Der Spiegel meldt met afschuw dat er landen zijn die het zogenaamde “internationale arrestatiebevel” tegen Poetin negeren en zelfs bekritiseren. Dit komt helemaal niet als een verrassing, want formeel juridisch gezien is het zogenaamde “internationale arrestatiebevel” van het Internationaal Strafhof nietig. Beslissingen van het Internationaal Strafhof gelden namelijk alleen voor landen die zich bij het Hof hebben aangesloten. En aangezien Rusland niet is toegetreden tot het Internationaal Strafhof, heeft een arrestatiebevel van het Internationaal Strafhof tegen de Russen geen enkel rechtsgevolg, schrijft Thomas Röper.

Het arrestatiebevel was slechts een show voor het westerse publiek, dat deze details niet kent en ze ook niet uit hun media verneemt. Het arrestatiebevel is een propagandastunt om het westerse publiek, dat in toenemende mate de economische gevolgen ondervindt van het anti-Russische beleid, in het gareel te houden.

Verontwaardiging in Der Spiegel

Alleen al in Der Spiegel vond ik de afgelopen dagen twee artikelen die dit op indrukwekkende wijze bevestigen. In het eerste artikel, onder de kop “Bezoek aan Rusland – Xi Jinping nodigt Poetin uit in China ondanks arrestatiebevel“, is Der Spiegel verontwaardigd dat China het arrestatiebevel tegen Poetin niet erkent. Dat is niet verwonderlijk, want China is ook niet toegetreden tot het Internationaal Strafhof. Dus waarom zou China het arrestatiebevel moeten erkennen?

De VS zijn trouwens ook niet toegetreden tot het Internationaal Strafhof en ook in de VS heeft men aanbevolen dat de Amerikaanse regering het arrestatiebevel tegen Poetin niet zou steunen. De reden is duidelijk: vanwege hun eigen talloze oorlogsmisdaden vrezen de VS een precedent te scheppen dat vervolgens tegen Amerikaanse politici of Amerikaanse soldaten kan worden gebruikt. Maar dat hebben de lezers van Spiegel niet vernomen.

  "De NAVO catastrofe in Oekraïne": Rusland heeft 200 NAVO-officieren gedood met Kinzhal-raketten op een geheime bunker

In een ander artikel met de titel “Internationaal arrestatiebevel – Hongarije zou Poetin niet op zijn grondgebied arresteren” is Spiegel verontwaardigd dat de Hongaarse regering heeft gezegd Poetin niet te zullen arresteren als hij naar Hongarije zou reizen.

Duidelijke woorden in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is lid van BRCIS en is in augustus gastheer van de volgende BRICS-top. Daar heeft Julius Malema, leider van de op twee na machtigste partij van het land, zich uitgesproken over het arrestatiebevel. Hij zei:

“Poetin is welkom in Zuid-Afrika, niemand zal hem arresteren. Indien nodig halen wij de Russische leider op van de luchthaven, begeleiden hem naar de plaats van de BRICS-bijeenkomst en zorgen vervolgens voor zijn terugkeer naar de luchthaven. Deze hypocrieten bij het ICC kennen de echte moordenaars die de mensenrechten schenden, maar ze kunnen ze niet bij naam noemen. Zo heeft de voormalige Britse premier Tony Blair zelf toegegeven dat hij een gruwelijke fout heeft begaan tegen Saddam Hoessein, maar er is nog geen aanklacht tegen Blair ingediend. De situatie is vergelijkbaar met de voormalige Amerikaanse president George W. Bush. Barack Obama is betrokken bij de moord op Kadhafi, maar ook tegen hem is nog geen aanklacht ingediend. Wij willen niet dat de hypocriete beslissingen van het Internationaal Strafhof in ons land worden uitgevoerd”.

Het “internationale arrestatiebevel” tegen Poetin is inderdaad hypocriet omdat het zogenaamde “Internationaal Strafhof” wordt gedomineerd door rechters en aanklagers uit westerse landen en de EU haar eigen tientallen miljoenen euro’s aan het hof heeft betaald om Rusland te onderzoeken en als gevolg daarvan het arrestatiebevel tegen Poetin uit te vaardigen. Onderzoeken naar Oekraïense oorlogsmisdaden daarentegen, die onbetwistbaar bestaan, worden niet uitgevoerd door het zogenaamde “Internationaal Strafhof”, waarvan u de details hier kunt vinden.

  Gascontract met Qatar wijst op meer problemen voor Duitsland

Maar ook daarover hoor je niets in de mainstream media.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Viganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLaten we het eens over God hebben (voor deze ene keer)
Volgend artikelVideo’s – Slag om Bakhmut: Ondanks superieure Oekrainse troepenmacht, blijven Wagner-strijders oprukken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ook Rutte kan worden vervolgd voor het ontvoeren van kinderen, de kinderen die door de toeslagen affaire illegaal bij hun ouders zijn weggehaald zijn immers nog steeds niet terug.

