Klik voor groot

Nieuwe update van het Russische Hoofd van Nucleaire, Biologische en Chemische Dreigingen, Luitenant-generaal, Igor Kirillov! Telkens als u de man hieronder links ziet, weet u dat er zojuist wereldschokkend nieuws is gedropt, schrijft Clandestine.

Normaal gesproken gaan deze updates over biologische activiteit in Oekraïne, maar de briefing van vandaag gaat over een groeiende NUCLEAIRE situatie bij de kerncentrale van Zaporozhye, de grootste kerncentrale in Europa, gelegen in Zuid-Oost-Oekraïne, nu onder controle van de Russische Strijdkrachten.

Klik voor groot

Het Russische Militaire Inlichtingendienst (MIL) meldt dat de Oekraïense strijdkrachten de locatie sinds 18 juli hebben beschoten, in 12 verschillende aanvallen, waarbij in totaal 50 artilleriegranaten op de grootste kerncentrale van Europa zijn neergekomen.

“de Oekraïense kant probeert, samen met hun handlangers uit de VS, de troef uit te spelen door een in hun ogen klein ongeluk in de kerncentrale te veroorzaken en zo de normale en veilige werking van de centrale te verstoren, en Rusland daarvan de schuld te geven.”

Uiteindelijk beschuldigt de Russische MIL Oekraïne en “hun VS-handlangers” ervan dat zij proberen een Tsjernobyl-achtige nucleaire gebeurtenis te creëren, en Rusland daarvan de schuld te geven. De Deep State probeert een nucleaire valse vlag te initiëren.

Klik voor groot

Rusland zegt dat de Oekraïne/VS de beschieting van deze plaats hebben gerechtvaardigd door Rusland ervan te beschuldigen “zwaar wapentuig” bij de centrale te plaatsen. In de briefing van vandaag biedt generaal Kirillov volledige openheid van zaken aan de VN en de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA), en verklaart hij dat de Russische MIL bereid zijn hoge resolutie satellietbeelden te verstrekken om te bewijzen dat Rusland geen wapentuig van welke soort dan ook in of bij de kerncentrale van Zaporozhye heeft geplaatst.

Rusland wijst er ook op dat de VS ook toegang hebben tot deze satellietbeelden, wat betekent dat zij weten dat er daar geen wapentuig is, en dat hun stilzwijgen over de situatie het regime in Kiev aanmoedigt om door te gaan met het beschieten van de kerncentrale. Rusland meldde aan de secretaris-generaal van de VN, Antonio Gutierrez, dat de VS precies weten waar ze mee bezig zijn.

  Fantasie BBC-analyse: Vijf scenario's voor het verloop van de gevechten in Oekraïne in 2023 - "Geen andere uitkomst dan een Russische nederlaag"

 

Klik voor groot

Rusland pleit bij de VN om de situatie aan te pakken, en vraagt zich af waarom de media Westerse “deskundigen” citeren en hun valse conclusie dat “een grootschalige catastrofe de kerncentrale van Zaporozhye onwaarschijnlijk lijkt.”

Rusland weerlegt deze beweringen van de Westerse instanties en zegt dat de VS de ernst van de situatie opzettelijk bagatelliseren, met de bedoeling een catastrofe te veroorzaken.

Klik voor groot

Rusland wijst op rampen uit het verleden, zoals Tsjernobyl en Fukushima, en stelt dat de Westerse wereld de catastrofale nasleep van deze gebeurtenissen schijnt te zijn vergeten.

Tsjernobyl besmette meer dan 20 Europese landen met radioactieve isotopen, 4.000 mensen stierven door directe blootstelling aan straling, tienduizenden kinderen werden geboren met misvormingen, meer dan 100.000 mensen werden gedwongen te verhuizen en 5,5 miljoen mensen werden getroffen door verhoogde straling.

Het Russische MIL stelt dat hun deskundigen van mening zijn dat zich in Zaporozhye een met Tsjernobyl vergelijkbare nucleaire gebeurtenis zou kunnen voordoen, als gevolg van de acties van de Oekraïense strijdkrachten.

Klik voor groot

Rusland wijst op het geprojecteerde effectgebied, mochten er zich een aantal mogelijke ongelukken voordoen als gevolg van beschietingen door de Oekraïense strijdkrachten.

“Zo zal bijvoorbeeld bij het uitvallen van reserve-dieselgeneratoren en mobiele pompen in een noodsituatie de kern oververhit raken en als gevolg daarvan de reactorinstallaties van Europa’s grootste kerncentrale vernietigen, waarbij radioactieve stoffen in de atmosfeer vrijkomen en zich honderden kilometers ver verspreiden.”

Tot overmaat van ramp maakt de secretaris-generaal van de VN, Gutierrez, op dit ogenblik een rondreis door Oekraïne, tussen de data van 17-20 augustus. De berichten zijn dat hij Odessa zal bezoeken. Volgens Rusland,

  Blinde vlek in het tankdebat: Waarom heeft niemand het over Abrams?

“Tegen deze datum zijn de Oekraïense strijdkrachten van plan een geënsceneerde provocatie te houden van een door mensen veroorzaakte ramp in de kerncentrale van Zaporozhye, die bestaat uit een stralingslek, waardoor de integriteit van de opslagplaats voor kernafval wordt vernietigd en de reactor van de kerncentrale in een abnormale bedrijfstoestand wordt gebracht.”

Yup, dat hebt u goed gehoord. Rusland beschuldigt de Deep State strijdkrachten van de VS en hun Oekraïense proxy er rechtstreeks van een door mensen veroorzaakte kerncentrale-ramp te plannen, terwijl de leider van de VN in Oekraïne is, om zowel het VN-onderzoek naar lopende biologische misdaden te verdoezelen, als Rusland te beschuldigen en te besmeuren. Zie uitwerking hieronder.

