Sinds de enorme bosbranden vorige week delen van Maui overspoelden, duiken er allerlei samenzweringstheorieën op. Alles, van klimaatveranderingscultussen tot gerichte energiewapens, kreeg de schuld van de verwoestende vuurzee, schrijft JD Rucker.

Ondernemer en samenzweringstheoreticus Steve Kirsch heeft een reactie geplaatst op een video die al een paar dagen de ronde doet.

Bekijk dit eens. Bosbranden branden nooit in een perfecte ellips zoals deze. AFAIK, dat is ONMOGELIJK. Deze brand is opzettelijk aangestoken. Waarom praten mensen hier niet over? Het officiële verhaal klopt absoluut niet. Bekijk alstublieft deze video.

Boten lagen in het water, maar verbrandden nog steeds. Bomen tussen met de grond gelijkgemaakte gebouwen blijven groen en bloeien. Vreemde vormen van de brandplekken zijn onverklaarbaar. Het is niet gek om sceptisch te zijn over het officiële verhaal. In situaties zoals deze, die zo verdacht en ongekend zijn, moeten we er vraagtekens bij zetten. Eigenlijk zouden we alles in twijfel moeten trekken.

Twittergebruiker Eric Spracklen postte een video die de nasleep toonde. De eigenaardigheden waren talrijk en gemakkelijk te zien, zoals bomen die nog groen waren tussen twee gebouwen die tot de grond toe afgebrand waren.

Er is hier veel onderzoek te doen. Ik heb gehoord dat de brand een daad was van China, BlackRock, buitenaardse wezens, het Biden-Harris-regime en klimaatveranderingscultussen. Ik heb zelfs een enigszins overtuigend gerucht gehoord dat Noord-Korea erbij betrokken was. Totdat ik genoeg informatie heb om een schuldige aan te wijzen met minstens 50% kans om gelijk te hebben, zal ik geen schuldigen aanwijzen.

  Uw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken - Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en levensonderhoudscrisiskosten bewijzen dat 

Of men nu een van de theorieën gelooft of niet, iedereen moet toegeven dat we niet zeker weten wat de branden heeft veroorzaakt en waardoor ze het eiland onverminderd konden verwoesten. Niets van dit alles is logisch. Er lijkt iets vreemds aan de hand te zijn.

Volgens het onderstaande ooggetuigenverslag, ze beweert ze dat het weersysteem uit het oosten kwam, wat nooit voorkomt. Ze verklaart ook dat de schade veroorzaakt was door DEW (Directed Energy Weapons), en dat er veel meer mensen levend verbrand waren in de straten en in het water dan gemeld wordt:

Zoveel onbeantwoorde vragen inderdaad, en niets is wat het lijkt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Samenzweringstheorieën worden samenzweringsfeitenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Russisch leger slaat aanval Oekraïners af in Koepyansk en verschillende andere richtingen
Volgend artikelRuslands beste wapens getransformeerd in dodelijke Mech-beesten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

 1. Alle bosbranden, ooit, zijn aangestoken.
  Zelfs bij vulkaan-uitbarstingen, gaan bossen niet in de brand.

  Op welke manier, is soms lastig, maar meestal simpel, te bewijzen.
  En altijd gaat het om :
  – vruchtbare grond voor landbouw
  – plekken waar projekt-ontwikklaars dure grond zien
  – en zelfs : destruktieve “klimaat”-waanzin [ zoals in Canada.]

  • Nou ja, er gaat wel eens wat in de hens door een blikseminslag, zeker als het droog is is dat een risico.

   En dan heb je onvoorzichtigheid. Of stommiteit (een aantal van de bosbranden in Canada begonnen omdat ze zo nodig een vrouwelijk brandweerkorps wilden laten trainen op het gecontroleerd afbranden van een perceel, wat volledig uit de hand liep)

   Verder heb je nog
   – terrorisme (zie bv Griekenland)
   – oorlogssituaties
   – mentaal gestoorden (ik herinner me bv het verhaal van iemand die een huis in de hens wilde zetten om eem moord te verbergen, wat leidde tot een enorme bosbrand).

