de opdrachtgevers en hun opslag wordt aangevallen en vernietigd.

  • Meer mensen aan het werken krijgen, het bruto binnenlands product omhoog krikken (verzekeringen valt ook onder bbp). Waarom zouden deze alles uitbetalen na een natuurramp? Nee nee winst maken!
   En maar sproeien.

 5. Vandaag 09:00 h een prachtige blauwe lucht met hier en daar een streep. 10:00 h een leger aan sproeiers 11:30 h blauwe lucht bijna weg. 14:30 h alles grijs. Gaat dat de hele komende zomer zo door? Ik word er echt schijt en schijt ziek van.

  • @Frans H…

   Zet je maar schrap, want ik denk dat dit een heel groot onderdeel van de agenda is dat nu zo ongeveer nonstop wordt ingezet. Het hele jaar herfst. Alles moet dood en kapot.

  • hier kwamen ze om half 3 pas over en idd 2 uur later alles grijs. ze vliegen te laag voor reguliere vluchten. lijken mij van navo basis af te komen, het zijn ook niet legio vliegtuigen, die banen zijn snel getrokken.

 6. >Bij de Verenigde Naties (VN) groeit ook het gerucht dat het tijdperk van “opwarming van de aarde” eigenlijk voorbij is en dat de wereld nu overgaat in een periode van “wereldwijde afkoeling”.<

  En dat gaan ze straks dan gebruiken als, zie al onze middelen tegen opwarming werken en de MSM machine bevestigd dat dan nog even en de EU misinformatie/des-Info AI houd alles tegen wat dat tegenspreekt en zo zijn d schapen blij want beeh beeh beeh.

 7. Wie nu nog omhoog kijkt en zegt dat dat normaal is, die is werkelijk ziende blind! Hoe duidelijk moet het zijn mensen? Vliegtuigen met blijvende strepen, blijf kijken en zie het een sluier worden.. nee dat is normaal, dat heet sluierbewolking.. dit is precies hetzelfde als met die gen bende, mensen zijn ziende blind en horende doof!!

  https://youtu.be/iueCIdUlO_o?feature=shared

  Binnenkort ook in chemtrail variant, voor de diehard schapen…

  • @Nino…
   Geen co2 = geen leven. Geen zonlicht = geen leven. Genocide via oorlogen en vaccins. Omvolking, vernietiging van sociale structuren en welvaart. Wat zou het plan zijn?

   De meteorologen hebben er zelfs een naam voor; Cirrus Homogenitus.

   Krankzinnig hoe ze allerlei definities creëren om het allemaal normaal te maken. Laat het maar over je heenkomen en blijf helder want dit wordt alleen maar erger en erger. Stay strong Nino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in