De zogenaamde “covid-pandemie” was een bètatest, uitgevoerd door ongekozen globalisten, om te zien hoe gemakkelijk het zou zijn om totalitaire controle te grijpen, onder het mom van een wereldwijde “noodsituatie”, volgens de Duitse Europarlementariër Christine Anderson.

Anderson is al sinds het begin van de zogenaamde pandemie een uitgesproken criticus van de Wereldgezondheidsorganisatie, de experimentele covidale injecties en de “Great Reset” agenda van het World Economic Forum, bericht Thepeoplesvoice.

In mei vertelde Anderson het Europees Parlement: “Deze hele COVID-waanzin, deze zogenaamde pandemie, was gewoon een proefballon. Een gigantische proefballon. Waarvoor, vraagt u? Om te zien hoe ver ze konden gaan, om te zien wat ze precies moesten doen om vrije individuen in een vrije en democratische samenleving zover te krijgen dat ze ermee instemden om gedwongen te worden zich aan de regels te houden.”

De Duitse politica zei dat het uiteindelijke doel “is om onze vrije en democratische samenlevingen te veranderen in totalitaire samenlevingen”.

Ze zei dat ze “ieder van ons willen ontdoen van onze fundamentele rechten, van vrijheid, democratie, de rechtsstaat. Ze willen van dit alles af.”

“In de hele geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een politieke elite geweest die zich zorgen maakte over het welzijn van gewone mensen, en dat is nu niet anders… Stop in godsnaam met gehoorzamen. Begin met rebelleren. Ze zijn erop uit om u te grazen te nemen als u zich niet verzet.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Christine Anderson aan de “WHO Globalisten”: “Wij zullen jullie ten val brengen”Volg Frontnieuws op Telegram

Nederlandse Europarlementariër Rob Roos hekelt globalisten 'Great Food Reset' beleid: "Geen boeren, geen voedsel, geen toekomst" (Video)

Lees meer over:

Vorig artikelRuslands beste wapens getransformeerd in dodelijke Mech-beesten
Volgend artikelDe Biden-regering is van plan om “enorme stofzuigers” te gebruiken om kooldioxide uit de lucht te zuigen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Christine Anderson : geweldig goede en dappere politica.
  Zegt voluit de waarheid en de werkelijkheid.

  En komt daarom nooit op MSMedia ……………….

 2. Christine Anderson, een helder licht in de criminele opportunisten van het Europese Parlement. Geweldige vrouw durft haar nek uit te steken door frontaal in de aanval te gaan tegen de globalisten.

 3. Misschien preekt de Duitse politica Anderson voor eigen parochie en wil zij door haar kritische houding ten opzichte van het gevoerde corona beleid voorkomen dat zij niet achter een pick up door de straten wordt gesleept waneer de volkswoede uitbreekt, bij het laatste ben ik nog niet zeker dat het ooit gebeurt, misschien is zij ook wel een Judas geit die de schapen naar de slachtbank en leidt.

  • Dat ben ik Niet met jouw eens Adriaan met wat je zegt , ze vecht al geruime tijd .
   Dus die Judas die jij denkt te zien in haar ZIT je compleet MIS

    • Ja Adriaan eerst eens opzoeken wie ze is en wat ze doet kon ook een optie zijn voor je .
     En als je er naast zit mag je gerust toegeven , en een goedkoop antwoord is toch wel heeeel gemakkelijk .
     Maar voor de rest doe je het wel aardig hier .

     • Treeg augustus 14, 2023 at 10:30

      Sorry Treeg maar dat heb ik reeds gedaan bij haar eerste opzienbarende uitspraken, soms is het verschrikkelijk moeilijk om informatie en desinformatie te scheiden, en hoe mensen ook tegen mij aankijken, echt waar het interesseert mij geen pepernoot ik blijf mijn eigen ideeën trouw en ik verander deze niet zolang ik geen betere of nieuwere informatie kan krijgen.

      Nogmaals een fijne dag Treeg

      • “Deze hele COVID-waanzin, deze zogenaamde pandemie, was gewoon een proefballon. Een gigantische proefballon.

       Dat wisten bijna alle reguurders op Frontnieuws, tientallen keren zijn over dit issue artikelen verschenen, gelezen en soms gediscussieerd, Anderson brengt niets nieuws alles is over dit onderwerp geschreven en gezegd, neemt niet weg dat zij een bijzonder politica is die niet de hele waarheid kan of wil vertellen.

       De schapen grazen rustig verder tot dat de herder het op zijn heupen krijgt.

      • Beste Adriaan,
       Ik begrijp jouw visie wel.
       Ook jij houd een slag om de arm.

       Het is vandaag de dag zo verdomde moeilijk om te zien of we voor de gek gehouden worden of dat iemand echt het hart op de juiste plek heeft zitten.
       In een eerdere reactie schreef ik al om een gezond wantrouwen aan te leren t.a.v. de politiek/overheid, instellingen en media.

       Het kan best dat die Anderson uit het juiste hout is gesneden.
       Het kan echter ook zijn dat ze slechts woorden spreekt die de druk van de ketel haalt van de “complotters” om deze te kanaliseren.
       Bij mij krijgt ze voorlopig nog niet het voordeel van de twijfel.
       Slechts even mijn aandacht.