  • @Klien, Google als uithangbord van Big Tech, die gaat voorsorteren voor de invoering van de EU-Digital Services Act (regelrechte censuur) op 25.08, het inzetten van – illegale – immigranten als ‘wetshandhavers’ & het gebruik van Directed Energy Weapons (laser)op Hawaï zijn stuk voor stuk voorbeelden, dat we momenteel verkeren in de eindfase van de Eindtijd en ik eindig met een cliché: als de hoog het hoogst is, is de redding nabij.

   • Dank Ron, ik dacht ff verkeerde plek over Google maar je wilde het hebben ook hebben over de direct weapons.
    Wat een smerigheid, ik kan het niet genoeg zeggen.
    Maar ik hou me maar vast aan: als de nood het hoogst is, is de redding nabij.
    Gekke is dat ik soms gespannen ben en andere momenten helemaal niet., alsof er een groot vertrouwen is in dat het goed afloopt.
    We zullen zien.

 2. “This fire was deliberately lit. Why don’t people talk about this?”
  just as they don’t talk about ‘sudden death’ from the jabs. As clear as crystal..

 3. Toen ik een paar dagen geleden, net toen die ramp zich voltrokken had en de beelden zag op het VRT journaal wist ik al direct dat er niets klopte van hetgeen die media vertelde. Boten branden niet op het water door een bosbrand die veroorzaakt zou zijn door droog uitheems gras (volgens een ‘official’) . Dorpen met erg open bebouwing en weinig bomen zorgen niet voor zwart geblakerde straten met uitgebrande auto’s.
  Dit kan niet anders dan een doelgerichte actie zijn geweest en Amerika staat er om bekend dat ze allerhande experimenten, ook op dit gebied , uitvoeren. Zie Californië een paar jaar geleden.

 4. je zou vermoeden dat ze daar een heel zwaar laserwapen hebben uitgetest.
  hoe verklaart men anders dat de boten in het water ook branden.

 5. Wat hoor ik dat meiske nou zeggen??? ´It happened on 08/08..´
  Kom ik toch weer terug bij die kosmische poort die na vele jaren zou opengaan op … 08/08 j.l.
  Zijn er occultisten hier die er wat over kunnen vertellen?
  Want WTF!

 6. Er stond onlangs ook een artikel over dat de branden in Californië alleen beperkt bleven tot bv het huis en dat het groen ernaast niet was gaan branden. Ook zo merkwaardig. Wel bijzonder dat altijd in dat gebied branden uitbreken en dat mensen huis en haard verliezen.

  • en dat is bs….mijn vrouw is van california, haar vrienden zijn californisch en sommigen werken bij de brandweer….
   dat is pure bs….
   wat gebeurt in california is dat de staat miljoenen krijgt jaarlijks om aan conservatie te doen….onderhoud van de bossen, maar dat geld wegsluist naar hun sociale projectjes en de broekzakken van een ganse hoop politiekers..de EPA (environment protection agency) dat verondersteld wordt toe te zien op het correct gebruik van de gelden EN het onderhoud knijpt een oogje toe…(linksliberale staat, linksliberaal gerunde agentschap)…het gevolg??? zware aangroei van struikgewas en aanverwanten….en daar california een warme regio is (temperaturen tot 40 graden in sommige streken is daar niet ongewoon) gebeurt het geregeld dat het kurkdroge struikgewas in brand geraakt…smijt daar nog een paar brandstichters erbij en je hebt het helemaal afgewerkt…..
   een van haar vrienden (een dispatcher bij de brandweer) heeft ons nog opgehaald in san fran en op de drie uur durende rit naar het ouderlijk huis van mijn vrouw zijn we nog verscheidene bosbranden langs de snelweg gepasseerd….
   ik vermoed dat in maui een aantal brandstichters aan het werk geweest zijn (kunnen best wel ‘inheemsen’ geweest zijn ook trouwens….en met reden)…maar ook daar stelt zich hetzelfde probleem, een tropisch klimaat, ontzettend veel kurkdroge ondergroei,…veel plantages die niet kunnen uitbreiden wegens eiland zijnde….dus die breiden uit naar de enige kant dat nog ‘open’ is….richting bebouwingen….en daar hawai ook linksliberaal is en ze miljoenen jaarlijks krijgen dat ook weggesluisd wordt…..nou, doe zelf maar de optelsom…