  Het is een politieke keuze om Poetin wel en Rutte niet aan te klagen en veroordelen.

  • Ik swchreef dat al een paar jaar terug; had gehoopt dat PVV of FvD Rutte zouden vervolgen; mar ook zij gebruiken de toeslagslachtoffers als pion…

   Terwijl het een open en shut case zou zijn

   • Hoe dan? In een corrupt rechtssysteem!? D666 is daar aan de macht. Vriendjespolitiek.

    Hoe zou PVV (Die oppositie is) en FVD dit moeten oplossen ? Zij hebben geen eens de zetels om iets te kunnen doen.

  • de vraag die ik heb: die kinderen zijn niet allemaal baby’s, dus een deel ervan zouden ook zelf contact met hun ouders kunnen opnemen als ze daarin vrij waren….

   persoonlijk: was het mijn kind dan haalde ik er een bij een van de betrokken politici en gingen we ruilen…

 2. Ik ben zo dankbaar dat FN constant deze stroom van goede artikelen volhoudt. Wat je al weet, wordt dan bestigd door je medemens, en je weet dat je niet alleen bent. Het mag af en toe gezegd worden.

 3. Maar er zijn meerdere tegenstrijdigheden in de facto Nederland. Daar het handelsbedrijf Staat der Nederlanden een Amerikaans bedrijf is (wat inmiddels failliet is verklaard in 2015 en in 2020 als is afgehandeld) en Amerika zelf het ICC niet erkent, dan is het ICC zelf een fake rechtbank zonder legitimiteit. Net zoals met de invoering van de Euro. Met het verdrag van Maastricht werd de invoering van de euro afgesproken. Maar als de facto Nederland een Amerikaansbedrijf is, hoe kan die juridisch een ander land of vereniging van landen min of meer dwingen om een andere valuta aan te nemen. Zo zijn alle wetten in de facto Nederland enkel bedrijfsvoorschriften van het handelsbedrijf Staat der Nederlanden. Zo ook wat het betekent, als het lease contract van 125 jaar over het grondgebied van het handelsbedrijf Staat der Nederlanden verlopen is en niet verlegd is per 20-07-2021, onder welke jurisdictie valt het grondgebied nu? Of door welke partij is het handelsbedrijf overgenomen, zonder dit bekent te maken aan het volk, want de zogenaamde regering werken alle voor de WEF.

 4. Ook de EMA EUROPEAN MEDICINES AGENCY, die i.v.m. de Brexit door de Nederlandse overheid voor tientallen miljoenen naar Amsterdam is gehaald, IS EEN NEP BUREAU.
  De Amerikanen bepalen wat daar gekeurd wordt, en vooral wat goed en afgekeurd wordt.
  De eerste vaccin Sputnik V, is door de Russen aangeboden voor keuring, maar het EMA zegt dat deze niet gekeurd is, maar er zijn berichten dat ze het vaccin wel hebben gekeurd, maar het resultaat niet gepubliceerd hebben, Amerikanen hebben het verboden, wel heeft het EMA het experimentele Pfizer vaccin toegestaan op de Nederlandse markt, zonder keuring’s resultaten te publiceren.
  Nederlandse belastingbetaler weer een poot uit gedraaid, om de tientallen miljoenen kosten NEP kantoor naar Nederland te halen.
  Westerse HOOGMOED komt voor de VAL, AUW.

 5. Dit “show model”van ICC toont alleen maar dat ze een fake instituut zijn, en verder toont het dat hun opdrachtgevers links nederland puur NSB/nazi is.

  Logisch ook met de achtergrond van een koningshuis, dat daar zonder recht van titel zit.

 6. I watched Dr. C through the entire pandemic. His transition from pro jab to realize that this was all about money and not health, was amazing. He always uses medical trials or gov stats to support the facts. He’s a hero for not turning his back on the truth as so many did in the medical field. Vaccinated Countries Have Highest EXCESS DEATH Rates – New Study https://youtu.be/6G1SWjL7gmQ Enorme winst voor farmaceuten vooral dankzij overheden: ‘Ze gingen schaamteloos voor het geld’ https://www.ad.nl/buitenland/enorme-winst-voor-farmaceuten-vooral-dankzij-overheden-ze-gingen-schaamteloos-voor-het-geld~aff808b9/