“Er zijn artillerie-aanvallen gepland op ZNPP vanuit Nikopol’ stad. Dit “spektakel” zal vergezeld gaan van waarschuwingen van het publiek voor stijgende stralingsniveaus en andere “speciale effecten”. De enscenering wordt uitgevoerd om de secretaris-generaal van de VN en de internationale gemeenschap te beïnvloeden om voor Kiev gunstige besluiten te verdoezelen.

Het uiteindelijke doel van de provocatie is een uitsluitingszone van wel 30 km te creëren, internationale troepen en buitenlandse waarnemers naar het grondgebied van de ZNPP te brengen, en de Russische strijdkrachten van nucleair terrorisme te beschuldigen.”

Dit zijn nogal zware beschuldigingen. Maar wij moeten erkennen dat Rusland de kant is die 100% transparant en open is tegenover de VN, terwijl de VS in stilte wegduiken, en hun proxy-land laten afslachten om hun misdaden tegen de mensheid te verdoezelen. Nu lijkt het erop dat de Deep State een nucleaire gebeurtenis in scène wil zetten om hun oorlogsmisdaden te kunnen blijven verdoezelen.

  De USAF Chief zei dat F-16's geen game-changer zullen zijn voor Kiev, dus waarom is het Kremlin zo ontdaan?

Waarom nu? Omdat het dossier van Rusland tegen Oekraïne en de VS zich blijft opstapelen, en Rusland steeds meer steun krijgt in de internationale gemeenschap. Of men nu gelooft dat de VN-Veiligheidsraad iets zal doen of niet, het valt niet te ontkennen dat de landen waaruit de VN bestaat langzaam maar zeker de kant van Rusland kiezen.

Zozeer zelfs dat het Westen nu bang is om Rusland sancties op te leggen wegens gebrek aan steun, en de optiek die blootlegt dat de wereld geleidelijk aan meer de kant van Rusland kiest naarmate de informatie uit Oekraïne naar buiten komt. Zelfs de gecompromitteerde Westerse media berichten erover. Zie hieronder.

https://www.reuters.com/world/action-wanes-un-isolate-russia-almost-six-months-into-ukraine-war-2022-08-17/

De conclusie is dat Rusland de informatieoorlog aan het winnen is, ondanks de massale propagandacampagne van de Deep State. Nu wil de Deep State een nucleaire valse vlag in scène zetten om de steun van het publiek terug te winnen, omdat zij het narratief kwijt zijn en hun eindeloze web van leugens niet langer kunnen blijven verdoezelen.

Zij weten dat hun een Internationaal Militair Tribunaal te wachten staat, mocht de wereld de kant van Rusland kiezen. Vandaar dat zij Rusland willen vastpinnen met nucleair terrorisme. De Deep State hebben geen opties meer, worden wanhopiger, en dus gevaarlijker.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja Valse Vlag: Rusland stapt naar de VN-Veiligheidsraad wegens de Oekraïense gefingeerde oorlogsmisdadenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse boeren gaan nog steeds sterk door, media zwijgen grotendeels (Video’s)
Volgend artikelIs het Westen zijn eigen dood aan het faciliteren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Zo als al eerder gezegd , kijk naar wat er nodig is de midterm elections in de VS uit te stellen?
  Wat zijn de gevolgen voor Biden als de republikeinen de verkiezingen winnen?

 2. Denk niet dat er enig verschil is in het buitenlands beleid van de VS met Biden of Trump als gekozene President, heeft zoveel conflicten al aangewezen, zij zoeken een reden om Rusland ergens van te beschuldigen, we zien al HEEL lang welke kant de media kiezen.

 3. De USA missilen hebben zij zeker omgebouwd dat zij langere afstanden bereiken.
  De Amerikanen en zijn politicis waarom zijn niet door de internationale recht aangeklacht voor alles oorlogen in de wereld, deze landen moeten gezamenlijk tegen Amerika. Ze zijn een mislukking op aarde gericht om monopolie en consumptie. Waarom wordt het niet een referendum of de burger ondersteund Oekraïne of niet, het is tocht democratie. Ik hoop dat China volhoud geen export naar Amerika en Taiwan om de economie van Amerika te laten instorten.

 4. Van mij mogen de Russen heel Europa innemen. Ik heb meer vertrouwen in Putin dan in die gore kinderverkrachter van een rutte.

  • hear hear.
   Ben de EU (niet Nederland of Europa) helemaal zat en al die foundations denk aan Soros, Bil & Melinda, Clinton en meerdere andere soortgelijk ‘foundations’ alle zullen vernietigd moeten worden en de gelden worden verdeeld aan mensen die het beter kunnen gebruiken, als in, echt nodig hebben (noodzaak, geen macht)

 5. Nog twee reactoren te gaan, eens alle zes buiten werking kan de dam van de waterkrachtcentrale Nova Kachovka opgeblazen worden en gaat er een vloedgolf over Cherson en ook over de de centrale van Zaporozhye. Dat is het doel.
  20.000 dode Russen en geen elektriciteit meer voor de Zwarte Zee havens.
  Private Military Compagnies met de opdracht Rusland tot algemene mobilisatie te dwingen.
  De sabotages op Krim, te Wit-Rusland en in Rusland zelf zullen blijven doorgaan.

 6. Uiteindelijk zijn decommunistische beschuldigen, uit de koude oorlog, aan het westen, uitgekomen en duidelijk.

  USA/NATO/EU willen een WO3 triggeren.; zijn puur imperialistisch.
  Jammer dat RU niet meedeed; RU is de joker; tot nu toe–tot grote ergernis van EU en USA straight geweest in hun berichtgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in