 7. Persoonlijk geloof ik niet snel dat de regering van de VS of zelfs de CIA de soort dingen organiseert, zoals 9/11. Zo slim en machtig waar de gebruikelijke bravoure ligt, zijn ze ook weer niet, zelfs in het kwaad, dat een tak is van onwetendheid. Wel werken patronen op technologisch gebied door via de ether die ook het weer beïnvloedt. De Duitsers die de duur van het zonnestelsel berekenen, winnen het verhaal ook niet in de propagandaslag. Wel laat dit alles zien aan welke karaktertrekken de media en de wetenschap appelleren. Maar dit is wel een heel bijzonder verhaal. Misschien is de VS hetzelfde lot beschoren als Atlantis.

  • Ik weet genoeg van ‘occultisme’ in de christelijke leer, een angstproject waar ik me weinig bij voor kan stellen. Bijna iedereen kreeg er mee te maken, die ik kende. Ik bestudeerde het als psychologie, hoewel je niet verder dan 2 hoeft te kunnen tellen. Een maharadja in Nederland die roomser was dan de paus maar ontheemd, kreeg zelfs visioenen dat er een vrouw bovenop hem zat. Hij kreeg een geest te spreken die hem vertelde dat ik erachter zat. Hij was geen beroerde man, maar veel mensen hebben een of ander angstcomplex als het erop aankomt. Ik heb me nooit met die dingen beziggehouden, er zijn simpeler antwoorden. (Hij had trouwens deels Joodse familie.) Er zijn boeken geweest waarvan ik de strekking sneller doorhad door ze niet te lezen. Namen van bekendheden boeien me niet, dat is wel een nadeel als je wil scoren in die praatjes voor op straat bij de universiteit. UVA. Maar ze worden te snel vervangen door steeds weer een ander, en dat hou ik niet bij. Het is net als met vrouwen. Ik verzamelde ook nooit namen van voetballers. De een begint een boek en zet de logica voort, de ander brengt er juist een tegenstelling in als hij origineel wil zijn, dat bekijk ik wel even. Hij begon te roddelen over racisme. Dit was erger dan wat Cicero zei over de fluisterende verrader binnen de poort. Het is tekenend voor de (meer donkere) immigranten, die zich niet zomaar ‘beet laten nemen’, waarop de VS zich beroemen. Maar wel, ik heb mijn mensenkennis bijgesteld, en rationeel kan ik zien dat het kwaad geen verzinsel is, maar laat het zo veel mogelijk over aan de kwaden, er valt toch niet mee te praten. Het hierboven geschetste model werkt altijd. Er is weinig verborgen (occult) voor me. Daar wringt de schoen.

 8. In het midden van het eiland is een vulkaan/bergketen.
  De wind–met vocht/regen komt uit het oosten, stijgt tegen die bergketen omhoog en de regen ontlaadt.

  De wind gaat door, maar nu kurkdroog, naar de westkant van het eiland. DAAR was de brand.
  Wat het snel deed verplaatsen, een wilde invasive grassoort die brandt als een fakkel–en snel brandt.

  Ik brand jaarlijks hier de glooiing van een heuvel af.
  Als het vuur er goed in zit, ontbrandt het 20 meter verder ook, zonder contact met vuur.
  De boten niet ver van het strand kunnen ook te maken krijgen met flarden brandend gras/plastic.

  Geen conspiricy, maar simpelweg: alle omstandigheden werkten tegen…..

