De Russische invasie in Oekraïne heeft een einde gemaakt aan drie decennia van globalisering. Dat zegt Larry Fink, CEO van fondsbeheerder Blackrock en zelf een globalist.

In een brief aan cliënten, geciteerd door CNBC, zegt de Blackrock CEO dat de inval in Oekraïne Rusland in wezen heeft uitgesloten van de wereldeconomie en dat het tijdperk van de globalisering nu voorbij is.

“De Russische invasie in Oekraïne heeft een halt toegeroepen aan de globalisering die wij de afgelopen drie decennia hebben meegemaakt,” schrijft de CEO van BlackRock, Larry Fink.

De opgelegde sancties hebben de electriciteits- en brandstofprijzen opgedreven, terwijl de inflatie en de rentevoeten in de hele wereld snel stijgen. Tendensen die in verscheidene landen, waaronder Nederland, reeds vóór de Russische inval duidelijk problematisch waren, na de coronapandemie en de steunmaatregelen die daarop volgden.

“De wereld ondergaat een transformatie: de brute aanval van Rusland op Oekraïne heeft de wereldorde die sinds het einde van de Koude Oorlog dertig jaar geleden de overhand had, op zijn kop gezet,” schrijft Fink.

Van landen en bedrijven wordt nu verwacht dat zij minder op andere landen gaan rekenen, want vertrouwen op de werking van de internationale handel kan riskant zijn.

“Zij worden gedwongen hun productie- en engineeringactiviteiten in het buitenland opnieuw te evalueren,” schrijft Larry Fink in de brief.

De werkzaamheden zullen nu thuis in het Westen en in verschillende andere regio’s moeten worden opgebouwd. Deze tendens is ook begonnen tijdens de verstoring van de coronapandemie, maar zal nu nog sterker worden.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

  Opnieuw massale Russische luchtaanvallen in heel Oekraine op 9 mei 2023 (Foto's, video's)
Vorig artikelDe NAVO propagandeert zichzelf in oorlog
Volgend artikelMondkapjes zullen de mens in stilte nog jaren van gezondheid beroven door microplastic vergiftiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Nederland ligt binnen 20 jaar onder water daar helpt geen dijk tegen.
   Dus die boeren, vergoeding pakken en weg uit moerasduitsland. Blijven profiteurs.

   Àls de globale psycho’s al verliezen verwacht ik dat het slechte verliezers zullen zijn en nog ff flink om zich heen (europa) zullen trappen.

   Maarrrrr we zijn er nog lang niet. Gewoon scary hoeveel spuitjunks die smoelenlappen stug op blijven houden.
   Onze grootste gevaar: de kudde!!!

   • Het domste is hen als vijanden zien. Befriend the Dragon. Zaai waarheden waar je maar kunt. Transformeer je eigen haat en andere emoties. Zij zijn niet onze vijand, maar gehersenspoeld door een groep zieke geesten die zich ver boven ons verheven voelen. De geschiedenis is vervalst. Heel lastig om te weten of wat op dit moment komt bovendrijven een kern van waarheid bevat. Iedereen die in vorige oorlogen, revoluties vocht werd georkestreerd. Dezelfde partij financierde, bewapende en maakte giga winsten, waarmee ze de wereldmacht kregen. Tot en met die 7 Rothschild bank vrije landen toe.

    • Dat zou de beste, mooiste manier zijn , maar u weet dus ook hoe het wel gaat , ik haat geen zogenaamde vijanden , Rusland, america , ik kan geen land haten , maar zie toe met lede ogen , in wat men van een mens kan maken . Welke landen zijn de 7 rothschilden vrije banken . Dank voor uw antwoord

  • Dat had ik met de C vaxs al geleerd. Het onderwerp Ukraine komt niet ter sprake tijdens de wandelingen. Behalve de opmerking dat oorlog vreselijk is en de hoop dat de bommen niet hier vallen. Maar ik heb dan ook niet een vriendenkring waar ik mijn standpunt moet verdedigen. Ik onderzoek heden en verleden, probeer de waarheid van een vervalste, verzwegen westerse geschiedenis te achterhalen en de motivatie van hen die dit alles orkestreren sinds eeuwen. Het heeft mij de uitdaging/kans gegeven veel van mijn negatieve emoties en angsten te transformeren. Angst voor de dood. Bloedlijk geschiedenis van afslachting van Franse Hugenoten en het bombardement van Rotterdam aan de overkant van de straat van het huis van mijn ouders en zussen.

 1. Putin kent de plannen van de Nato.
  Wij betalen de Nato, en kunnen later zeggen dat we het niet wisten.

  Effe aan de moffen vragen die hebben ervaring in het wegkijken en boeren van “Wir haben es nicht gewusst”

  Maar als WO3 komt–wat gezien de linkse 9kolere)lijders onvermijdelijk is, mogen die lijders dan spontaan een verdwaalde kogel krijgen?

  Net als dat er in Amersfoort in 1914-18 nog al wat officieren zelfmoord pleegden door zich zelf in de rug of achterhoofd te schieten…

 2. Figuren als die fink hebben hun hand overspeeld, en nu ontploft het in zijn gezicht. Dat is op zich wel grappig, ware het niet dat ze hiermee behalve in hun eigen voet, ook in de voet van de bevolking hebben geschoten.

 3. De grootste globalisten is op zijn pik getrapt. Wat een clown. Hoe meer bij geld binnen komt hoe groter zijn “neus”(tussen de benen) groeit!

 4. Ik hoop dat het waar is! Als dat zo is, dan heeft de heer Poetin aller beste voor de mensheid gedaan! Maar jah, is dat waar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in