  Nigel Farage: 15-minute cities are about control, not convenience https://youtu.be/YtlwrF8calQ
  THE REALITY – Rosa Koire RIP We Will Be Sacrificed for Global Standardization of Systems Agenda 21 (Agenda for the 21st Century) is the inventory and control plan for all land, water, minerals, plants, animals, construction, means of production, food, energy, information, education and all human beings in the world https://www.brighteon.com/a2a90f27-1297-43f1-bec6-76b900d1e763 En is dit wat Kaag en Rutte er door heen drukken = Digitale Wereld Regering AGENDA 2030 Zonder geweten……en gewoon doordrukken terwijl de banken door hen fahiet zijn met wat ze wereldwijd uitgeven aan en denken dat electronica ons gaat redden in de toekomst en onze hele natuur hiermee verstoren inclusief het wegjagen van onze vis door de herrie van windmolens…..in de Noord Zee

  BANKRUPT! Why The Bank Failures Will Get Worse! https://youtu.be/lW8tCI1eFUM Stevenen we af op een crisis nu enkele grote banken wankelen? https://youtu.be/6Oz0N4Uwh-0 En ze zijn nog niet klaar en gaan ons de schuld geven = De bankfaillissementen in het licht van de Great Reset. https://youtu.be/aiFa8NKm6n0

  Onze planeet is momenteel “onder onderhoud” voor een diepe fysieke en energetische reiniging. Nieuwe Lichtdeeltjes maken manifestatie & co-creatie nu veel krachtiger. Woorden en trillingen zijn veel krachtiger dan ooit. Je intentie is een boemerang. Alles wat je tegen anderen denkt, zegt of doet, komt sneller dan ooit bij je terug. Zelfs kleine incidenten, zoals het uitschelden van een slechte chauffeur, komen meteen bij je terug. Over iemand heen komen, zal over jezelf heen komen. Beperk uw gebruik van wifi, mobiele telefoons, films en tv – vanaf nu zenden deze allemaal onvriendelijke frequenties uit in onze aura en lichamen. emoties, inspireren ook de schoonheid van het leven te zien, zoeken beste kant van het leven, verwerkt gevoelens, vreugde en verdriet.

  Ofwel elektro. Magnetisch veld of wel het mentale veld. Daar moet de kracht uit komen.
  B.v. Denken verward dan worden we moe. Is hij zwak, gevoelig voor atmosferische druk. Het is nauw verbonden met het endocriene stelsel. (spierstelsel)
  http://www.healing-zuivering.nl/index.php/12-spirituele-artikelen/97-de-aura

 7. Conclusie:

  Na de verkiezingen blijft de vlag helaas ondersteboven; die kan pas draaien als het WEF-kartel verleden tijd is.

  Steeds meer grote demonstraties in div. landen, in Frankrijk doen ook politiemensen mee.

  4x zoveel prikdoden als coviddoden. Fabrikanten gaan vrijuit omdat overheden hen opdrachten gaven.

  Zelensky bijna weg. Militairy mag kwaadaardig overgenomen regeringen aanpakken.

  Wij kunnen ons leven kiezen als de slavendrijvers afgezet zijn.

  Nu nog veel valse oppositie.

  • er zijn geen covid doden..althans, geen ‘dodelijke nieuwe virus covid 19’ doden…, want het is tot op heden nog steeds niet aangetoond dat er effectief een ‘nieuwe virus’ is komen aanwaaien…het is allemaal gebaseerd op gebrekkige (op zijn best) computermodellen die dit moesten ‘aantonen’….
   covid is trouwens een verzamelnaam voor quasi alle virussen van virale aard (gaande van sinusitis over griep tot bronchitis van virale aard enzovoort…en onder andere ook copd ook long covid genaamd vallen hieronder)..meer is er niet aan…
   best wel raar dat er tot begin maart 2020 (toen de hysterieplandemie begon) de normale dagdagelijkse griepdoden vielen en dat dat opeens ‘abrupt stopte’ ten voordele van een zogenaamd ‘nieuwe en dodelijke virus’ dat ‘hoooooooooonderden miljoenen doden’ ging veroorzaken in de eerste paar maanden van ‘haar verschijning’, nietwaar?? (2020 is trouwens afgesloten met een lichte ondersterfte…tot zover de ‘coviddoden’….
   2022 echter, een jaar nadat de ‘quasi verplichte’ injecties begonnen zijn…is afgesloten met een OVERsterfte van 20.000.000 mensen. een oversterfte die nog steeds aan de gang EN in stijgende lijn is…, maar laat dat de pret niet drukken

 8. wat ze ook doen met poetin is scheiss egaal in Parijs heeft de EU de VS en usland besloten dat de wereldbevolking terug moet naar 5 miljard mensen en niet mag doorgroeien naar 10 miljard dat is nu al heel wat jaren geleden Maar toen dat niet lukte hebben ze naar de pandemie en dodelijke vaccins gegrepen die langzaam de overbevolking gaat uitdunnen Dus waarom dan alleen Poetin arresteren? Antwoord hij is er uitgestapt!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in