  • Ik heb het gelezen, niks natuurlijks aan dus. Weer landje pik ten koste van originele bewoners. Hoe kunnen mensen toch zo ziek zijn. Alles hebben en toch niet tevreden. Onbegrijpelijk, weerzinwekkend, ik krijg steeds minder woorden om deze schofterigheden te benoemen.

 9. ´Lahaina wordt beschouwd als een historisch en heilig land. Het was de hoofdstad van het Koninkrijk Hawaï voordat het werd ingenomen door de Verenigde Staten. Het is sindsdien bezet door inheemse Hawaiianen die uitdagend gekant zijn tegen de buitenstaanders van het vasteland die land hebben opgekocht zonder respect voor de lokale cultuur. Niet alleen BlackRock en Vanguard, maar miljardairs zoals Mark Zuckerberg die meer land op Kauai bezit dan wat de regering van Kauai bezit. En Oprah Winfrey die meer dan duizend hectare grond heeft gekocht op Hawaï. Inclusief een nieuwe 870 hectare in Maui die ze dit voorjaar kocht.´

 10. ´Gouverneur Josh Green heeft de Great Reset-agenda van het World Economic Forum boven de Hawaiiaanse belangen gesteld. Slechts enkele weken voor de brand onthulde hij een noodproclamatie over huisvesting die de Land Use Commission elimineert. De overheid meer ruimte geven om naar eigen inzicht te bouwen. Zoals het bouwen van Smart Cities van 15 minuten door Artificial Intelligence. Net zoals ze al jaren van plan zijn.´

 11. ´In zijn onderzoek ontdekte Denis Mills dat het brandgevaarlijke aluminium en barium nanostof van chemtrails hoogstwaarschijnlijk de wreedheid van de zogenaamde superbranden van vandaag voedt. En op de dag voordat de Maui-branden uitbraken, meldden de lokale bevolking een zware bewolking van chem-trailing die ze nog nooit eerder hadden gezien.´

 12. ´Overlevenden van de Maui-brand zeggen dat ze geen waarschuwing kregen en dat de vlammen zo snel verschenen dat ontsnappen moeilijk was. Alles stond plotseling in vlammen op en velen vonden urenlang hun toevlucht in de oceaan terwijl hun huizen tot de grond toe afbrandden en in dezelfde poederachtige asvoetafdruk die we de afgelopen jaren hebben gezien. Tot nu toe zijn naar schatting bijna duizend mensen overleden. De lokale bevolking maakt zich zorgen dat dit honderden kinderen omvat die thuis waren omdat school die dag werd geannuleerd.´

 13. ´Verschillende mensen melden dat de overheid niet alleen weinig doet om te helpen, maar ze blokkeren ook lokale inspanningen om dit te doen en laten lokale donaties niet door. En het blokkeren van levensreddende medicijnen omdat het niet federaal is goedgekeurd. De mensen van Maui staan er voorlopig alleen voor.´

 14. ´Allen [spannen] samen en werken samen aan klimaattechnische operaties achter het gordijn voor hun eigen specifieke agenda’s en doelstellingen. We hebben een document van 800 pagina’s op de G2 engineeringwatch.org waarin deze wereldwijde samenwerking tussen anders vijandige landen op het gebied van klimaattechniek vanwege de grensoverschrijdende grenzen expliciet wordt beschreven.´

 15. VIDEO: Gouverneur Josh Green beweert dat “we beter zullen terugbouwen”.

  ´In een recente persconferentie verwees gouverneur Josh Green naar het herstel van Maui als “BUILD BACK BETTER”, een beruchte uitspraak van de DAVOS, WEF en Klaus Schwab die heimelijk een “666” signaleert wanneer de 3 “B” -letters cijfers worden wanneer ze in kleine letters worden bekeken.

