Tussen 6 en 8 februari hebben RT en andere Russische nieuwsbronnen video’s vrijgegeven van vier recente aanvallen met Lancet kamikazedrones op artilleriesystemen van Kievse troepen binnen de speciale militaire operatiezone.

De Lancet drones waren gericht op een M240 getrokken 240 mm mortier, een Amerikaanse M777 getrokken 155 mm houwitser en drie Amerikaanse M109 gemotoriseerde 155 mm houwitsers, bericht Southfront.

De Lancet is ontwikkeld door de ZALA Aero Group, een dochteronderneming van de Russische defensiegigant Kalashnikov Concern. Het bedrijf produceert twee versies van de drone, de Izdeliye-52 met een uithoudingsvermogen van 40 minuten en een granaatkop van drie kilogram en de grotere Izdeliye-51 met een uithoudingsvermogen van een uur en een granaatkop van vijf kilogram.

De drone vliegt naar het doelgebied met een GLONASS-ondersteund intern-navigatiesysteem, waarna de operator een onboard elektro-optisch systeem gebruikt via een tweewegsdataverbinding om het doel op te sporen, te volgen en te vergrendelen.

Het laagvliegende profiel, de kleine radardoorsnede en de minimale infraroodsignatuur van de Lancet maken het vrijwel onmogelijk om hem te detecteren en te onderscheppen.

Na het begin van de Russische speciale militaire operatie in Oekraïne ontvingen de Kievse strijdkrachten minstens 800 artilleriesystemen van de Verenigde Staten en andere bondgenoten. Veel van deze systemen zijn al vernietigd of beschadigd door het Russische leger met behulp van Lancet drone-munitie en andere precisiegeleide wapensystemen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rutte zegt dat de NAVO Oekraïne gebruikt als proxy tegen RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

  Westerse pers fetisjiseert Oekraïense geamputeerden terwijl epidemie van ledematenverlies groeit

Lees meer over:

Vorig artikelRussische hypersonische raketten verwoesten geheim VS/NAVO commandobunker in Kiev – Tientallen Amerikaanse topambtenaren verdampt
Volgend artikelKenmerken van gevechtsoperaties in het Oekraïense inzetgebied en de Wagner-factor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Quote: “Rutte zegt dat de NAVO Oekraïne gebruikt als proxy tegen Rusland”

  Dit voor ZIJN oorlog zonder onze toestemming op onze kosten en dienen wij hem en de door de ZioNAZI Banksters opgerichte NATO (en dus CIA’s Gladio, nu aangevoerd door een voormalige?? Big Pharma-verkoper-Bill Gates-WHO-CIA-puppet Stottenberg) aan te klagen wegens collaboratie met onze NAZI-vijand en dus landverraad.

  Zie ook: https://www.frontnieuws.com/russische-hypersonische-raketten-verwoesten-geheim-vs-navo-commandobunker-in-kiev-tientallen-amerikaanse-topambtenaren-verdampt/#comment-169414
  hierna in het Nederlands omdat hier alleen de Engelse vertaling verschijnt:

  Ruslands raketten een probleemoplossing voor Rutte’s WEF-fies & SS-WAF-fies-oorlog ?
  Het helpt hem en anderen dus niet om zich onder zijn/hun bureau in het Torentje te verschuilen en zijn/hun oorlogszucht kan tot een einde komen door verdamping en ……. misschien wel het einde van het land als hun heel gewone “ZioNAZI-US-Banksters-collateral damages”.
  Hun bekende/beruchte gecreëerde troubleshooting voor hun veroorzaakte problemen waar wij zeker geen deel van (willen) uitmaken.

  Alleen al daarom zou iedereen zich moeten verbazen over glibberige Markjes (VVD-D666-CDA-Groen beschimmelde PVDA) eerdere en voortdurende provocaties en gebrek aan enig onderscheidingsvermogen, tenzij hij ons bedriegt, wat hoogstwaarschijnlijk het geval is. Waarom ?
  Omdat gladde Markje, met zijn studie als historicus, wist, moest weten en kon weten dat de terroristische oude Sovjet Unie was opgericht en geleid door ZioNAZI, gefinancierd door en voor hun ZioNAZI Banksters, die ook het perverse Westen en dus Nederland eeuwenlang in hun zak hadden en nog steeds hebben, had hij beter moeten/kunnen weten.

  Dus “Historische” Markje moet ook weten dat Poetin’s Rusland (na jaren weer bedrogen te zijn door het Westen met Minsk verdragen en een CIA coup in 2014) een “zuiveringsactie” uitvoert tegen de fanatieke ZioNAZI-AZOV zijnde Bandera’s-…. Hitler’s -SS Gestapo troepen (zoals in WO2) die ook gefinancierd werden door dezelfde ZioNAZI Banksters en nog steeds gefinancierd worden via Biden en de EU (ook opgericht en gefinancierd door/voor de ZoNAZI Banksters zijnde hun business-war racketeerins model).
  Er is dus sprake van samenwerking met NAZI (onze vijand) en verraad door medewerking en steun aan de (Zio-NAZI) vijand uit WO2 die nu WO3 aanzwengelt.

  En deze teflon Markje die alles van zich af laat glijden (ander woord voor doen alsof ze gek is en zegt niets te weten) geeft of wil geschiedenisles geven voor de klas? Als voortzetting van het vervalsen van de geschiedenis sinds WO2 ??
  Ernstige twijfels over zijn geschiktheid in politiek en onderwijs vanwege zijn morele/integriteitsdenken lijken ons niet alleen terecht maar zeer opportuun en al over 15 jaar.

  Dus ook daarom:
  WHO-WEF-Oranje Bilderberg-VN-EU-NAT0-Gladio en SS-Gestapo-Polizei-blufterreur en daarom: VVD-D666-
  CDA-Groen-schimmel PVDA, Rutte en NSB: weg ermee.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in