Met de ARMY-2023 militaire technologiebeurs die volgende week van start gaat, heeft Rostec, de grootste Russische defensieaannemer, enkele van zijn dodelijkste creaties op een nogal onorthodoxe manier tentoongesteld.

Eén van de dingen die tijdens het Oekraïense conflict snel duidelijk werd, is dat Russische militaire hardware het kan opnemen tegen militaire uitrusting van de NAVO – en deze zelfs kan overtreffen, schrijft Sputnikglobe.

Enkele van de meest efficiënte wapens die Rusland tijdens dit conflict heeft ingezet, zijn geproduceerd door dochterondernemingen van Rostec, een van de grootste defensiefabrikanten van het land die onlangs een nieuwe promo van zijn meest prominente creaties heeft uitgebracht.

In een reeks berichten op sociale media portretteert Rostec gevechtsvliegtuigen, gevechtstanks en luchtverdedigingssystemen als fantastische en dodelijke mechanische beesten die altijd klaar staan om op de vijand te jagen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Nazi’s in Oekraïne” trends op Twitter terwijl wereldwijd het bewustzijn blijft toenemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Stoltenberg & Kuleba hebben onbedoeld toegegeven dat Rusland sterker is dan de NAVO
Vorig artikelHier zijn een paar dingen die u aan het denken zetten over de Maui-branden
Volgend artikelDuitse politica: Pandemie was een bètatest voor de totalitaire agenda van de globalisten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Het maakt mij niet uit hoe fantasierijk ze het hier afbeelden , zolang ze maar die rommel uit EU en dat gore US maar affakkelen met de grootse snelheid .
    Rheinmethall wil graag hun nieuwe speelgoed aan die Ukri’s geven dus maak van dat bedrijf maar een doelwit afbranden tot de grond.

  2. Doet me denken aan die vroegere jeugd serie de “transformers”. Mijn zonen hadden speelgoed dat van een auto een robot kon maken, en dat speelgoed lijkt verdacht veel op wat de Russen nu presenteren.
    Er is ook een tv serie van gemaakt.
    Graag had ik die ’tuigen’ eens in het echt bezig gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in