  Ook wordt de aanduiding “MAUI STRONG” onthuld als een eerbetoon aan de inmiddels overledene, (2015) Maurice STRONG in het “Strong Cities Network” toegekend aan deelnemers aan de nepschool schietpartijen zoals Sandy Hook, Parkland en nu, terrorisme.

  Maurice “STRONG” was een vroege VN-agendaleider en bedenker van het verhaal “Duurzaamheid “.

  Google-zoekopdracht naar “Maui Strong” zal veel bronnen onthullen van commerciële verkooppunten die al T-SHITS verkopen met “MAUI STRONG” alsof ze wisten dat het eraan zat te komen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Strong

  Maurice Strong: “Is de enige hoop voor de planeet niet dat de geïndustrialiseerde landen instorten? Is het niet onze verantwoordelijkheid om dit voor elkaar te krijgen?”

  https://newsparadigm.substack.com/p/blackrock-ready-to-exploit-maui-for

  • Rockefeller-protegé Maurice Strong (1929 – 2015) was betrokken bij de club van Rome (anno 1968), WEF (anno 1971) & de VN (anno 1945); drie keer hardstikke fout. Op de uit 1972 daterende afbeelding maakt hij met zijn rechterhand het beruchte 666-gebaar, alleen zijn duim + wijsvinger niet geheel gesloten: 1https://eganhistory.files.wordpress.com/2012/05/109mnunmfs1972.jpg
   In 2010 mocht hij in Middelburg de four freedoms award ontvangen, in aanwezigheid van o.a. Deep State-handlangster Trix van Amsberg.

 16. ´Christopher Greene woont in Lanai, Maui. Hij en zijn familie moesten de branden net als iedereen evacueren, maar ze landden op hun voeten met een veilige behuizing. Green is een Youtube influencer bij AMTV. Hij is ook een vastgoedinvesteerder in Lanai, Maui. als “THE ISLAND PROJECT” :

  “De eerste gedecentraliseerde eiland blockchain-gemeenschap ooit gebouwd! Onze privéportefeuille van exclusief onroerend goed, land, luxe huizen, appartementen en master retreats met ons vlaggenschipproject 1 in Maui, Hawaï.”

  Christopher beweert dat het bijna exclusieve gebruik van hout, in plaats van beton en stalen bouwmaterialen, de oorzaak was van het inferno. Hij beweert dat hij complottheorieën over de branden in latere video’s zal bespreken.

  Voorlopig voorspelt Greene met professionele zekerheid dat Blackrock klaar is om het eiland opnieuw te ontwikkelen naar het beeld van technocratie en VN Agenda-2030.´

 17. Lahaina Fire Survivor spreekt.

  “… Josh Martin legt in schrijnend detail uit hoe het was om de Lahaina te overleven… Martins relaas is gruwelijk. En er zijn er nog zoveel meer die we niet horen.”

  Bovenstaande grafiek brengt het smeltpunt van gewone metalen in kaart. Volgens firefighterinsider.com piekt de gemiddelde huisbrand rond de 1.500 graden F. Bosbranden branden heter. Een bron die ik tegenkwam, plaatst een “gemiddelde oppervlaktebrand op de bosbodem” op ongeveer 1.472 graden F of meer. “Onder extreme omstandigheden kan een brand 10.000 kilowatt of meer per meter vuurfront afgeven. Dit zou vlammen van 50 meter of meer betekenen en vlamtemperaturen van meer dan … 2.192° F.

  Lahaina is natuurlijk geen bos. We zullen moeten zien wat de experts over dit alles zeggen – als de experts iets over dit alles zeggen.

  Ondertussen duiken enkele gerelateerde details op.

  [Maui Politiechef John] Pelletier zei dat het identificeren van de doden extreem uitdagend is omdat “we de overblijfselen oppakken en ze uit elkaar vallen …´

  https://lionessofjudah.substack.com/p/lahaina-fire-survivor-speaks

 18. ´Nu schrijft Health Ranger op Telegram:

  Het bewijs blijft zich opstapelen dat de #Lahaina branden OPZETTELIJK zijn gevormd:

  1) De (orkaan)waarschuwingssirenes klonken niet. Waren ze expres uitgeschakeld?