       Men zou haast gaan denken dat dergelijke personen echt zuiver op de graat zijn zodra ze ‘gezelfmoord’ worden.

       ” als het loopt als een eend, kwaakt als een eend en zwemt als een eend, zou het best wel eens een politicus kunnen zijn…….

       • Tigron augustus 14, 2023 at 11:28

        Beste Tigron ik ben het helemaal eens met je reguursel, echt het snijdt hout het AFD wordt precies zó behandeld als FvD in de 2e Kamer. de Tweede Kamer moet echte oppositie leveren anders is het hele politieke spel ondemocratisch, en denk dat je best wel weet Tigron hoe ik over democratie en de “soevereine” Staat der Nederlanden denk, ieder zijn muig, de mensen zijn langs veel lijnen verdeeld en dat is het argument van de machthebbers om het zó te houden.

        Fijne dag Tigron

        Take care

        • PS

         Alle nieuwe Kamerleden moeten een eed van geheimhouding afleggen, deze eed niet te verwarren met de eed of belofte van trouw aan de Koning. Er zijn absoluut feiten die een Kamerlid niet mag vertellen op straffe van.

         Denk dat het in het Europa parlement hetzelfde laken en pak is.

        • Hoi Adriaan,

         Heel leuk te denken dat je alleen op feitelijke zaken vertrouwt. Maar dat gaat soms ook mis:

         “Politici zijn de laagste vorm van leven op aarde. Liberaal-Democraten zijn de laagste vorm van politici.”

         – George S. Patton

         Patton heeft deze uitspraak nooit publiekelijk gedaan, noch in zijn dagboeken geschreven.

         A review of Patton’s wartime diary, which he kept from late 1942 until shortly before his death in December 1945, did not show any evidence that Patton said this, nor did a review of Martin Blumenson’s “The Patton Papers,” which contain excerpts from Patton’s letters and diaries.

         PolitiFact traced the first use of the quote back to “The Proper Study of Mankind,” a 1948 book by Stuart Chase. A search of newspapers.com did not show the quotation or its attribution to Patton before 1988.

         De man was volgens eigen zeggen minder dan a-politiek en miste nog al wat andere kwaliteiten waar we het hier maar niet over zullen hebben.

 4. Het is erg jammer dat je nooit hoort wat er gebeurt als ze klaar is met spreken. Wordt ze uitgelachen of toe gejuichd?

  Dat is namelijk een behoorlijke peiler hoe de opini staat in het EU parlement. En dat knippen ze elke keer handig weg….

 5. Dit soort berichten laten goed zien wat demoralisatie is en wie er zwaar gedemoraliseerd is. Mensen willen dat anderen voelen en denken wat zij zelf voelen en denken, dus hopeloze mensen verspreiden hopeloosheid en hoopvolle mensen verspreiden hoop.

  Deze vrouw is een heldin, maar helaas zit ze ws voor een lege zaal te praten. Dankzij het interweb heeft ze toch een miljoenenpubliek. Jammer dat gedemoraliseerde digitale soldaten de helden omver willen rukken om iedereen zo hopeloos als henzelf te maken.

  Iedereen zal intern moeten transformeren en zn angsten moeten loslaten om obv hoop en vertrouwen strijdbaar te worden. We hebben niks te verliezen en alles te winnen!!!

 6. Ben ik met je eens lgsto….angst is een slechte raadgever, en angst regeert op dit moment. De dood is onvermijdelijk, en met dit besef kun je de angst dempen. Vroeg of laat, we gaan toch. En een kernpunt van hetgeen waarmee de angst begonnen is, is met angst voor de dood. (De plandemie)

  Dus we zitten in de sjit door, nouja, feitelijk angst voor iets wat toch onvermijdelijk is. Het stomme is dat met die angst daarvoor juist zetjes worden gegeven om de weg naar het onvermijdelijke te verkorten, en dat pikken de mensen dan. Nu nog wel tenminste…..

 7. BEIJING, Aug 13 (Reuters) – China’s northern region of Inner Mongolia reported two cases of bubonic plague on Saturday, following a previous infection that was detected on Aug. 7, the local government said.

  The two people infected are the husband and daughter of the previous case, the government said in a statement on its website.

  All close contacts have been quarantined and have shown no abnormal symptoms, according to the statement.

  Floods, mudslides kill two in northwestern China
  NEXT
  leader Xi Jinping later this year.

  Cases of bubonic plague infection, a highly infectious disease that is spread mostly by rodents, are low in China, with most found in Inner Mongolia and northwestern Ningxia region in recent years.

  Bubonic plague is the most common form of plague, which can be fatal if not treated in time, according to the World Health Organization.

  Ja, de volgende pandemie zeker?
  Builenpest heeft ….3 mensen getroffen.
  3! En zo begint het zeker?

  • Goedemorgen Joghe,

   … juist, ik zag op Transitieweb een filmpje van afgelopen vredesdemonstratie in Berlijn waar de arts, Heiko Schöning waarschuwt voor een nieuwe injectiecampagne voor een ziekte, veroorzaakt door een ‘bacterie’. De nieuwe injectiecampagne hiervoor is reeds gepland, dit keer met het Amerikaanse bedrijf National Resilience. Toevallig wordt de pest veroorzaakt door een bacterie. Toen maakte ik me dezelfde bedenking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in