  2) De lokale brandweer werd uit het vuur gesommeerd en beweerde dat het “ingeperkt” was

  3) Het vuur brandde echter nog steeds, met windsnelheden van 70 mph waarvan bekend is dat ze naderen

  4) Hulpverleners werden achtergehouden voor Lahaina toen de branden woedden

  5) Lokale scholen werden afgelast om ervoor te zorgen dat kinderen thuis waren, zonder hun (werkende) ouders

  6) Als gevolg hiervan werden HONDERDEN kinderen levend verbrand als een massaal kinderofferritueel

  7) Er is op dit moment een enorme DOOFPOT over hoeveel kinderen levend werden verbrand

  Dit heeft alle kenmerken van een geconstrueerde daad van #terrorism die tegen de bevolking van Hawaï wordt gevoerd …

  Amerika wordt voortdurend aangevallen door het terroristische regime dat aan de macht is, geleid door criminelen en satanisten.´

  • Zonder de verschrikkelijke gevolgen te bagatelliseren zijn we momenteel getuige van de (aller)laatste oprispingen van de kwaadaardige satanische elite, die onze planeet duizenden jaren in z’n greep heeft gehouden.
   I.s.m. DARPA-voortbrengsel HAARP is ook wat wij tot voor kort het weer noemden volledig van slag, om ons tot The Solarflash/ The Great Awakening/ De Dag der Dagen in verwarring en vooral in paniek te brengen/houden, want klimaatverandering is door de mensheid veroorzaakt, zegt ‘men’.
   Nogmaals: de invloed van mensheid op het klimaat/weer is 0,00, want de satanistenkliek achter de schermen zijn momenteel in volledige paniek en halen nu werkelijk alles van stal op het gebied van ellende om ons zo lang mogelijk in de angstmodus te houden.
   We zijn beland in de laatste fase van de Eindtijd (Openbaringen 13:18); God zij dank!

 19. Smeltpunt
  Publicatiedatum: 3-21-22 | Laatst bijgewerkt: 3-07-23
  ´Een van onze meest gestelde vragen gaat over het smeltpunt van metalen. Afhankelijk van het project of eindgebruik kan het smeltpunt een enorme impact hebben op uw resultaat. Als u metaal probeert te smelten of het metaal blootstelt aan hoge temperaturen, moet u zich bewust zijn van het smeltpunt voor het specifieke materiaal dat u gebruikt.´

  https://www.onlinemetals.com/en/melting-points#which_metal_has_the_highest_melting_point

  • Zum kotzen! Bedankt voor info!

   Fire and Fury: The Story of the 2023 Maui Fire and its Implications for Climate Change (English Edition)
   Auteur (van meerdere boeken): Dr. Miles Stones.

   ´Fire and Fury: The Story of the Maui Fire and its Implications for Climate Change is a gripping and eye-opening account of one of the most devastating wildfires in Hawaii’s history, and how it reveals the urgent need to address the global climate crisis. The book chronicles the events of August 8-11, 2023, when a massive fire swept across the island of Maui, fueled by drought, heat, and hurricane winds. The book describes the harrowing experiences of the people who lived through the fire, as well as the heroic efforts of the firefighters and rescuers who battled the flames. The book also examines the causes and consequences of the fire, both locally and globally, and how it exposes the vulnerability of our society and our planet to the impacts of climate change. The book draws on scientific research, eyewitness accounts, official reports, and media coverage to provide a comprehensive and compelling narrative of the Maui fire and its implications for climate change. The book also offers practical solutions and recommendations on how we can prevent and prepare for future wildfires, and how we can reduce our greenhouse gas emissions and adapt to a changing climate. Fire and Fury: The Story of the Maui Fire and its Implications for Climate Change is a must-read for anyone who cares about the environment, the future of humanity, and the fate of our beautiful planet.´

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in